Reakcja na opinię
Beställde 1 maj, nu är det 22 maj...enda svaret är att det måste vara transportföretagets fel! Blåst på 848kr!! Akta er noga för att beställa något från detta företag!! Obs! Det är samma bolagsägare... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Verkar omöjligt att kontakta företaget och känns som ett blufföretag? visar sig att recensionen inte är korrekt då det finns två identiska namn med o utan s. Wallstars med S kontaktade mig och för at... Zobacz więcej
Störst i Sverige på stadsposters! Över 15 000 motiv från Ystad till Haparanda. Snabba leveranser över hela landet. Handla tryggt med Klarna Checkout.
Källaregatan 4, 53102, Lidköping, Szwecja
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Beställde en tavla som skulle ta 2-5 arbetsdagar att få. Nu har det gått 3 veckor och jag hade ingen födelsedagspresent till min son.Jag har skrivit flera mail till dom utan att få svar. Deras chatt hänvisar till Bring. Bring i sin tur anser att föreraget jag köpt tavlan av får kompensera mig. Det vägrar Wallstar att göra. De erbjuder 25% rabatt vid nästa köp vilket innebär att jag måste lägga ännu mera pengar med risk att bli utan vara igen. Alltså motsats till kompensation. Omöjligt att få kontakt med någon ansvarig.
Har nu fått reda på att dessa män är osmarta nog att ha snarlika namn på sina företag. Tyvärr gynnar det ju inte den stackare som har det seriösa företaget för det andra företaget lurar sina kunder. Hade jag tillhört det seriösa företaget hade jag illa kvickt bytt namn

Odpowiedź od Wallstars
Obs! Det är samma bolagsägare på Wallstar och Wallstars. Kontaktar du något av bolagen så hamnar du hos samma person.
Nej, jag är inte släkt med någon annan som gett er en stjärna i omdöme. Samma efternamn betyder inte släktskap, det förstår nog till och med ägaren till detta företag. Bättre att han håller sig till sakfrågan

Odpowiedź od Wallstars
Köpte tyvärr en tavla vilket visade sig bli en obehaglig upplevelse, David är ingen trevlig person att ha att göra med vilket en sökning på nätet kan bekräfta. Googla hans namn först innan ni beställer något!
Wallstars och Wallstar är typ samma företag, ägare David Thornell Orrenvade med fru...
Citat Google: "Ja, Wallstar (Wallstar.se) och Wallstars (Wallstars.se) är samma företag. De drivs av bröderna David och Daniel Thornell, och verksamheten grundades ursprungligen 2015.Anledningen till att de använder båda namnen är att företaget startades och länge gick under namnet Wallstar, medan deras välkända webbplats och varumärke för tavlor och posters numera oftast heter Wallstars."
Så dåligt David, Johansson är ett av Sveriges vanligaste efternamn, visar bara din låga nivå.

Odpowiedź od Wallstars
Wallstars med S kontaktade mig och för att reda ut detta.
Företaget håller fortfarande på, i 2025, med sin kassa marknadsföring som består av att infiltrera och spamma Facebookgrupper. Nu senaste är det användaren ”Lotta H*ll*vist” som används, söker man på namnet på Facebook och sedan ”inlägg” så ser man massvis med spamposts från denna användaren med reklam för företaget.
Edit: Tydligen så har företaget anmält min recension. Trustpilot skickade mig ett mail med texten "wallstars.se har rapporterat ditt omdöme för skadligt eller olagligt innehåll."
Trustpilot skrev sedan "Vi har granskat ditt omdöme för den rapporterade anledningen och kommit fram till att det följer våra riktlinjer. " :)
wallstars försöker nu alltså anmäla recensioner som kritiserar deras marknadsföring?!
Skriver bara, finns tydligen wallstar och wallstars. Har inga bra erfarenheter av wallstar..,se upp om ni inte vill bli blåst.

Odpowiedź od Wallstars
Beställde en poster med egna ord för en 50-årspresent. Blev supersnygg och presenten en succé! Rekommenderas verkligen!
Grym service av Daniel! Legend och tack för en fet poster!!
Vart kund i åratal och köpt flera posters till mig själv & i presenter. Alltid bra kvalitet, snabba leveranser & grym service. 5/5
Så fruktansvärt tröttsamt att se deras inlägg i varenda facebook grupp. Köp reklamplats istället för att fulposta och fjanta med era försök att göra dessa inlägg med "känsla av lokalkännedom" Ni är ett företag som hittat en grej..jättebra och jag hade kunna tänka mig köpa vissa saker för dom är kul och "lokala" Men när ni gång på gång invanderar grupper och sprider er "gratis" reklam...då kräks jag lite i mungipan faktiskt!
Jag gjorde en beställning i förrgår. Glömde ange rabattkod och mailade om detta. Fick svar snabbt. Fick nyttja rabattkoden och pengarna betalades tillbaka direkt. Orderbekröftelsen kom kort därefter.
Beställde en poster 3 mars men fick inte det levererad. Jsg ringde efter 10 dagar och frågade om min beställning. Killen som svarade sa att de skickar en ny poster.
Jag fick inte heller den. Jag ringer och får inget svar. Hur ska jag få tillbaka mina pengar? Vilken dålig service och bemötande.

Odpowiedź od Wallstars
Snabb leverans och fina varor. Och fantastisk personal som ringde upp mig när dom anade att jag gjort en galen beställning. Snabbt fixat och jag kunde lägga en ny riktig order! All heder!
So impressed with this company’s customer service. My posters arrived pretty damaged due to negligent packing. I emailed customer support and honestly didn't have high expectations. To my surprise, I promptly received a response from Luke, and long story short, my replacement posters a few days later and they were in much better conditions.
The posters are stunning, likewise. Very pleased and will definitely reorder.
Spammar i massa facebook-grupper med fakekonton för att få tips på namn på ställen i olika orter till deras posters.
Deras senaste spamkonto har namnet Malte Larsson.
Anmäl gärna spamkontona på Facebook.
EDIT: ser att ni svarat, vill ni göra reklam så rekommenderar jag att ni betalar för det istället för att köra med scamkonton som är inne i alla facebook-grupper och spammar.

Odpowiedź od Wallstars
Fick fel vara, mejlade och fick svar direkt. De skickar en ny och den felaktiga fick jag behålla.
Toppen.Tacksam. Och den nya anlände redan idag. 4/4.👍👍👍👍👍

Odpowiedź od Wallstars
Stjäl andras idéer och verk. Spammar facebookgrupper och låtsas vara ortsbor som vill ha tips på just den orten eller djurägargrupper och påstår sig ha en viss ras. ”Hur skulle ni beskriva en tax med ett ord?”
Fruktansvärt oseriösa, stor varning!