Zobacz, co mówią recenzenci

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Afgelopen week tien shirtjes besteld met bedrukking. Deze hadden helaas iets vertraging opgelopen bij DHL, waardoor het volgen van het pakketje lastig bleek te zijn. Na telefonisch contact stuurd... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep sportowy
  2. Sklep z odzieżą aktywną
  3. Sklep z odzieżą sportową

Napisane przez firmę

PassaSports is dé sportspecialist. We zijn gespecialiseerd in 9 sporten: voetbal, hockey, tennis, volleybal, running, basketbal, korfbal, handbal en padel. Je vindt ons complete assortiment in de webshop, en een selectie in een van onze winkels. Of je nu traint voor een marathon, net bent gestart met padel, of al jaren voetbalt: bij PassaSports hebben we alles in huis om je grenzen te verleggen. We weten wat werkt en wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Van padelrackets voor beginners tot hockeysticks voor pro’s. En alles wat je nodig hebt om je eigen record te breken. Want dat is precies wat we elke sporter beloven: BEAT YOUR BEST.

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 80% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Oceniono na 1 z 5

I didn’t get my shoes that I ordered…

I didn’t get my shoes that I ordered and paid for and the store continues to put it on me believing that I try to scam them. I paid thousands of Swedish crones for those shoes and the store basically scammed me. Warning! Do not buy from this store!

9 kwietnia 2026

Slechte service

Ontzettend veel niet op voorraad. Bestel je een verkeerde maat sokken, en mail je er direct achteraan aangezien het avond is en ze niet telefonisch bereikbaar zijn, krijg je geen enkele reactie terug en het pakket op gestuurd met de verkeerde maat. Hier bestel ik niet weer.

13 kwietnia 2026

Beste,

Wat jammer dat je de bestelling niet meer kon annuleren. Ik zie dat je bestelling hebt geplaats op zaterdag avond. Onze klantenservice is inderdaad op zaterdag avond en zondag gesloten. Waardoor we je bestelling die op maandag geleverd werd niet meer konden aanpassen. Je kunt de artikelen die je niet wenst kosteloos retourneren door je retour aan te melden via ons retourportaal. Ik heb een aantekening in je order gemaakt dat we hiervoor geen retourkosten zullen inhouden.

Oceniono na 1 z 5

Ik heb zeer slechte ervaring

Ik heb recent een shirt besteld voor de verjaardag van een zoon van kennis in buitenland. Kreeg totaal verkeerd artikel geleverd en daardoor verrassing verpest. Inloggen op site lukt niet, ondanks ww vergeten. Krijg geen resetlink ook niet via andere browsers. Customer Service reageert traag en helpt mij niet echt verder. Stuur artikel terug en hoop dat ik geld nu snel terug krijg. Nooit meer via Passasport bestellen. Erg teleurstellend.

16 marca 2026
Oceniono na 1 z 5

Bad refund process and rude customer service

The shop only provided a faulty refund label with inaccurate information. Unexpectedly, I had to pay for the return shipping, and they also deducted another random fee on top of it. None of this was communicated up front, and when confronting the customer service, they insinuated that it was my mistake.

Dear Mathias,

I’m sorry to hear that there was an issue with the refund for your return. As far as I understand, you paid for the return shipping. You are always responsible for return shipping costs when items are sent back to us from outside the Netherlands. In that case, you should not be charged for return shipping again. Please send me your order details and order number so I can look into this further.
I look forward to hearing from you.

Gaat in hardloopschoen

Heb dure hardloopschoenen gekocht. Binnen 3 maanden zit er al een gaatje aan de bovenzijde van de schoen. Meerdere mailtjes gestuurd naar Passarunning, maar ik krijg gewoon geen reactie.

24 marca 2026

5 stars

The customer service is truly exceptional. I ordered my tennis racket and the entire process was smooth, fast, and very professional. I’m extremely satisfied with the experience and would highly recommend their service to anyone! Filip

27 marca 2026
Oceniono na 1 z 5

Betaald voor schoenen, maar nooit ontvangen

Ik bestelde een paar sportschoenen bij PassaSports. Bij levering ontving ik alleen de sokken in een volledig opengescheurde en beschadigde PassaSports-zak. De schoenen zaten er niet in.

Ik heb dit direct gemeld met foto's van de kapotte zak. PassaSports startte een onderzoek bij DHL, maar concludeerde na camerabeelden in hun magazijn dat “alles was meegestuurd”.

Ik heb inmiddels een melding gedaan bij Thuiswinkel Waarborg en meerdere reviews geplaatst. Dit voelt als een typisch geval van “de klant is de dupe” terwijl ik gewoon betaald heb voor iets wat nooit is aangekomen.

Update na reactie van Passasport, helaas vertellen ze een ander verhaal dan daadwerkelijk gebeurd is. Ik gaf aan dat er op camerabeelden te zien is dat er een kapotte verzendzak geleverd is, toen verlangde ze camerabeelden van een volledig uur. En deze kan ik inderdaad niet aanleveren aangezien het een Ring camera is die aanspringt op beweging.

Maar goed mensen wees gewaarschuwd en bestel hier NOOIT!

