Voffsing Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 2 z 5

Oceniono na 5 z 5

Voffsings halsband och koppel är handsydda och av mycket hög kvalitet och väldigt snygga. Halsbanden är breda och därför ergonomiska och skonsamma mot hundens nacke. Sådana halsband är svåra att hitta... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Väldigt hjälpsamma vid alla typer av frågor gällande deras produkter. Väldigt kunniga och kan sina produkter utan och innan. Voffsing är ett företag man köper ifrån flera gånger då kvalitén är något u... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep zoologiczny

Napisane przez firmę

Voffsing.se är din hund och kattbutik med ett komplett sortiment av foder, tillbehör och framförallt vår egna kollektion av hundhalsband, hundkoppel och Hundselar - Voffsing collection. Vi vill göra ditt husdjursägande enklare.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 31

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Toppen att hitta goda och bra godisar…

Toppen att hitta goda och bra godisar till 3 väldigt bortskämda Whippets 🙂. 2 stycken har kronisk mag o tarm inflammation och äter bara hyperallergenic foder och vit fisk. Alla 3 älskade allt utom torkade fisken, magen klarade inte dem.
Jag är så nöjd med mitt köp, hundarna med såklart 😁🌺

3 lipca 2026

Odpowiedź od Voffsing

Det var jätteroligt att höra. tack för ditt fina betyg, du är alltid välkommen till vår lilla butik

Oceniono na 3 z 5

Lastgaller / hundgaller med mellanvägg.

Lastgaller / hundgaller med mellanvägg.
Rejält skydd men passformen för vår Kia AV 9 var väl sådär. Fastnar inte riktigt bra i stolen framför.
Men inget skrammel och sitter ändå stadigt.

29 kwietnia 2026

Odpowiedź od Voffsing

Hej Kent, tack för den feedbacken, vi kommer att ta den vidare till importören. Du är välkommen att kontakta oss för att se om vi kan hitta en lösning till dig.

Oceniono na 2 z 5

Beställde 2påsar med kattmat och fick…

Beställde 2påsar med kattmat och fick en fri gåva.. en liten påse med hund dental...så kanske man ska vara lite mer noga när det packas =) plus att kartongen som allt kom i såg ut som den blivit illa hanterat. Dock var katt maten helt okay.

22 czerwca 2026

Odpowiedź od Voffsing

Tack för ditt omdöme och feedbacken, det uppskattas! Vi ska prata med lagret så att detta inte händer igen. Vad det gäller skadorna på paketet så ligger det utanför vår kontroll och om påsarna inuti blivit skadade måste de självklart bytas ut, om de är ok kan du med gott samvete använda maten. Återigen ber vi om ursäkt för det inträffade.

Bra service!

Snabb leverans, väl paketerat och fick dessutom en påse hundgodis av bra kvalitet och ett litet ben 👍👍

27 maja 2026

Odpowiedź od Voffsing

Så roligt att du blev nöjd med allt Daniel! Du ä alltid välkommen till oss!

Alltid snabba leveranser!

10 maja 2026

Odpowiedź od Voffsing

Tack för det fina omdömet Du är sååå välkommen tillbaka till vår lilla butik

Väldigt nöjd!

Det har varit bra service och väldigt trevligt bemötande när man har undrat över något.
Och jag är supernöjd med hundarnas halsband. Dom blev supersnygga och välsydda. Känns att det är kvalité!

14 kwietnia 2026

Odpowiedź od Voffsing

Så roligt att du blev nöjd! Du är alltid välkommen tillbaka till vår lilla butik

Oceniono na 4 z 5

Snabb leverans. Hade fått 5 stjärnor om ni hade kunnat hålla samma priser på produkterna från MACs som zoo har. Då hade jag enbart handlat från er.

9 kwietnia 2026

Odpowiedź od Voffsing

Hej Linda, tack för det fina betyget. Vi tror att vi är bland de billigaste av de svenskbaserade återförsäljarna, men konkurrensen utifrån är ju stor. Du är alltid välkommen till vår lilla butik.

Oceniono na 5 z 5

Jättebra kvalité och välgjorda…

Jättebra kvalité och välgjorda produkter. Kommer definitivt köpa härfrån igen!

10 lutego 2026

Odpowiedź od Voffsing

Vi är så glada att du blev nöjd och du är alltid välkommen till vår lilla butik.

Oceniono na 5 z 5

Bra vara och helt ok leverans även under helgerna

Jag beställde precis under jul- och nyårshelgerna och sedan fick jag ingen bekräftelse direkt från Voffsing. Jag tänkte att de kanske hade semester. Det kom dock en faktura från Klarna på min beställning. Jag blev lite osäker på om företaget jobbade även under helgerna.
Men när jag tänkte ringa på en vardag så fick jag meddelande att jag kunde hämta paketet! Jag tror att det tog sex dagar, men då var fem dagar helgdagar. Så jag tycker att leveransen var bra!
Och varan jag beställde, kisskydd för hanhundar, hade de i ovanligt många olika storlekar, storlekar som jag hade saknat. 5 cm bara mellan varje storlek. Ett annat företag hade samma vara, men inte lika många storlekar. Jag har hundpensionat i hemmamiljö där hannarna ibland vill markera inomhus. Nu får alla precis rätt storlek.
Jag är mycket nöjd!

6 stycznia 2026

Odpowiedź od Voffsing

Så roligt att du hittat till vår lilla butik och att du blev nöjd. Vi försöker hålla ett stort och komplett sortiment och är det något du inte hittar är du välkommen att kontakta oss. Tack för ditt fina betyg!

Bra mat

Bra mat, service och leverans

28 grudnia 2025

Odpowiedź od Voffsing

Tack för de fina orden, du är alltid välkommen till oss.

Oceniono na 4 z 5

Det är en julklapp

Det är en julklapp, så jag har inte sett den ännu. Men det funkade bra med frakt o den kom snabbt.

2 grudnia 2025

Odpowiedź od Voffsing

Vi hoppas att julklappen blev uppskattad. God fortsättning!

Bra rakt igenom

Bra produkter, enkelt att beställa, snabb leverans.

20 listopada 2025

Odpowiedź od Voffsing

SÅ roligt att du är nöjd med oss. Du är alltid välkommen till vår lilla butik.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej