Fantastisk kompetent klinik all round ! Min mand fik en akuttid gr. flere dage med konstante, stærke smerter i kæben efter fjernelse af en visdomstand hos anden tandlæge. Vi blev mødt af yderst kompet... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
BEST DENTIST EVER!! Paulina ( Owner and Dentist) goes above and beyond what a normal dentist would do! She is a perfectionist and you will never leave her office without everything being perfect! Wit... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Lider af tandlæge skræk. Fik tandpine fredag aften. Heldigvis, havde Vores Tænder åbent i Lyngby og fik hurtig tid, til en rodbehandling. Er blevet modtaget, super tillidsfuld og rolige medarbejder... Zobacz więcej
Jeg har idag været inde og få fjernet 2 visdomstænder hos Paulina og Puk. Det gode venskab imellem dem, giver en god hyggelig stemning på samme tid med en høj professionalisme. Jeg følte mig tryg... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
VORES TÆNDER vægter tillid, faglighed og kvalitet højt. Det skal være en god oplevelse at gå til tandlægen - hver gang.
Lyngby Hovedgade 66B, 1. tv, 2800, Kongens Lyngby, Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Odpowiedź od VORES TÆNDER Tandklinik
Var kun et eftersyn med røgten. De var meget søde og forstende overfor min tandlægeskræk. Var en god oplevelse, og blærret der kørte tv i loftet for at fjerne fokus.

Odpowiedź od VORES TÆNDER Tandklinik
Absolut den bedste tandklinik jeg nogensinde har væres på. De er så søde og får en til at slappe af. Ikke bebrejdende, og ikke dømmende. Kommer med gode råd, uden at dikterer.

Odpowiedź od VORES TÆNDER Tandklinik
Har kun haft gode oplevelser. Altid smilende og super søde.

Odpowiedź od VORES TÆNDER Tandklinik
Det er en super behagelig og venlig stemning man bliver mødt med. De er alle fantastiske til at tilpasse behandlingen hvis man er lidt sart på et eller andet område, så det bliver en god oplevelse.

Odpowiedź od VORES TÆNDER Tandklinik
Altid en professionel og imødekommende behandling.

Odpowiedź od VORES TÆNDER Tandklinik
Fremragende service. Snakdaglige, imødekommende og glade mennesker Det ku simpelthen ikke være bedre. Det helt klart Min to go to tandlæge. Helt klart. :D kan varmt anbefales

Odpowiedź od VORES TÆNDER Tandklinik
Jeg har meget tandlægeskræk men jeg fik den bedste behandling hos en super kompetent og professionel tandlæge. De bedste anbefalinger herfra

Man går altid hjem med et smil efter et besøg hos Vores Tænder.. 😁
Kan varmt anbefale dette skønne sted. 👍

Odpowiedź od VORES TÆNDER Tandklinik
Hej var hos Rikke idag vores tænder i lyngby
En rigtig fed klinik med rigtig god service og jeg følte mig rigtig godt tilpas selvom jeg altid har været bange for at gå til tandlægen så kan stærkt anbefaledes til andre tak for denne gang

Odpowiedź od VORES TÆNDER Tandklinik
Så behageligt et besøg trods tandlægeskræk.

Odpowiedź od VORES TÆNDER Tandklinik
Der var en rar atmosfære, man blev taget rigtig godt imod, og Julie var en helt fantastisk tandplejer !

Odpowiedź od VORES TÆNDER Tandklinik
Behagelig atmosfære, søde og smilende mennesker hele vejen rundt, og virkeligt virkeligt gode til at få en til at føle sig afslappet og tryg.

Odpowiedź od VORES TÆNDER Tandklinik
Rigtig god behandling, med højt informationsniveau hele vejen. Meget god stemning fra start til slut, som giver tryghed og er med til at man som patient kan slappe af. Næsten smertefri behandling😄

Odpowiedź od VORES TÆNDER Tandklinik
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.