Vesting Finance Recenzje

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Wat een vreselijke bedrijf Doe wat aan jullie communicatie! raarste bedrijf ook geen ene andere bedrijf vraagt afschriften voor een regeling. dat heeT PRIVACY. Je zou al blij moeten zijn dat deg... Zobacz więcej

Bardzo słaba

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

122 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 22

Napisz recenzję

Slecht bedrijf

Slecht bedrijf met een slechte werksfeer. Er zijn maar heel weinig mensen die echt prettig zijn om mee samen te werken. Ik zou niemand aanraden om hier te werken. De communicatie is oprecht een groot probleem en laat veel te wensen over. Ik ga niet op alle details in, omdat dat te veel is om op te noemen, maar mijn ervaring was allesbehalve positief.

1 czerwca 2026

Odpowiedź od Vesting Finance

Wat vervelend dat je niet tevreden bent over onze dienstverlening. We komen heel graag persoonlijk met je in contact! Laat je gegevens bij ons achter via de volgende link en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op: https://vestingfinance.nl/info/klachtenprocedure.

Oceniono na 1 z 5

Ongelooflijk wat ze mensen aandoen die netjes aflossen.

Heb al jaren een regeling voor een restschuld woning van mij en mijn expartner van 79.158,79. Die trouwens nog geen cent betaald heeft met een vaste baan en illegaal samenwoont met een uitkeringsgerechtigde dus een mooi inkomen maar die word buiten schot gehouden door VF. Elk jaar opnieuw copién maken van mijn financiën. En elk jaar wéér vragen naar de financiën van mijn huidige partner die hier niks mee te maken heeft, is niet zijn schuld en zijn ook nog eens op huwelijkse voorwaarden getrouwd en elk jaar opnieuw uitleggen dat dit niet eens mag. Ik heb in mijn eentje inmiddels al € 55.784,66 afgelost. Nu krijg ik tor 2 keer toe een mail of ik met mijn vakantiegeld versneld wil aflossen, als hun dan mijn kunstgebit en onderhoud van het oude autootje(in bruikleen en nodig om naar het werk enz te gaan) betalen dan zou ik het ze geven . Jaren elke maand netjes aan het aflossen en toch iedere keer weer je de stuipen op het lijf jagen met nog meer en meer en meer betalen of het resterende bedrag zelfs in 1 keer betalen,nou vraag ik je???? Het is al zwaar genoeg in je eentje,draai elk dubbeltje om en moet toch ook eten en mijn vaste lasten betalen. Hier wordt je toch moedeloos van,zoveel onbegrip. Zou fijn zijn als ze nu ook eens mijn expartner aan schrijven zonder dat ik allerlei juridische stappen moet ondernemen om het recht te laten zegevieren zoals in het echtscheidings convenant staat: ieder de helft betalen.

1 lipca 2026

Wat een vreselijke bedrijf

Wat een vreselijke bedrijf
Doe wat aan jullie communicatie!
Je zou al blij moeten zijn dat degene contact maakt voor een regeling.
Echt een hele vreemde rare bedrijf.

18 czerwca 2026

Vesting Finance

Vesting Finance, ten eerste wat zijn hun moeilijk te bereiken voor een antwoord. Ik kan ze telefonisch wel oke bereiken, maar als ik het zwart op wit wil via de mail hoor je gewoon weken niks. Ik kreeg een heffing van ING van kosten die zijn ontstaan tijdens mijn overstapservice. Als het betaalverkeer is steeds via mijn nieuwe bank gegaan maar toch is er een restschuld ontstaan(?). Vond ik heel raar, dus vroeg uiteraard om opheldering toen kreeg ik een afschrifte waar ik bedragen af zie gaan, maar waar die bedragen heen gaan of van wie ze zijn zie je niet. Als ik dan verder vraag geven ze gewoon niet meer thuis. Ik vind dit ronduit belachelijk, ik wil het best terugbetalen maar ik betaal niet zomaar. En al helemaal niet als ik gewoon weken tot maanden niks van Vesting Finance hoor.

