Vossebeldfietsen Recenzje 44

Zobacz, co mówią recenzenci

Reakcja na opinię

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Jarenlang trouwe klant geweest bij Vossebeld, en altijd perfect geholpen. Afgelopen jaar verhuisd naar andere kant van het land en voor een fietsreparatie naar verschillende lokale fietsenmakers g... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Fijne no nonsens zaak met uitstekende service. Prima geadviseerd en kunnen kopen wat we zochten . Bij aflevering zeer vriendelijke en kundig geholpen door Marijke die zeker haar mannetje staat tussen... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep rowerowy
  2. Naprawa rowerów
  3. Sklep z akcesoriami rowerowymi
  4. Ubezpieczenia rowerowe
  5. Sklep z używanymi rowerami

Napisane przez firmę

Vossebeld Elektrische Fietsen - Maatwerk advies - 5 jaar garantie - 2,5 km testbaan in natuurgebied - Eerlijke inruil - Verse koffie

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

Duofiets; superleuke ervaring en enorm genoten!

Samen met m'n moeder wezen fietsen op de elektrische duofiets. Marijke was heel behulpzaam. Ze vertelde dat de verhuur van de electrische duofiets een nieuwe uitbreiding is van het assortiment; zodat ook mensen die niet meer zelfstandig kunnen fietsen, er lekker op uit kunnen. Ze gaf ons een mooie route mee. Het was een superleuke ervaring en we hebben enorm genoten. Ook leuk om samen met vriendinnen of vrienden te doen. We zouden hier zeker terugkomen.

18 lipca 2025

Odpowiedź od Vossebeldfietsen

Bedankt voor je positieve bericht. Je bent erg welkom om nog eens te komen fietsen.

Fietsendrager

Op zoek naar een bepaald type fietsendrager kwam ik op het internet terecht bij Vossebeld. Zij hadden het door mij gezochte type en niet onbelangrijk tegen een zeer geschikte prijs. Nergens heb ik deze goedkoper gezien. Direct besteld en twee dagen later ontvangen. Op de bijgevoegde factuur stond nog een persoonlijke notitie. Zeer attent en ik ben ontzettend blij met drager.

19 lipca 2025

Odpowiedź od Vossebeldfietsen

Bedankt voor je positieve bericht. Veel plezier met de fietsendrager.

Oceniono na 5 z 5

Ik ben zo tevreden over de snell sevice

Ik ben zo tevreden over de snelle reactie en het oplossen van een probleem ,Een onderdeel wat stuk gegaan was tijdens het transport van een fiets drager werd na het opsturen van een paar foto's .
En een telefoontje met Marijke , het onderdeel snel opgestuurd .
Van mij krijgt Vossebeld een dikke Tien .
een aanrader om bij dit bedrijf wat te kopen

31 marca 2025

Odpowiedź od Vossebeldfietsen

Bedankt voor je bericht Jan!

Goed en kundig geholpen

Goed en kundig geholpen voor een passend kinderzitje. Veel keuze en goed uitgelegd wat de voor- en nadelen waren. Namen ook ruim de tijd voor ons. Erg blij met het advies en toch een scherpe prijs!

17 sierpnia 2024
Oceniono na 5 z 5

vlug en vlot afgewerkt ook al was het…

vlug en vlot afgewerkt ook al was het een kleine reparatie. en toch nog enkele lakpunten bijgewerkt.
ook de spullen op voorraad hebben is een groot pluspunt zodat je geen 14 dagen hoeft te wachten eer de reparatie kan plaats vinden. succes.

27 maja 2024

Wat een prachtige fiets.

Nieuwe Velo de Ville gekocht prima geholpen en geadviseerd door het deskundige team van Vossebeld elektrische fietsen. Ik kon zelfs de kleur uitkiezen.

12 maja 2023

Odpowiedź od Vossebeldfietsen

Goed om te lezen dat je tevreden bent. Wij zijn ook blij met Velo-de-Ville als merk.

Oceniono na 5 z 5

Erg behulpzaam bij het uitzoeken van…

Erg behulpzaam bij het uitzoeken van een 2 de hands e-bike en na 1 week kon ik hem ophalen helaas was mijn fietsdrager niet geschikt zodat de eigenaar hem persoonlijk kwam brengen en s, avonds om 22 uur erg dankbaar hiervoor
Gr yvonne

30 marca 2023

Dag Yvonne,
Fijn om te zien dat je tevreden bent. Veel plezier met de fiets!

Geweldig geholpen vol begrip

Geweldig geholpen vol begrip.
Zoon met autisme en fietsangst. En de perfecte fiets in alle rust daar mogen testen.

12 lutego 2023

Odpowiedź od Vossebeldfietsen

Fijn om te lezen dat je in alle rust hebt kunnen proefrijden. Bedankt voor je recensie.

Topbedrijf

Deskundige en vriendelijke mensen. Je voelt je gehoord en ze denken echt met je mee. Top!

5 lutego 2023

Odpowiedź od Vossebeldfietsen

Goed om te lezen, bedankt!

Kwaliteit

betrokkenheid, snelheid, kennis van zaken en zeer betrouwbaar. Kan ik iedereen aanbevelen, zelfs voor mensen uit mijn omgeving (Venlo)

26 listopada 2022

no nonsens fietsenzaak

no nonsens fietsenzaak zelfs zonder afspraak netjes geholpen nemen de tijd
goed advies wij waren blij verrast met de unibike na proefrit op div merken unibike
gekozen voelde meteen goed

5 sierpnia 2022

Uitstekende service

Uitstekende service. Na vermelding dat het artikel voor een verjaardag was, hebben ze gezorgd dat het op tijd aankwam. Na opening van de doos bleek er ook nog een kaart bij te zitten om de jarige een fijne dag en fiets plezier toe te wensen. Zeer attent!

25 lipca 2022
Oceniono na 5 z 5

Op vakantie een band lek

Op vakantie een band lek. binnen een uur werd er een nieuwe buiten en binnen band op de fiets gemonteerd en we kregen tijdens de repartie koffie. Super services

23 lipca 2022

Goede service Victoria fietsen

De door ons gekochte fietsen Victoria e-Touring 7.4, waren op voorraad bij Vossebeld in Rekken.
Binnen een week nieuwe e-bikes met een goede en fijne service en deskundige behandeling.

Fam. Morsinkhof

7 czerwca 2022

Fijne betrouwbare leverancier

Na een zoektocht met mijn wensenlijstje uitgekomen bij Vossebeld fietsen in Rekken. Zoek criteria gewicht van de fiets, achterwiel aandrijving en schijfremmen. Na eerst 1 fiets gekocht te hebben, de 2e besteld met 2 geveerde zadelpennen van Suntour, zodat het gemakkelijke fietsen ook nog comfortabel is geworden. Prima en vriendelijk geholpen door team van Vossebeld.
Complimenten!

5 czerwca 2022

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej