Axento vermogensbeheer Recenzje 172

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,7

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

We hebben al 6 jaar volledig vertrouwen in Axento. Prima communicatie en uiterst betrouwbaar. De app verschaft je alle info die je nodig hebt. Voor onze een hele goede financiële dienstverlener.

Oceniono na 5 z 5

Axento is altijd goed bereikbaar en geeft duidelijke en reële informatie. Dat mij geeft vertrouwen dat er serieus met mijn geld wordt omgegaan.

Oceniono na 5 z 5

Een fijne partij om mee in zee te gaan. Alles wordt haarfijn uitgelegd, open en transparant. Ongetwijfeld zullen er goedkopere zijn, ik ga liever voor betrouwbaarheid. Ik heb gekozen om via verschil... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Ikhet is een mooie pagina met goede uitleg.(het oogt vertrouwen) Alleen vraag ik me af hoe lang de website bestaat en waarom er alleen revieuws van mei-sept 2024 erin staat en niet eerder of later.?... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Zarządzanie aktywami

Informacje o Axento vermogensbeheer

Napisane przez firmę

Axento vermogensbeheer is er voor iedereen die zijn geld wil laten beleggen voor een hoger rendement, zonder onverantwoorde risico’s. We combineren het gemak van online met een persoonlijke aanpak.

Professioneel beleggen voor iedereen, zonder gedoe

Beleggen bij Axento is eenvoudig en zonder gedoe. Je bepaalt (samen met ons) hoeveel risico je wilt nemen en welk rendement je nastreeft. Vervolgens nemen wij het beleggen en alles daaromheen voor je uit handen. Je hebt er dus zelf geen omkijken naar.

groepsfoto_2024_transparant_schaduw

Bekijk de rendementen

Dane kontaktowe

Promotion box for Axento vermogensbeheer

Zorgeloos beleggen?

Beleggen bij Axento: jij kiest het risico, wij doen de rest.

4,7

Jak firma korzysta z Trustpilot

duidelijk en reël

13 kwietnia 2026

Beste Jan,

Dank voor je bericht. Mooi om te lezen dat juist de duidelijke en reële communicatie je vertrouwen geeft, dat vinden we zelf ook belangrijk.

Fijn dat je dat zo ervaart.

Goede ervaring

Goede ervaring! Overzichtelijke app en service gerichte medewerkers. Onboardingsproces verliep ook goed.

9 kwietnia 2026

Beste Sebastiaan,

Dank je wel voor je review! Goed om te horen dat je een goede ervaring hebt en dat je de app als overzichtelijk ervaart. Fijn dat ook het onboardingsproces soepel is verlopen.

Daar doen we het voor.

Oceniono na 5 z 5

We hebben al 6 jaar een goede en betrouwbare relatie.

9 kwietnia 2026

Beste Bennie,

Dank je wel voor je mooie review en het vertrouwen de afgelopen jaren. Goed om te horen dat alles naar wens verloopt en dat je onze communicatie en app als prettig ervaart.

We staan ook de komende jaren graag voor je klaar.

Oceniono na 5 z 5

Goede communicatie en fijn bededrijf

Goede communicatie en fijn bedrijf om mee samen te werken! Zou het zeker aanbevelen.

30 marca 2026

Beste Milan,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze dienstverlening.

Oceniono na 4 z 5

Axento vermogensbeheer

Ben nu 1 jaar klant en goede en klantvriendelijke begeleiding. Ze zijn ook benaderbaar voor alle vragen.

2 lutego 2026

Beste Johan,

Bedankt voor je review! Goed om te horen dat je tevreden bent over onze dienstverlening.

Duidelijkheid

Duidelijkheid, helderheid en kwaliteit. Zo beleef ik de service van Axento.

2 lutego 2026

Beste Bob,

Doet wat het belooft

Duidelijk communicatie en doet wat het belooft. Beleg hier al jaren en heb jaar op jaar een goed rendement.

Over de jaren heen is het online portaal mooier geworden, maar de nodige informatie is er altijd geweest.

26 stycznia 2026

Beste,

Oceniono na 5 z 5

Axento is toegankelijk en boekt resultaat

Axento is goed bereikbaar, neemt zelf ook contact met je op. Dat geeft een goed gevoel.
Daarnaast, zeker niet onbelangrijk, boekt Axento goed resultaat.

21 listopada 2025

Beste Yolanda,

Oceniono na 5 z 5

Tevreden klant Axento, beleggen voor iedereen met lage kosten

Inmiddels al 9 jaar klant en tevreden, maandelijks een bedrag overmaken (zeer offensief) en geen omkijken meer , beleggen in ETF’s geeft rust en de rendementen zijn goed en via de app zie je al je beleggingen up to date. Heb in de familie axento ook aangeraden en inmiddels na een paar jaar zijn de rendementen goed en iedereen tevreden en dat zonder kennis of ervaring met beleggen.

30 grudnia 2025

Rust en vertrouwen

Ik deel de mening van de andere reviewers. Na wat slechte ervaringen in het verleden is Axento een verademing. Ik beleg nu 2 jaar via Axento, ook met een beleggingsrekening voor mijn minderjarige dochter. Alles overzichtelijk in één app.
"Zeggen wat je doet en doen wat je zegt".
Dit is voor mij een verstandige keuze geweest. Met rust en vertrouwen.

12 grudnia 2025
Opinia niezależna

Beste Robin,

Goede ervaringen met Axento

Goede ervaringen met Axento, al jaren. Betrouwbare vermogensbeheerder met gedegen resultaten.

5 grudnia 2025

Snelle service van Axento

Wij hebben binnen 24 uur een groot bedrag uit onze beleggingsrekening vrij kunnen maken om een buitenkans te kopen: een supermooie 2e hands camper. We gaan onze spaarcentjes gebruiken om te genieten van onze pensioentijd. Axento heeft gezorgd dat dit spaarvarkentje is gegroeid in de afgelopen jaren en nu is de tijd gekomen om hiervan te genieten.

28 listopada 2025

Beste Jan en Tineke,

Fijn om te horen dat we jullie hebben kunnen helpen toewerken naar een zorgeloos pensioen. Geniet van jullie aankoop en heel veel veilige kilometers gewenst!

Oceniono na 4 z 5

Prima rendement

Prima rendement. Duidelijke uitleg over de ontwikkelingen op de financiële markt.

21 listopada 2025

Bedankt voor je review!

Great service

Very happy with Axento. Also the service has been great, it's easy to contact them with any questions that I may have.

29 października 2025

Odpowiedź od Axento vermogensbeheer

Thanks for your review. It’s great to hear that you’re happy with our services!

Kind regards,

Oceniono na 5 z 5

Axento is een fijn bedrijf

Axento is een bedrijf die haar klanten duidelijke informatie verschaft en je als klant het gevoel geeft dat je in goede handen bent. En dat is een fijn gevoel. Je wordt op de hoogte gehouden van de gebeurtenissen in de markt en je krijgt tips. Verder wordt je juist ontlast en ben je in goede handen.

3 listopada 2025

Betrokken en betrouwbaar

Ze zijn betrokken bij je stappen en je krijgt goede status updates. Hierdoor zijn ze erg betrouwbaar. Daarnaast is de app zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Kortom, ik zou het zeker aanraden!

27 października 2025

Vertrouwen

Helder, duidelijke en fijne communicatie. Een gevoel van vertrouwen was direct na het eerste contact duidelijk.

23 października 2025

Odpowiedź od Axento vermogensbeheer

Bedankt voor je review, Marty! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze dienstverlening.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej