De sieraden zijn snel verzonden, komen overeen zoals getoond op de foto's. Ik mis alleen in de beschrijving op de website een maatvoering van de bedels en connectors. Dan kun je een beetje schatten ho... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Service erg fijn.altijd snel bericht terug.en kreeg netjes een nieuwe ketting opgestuurd.top blij mee. Groet Jolanda
Mooie bedels, snel binnen en leuk contact met de klantenservice. Alleen erg jammer dat er geen beleving bij is qua verpakking. De bedels zaten in plastic gripzakjes (met barcodesticker) in het brieven... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Mooie kwaliteit!, en ook fijn als je geen echt goud kunt betalen. Het blijft ook mooi, en wat een keus in bedels top👌🏼.Hoop wel dat er in de toekomst langere kettingen komen, 60 cm zijn vaak uitve... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Online boutique met onder andere handgemaakte sieraden, curated serendipity en heel veel meer mooie items, zoals oorbellen, kettingen, bedels, armbanden en ringen.
Dane kontaktowe
Karspeldreef 1203, 1104 SE, Amsterdam, Holandia
- info@vivi-vee.nl
- vivi-vee.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Bedels met een “gouden randje”
Snelle levering , altijd mooi verpakt. Helemaal blij mee
Nog steeds geen nieuws van mijn…
Nog steeds geen nieuws van mijn bestelling. Ik kreeg een welkomskorting van 10€ die ik niet eens kon combineren met een bestaande korting hoewel dat het nergens gespecificeerd staat dat men kortingen wel of niet kunnen combineren.

Odpowiedź od VIVI VEE
Snel en netjes verzonden!
Snel en netjes verzonden!
Aangeraden bij collega die vroeg waar ik die leuke hanger had besteld
Mooie bedels!!
Mooie bedels! Echt als op de afbeelding. Helaas miste er 1 bedel, maar na contact werd de bedel direct nagestuurd!🙂
Superschattig bedeltje
Superschattig bedeltje, perfect voor dit seizoen! 🍂 Snelle verzending, mooi verpakt en een heel leuk assortiment. Heel blij mee!
Mooie fijne sieraden en snelle mooi…
Mooie fijne sieraden en snelle mooi ingepakte levering
Besteld
Besteld. Mail. Niet op voorraad. Je kiest een ander item dat op site staat. Blijkbaar toch niet op voorraad. Dan maar geld terug gevraagd
Ik heb mijn bestelling na 9 dagen nig…
Ik heb mijn bestelling na 9 dagen nig niet ontvangen en het is nog wel briefpost

Odpowiedź od VIVI VEE
Super snelle verzending van prachtige…
Super snelle verzending van prachtige items, subtiel van formaat maar hele mooie kwaliteit
Heel mooi.
Heel mooi.
Hele mooie sieraden, nette levering.
Snelle reactie op de mailtjes.
Leuke bedels
Leuke bedels, eentje terug gestuurd is gratis en ook best snel afgehandeld. Meerdere bedels aan mijn ketting, ze blijven mooi!
Het pakketje is goed ontvangen.
Mijn bestelling liet wat langer op zich…
Mijn bestelling liet wat langer op zich wachten, na een snelle reactie een hele nette en klantvriendelijke oplossing kreeg ik mijn pakje vandaag binnen. Weer helemaal blij met mijn aankoop!!!!
Het was voor mij niet duidelijk dat het…
Het was voor mij niet duidelijk dat het kettinkje geen sluiting had en dat deze er los bij gekocht moest worden.
Kwaliteit van sluiting niet goed ging snel kapot

Odpowiedź od VIVI VEE
Leuk verpakt en leuke oorbellen!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.