15 czerwca 2026

Betalingsregeling onmogelijk

Aller eerst is het een hele bevalling om tot een betalingsregeling te komen. Ze eisen overzichten en pdffiles van bankafschriften en ALLE kosten die ik maak en die van mijn huisgenoot (die niets met deze regeling te maken heeft). Daarbij heb ik het afgelopen jaar netjes iedere maand betaald, maar nu na 12 maanden moet ik weeeeer helemaal opnieuw een regeling aanvragen en opnieuw alle afschriften en gegevens opsturen. Daar ben je dan een hele middag mee bezig, om vervolgens al 2 maanden geen contact met ze te krijgen. Ze mailen niet terug…… Bij ieder ander bedrijf is een betalingsregeling afspreken een kwestie van een voorstel doen en dan wachten of de andere partij akkoord gaat. Bij Vesting Finance moet ik nog net niet mijn geboorteakte opsturen om verdomme van mijn schuld af te kunnen lossen. Ffs

25 maja 2026

5 maanden geleden e-mail gestuurd

5 maanden geleden e-mail gestuurd, naar 3 maanden bevestigd dat het ontvangen is , en nog steeds wachten op een reactie…. Telefonisch contact, maar kunnen me niet meer vinden !!!! Wel iedere maand blijven betalen

22 maja 2026

Oceniono na 1 z 5

Nooit een Odido of andere…

Nooit een Odido of andere telefoon/internetprovider op mijn naam gehad, ook fout gespelde naam. Brief van VestingFinance klopt niets van.
Klein bedrag, zodat wanneer ik zou betalen, ze nog meer gegevens van mij hebben, en ik de moeite niet zou nemen om er achter aan te gaan.
FOUTE BOEL! niet betalen.

7 maja 2026

Vreselijk management

Vreselijk management, onduidelijke communicatie.

5 maja 2025

Oceniono na 1 z 5

Beloven van alles door de telefoon. Komt niets Na.

Beloven van alles door de telefoon. 4x gebeld, ze zouden er gelijk achteraan gaan.
Op 20 november 2024 is reeds een inhoudelijk en juridisch onderbouwd verzoek aan verzonden, waarop tot op heden geen enkele reactie is ontvangen. Daarnaast zijn op 25-03-2026, 26-03-2026 en 31-03-2026 herhaaldelijk e-mails aan verzonden, eveneens zonder enige inhoudelijke reactie van hun zijde. Dit acht ik onacceptabel en in strijd met de zorgplicht die op hun rust als professionele incassopartij. Klacht inmiddels verzonden naar Kifid en verdere juridische stappen ondernomen.

Update: Na 6 maanden is de onterechte bkr eindelijk beëindigd. Klacht bij Kifid ingetrokken en juridische stappen gestopt. Ik vertrouw erop dat de verjaarde BKR helemaal wordt verwijderd met spoed. En niet weer 6 maanden gaat duren. Mocht dat alsnog snel gebeuren, dan eindigt mijn review alsnog positief.

20 kwietnia 2026

Beste Emiel,

Oplichters

Oplichters. Kwam als deurwaarder langs voor een niet bestaande schuld te innen. Trap er niet in!

1 kwietnia 2026

Oceniono na 1 z 5

Reageren niet op mail of klacht.

Er wordt niet gereageerd op mails. En zoals op hun website vermeldt wordt dat een klacht binnen 5 werkdagen opgepakt wordt, u raad het al, niks!!!
Een 15 jaar oude onbekende vordering zonder onderbouwing en juiste gegevens mailen konden ze wel heel snel. Al met al een ondeugdelijk vordering. schandalig dat dit bedrijf niet aangepakt wordt.

16 marca 2026

Odpowiedź od Vesting Finance

Wat vervelend dat je niet tevreden bent over onze dienstverlening en dat jouw klacht niet is beantwoord. We komen heel graag persoonlijk met je in contact! Kun je jouw dossiernummer aan ons doorgeven?

scammers

a warning to you, there has been a data leak in the company and the company does not want to be responsible for it

3 marca 2026

Beste heer Stefaniak,

Wij nemen uw zorgen serieus. We hebben u per e-mail laten weten dat er een onderzoek is opgestart. Zodra het onderzoek is afgerond, brengen wij u op de hoogte van de uitkomst.

Oceniono na 1 z 5

Bedrijf is niet te verbeteren luisteren…

Bedrijf is niet te verbeteren luisteren ,werken buiten de wet en personeel heeft geen geweten
Zich voordoen als Bank wat ze niet zijn is wel het aller ergste, diep triest dat de VNI niet in grijpt
Dus let op met dit bedrijf en zoek hulp of doe aangifte

4 marca 2026

Oceniono na 1 z 5

Stuurden een mail dat mijn regeling…

Stuurden een mail dat mijn regeling werd opgezegd omdat het niet was betaald. Ik heb wel betaald en heb ze een betaalbewijs opgestuurd. Tot op heden geen enkel reactie hierop gekregen. Ik vraag telkens wat de status ervan is maar krijg geen enkel reactie van hun en we zijn nu onderhand een maand verder

21 stycznia 2026

Oceniono na 1 z 5

Sturen een deurwaarder met een…

Sturen een deurwaarder met een verjaarde vordering en zonder enige weerlegging van feiten met een somatie exploot, ja dat snap ik, want een dagvaarding houd geen stand bij de rechter. Alles wat jullie roepen berust op fantasie. Mails reageren jullie niet op, en aan de telefoon erg intimiderend, mensen trap er niet in ze kunnen niks!
Ik zal ook een klacht neerleggen bij de kamer van gerechtsdeurwaarders.
Wat een aanfluiting ze zouden jullie moeten aanpakken en per direct sluiten. Zoiets heb ik nog nooit mee gemaakt.

16 lutego 2026

Sterf

Wat ging er niet mis iedere maand netjes betaald krijg weer opdracht om weer alles op te sturen en er is niks veranderd krijg een vrouw aan de telefoon die niet kan luisteren door je heen praat en alleen maar een riedeltje heeft ingestudeerd en het enige wat ik die nog wil zeggen is dat het lang en pijnlijk en ongeneeslijk moet zijn

3 lutego 2026

Oceniono na 1 z 5

Ze hebben een site opgegeven zo dat ze…

Ze hebben een site opgegeven zo dat ze kunnen helpen
Maar helaas werk het niet en nog geen oplossing voor de rekening van odido die nog steeds ingebroken is

26 stycznia 2026

Odpowiedź od Vesting Finance

Wat vervelend dat de link niet werkt. U kunt ook een e-mail sturen met uw klacht en uw dossiernummer naar klachtenteam@vestingfinance.nl. Wij helpen u graag verder.

Oceniono na 1 z 5

Geld verdienen door klanten te benadelen

Met producten als Tinka mensen om de tuin leiden door lastige leningen met hoge rentes zonder goede aflossingsopties of opzegmogelijkheden te bieden. Vermijd dit bedrijf als je kan.

24 listopada 2025

Oceniono na 5 z 5

Binnen 24 uur opgelost top service!

Ik had een oude BKR registratie van Arrow Global waarvan ik zelf dacht dat dit een lang en ingewikkeld traject zou worden om recht te zetten. Tot mijn grote verrassing was het tegendeel waar.

Na het sturen van 1 duidelijke e-mail kreeg ik binnen 24 uur al reactie en werd de registratie volledig verwijderd van het BKR alsof deze er nooit had gestaan. Alles werd snel netjes en professioneel afgehandeld.

Ik ben echt positief verrast door de snelheid en de manier van communiceren. Top service!

20 listopada 2025

Odpowiedź od Vesting Finance

Wat fijn dat je tevreden bent over onze dienstverlening. Dankjewel voor deze review!

Oceniono na 1 z 5

Nemen telefoon niet op!!!

10 listopada 2025

Odpowiedź od Vesting Finance

Wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over onze dienstverlening. We komen heel graag persoonlijk met je in contact! Laat je gegevens bij ons achter via de volgende link en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op: https://vestingfinance.nl/info/klachtenprocedure

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej