Reakcja na opinię
Mooie bedels, snel binnen en leuk contact met de klantenservice. Alleen erg jammer dat er geen beleving bij is qua verpakking. De bedels zaten in plastic gripzakjes (met barcodesticker) in het brieven... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Mijn ervaring is dat dit bedrijf zich onderscheidt in assortiment en service. Ik kocht een superleuke armband die helaas niet paste en toen ik een retouraanvraag deed, kreeg ik een sympathieke reactie... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Kwam via instagram op deze webshop. Goede communicatie en service. Super klantvriendelijk! Retourneren was geen probleem en makkelijk, vervolgens een artikel wat verkleurd was gelijk een nieuwe v... Zobacz więcej
Online boutique met onder andere handgemaakte sieraden, curated serendipity en heel veel meer mooie items, zoals oorbellen, kettingen, bedels, armbanden en ringen.
Karspeldreef 1203, 1104 SE, Amsterdam, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Altijd snel geleverd.mooie kettingen.ook voor mn dochter gekocht zeer blij mee.
De sieraden zijn goed en worden op tijd geleverd , wel enkel in een klein seal zakje wat mss iets netter kan, maar ik enkele artikelen retour gestuurd om n daar loopt het wel heel erg stroef en moeilijk, na weken nog steeds retour verwerkt.

Odpowiedź od VIVI VEE
Snelle levering mooi sieraad, alleen jammer dat de ketting die ik bij de bedel heb besteld aan uiteinde een balletje eraan had wat niet door het oogje paste dus moest dat losmaken en daarna weer vast.. maar gelukt moeder is er blij mee

Odpowiedź od VIVI VEE
Super fijne en vriendelijke service, snel verzonden en hele mooie producten! Ik zou hier zeker opnieuw bestellen!

Odpowiedź od VIVI VEE
Ze promoten met Moederdag kortingen. Ik heb de zondag voor Moederdag bestelt maar ik heb niks binnen gekregen. Promoot dan ook niet met Moederdag kortingen. Ik heb een privé bericht op Instagram gestuurd en zoals op de website staat dat er binnen 24u gereageerd word is ook niet gebeurt. Helaas nu geen Moederdag kado. Ik zal hier niet nogmaals bestellen.

Betaalbare mooie sierraden.
Er ging iets fout met mijn bestelling maar heel goed opgepakt en goed contact. Fijne service 💜al een paar keer iets met succes besteld . Ik ben fan

Fijne service ,meedenkend via insta
Erg gaaf en blij met mijn keuzes 👌🏻🥰

Odpowiedź od VIVI VEE
Snelle levering ,mooie kwaliteit , Goeie prijs. Dus heel blij met mn mooie ketting.
Kleine tip misschien een luxere verpakking, ;) leuker te krijgen

Odpowiedź od VIVI VEE
Snelle levering, hele gave hangers, echter miste 1 hanger een steentje, contact opgenomen en ze heeft me een nieuwe bedel kosteloos toegestuurd. Super positieve en fijne service, bedankt!

Odpowiedź od VIVI VEE
Ze zijn erg mooi ik en mijn dochter er al een aantal heel erg mooi

Odpowiedź od VIVI VEE
Bestelling werd vlot bezorg en het product voldeed aan de verwachtingen.

Odpowiedź od VIVI VEE
Ik vind de sieraden erg mooi en betaalbaar en leuke behandeling

Odpowiedź od VIVI VEE
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.