Slecht bedrijf met een slechte werksfeer. Er zijn maar heel weinig mensen die echt prettig zijn om mee samen te werken. Ik zou niemand aanraden om hier te werken. De communicatie is oprecht een groot... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Wat een vreselijke bedrijf Doe wat aan jullie communicatie! raarste bedrijf ook geen ene andere bedrijf vraagt afschriften voor een regeling. dat heeT PRIVACY. Je zou al blij moeten zijn dat deg... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Heb al jaren een regeling voor een restschuld woning van mij en mijn expartner van 79.158,79. Die trouwens nog geen cent betaald heeft met een vaste baan en illegaal samenwoont met een uitkeringsgere... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vesting Finance, ten eerste wat zijn hun moeilijk te bereiken voor een antwoord. Ik kan ze telefonisch wel oke bereiken, maar als ik het zwart op wit wil via de mail hoor je gewoon weken niks. Ik kree... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Kreeg een openstaande rekening van hun betreft KPN B.V. Ging ze bellen omdat het niet klopt. Ze hadden letterlijk geen gegevens bijna over mij. Ik bleef netjes te woord, proberen toch mij over te halen tot betalen. Toen vertelde ik maar netjes wat ik doe voor werk. Werk zelf bij KPN N.V. en kan mijn eigen gegevens inzien. En daar staat niets open. Duidelijk aan gegeven dat KPN negatieve berichten niet op prijs zal stellen als ze met deze praktijken door blijven gaan. En eigenlijk alle eisen aan hun klanten met KPN B.V. brieven onrechtgeldig zijn omdat dat bedrijf nooit bestaan heeft. Klantenservice zei meteen excuses en sloot de zaak meteen. Mijn advies aan anderen, krijg je een incasso met KPN B.V., dan sta je meteen sterk en kunnen ze je al niets maken. En geef geen gegevens af, ze moeten dat zelf al in hun dossier hebben. Nadeel ze registreren de BKR en FOCAM al vrij snel. Advocaat inschakelen en schadevergoeding eisen. Hoe meer mensen dit doen hoe sneller dat het bedrijf failliet gaat. Kijk naar RTLnieuws voor de info.
PAS OP MET DEZE OPLICHTERS.
uit het niks een brief ontvangen met een 800 euro schuld van Telfort uit 2008, en niet eens aangebeld niks niet. Hun zouden op andere adressen zogenaamd al geprobeerd hebben te innen. 3 telefoontjes later zegt vrouw 3.. Er is nog een openstaande zaak dat wel ineens uit het niks op mijn naam staat, hoppa 1200 euro erbij. hoezo wisten/zagen vrouw 1 en 2 niks over deze 2de zaak?. Dacht het dus niet oplichters. Beetje mijn naam onthouden zodat het ineens mijn zaak is. Om te beginnen wisten hun niet eens van wie ze probeerde te innen. Lijkt net alsof zie random iemand zoeken die wel iets een schuld heeft bij Telfort. TIP BEL ZE NOOIT. Is alleen maar bewijs voor hun. Mail ze en stuur nooit wat naar ze toe. Groot kans dat je voor niks betaald of gaat betalen. Dus let op
Ook ik heb een exploot ontvangen waarop niet eens stond vermeld bij wie ik die schulden had gemaakt.
Ik heb geen schulden. Als ze geld willen zien, zullen ze met bewijs moeten komen. Die hebben ze niet.
Brief netjes verscheurd en weggegooid.
Bewerkt: Intussen veel over dit bedrijf gelezen en gemerkt dat ze ook een BKR melding maken met deze vorderingen. Na het inzien van mijn BKR registratie, zag ik dat ze inderdaad deze spook schuld hebben geregistreerd. Het zou over een doorlopende krediet (ING bank) gaan met een schuld van 500 Euro in 2007. Was dit werkelijk het geval geweest, had ik mijn rekening in 2013 nooit kunnen opzeggen en kunnen overstappen naar een nieuwe bank.
De legale mafia. Met dank aan onze overheid.
Heel nare ervaring met dit bedrijf. Sturen ineens een deurwaarder langs. Ja, een echte, dit heb ik gecheckt. Heel bijzonder, als je geen schulden hebt. Ik zou een schuld hebben bij Neckermann, waarvan ik direct kon zeggen dat ik daar nooit iets heb besteld. Zal wel een foutje wezen, dacht ik. Dus ik bel ze en kreeg doodleuk te horen dat 'mensen met schulden altijd ontkennen dat ze ergens iets hebben gekocht'. En nog meer onprofessionele taal. Zo zou de schuld in 2012 zijn ontstaan en zou er heel vaak contact met mij zijn gezocht. Bijzonder, heb al die tijd al hetzelfde telefoonnummer en email en nooit iets gehoord. Toen ik aangaf dat ik in 2012 niet eens in Nederland verbleef bleven ze toch volhouden dat ik de schuld zou hebben gemaakt, maar het vast niet meer wist. Ik vroeg bewijzen op, zoals een factuur of bestelbon. Deze hadden ze niet (in hun eigen woorden: het was al zo lang geleden dat ze niks meer konden terugvinden. Bijzonder, gezien je wel geld eist. Na lang aandringen stuurden ze mij een aanmaning welke ooit naar mij zou zijn gestuurd. Daaruit bleek echt hoe onprofessioneel deze mensen zijn. Ik ben namelijk een vrouw, en de aanmaning was geadresseerd aan een meneer. Toen ik ze daar telefonisch op wees zeiden ze dat mijn naam overeenkwam, ze trokken eerst zelfs nog de internetfraude kaart waarvan ze zelfs wilden dat ik aangifte zou doen, als onderdeel van de bewijsstukken die ik moest aanleveren om aan te tonen dat ze bij de verkeerde waren. Echter bleek dat mijn naam helemaal niet was gebruikt. Ze hadden alleen een voorletter. En een achternaam, De Boer. Ik schoot gewoon in de lach van deze idioterie. Hoeveel R.de Boeren zijn er in dit land? En dan nog bij een vrouw uitkomen, terwijl ze een man zoeken. Duidelijk nooit Cluedo gespeeld. Uiteraard dit allemaal naar hen op de mail gezet. En ineens was het dossier gesloten. Maar goed, ze hebben dan dus al wel bij je op de stoep gestaan, dat is het kwalijke van dit verhaal. Zeer intimiderend. Ik kan mij ook voorstellen dat er mensen zijn dit het toch betalen, daar zal hun verdienmodel wel inzitten. Al met al zijn het dus oplichters!
Een zogenaamd -sommatie exploot- ontvangen (aanmaning). Het zou gaan om een vordering uit 2004, PrimeLime, en 2008, Neckerman? Hier gaat toch iets mis, heb geen bkr notering van beide bedrijven op naam staan. Nooit eerder contact gehad. Huiswerk volgens mij niet goed gedaan, beide bedrijven bestaan al niet meer. Mocht ik er ooit iets besteld hebben, dan is dat zeker gewoon afbetaald. Mocht het dan al niet zo zijn, dan is de vordering inmiddels verjaard en daarmee gestuit.Nee ze denken noet met je mee bij telefonisch contact. Ze zijn eerder brutaal en klantonvriendelijk.
Deze mensen zijn uitschot voor de consument .Waternet werkt met ze samen .een onterechte aanmaning heeft mijn woede opgewekt.
Na eindafrekening Waternet kreeg ik plots een bedrag van 85.00 te betalen, bedrag was 44,00
Bezwaar gemaakt , maar geen enkele reactie .
Alleen sturen ze een betalingsmogelijkheid,tot de laatste kans om te betalen ,uiteindelijk maar gedaan met tegenzin .
Ik haat deze machtsspelletjes ,
En Waternet en vesting finance
Krijg in persoon een brief uitgereikt door iemand. Ik ben hier ontzettend van geschrokken want ik dacht huh een deurwaarder? Zou om een schuld van Neckermann gaan uit 2011 of zo. Tegenwoordig heb ik mijn financiën netjes op orde dus dit was een nare ervaring waardoor ik direct in de stress schoot. Gebeld met ze en het dossier is nu gesloten want heb destijds alles netjes doorlopen. Dit is allang verjaard. Maar dat dit gebeurt na zoveel jaar. Zou niet mogen
Schandalige club die het BKR misbruikt, fraude pleegt en de consument hiermee enorm dupeert!
Ik heb sinds 2017 een BKR notering op mijn naam vanwege deze oplichters, voor een volstrekt onterechte vordering. Heb de overeenkomst opgevraagd, deze was er niet. Enige tijd later hebben ze een zelf gemaakt contract (geantidateerd) toegezonden waarop geen handtekeningen staan. Klachten worden niet in behandeling genomen, BKR word niet weg gehaald, op brieven word niet gereageerd.
Klacht ingediend bij het aangesloten keurmerk, ook geen reactie van Vesting Finance. Klacht indienen bij KIFID kan niet - moet binnen 6 weken na reactie van Vesting Finance (echter, ze reageren niet!).
Krijg net een brief binnen.
Openstaande schuld bij kpn.
Nooit bij kpn gezeten.
Oplichters! Zogenaamd een openstaande rekening… niet waar! Mensen wees alert. Vraag je om bewijs reageren ze niet. Ga er niet op in!!
Proberen een zeer overjarige rekening te verhalen. Had 12 jaar niets vernomen van eventuele schuld. Kan niet meer nakijken of er niet betaald is. Verjaard.
0 sterren is beter !
Dit zijn pure oplichters ook wij kregen een dreig brief in huis dat we moesten betalen .
Ik stop niet met uitzoeken hoe alles zit ... Want er zijn ook wel mensen die er in trappen en hen rekening betalen ( de kwestbare doelgroep) ...
Ik kreeg een sommatie-exploot van dit bedrijf die namens Vodafone beweerden dat ik nog geld schuldig was aan hen wegens een overeenkomst die ik nooit heb gehad met vodafone. Contact opgenomen met Vodafone, en inderdaad: geen overeenkomst, geen schulden. Vesting Finance uit Eindhoven zijn oplichters!!
Zelfde ervaringen over zogenaamd schuld bij Vodafone. Abonnement die ik nooit in mijn leven heb gehad. Meteen bij de politie aangifte van schending van AVG gedaan. Foto's van bewakingscamera mee verzonden. Politie onderzoek gestart. Ben zo blij met politie en serieus nemen van dit soort oplichtingspraktijken.
Ik heb ze meermaals bericht, krijg helemaal geen reactie.
Bellen niet terug,mailen niet terug.
Ik ga nu mijn rechtsbijstand maar weer inschakelen.
Ik krijg een aanmaning over een schuld die 1,5 jaar geleden al is afgehandeld middels een schuldsanering. 😡
Je meld je zelf bij hun na 6 jaar door een bkr codering dan kunnen ze er wel voor zorgen dat je direct betaald ook al had ik dat niet gehoeven. Vervolgens houden ze je aan het lijntje om vervolgens te zeggen nee we halen de bkr er niet af en waaruit blijkt dat ze alle informatie die je mee hebt gestuurd niet eens bekeken hebben. Kortom wat hier al staat waardeloos bedrijf.
Gelukkig ben ik eerst reacties gaan lezen op de site over vesting finance. Hier ook gistermiddag hoogst persoonlijk een envelop gekregen met daarin een rekening van ruim 1100 euro van kpn uit 2013
Eerst maar kpn gebeld: nee mevrouw u heeft geen rekeningen openstaan bij ons.
Smerige oplichters zijn het. Gelukkig staat de meneer met zijn perenbek goed op de camera en ga ik melding doen bij de politie hierover.
Heb een brief gekregen dat ik een schuld heb bij KPN
Bedrag 980 Euro ongeveer
Mijn naam en een oud adres waar ik ongeveer 10 jaar geleden heb gewoond met mijn ex vriendin.
Ik dacht wat vreemd maar heb ter goede trouw toch een betalingsregeling getroffen van 70 Euro per maand.
Heb al 8 termijnen netjes betaald.
Toen ik mijn ex vriendin hierover informeerde was zij net zo verrast als ik toen. Ze zei dat dat onmogelijk was want dat ik nooit iets op mijn naam had staan en dat zij KPN altijd netjes heeft betaald...
Vandaag krijg ik weer een brief van Vesting Finance waarop staat dat ik een schuld van 396,87 Euro heb bij Arrow Global Investments....Nog nooit heb ik van dit bedrijf gehoord! Meteen gegoogled en t zou gaan om crypto valuta....Ik heb nog nooit hieraan aandacht besteed laat staan dat ik een investering heb gedaan. Ik heb niet eens verstand van die onzin. Nu gaan bij mij alle alarmbellen af en twijfel ik ook heel erg aan die KPN achterstand...morgen ga ik ze bellen en vragen om bewijs. Ik weet zeker dat ze dat niet hebben want ik heb mij nog nooit bezig gehouden met crypto valuta
Wat een onzin is dit..
Ook ga ik hiermee naar een advocaat
Pas op mensen dit ruikt naar oplichting
Na t lezen van de reviews op trustpilot weet ik zeker dat vesting finance ook mij probeert op te lichten
Ik zou een schuld hebben bij vesting finance, en de opdrachtgever is KPN. Het is een schuld van 2012. Graag wil ik deze geseponeerd zien. Hij is verjaard. Dat weten jullie ook. Ook ontvang ik graag het bewijs van de schuld. Alle rekeningen zijn destijds betaald , door de bewindvoerder. Ik heb schone lei gemaakt. Uitgesproken door de kantonrechter 2 november 2020.