Voffsing Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Toppen att hitta goda och bra godisar till 3 väldigt bortskämda Whippets 🙂. 2 stycken har kronisk mag o tarm inflammation och äter bara hyperallergenic foder och vit fisk. Alla 3 älskade allt utom t... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Beställde 2påsar med kattmat och fick en fri gåva.. en liten påse med hund dental...så kanske man ska vara lite mer noga när det packas =) plus att kartongen som allt kom i såg ut som den blivit illa... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Voffsings halsband och koppel är handsydda och av mycket hög kvalitet och väldigt snygga. Halsbanden är breda och därför ergonomiska och skonsamma mot hundens nacke. Sådana halsband är svåra att hitta... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Väldigt hjälpsamma vid alla typer av frågor gällande deras produkter. Väldigt kunniga och kan sina produkter utan och innan. Voffsing är ett företag man köper ifrån flera gånger då kvalitén är något u... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep zoologiczny

Napisane przez firmę

Voffsing.se är din hund och kattbutik med ett komplett sortiment av foder, tillbehör och framförallt vår egna kollektion av hundhalsband, hundkoppel och Hundselar - Voffsing collection. Vi vill göra ditt husdjursägande enklare.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 31

Napisz recenzję

Verkligen fin service!

Verkligen fin service!
Snabb leverans och självklart säljer de bra produkter.

26 października 2025

Odpowiedź od Voffsing

Vi är så glada att du är nöjd med oss och med våra produkter. Du är alltid välkommen tillbaka till vår lilla butik.

Oceniono na 5 z 5

Snabb och enkel leverans.

Snabb och enkel leverans.
Och man får snabbt hjälp om det behövs!

4 września 2025

Odpowiedź od Voffsing

Tack för de fina orden, du är alltid välkommen till vår lilla butik.

Snygga och rejäla halsband

Snygga, välgjorda halsband av hög kvalité! Det andra från Voffsing som jag köpt till min schäfer.

7 września 2025

Odpowiedź od Voffsing

Så roligt att du är nöjd med dina halsband - du är alltid välkommen till oss!

Superbra

Superkvalitet på bra produkter. Bra kundtjänst.

7 sierpnia 2025

Odpowiedź od Voffsing

Så roligt att du är nöjd med oss och produkterna. Du är alltid välkommen tillbaka till oss.

Oceniono na 5 z 5

Mina katter älskar blandningen…

Mina katter älskar blandningen blötmaten av fasan kalkon och anka. Snabba leveranser gör att jag kan planera mina inköp bättre och slipper ha så mycket i förvaring. Och så rabattenn man får! Tack!

4 sierpnia 2025

Odpowiedź od Voffsing

Tack för de fina orden, så roligt att du är nöjd! Du är alltid välkommen tillbaka till oss!

Oceniono na 5 z 5

Fodret är väldigt uppskattat av våra…

Fodret är väldigt uppskattat av våra JRT tjejer, vi är alltid nöjda med produkterna från voffsing, nöjd med produkterna och priset för fodret. Så länge våra tjejer är nöjda så är vi nöjda.

2 lipca 2025

Odpowiedź od Voffsing

Såå underbart att ni är nöjda! Ni är alltid välkomna till oss!

Oceniono na 3 z 5

Lite dålig kvalité på produkterna

Lite dålig kvalité på produkterna, deras tuffaste, mest slitstarka, dyra halsband håller inte ens ett år. Är inne på mitt fjärde nu till min hund som är 3,5 år gammal.
Tur att de alla har gått sönder i eller runt hemmet och inte när man är ute på gatan!

Annars gillar jag produkterna, snygga, praktiska och lätta att använda. Enda nackdelen är som sagt den dåliga kvalitén.

7 lipca 2025

Odpowiedź od Voffsing

Hej! Roligt att du tycker att halsbanden är praktiska, men de ska ju hålla mer än så. Kontakta vår kundtjänst så tittar vi på det. Vi kan se att det inte är våra egna premium halsband du köpt, så kanske det är en bättre väg nästa gång? kontakta oss så ska vi vägleda dig.

Oceniono na 4 z 5

Fin och bra kvalitet

Selen var lite stor i storleken. Bröst mått va perfekt men runt nacken va lite stor

24 czerwca 2025

Odpowiedź od Voffsing

Hej Daniel! Kontakta gärna vår kundtjnst så ska vi se vad vi kan göra för dig.

Oceniono na 5 z 5

Mycket bra halsband som dessutom är…

Mycket bra halsband som dessutom är snyggt! Brett och därmed skonsamt för nacken. Har två stycken. Väldigt nöjd!

24 czerwca 2025

Odpowiedź od Voffsing

Så roligt att du blev nöjd med halsbandet! Du är alltid välkommen till oss!

Oceniono na 4 z 5

Produkten är mycket bra

Produkten är mycket bra, och det var lätt och tydligt att beställa. Så helheten mycket bra. Något långa leveranstider dock.

29 kwietnia 2025

Odpowiedź od Voffsing

Hej! Tack för det fina betyget! Vi är så glada att du blev nöjd med ditt köp och hoppas att vi varit tydliga med leveranstider när du gjorde sin beställning. Du är alltid välkommen tillbaka till oss!

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans, bra pris.

28 marca 2025

Odpowiedź od Voffsing

Så roligt att du blev nöjd med ditt köp! tack för betyget och välkommen tillbaka till vår lilla butik.

Bra service och Kvalitet

Bra service, bra kvalitet! Rekommenderar Voffsing

6 kwietnia 2025

Odpowiedź od Voffsing

Tack för de fina orden, så roligt att du är nöjd med oss. Du är alltid välkommen till vår lilla butik.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej