Vrijbuiter Recenzje

13 834
Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Te kleine maat schoen teruggestuurd. Terugbetaling na 2 dagen al op rekening gestort. Dat is helemaal ok. Ook info overvtijdstip levering was prima. Nieuw ( groter) paarvschoenen snel geleverd: ook da... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Op zoek naar een strandstoel, want een kleinere auto =improviseren, reisden we af vanuit Montfoort naar Gouda. Vroeger kwamen we daar jaarlijks om onze kampeerspullen op te daten. Zoals ons vaker... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

De stoelen werden zeer snel geleverd en tijdens het hele proces werd ik goed op de hoogte gehouden van de verzending. Helaas is PostNL erg slordig met het pakket omgegaan. Ik heb dit gemeld aan Vrij... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Mijn bestelde producten die waren aangemeld bij post.nl waren spoorloos. Wytze van de klantenservice nam direct actie en zorgde met spoed voor een nieuwe bestelling en bezorging waardoor het product t... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep turystyczny
  2. Sklep ogrodniczy
  3. Sklep sportowy (outdoor)
  4. Centrum rekreacyjno-sportowe
  5. Sklep z artykułami do sportów zimowych

Napisane przez firmę

Bezoek onze webshop of kom langs in onze kampeerwinkels in Gouda en Zaandam. Die hebben we zo ingericht, dat je voor je gevoel al even op vakantie bent. Bestel je liever in de webshop? We leveren snel en over retourneren doen we niet moeilijk. Als je je binnen 90 dagen bedenkt, vinden we ‘daarom’ een prima reden om je tent terug te sturen. Daarin ‘wandelen' we je graag tegemoet. Bij Vrijbuiter hopen we je te inspireren om samen lekker naar buiten te gaan. We zien jullie dan ook graag op de camping, tijdens die avontuurlijke trekking of bovenaan de piste. Maar ook op productniveau vinden we ‘samen’ heel belangrijk. Daarom vragen we je om een kritische review achter te laten nadat je een artikel hebt gekocht, of juist je blijdschap met ons te delen. Voel je vrij om mee te denken!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 40% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

(13 834)

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 76

Napisz recenzję

Makkelijk besteld

Makkelijk besteld, goed product.
Minpuntje, geen order bevestiging gekregen , dus ook geen rekening, en voor 22.00 uur besteld zou volgende dag geleverd worden, artikel was op voorraad maar werd pas 3 dg later geleverd

26 października 2025

Superkeurige omruilservice

Onze RedWood slaapmat, die al buiten de garantie viel, maar deze zomer elke nacht langzaam leegliep bij het ventiel, mochten we zo omruilen voor een nieuwe mat! Ze vonden het heel vervelend dat we zo slecht geslapen hadden al die weken. Superkeurige service zo van Vrijbuiter Zaandam! Dikke pluim!

17 października 2025

Niet waterdichte tent

Omdat mijn recensie niet verschijnt op de website van Vrijbuiter en ik mijn frustratie graag wil delen, dan maar hier!🤨
Ik heb een leuk tipi tentje gekocht bij de Vrijbuiter, maar deze is zo lek al een mandje! 🌧 Uiteraard na contact met de klantenservice teruggestuurd. Een expert heeft er naar gekeken; vanwege de lengte van de waterkolom is hij inderdaad niet waterdicht. 💦 Maar zeggen ze: het tentje is meer bedoeld als kindertentje. En dus niet, zoals de website zegt, voor op de camping of festival. Tenminste niet in een land waar het regelmatig regent. Bovendien staat er nergens vermeld dat hij wel waterdicht is en daarom is er geen reden om mijn geld terug te geven, aldus de klantenservice. 😡
‼️Koop dit tentje dus niet, als je de nacht droog wilt doorkomen. En als je van plan bent een tent te kopen bij Vrijbuiter check dan even of er expliciet vermeld wordt dat hij waterdicht is. Daar kan je blijkbaar niet gewoon vanuit gaan.
En tot slot: er passen absoluut geen 3 personen in. Althans niet liggend.....

27 sierpnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Wordt niet de volgende dag bezorgd

Waarom vermeldt Vrijbuiter nog steeds dat de bezorging, mits voor 21:00 uur is besteld, de volgende dag wordt bezorgt. Het is niet juist, en zoals ik al in veel reviews heb gelezen is dit bij veel klanten het geval. Nu wordt mijn bestelling pas de volgende dag bezorgd.
Als ik dit had geweten had ik mijn aankoop elders gedaan. Aanpassing op hun website is wel het minste wat ze kunnen doen.

20 sierpnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Zeer slechte ervaring met de afhandeling van een defect product

Zeer slechte ervaring met de afhandeling van een klacht. Vrijbuiter zet mij weg als iemand die willens en wetens een klacht fingeert! Hiermee geeft vrijbuiter zijn klant niet het vertrouwen dat een klacht gegrond is. De klant moet aantonen dat hij geen oplichter is. Voor mij geen aankopen meer bij vrijbuiter!

20 sierpnia 2025
Logo Vrijbuiter

Odpowiedź od Vrijbuiter

Beste Ron, dank je wel voor je feedback op Trustpilot. Wij vragen de klant om het defecte product terug te sturen naar ons. Als dat niet gaat, omdat het product is weggegooid door de klant, dan kunnen we wij de klacht niet oppakken. De klant is geen oplichter. Wij hebben het product nodig als de klant een beroep wil doen op garantie.

Oceniono na 5 z 5

Ik had een kampeertoiletje gekocht

Ik had een kampeertoiletje gekocht, maar er zat geen HL bij.
Toen gebeld en een vriendelijke verkoopster heef toen het stap voor stap met ons doorgenomen.
Zeer klantvriendelijk; ik geef ze 5 sterren voor het contact en advies.

16 sierpnia 2025

NIET AANGESLOTEN BIJ KEURMERK.INFO of GESCHILLENCOMMISSIE WEBSHOP

Je krijgt geen garantie op producten wanneer het defect raakt 1 uur na gebruik. Wat nog erger is dat dit bedrijf aangeeft in de algemene voorwaarden dat zij lid zijn van Geschillencommissie Webshop en Keurmerk.info. Beide partijen laten weten dat dit malafide bedrijf bij beide NIET is aangesloten. Als consument kun je dus nergens terecht met je klacht. Dus dit bedrijf kan gewoon beroerde service (zeg maar gerust GEEN service!) noch garantie op producten want de consument kan toch niet. Schaamteloos dat je op je website schrijft dat je bij deze instanties bent aangesloten terwijl je dat niet bent!!!

Bedrijf stuurt bericht wat er mis is met het product en dat zij mij gegevens niet kunnen vinden. Dat is toch ook wat?! Jullie mailen tig keer dat je geen garantie op de slechte producten geven die jullie verkopen. Beetje onnozel doen maar het vooral niet hebben over het feit dat jullie bedrijf op jullie website aangeeft dat jullie bij commissies en consumenten organisaties zijn aangesloten maar dat dat dus een grove leugen is. Consumenten kunnen klachten (en zo te lezen regent klachten bij jullie) bij geen enkele organisatie neerleggen. Jullie LIEGEN tegen consumenten. Geef antwoord waarom jullie klanten misleiden dat jullie bij diverse instanties zijn aangesloten maar daar gewoon over liegen! Immers, ik krijg bericht van beide instanties hierboven dat jullie NIET zijn aangesloten terwijl jullie dit wel op jullie website vermelden. De mails kan ik ook nog op deze site laten zien. Oplichtersgedrag! Consumenten kunnen dus bij geen enkele instantie een klacht neerleggen over jullie malafide praktijken. Niet alleen verkopen jullie troep zonder garantie, jullie liegen ook nog tegen klanten door onwaarheden op jullie site te plaatsen.

1 lipca 2025
Logo Vrijbuiter

Odpowiedź od Vrijbuiter

Beste Monique, dank je wel voor de moeite om feedback te geven aan ons. Wij vinden het heel vervelend voor je dat je klacht niet naar wens is opgelost, maar tennisschoenen die na een dag een winkelhaak hebben, vallen niet onder garantie. We zijn aangesloten bij een keurmerk en dat is trusted shops. Mocht je nog vragen hebben, dan horen we het heel graag.

Oceniono na 2 z 5

Katoenen tent 3 jaar oud, nu al stuk.

Ruim 3 jaar geleden kochten we een katoenen tent bij vrijbuiter. Redwood stoney pass 360TC. Een fijne tent met een klein fabrieksfoutje waar we voor werden gewaarschuwd. Dat de aluminium boogstok voor het luifeltje, het na een paar jaar al zou begeven werd ons niet verteld.
Ik heb contact opgenomen en uitgelegd wat het probleem was. Ik voelde me afgescheept. Na een paar mails werd verteld dat ik de stok met duct tape moest repareren, Maar dat gaat niet. In oktober of zo moet ik nog maar eens contact opnemen omdat ze geen vervangende stokken hebben. Ze willen dan kijken of ze de stok kunnen repareren. Ik weet nu al dat zelfs een tovenaar dat niet kan. De boogstok is inmiddels op 2 plekken gebroken en krom aan 1 kant. Dus helemaal aan gort. Een fout ontwerp? Te dunne stok?. Aluminium niet voldoende buigzaam? Ik ben benieuwd hoe dit af gaat lopen. Maar ik ga geen stok opsturen op eigen kosten die toch niet kan worden gerepareerd. Voorlopig geef ik 2 sterren voor de combinatie van kwaliteit en service.

6 sierpnia 2025
Oceniono na 4 z 5

Fijne winkel en goede klantenservice

Fijne (web)winkel met goede spullen waarbij je bij de klantenservice daadwerkelijk iemand aan de lijn krijgt. De claim ‘Voor 17 uur besteld, morgen in huis’ konden zij helaas niet waarmaken. Dat lag weliswaar aan Post NL maar is mogelijk een te optimistische claim. Nog een tip voor de website: laat bij ‘gerelateerde producten’ niet alleen de alternatieven zien maar ook een categorie ‘Wordt vaak samen gekocht’. Wij hebben een gas-bbq gekocht en daarbij was het heel handig geweest om meteen de goede slangetjes en andere accessoires te kunnen zien. Helaas hebben we per abuis de pizzasteen een maat te groot besteld. Volgende keer komen we weer naar de echte winkel!

23 lipca 2025

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej