Wallstar Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Från början till mål så fungerade mina beställningar utan problem. Allt från kontakt till bemötande och leverans. Min första tavla hade David på Wallstar redan skapat, den andra tavlan jag be... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Professionella, ett företag som alltid ser till kundens bästa. Wallstar har ett unikt koncept med hög service och en enorm kreativitet. Grundarna är passionerade . deras arbete är av hög kvalitet. Tv... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jag var jätteintresserad av en tavla som David gjort. Många var intresserade men tillslut blev den min. Jag hade frågor om bl a leverans och han återkopplade väldigt snabbt varje gång. När jag fick ta... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Mycket Bra kommunikation, David och Alva är så trevliga och bemöter än mycket bra. Väldigt fina tavlor och kan anpassa efter ens önskemål. Är verkligen super nöjd. Har beställt 10 tavlor på hund motiv... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

Napisane przez firmę

Wallstar grundades 2015 av David Thornell Orrenvade och började som ett företag som sålde hans fotografier och grafiska design som posters online. En av Davids mest framgångsrika idéer var att skapa posters med text som representerar olika städer, mindre orter och geografiska områden. Konceptet blev snabbt en succé och har sedan dess sålts i hundratusentals exemplar både i Sverige och internationellt. Hösten 2024 tog företaget ett stort steg framåt när David tillsammans med sin fru Alva lanserade en ny, förbättrad hemsida och började skapa motiv som även går att bära som kläder. Med detta etablerade de sin plats i modebranschen, där design möter både stil och personlighet. Vi är ett litet men kreativt team som drivs av en passion för konst, mode, design och inredning. Vår inspiration hämtas från allt visuellt och kulturellt runt omkring oss – från konst och mode till språk, dialekter och olika yrken. Genom att ständigt utveckla nya motiv vill vi skapa något för alla: alltid unikt, stilfullt och med en personlig prägel.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 99

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Från början till mål så fungerade mina…

Från början till mål så fungerade mina beställningar utan problem.

Allt från kontakt till bemötande och leverans.

Min första tavla hade David på Wallstar redan skapat, den andra tavlan jag beställde via David var efter mitt eget önskemål och den blev lika fantastisk som jag föreställde mig den.

Wallstar får högsta betyg från mig och jag skulle lätt beställa flera motiv men väggarna i min mancave är färdiga nu😆

20 września 2026

Väldigt trevligt bemötande

Väldigt trevligt bemötande, svarade snabbt o kontakten oss emellan funkade väldigt bra. Är så otroligt nöjd med tavlan o så tacksam att den blev min. Så bra kvalitet. Stort recommend 😍

30 września 2025
Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans, snygga produkter som också är otroligt sköna. Mina anhöriga har deras T-shirts till en mängd olika tillfällen och bär dem med stolthet. Så kul med personliga presenter. Skönt också att de klarar tvätt efter tvätt.

20 września 2026

Professionella

deras arbete är av hög kvalitet. Två starka och ödmjuka grundare som alltid är i ständig utveckligen. Extremt lyhörda till sina kunder. Du får ett levande hem med deras tavlor.

18 września 2026

Snabb och smidig leverans

Snabb och smidig leverans, bra kvalitet och produkten motsvarade verkligen mina förväntningar. Allt kändes professionellt från beställning till leverans. Rekommenderar Wallstar!

19 września 2026

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej