Voffsing Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Toppen att hitta goda och bra godisar till 3 väldigt bortskämda Whippets 🙂. 2 stycken har kronisk mag o tarm inflammation och äter bara hyperallergenic foder och vit fisk. Alla 3 älskade allt utom t... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Beställde 2påsar med kattmat och fick en fri gåva.. en liten påse med hund dental...så kanske man ska vara lite mer noga när det packas =) plus att kartongen som allt kom i såg ut som den blivit illa... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Voffsings halsband och koppel är handsydda och av mycket hög kvalitet och väldigt snygga. Halsbanden är breda och därför ergonomiska och skonsamma mot hundens nacke. Sådana halsband är svåra att hitta... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Väldigt hjälpsamma vid alla typer av frågor gällande deras produkter. Väldigt kunniga och kan sina produkter utan och innan. Voffsing är ett företag man köper ifrån flera gånger då kvalitén är något u... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep zoologiczny

Napisane przez firmę

Voffsing.se är din hund och kattbutik med ett komplett sortiment av foder, tillbehör och framförallt vår egna kollektion av hundhalsband, hundkoppel och Hundselar - Voffsing collection. Vi vill göra ditt husdjursägande enklare.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 31

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Voffsing slarvade bort paketet

Voffsing slarvade bort paketet och leverade till fel plats utan att stämma av med kunden. Svåra att kontakta och lösa problemet. Leveransen försenades med 2 veckor.

5 lutego 2025

Odpowiedź od Voffsing

Vi vill ju verkligen be om ursäkt att det gått fel med din leverans och att du tycker att det varit svårt att kontakta oss. Om du hör av dig till oss och vill ge oss en chans till, så kommer vi att ge dig en kompensation för det som gått fel.

Oceniono na 3 z 5

Jag älskar att kunna beställa på nätet…

Jag älskar att kunna beställa på nätet för att jag har svårt att ta mig till butik . Men hade önskat hemkörning pga av att jag själv inte kan bära.

26 stycznia 2025

Odpowiedź od Voffsing

Tack för att du tog dig tid att ge oss feedback! Vi hade gärna erbjudit dig hemleverans, men tyvärr har vi som litet företag inte möjlighet till samma fraktavtal som våra större konkurrenter vilket skulle ge dig en orealistisk fraktkostnad. Vi tittar kontinuerligt på vad som är möjligt och hoppas att kunna ge dig hemleverans i framtiden. Du är alltid välkommen till oss!

Perfekta kopplet

Även om leveransen tar tid så är det värt att vänta på det perfekta kopplet. Så nöjd

26 stycznia 2025

Odpowiedź od Voffsing

Så roligt att du blev nöjd med kopplet. Du är alltid välkommen till oss!

Mycket bra!

Toppen toppen!

12 stycznia 2025

Odpowiedź od Voffsing

Tack för det fina omdömet! Så roligt att du blev nöjd med ditt köp!

Snabb leverans.

Snabb leverans.

9 stycznia 2025

Odpowiedź od Voffsing

Så roligt att du uppskattar leveranstiden. Vi gör alltid vårt yttersta att få fram beställningarna så snart som möjligt. Du är alltid välkommen till oss.

Snabb respons och service

Snabb respons och service, hjälp med att hitta rätt storlek och jag kunde beställa en udda storlek på halsband!
Otrolig snabb leverans!
Har köpt halsband, sele och koppel och är supernöjd!

9 stycznia 2025

Odpowiedź od Voffsing

Så roligt att du blev nöjd med ditt set! Du är alltid välkommen till oss.

Mycket snabb leverans.

27 października 2024

Odpowiedź od Voffsing

Tack för det fina betyget! Du är alltid välkomment till oss!!

Väldigt nöjd med produkterna

Väldigt nöjd med produkterna, och våra jack russell är super nöjda med maten. Fin päls, ingen magproblem. Pigga glada och busiga.

3 października 2024

Odpowiedź od Voffsing

Så kul att maten funkar bra! Tack för feedbacken och välkommen åter till vår lilla affär

Oceniono na 5 z 5

Allt fungerade snabbt och bra från…

Allt fungerade snabbt och bra från beställning till leverans.

27 września 2024

Odpowiedź od Voffsing

Tack för de fina orden Regina, så roligt att allt fungerade så bra - du är alltid välkommen tillbaka till vår lilla butik

Oceniono na 2 z 5

Väldigt litet sortiment med väldigt…

Väldigt litet sortiment med väldigt lite hållbarhet och klimattänk. I förpackningen va det fullt med cellofan för att fylla upp lådan

2 września 2024

Odpowiedź od Voffsing

Hej Olivia. tack för din feedack kring vår hållbarhet. Vi försöker gå till ett större sortiment med mer hållbara produkter, t ex våra senaste produkter i trä. Vi tittar också hela tiden på vilka mer klimatsmarta sätt vi kan använda för att få produkterna till dig som kund. Vi kan ju se i din order att du kanske inte valt de mest klimatsmarta produkterna inom varje kategori, utan valt de billigare alternativen, något som många gör. Om du vill ha hjälp att välja de mest klimatsmarta alternativen inom varje kategori är du välkommen att kontakta oss innan nästa köp så ska vi vägleda dig så att ditt köp blir så klimatsmart som möjligt. Du är alltid välkommen tillbaka till oss!

Toppen!

Gillar verkligen era produkter och möjligheten att designa egna är toppen :)

25 czerwca 2024

Odpowiedź od Voffsing

Så roligt att du gillar våra produkter - du är alltid välkommen till oss Anna

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej