Zeer tevreden over de service van Vogelbescherming! Het boek dat ik had besteld kwam helaas beschadigd aan. Na een e-mail hierover kreeg ik heel snel een reactie en werd het boek kosteloos vervan... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik werd goed geholpen ad telefoon waarna mijn probleem direct werd opgelost. Vriendelijke medewerker en goede service! Het vogelbadje zelf wat ik had besteld is prachtig en is een sierraad voor de tui... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
We waren al een keer begonnen met zelf zagen, maar dat vogelhuisje kwam maar niet af en had de verkeerde maten. Zo leuk dat we nu bij de vogelbeschermingsshop een voorgezaagd vogelhuisje konden kopen... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Op de webshop van Vogelbescherming Nederland vind je vele producten waarmee je nog meer van vogels kunt genieten en ze beter kunt leren kennen. De artikelen zijn geselecteerd op kwaliteit en helpen om het kijken naar vogels nog leuker te maken. Ook kun je jouw eigen tuin vogelvriendelijker inrichten met deze producten. Ben je lid van Vogelbescherming Nederland? Dan geniet je in de Vogelbeschermingshop van 10% korting op vele producten!
Postbus 5068, 5800 GB, Venray, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Ik ben heel tevreden over het bestel- en bezorgproces. De eerste kale voerbol aan een haakje viel uit elkaar. Ik heb toen een simpel touwnetje geknoopt, waarna probleem opgelost.

Gebruiksvriendelijke website
Snelle levering en mooi product!

Odpowiedź od Vogelbeschermingshop
het vorige identieke nestkastje heeft 20 jaar dienst gedaan en nu was het tijd voor een nieuwe.

De planten zijn goed
Het duurde wel een paar dagen eer ik ze in huis had

Odpowiedź od Vogelbeschermingshop
Goed te vinden welke kijker ik wil, keurig verpakt zodat er geen schade kon ontstaan

Odpowiedź od Vogelbeschermingshop
De vier bestellingen zijn goed aangekomen in Culemborg. Wel niet op het PostNL-punt dat ik had opgegeven, maar op een PostNL-punt wat verder weg. Alles is nu bij mij in huis.

Odpowiedź od Vogelbeschermingshop
Snelle levering. Goed gezond eten en veel keuze in allerlei bijvoeding om onze vogels te helpen waar we kunnen. Zodat we veel volgels houden in Nederland. Ik wil graag de vogels in alle seizoenen helpen, dat vind ik heel belangrijk.De vogelbescherming doet zoveel goeds en daar wil ik graag bij helpen.

Odpowiedź od Vogelbeschermingshop
Mooie producten waarmee je ook de vogelbescherming steunt en goede snelle service nadat het artikel beschadigd geleverd was. Heel tevreden.

Odpowiedź od Vogelbeschermingshop
Ik bestelde 5 velletjes raamvogels. Dat had prima in een grote envelop gekund, maar kwam in een behoorlijk grote doos, die natuurlijk niets woog, maar wel veel lucht vervoerde. Hoezo milieubewust? Ik heb wel hard moeten lachen, als een boer met kiespijn. Wat een verspilling. Nu maar hopen dat ze blijven plakken buiten.

Odpowiedź od Vogelbeschermingshop
Wat ik zocht stond op de website, besteld en goed geleverd

Bestellen/betalen was eenvoudig. Bezorging was snel. Dus niets te klagen

Odpowiedź od Vogelbeschermingshop
Prima ervaring. Bestelling was goed verpakt en binnen redelijke termijn geleverd. Plantjes zijn in goede staat gearriveerd. Vogelbad en vogelvoedersysteem zijn makkelijk in elkaar te zetten en zijn van goede kwaliteit.

Odpowiedź od Vogelbeschermingshop
What you see is what you get.
Ik had een agenda nodig en wil graag over vogels leren. Et voilá! Eén en een is twee.
Snel bezorgd en ik heb m al helemaal gelezen. Klaar voor 2027.
Alleen het invoeren van mijn lidmaatschapsnummer kreeg ik niet voor elkaar. Nou ja, dan maar geen korting.

Odpowiedź od Vogelbeschermingshop
Ik werd goed geholpen door Jack, waardoor ik mijn bestelling toch kreeg. Helaas hebben de bijtjes & vlinders de waterbak nog niet gevonden en ook het voederding aan het raam met een vetblok is nog niet ontdekt door de vogels, maar ik hou hoop.

Odpowiedź od Vogelbeschermingshop
Goede ervaring. Foutje met het afleveradres. Is goed en betrokken opgepakt. Ook na de levering nog kontakt gehad. Zeer positief.