Werd super goed telefonisch te woord gestaan toen ik wat vragen had, het was een beetje een last minute bestelling die echt op tijd geleverd moest worden. Een verrekijker voor mijn dochters bruiloft,... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Natuurlijk ben ik fan van de Vogelbescherming. Met aankopen van de shop hoop ik ook gelijk een bijdrage te doen. Ik ga ervan uit dat de kwaliteit beter is dan de supermarkt. Tot zover ben ik altijd h... Zobacz więcej
We waren al een keer begonnen met zelf zagen, maar dat vogelhuisje kwam maar niet af en had de verkeerde maten. Zo leuk dat we nu bij de vogelbeschermingsshop een voorgezaagd vogelhuisje konden kopen... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Goede morgen De Vetbollen zijn van zeer goede kwaliteit vers en fris ,beide soorten zowel met als zonder insecten. Het water bakje is zeer stabiel en wordt volop gebruikt door de kleine musse... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Op de webshop van Vogelbescherming Nederland vind je vele producten waarmee je nog meer van vogels kunt genieten en ze beter kunt leren kennen. De artikelen zijn geselecteerd op kwaliteit en helpen om het kijken naar vogels nog leuker te maken. Ook kun je jouw eigen tuin vogelvriendelijker inrichten met deze producten. Ben je lid van Vogelbescherming Nederland? Dan geniet je in de Vogelbeschermingshop van 10% korting op vele producten!
Postbus 5068, 5800 GB, Venray, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Ik bestel nu regelmatig bij de vogelbescherming. Het product is heel erg goed en dat vinden de vogeltjes in mijn tuin ook :-). Verder is de levering altijd snel en goed.
Alles verlopen zoals afgesproken en produkt in goede orde ontvangen
Netjes verpakt aangekomen en ook snel na aankoop bezorgd!
Tot zover ben ik altijd heel tevreden over de aankopen. Dat geldt ook voor mijn vogels, die er dagelijks van genieten.

Odpowiedź od Vogelbeschermingshop
Snelle verzending, degelijk verpakt waardoor alles heel is gebleven. Maar bovenal: de vogels zijn er dol op!

Odpowiedź od Vogelbeschermingshop
Mooie producten en netjes en snel bezorgd. Maar ik vind het aandeel biologisch vogelvoer wel klein.

Odpowiedź od Vogelbeschermingshop
Helaas kwamen de planten uitgedroogd aan, hierdoor hebben ze al een slechte start. Maar goed dat krijg je als je planten besteld tijdens het warme weer.

Odpowiedź od Vogelbeschermingshop
Zowel de producten als de snelle en prima levering verdienen 5 sterren.

Odpowiedź od Vogelbeschermingshop
Wij zijn er dol op en dat is het belangrijkste natuurlijk. Samen met lekker fris water komen we deze hete zomer goed door.

Odpowiedź od Vogelbeschermingshop
Levering op tijd. Producten naar volle tevredenheid en de vogels zijn superblij, dat er weer volop lekkers te halen is.

Odpowiedź od Vogelbeschermingshop
De kap is ontzettend handig.

Odpowiedź od Vogelbeschermingshop
Het bestelde boek werd snel opgepakt en netjes verstuurd