26 marca 2026

Beste JABL,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. We hebben contact gehad over het missende artikel en inmiddels uitgebreid onderzoek gedaan. Ons magazijn heeft de camerabeelden bekeken en bevestigd dat alle artikelen zijn verzonden. We hebben navraag gedaan bij de bezorger die het pakket heeft geleverd en op het moment van leveren is er geen beschadiging geconstateerd, daarbij kloppen de afmetingen van het pakket met de inhoud van het pakket.
Hierdoor dienen we helaas te concluderen dat het pakket in goede staat is geleverd op het opgegeven adres. Je geeft in het contact aan dat het pakket is geleverd in een pakketruimte. Helaas hebben wij geen invloed op en zijn wij ook niet verantwoordelijk voor eventuele schade van het pakket als het pakket in een pakketruimte is geleverd.
Daarnaast ga je aan dat je camerabeelden had van de levering en hierop de schade te zien was, maar deze helaas niet kan aanleveren. Alleen het aangeven dat je camerabeelden hebt, is helaas niet voldoende bewijs om de case te heropenen.
We begrijpen dat het een vervelende situatie is en ontvangen graag de camerabeelden om de zaak te heropenen.

Oceniono na 1 z 5

Paketet skulle skickas samma dag

Paketet skulle skickas samma dag, det har nu gått 2 fulla arbetsdagar utan att det har skickats?!

24 marca 2026

Heej Niclas,
Tack för din feedback!

Vi förstår att det känns frustrerande när leveransen upplevs ta längre tid än förväntat. Vi kan dock se att din order har skickats och är på väg till dig.

Vi har även kontaktat dig via mejl och skickat en spårningslänk så att du enkelt kan följa din leverans.

Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor, vi hjälper dig gärna.
Önskar dig en fin dag!

Livraison 1j, état parfait

J'ai commandé des Zoom Fly 6 (à un très bon prix) mercredi soir à 21h, et je les ais reçu le lendemain. État parfait, rien à redire, TOP !
C'était ma première commande, et pas ma dernière.

19 marca 2026
Oceniono na 1 z 5

Very poor customer experience.

Very poor customer experience.

The return process is slow and unnecessarily complicated, and basic things like exchanges are not handled in a practical or customer-friendly way. What should be a simple and straightforward process turns into a frustrating experience for the customer.

Customer service responses feel like scripted templates rather than genuine attempts to resolve problems. It gives the impression that replying to customers is treated as a formality rather than actual support.

In a highly competitive market this level of service is simply not acceptable. Based on this experience, I cannot recommend ordering from this store.

16 marca 2026

Langhoudbare producten maar 2 weken houdbaar

Order kwam goed binnen maar de houdbare producten waren maar 2 weken goed. Erg jammer dat ook de klantenservice niks konden beteken omdat het 'ergens in de beschrijving stond' (vrij onduidelijk).

Hallo Bart,

Eerder spraken we elkaar betreft de situatie en de houdbaarheidsdatum van de gelletjes. De gelletjes waren tijdens het plaatsen van je bestelling extra scherp geprijsd, omdat het een sale item betrof. De reden hiervan was dat de gelletjes een verkorte houdbaarheidsdatum hadden, wat aangegeven stond bij het product op onze webshop. We betreuren dat je dit over het hoofd hebt gezien tijdens het bestelproces.

In onze eerdere conversatie hebben we je aangegeven dat je de gelletjes mocht retourneren, indien je dit wenste. We zien dat je hier geen gebruik van hebt gemaakt.

Mochten we in de toekomst iets voor je kunnen betekenen, vernemen we dit graag.

Oceniono na 5 z 5

Goede ervaring van begin tot eind

Ik heb onlangs bij Passa Sports twee Hummel trainingsbroeken besteld en ben erg tevreden over de hele ervaring. Het bestelproces was super eenvoudig: de website is overzichtelijk, je vindt snel wat je zoekt en het afrekenen gaat soepel.

Wat ook positief opvalt zijn de goede prijzen. Ik had even rondgekeken en Passa Sports was erg scherp geprijsd. Bovendien was Passa Sports één van de weinige aanbieders die precies de specifieke trainingsbroek had die ik zocht, dus dat was helemaal top.

De verzending was daarnaast snel en netjes geregeld. Ik werd goed op de hoogte gehouden en de bestelling werd vlot geleverd.

Al met al een prettige en betrouwbare webshop met een goede prijs-kwaliteitverhouding en een fijn assortiment. Ik bestel hier zeker opnieuw!

17 lutego 2026
Oceniono na 5 z 5

Na een klacht over het product op goede wijze geholpen. Snel en adequaat.

Odpowiedź od Passasports

Wat fijn te horen dat we je in de vervelende situatie naar tevredenheid hebben kunnen helpen. We wensen je veel plezier toe met je aankoop en hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen op onze website.

Oceniono na 5 z 5

Maandag 9 maart tussen de middag een…

Maandag 9 maart tussen de middag een bestelling geplaatst, dinsdag 10 maart bezorgd. Twee paar hardloopschoenen. Correcte bestelling ontvangen. Snelle service. Op de hoogte gehouden via de mail over de verzending. Ook waren de betreffende schoenen elders duurder. Dus een goede prijs en kwaliteit verhouding. Vanavond ook hetzelfde paar voor mijn man bestellen.

10 marca 2026

Goedd

Goed. Mijn order had vertraging ivm niet ingescanned bij DHL punt. Goed geholpen met chat functie!!!

9 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Ik had Binnen 24 uur opgelost – super service! een bestelling geplaatst voor…

Ik had een bestelling geplaatst voor padelballen, maar helaas bleek er één bal te ontbreken in de koker. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice en werd echt super goed geholpen. Binnen 24 uur kreeg ik al een reactie en ze hebben meteen een nieuwe koker naar mij opgestuurd.

Top service! Fijn om te merken dat er zo snel en vriendelijk wordt meegedacht met de klant. Heel tevreden en ik bestel hier zeker weer!

5 marca 2026

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej