Vesting Finance Recenzje

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Slecht bedrijf met een slechte werksfeer. Er zijn maar heel weinig mensen die echt prettig zijn om mee samen te werken. Ik zou niemand aanraden om hier te werken. De communicatie is oprecht een groot... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Wat een vreselijke bedrijf Doe wat aan jullie communicatie! raarste bedrijf ook geen ene andere bedrijf vraagt afschriften voor een regeling. dat heeT PRIVACY. Je zou al blij moeten zijn dat deg... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Heb al jaren een regeling voor een restschuld woning van mij en mijn expartner van 79.158,79. Die trouwens nog geen cent betaald heeft met een vaste baan en illegaal samenwoont met een uitkeringsgere... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Vesting Finance, ten eerste wat zijn hun moeilijk te bereiken voor een antwoord. Ik kan ze telefonisch wel oke bereiken, maar als ik het zwart op wit wil via de mail hoor je gewoon weken niks. Ik kree... Zobacz więcej

Bardzo słaba

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

122 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 22

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Kan me ook niet plaatsen in deze…

Kan me ook niet plaatsen in deze reviews, heb netjes elke maand afbetaald voor een aankoop in een slechte periode, daarna netjes betaald, ook gelijk met een vriendelijke verzoek van bkr weggehaald, dus overal top . Als je een schuld hebt moet je die toch wel betalen en niet wijzen naar de incasso bureau, tenzij het echt onterecht is.

16 grudnia 2024

hopeloos bedrijf

wat een hopeloos bedrijf is dit. Nog niet het fatsoen hebben om te reageren op mijn emails en brieven die ik per post heb verzonden met mijn vragen .
Geen inzage geven in mijn saldo , geen brief gekregen met inlog gegevens sterker nog ik had nog nooit van dit bedrijf gehoord. Blijkbaar hebben zij mijn Tinka saldo overgenomen ? Wel facturen sturen maar geen enkele inzage geven , niet eens willen reageren als ik ernaar vraag . Ik ga dit melden bij Meldpunt, Vara kassa, RADAR en bij mijn rechtshulp. Heb zoals velen - lees ik in alle andere reviews- geen enkel vertrouwen in dit bedrijf . Gelukkig heb ik alles zwart/wit bewaard en een dossier opgebouwd.

14 grudnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Als ik naar de reviews kijk dan snap ik…

Als ik naar de reviews kijk dan snap ik langzaam wat dit voor een bedrijf is bar bar slecht.laten je gewoon verrekken.leuk aan de telefoon maar geen actie ondernemen,versprekingen komen ze niet na.al 2 weken alles ingelost en nog geen afmelding bij bkr terwijl dit al lang had moeten gebeurd zijn.nu krijg ik weer een betaalverzoek van 30 euro van Tinka het blijft maar door gaan bij Tinka en finance

7 grudnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Wat is dit voor malafide bureau.

Wat is dit voor malafide bureau.
Van Tinka ineens naar deze oplichters, krijg ineens nota’s die zogenaamd niet betaald zijn maar wel degelijk afgeschreven zijn. Zou een inloglink krijgen, deze ook niet ontvangen en als je chat met hun dan zeggen ze sorry Tinka zit niet in onze chat dus we kunnen je niet helpen en als je belt wacht je een uur en dan is t antwoord of niks want verbreken de verbinding of ze zeggen sorry je zit op de verkeerde telefoonlijn want ik kan je niet helpen want ga niet over Tinka en kan inloglink sturen! Bel maar opnieuw!
Met deze malafide instelling met dubieuze gegevens medewerkers wil ik niet in zee,
Heb geen inzage meer in mijn financiën en geen idee wat er nog open staat en deze dubieuze medewerkers zonder enkele opleiding of ervaring weten nergens wat van af
Ik heb een advocaat op dit zooitje ongeregeld gezet

3 grudnia 2024
Oceniono na 1 z 5

bkr blijft open staan ondanks afbetaling

Tbv een hypotheek oversluiten is mijn lening netjes afbetaald door mijn notaris maar de bkr blijft op actief staan. Gebeld, gemaild, gechat maar geen enkel resultaat ondanks beloften. Ze willen zelfs 8 euro per maand van me terwijl de lening geheel afbetaald is. Wat een zooitje dit bedrijf.

30 listopada 2024

0 sterren wat een oplichting praktijken

0 sterren wat een oplichting praktijken
Of ik ff wil betalen binnen 2 dagen
Na meerdere sommaties van zowel hun Vesting Finance als Energie Direct
Ik heb nog nooit van Vesting Finance gehoord
Ik heb ook nog nooit een rekening van Energie direct gehad
Laat ik nou gelukkig de schuldsanering traject doorlopen en nog onder bewindvoering staan
Zal je maar gebeuren
Ik vind het te schandalig voor woorden.
Vesting Finance steek die maar in je zak.
Mijn advocaat ziet een procesgang tegemoet

14 listopada 2024
Oceniono na 1 z 5

Oplichting afpersing valsheid in geschrifte

Oplichting, pas op, ik heb het spelletje door, Vesting Finance besteld op jou naam producten bij diverse leveranciers en providers, ze nemen het in ontvangst en na een aantal jaar zal je bkr geregistreerd zijn, terwijl het product wat besteld is nooit naar jou huisadres is gestuurd maar naar een bedrijfsadres die van vrienden van Vesting Finance zijn, wat er dus gebeurt is dat je een BKR notering hebt en daarna beginnen ze een gerechtelijke procedure, dat terwijl de producten die zijn afgeleverd nooit bij jouw zijn afgeleverd, maar bij Vesting Finance zelf, ik ga een rechtzaak aanspannen omdat Vesting Finance en Odido Finance B.V. twee malafide bedrijven zijn

18 października 2024

Rare partij

Zeer onprofessionele partij. Partner werd opeens “aangeslagen” voor een vordering van waternet waar hij bijna al 4 jaar niet meer woonde. Waternet gebeld, blijkt partner nooit een contract op zijn naam te hebben gehad (maar verhuurder, zoals wij ook al dachten). Overigens worden er geen bewijsstukken meegestuurd, niet eens een datum van de vordering. Alles sms’jes met betaal links. Grote scammers en zeer onprofessioneel

14 października 2024

Vreselijk goed bedrijf

Vreselijk goed bedrijf! Echt enorm behulpzaam en erg vriendelijk personeel wat al heel lang werkt daar. Doen hun werk met veel plezier! Je hoort het enthousiasme als je ze opbelt. Echt super! We zijn erg blij met zulke instellingen en zulke fijne medewerkers. Mijn complimenten! Super!

30 września 2024
Oceniono na 5 z 5

Durf te bellen, al deze negativiteit is onterecht

Zodra je bij een IB loopt, dan is dat in 90% - 95% van de gevallen terecht, dan ben je iets helemaal vergeten of je bent aan het ontduiken. Ik was de tweede.
Ze hebben mij meermaals op een zeer menselijke manier te woord gestaan, doen vooral niet lastig als het gaat om een maandbedrag afspreken en ze geven zelfs advies dat het afbetaal-bedrag (in mijn geval) te hoog is, en dat ik kon kiezen wat ik wilde.

Al met al, zorg dat je met ze belt, ze zullen je zo goed mogelijk proberen te helpen, twijfel niet want zodra je niet belt, ga je het alleen maar erger maken. Ookal kun je op dat moment niks overmaken, wees daar duidelijk over.

25 września 2024

Onterechte bkr..fraude

Vesting heeft een negatieve codering op mijn bkr geplaatst.Deze schuld is niet van mij en er staat ook een andere naam bij het krediet.Dit is een persoon uit ermelo.Ik kom uit Denbosch.Nadat ij dit gemeld heb bij vesting,hebben ze Ermelo in Denbosch veranderd en de geboortedatum van deze persoon aangepast naar mijn geboortedatum.Fraude ten top!Politie kan niet heel veel doen,heb wel aangifte gedaan.Vesting weigert het krediet te verwijderen en bkr blijft me naar vesting sturen.

23 sierpnia 2024
Oceniono na 1 z 5

vesting finance volgens de politie tilburg

Of ik maar € 317,61 wil betalen op hun derdengelden rekening. Voor KPN achterstalling bedrag. Hoe ze hieraan komen geen idee. Ik heb geen achterstallige bedragen aan wie of welke dan ooit. Aangifte gedaan bij de politie Tilburg. Vreemd anwoord van de politie, deze mensen zijn al bekend en al jaren bezig. Ik was hiervan niet op de hoogte. Hun advies: Gewoon weggooien, trap hier niet in, betaal niets.

16 lipca 2024

Waardeloos bedrijf!

Ik ontving een betalingsherinnering inclusief rente en incassokosten voor een achterstallige betaling aan Waternet. Geadresseerd op mijn adres waar ik al 11 jaar woon en gericht aan een persoon die hier nooit heeft gewoond! Ik betaal al 11 jaar keurig mijn rekeningen aan Waternet. Heb gebeld en een mail gestuurd maar je krijgt geen enkele reactie! Wat een beschamende club van idioten. Zonder enig onderzoek te doen sturen ze lukraak incasso berichten!

Inmiddels Waternet gesproken: dit is een oplichtersbedrijf!!! Trap er niet in en stuur alles terug!!! Aangifte van oplichting gedaan

14 lipca 2024

Net een brief ontvangen.

Net een brief ontvangen.
Met onterecht verzoek om schuld odido te voldoen.

Ik ben geen klant van odido en hang nu aan de lijn bij de consumentenbond voor advies en melding.

Wordt vervolgd

14 czerwca 2024
Oceniono na 1 z 5

Zeer dubieuze partij die misbruik maakt…

Zeer dubieuze partij die misbruik maakt van hun rechtspositie als deurwaarder om oude verjaarde vorderingen (die in mijn geval überhaupt betwist wordt, te vorderen.
Een schande dat zo’n partij door kan gaan met deze praktijken !

6 czerwca 2024
Oceniono na 5 z 5

Word altijd goed geholpen.

De review telt voor lange tijd.

Ik ben best wel lang met hun omdat
er iets af moet betalen (hoge som)
en ben altijd door de klanten service
perfect geholpen.
Kan je deze maand een termijn niet betalen?,
géén zorgen je kan alletijden afspreken om
bv. om de volgende maand een dubbele betaling te doen, géén probleem!.

En hoop dat hun service altijd zo goed blijft
want ik ben nimmer zo tevrede geweest met
(telefonische) service wat hun aanbieden.
Iets waar de Belastingdienst een puntje aan kan zuigen, zo goed het is kwa service.

10 maja 2024
Oceniono na 1 z 5

Er is fraude gepleegd door een…

Er is fraude gepleegd door een ex-vriendin met zelfs de bewijzen van de aangifte gaan ze nog door met aanmanen. Een schuld van een ex. uit 2012 van KPN. Nooit een contract gehad nooit iets getekend en nooit van mijn bankrekening betaald. En een schuld uit 2012 voor een dienst is na 5 jaar verjaard. Ook al is de schuld niet van mij maar van mijn ex. Eerst benaderen ze je een jaar geleden door aan mijn huidige adres aan de deur te komen. Vragen aan mijn vriendin of we getrouwd! Dan sturen ze een mail je bewijst het met een aangifte van fraude dan komen ze in 2024, na 1 jaar! Weer met een mail dat de schuld toch betaald moet worden, ze willen weten waar ik in 2012 gewoond heb. Dit wordt per mail gestuurd met bewijzen, is toch niet voldoende met het verzoek de schuld toch maar te voldoen. Zo zetten ze mensen onder druk en die voelen zich dan verplicht om toch te betalen. Dan hebben ze aan mij een verkeerde, de schuld is opgekocht door een stelletje oplichters! Kan niet anders zeggen wat een verschrikkelijk bedrijf met bewijzen aankomen en gewoon afwijzen. Laat maar voorkomen dan kan de rechter beslissen. Ik zou zeggen bij verjaring en zo ie zo geen schuld van mij beslist de rechter in mijn voordeel

18 kwietnia 2024

Vesting Finance oplichters

Nou volgens mij kan ik het beter dan alle andere ervaringen. Een vordering van 6.5k van Primeline van, hou je vast het jaar 2000. Bedrag van hoofdsom op exploot komt niet overeen met de originele hoofdsom, die was nog in guldens. En de rente exact het bedrag van de hoofdsom (beetje lui) Daarnaast was er op de overeenkomst getekend voor een automatische incasso dus betaald anders had ik in 2001 of 2002 misschien wel 2005 iets van primeline gehoord, maar nee. Volgens mij had de mevrouw die ik heb gesproken zelf een review (een goede) op Trustpilot gezet. Leuk geprobeerd maar helaas. Oplichters van de domste soort, kijk uit envelope van Vesting Finance hoort bij het oud papier (en zelfs dat is nog te goed daarvoor) En ja de juiste instanties zijn ook op de hoogte gesteld.

8 kwietnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Not even able to write me in English…

I left the Netherlands end of July 23 having paid and closed all the utilities. I was contacted by Waternet for a bill of 75 euro to pay with no explainations months later, I asked and never received explainations. I was contacted early 24 by VF by email harassing me to pay 198 euro in Dutch. I received a second email every time abusing and harassing in Dutch without any chance to pay because they only accepted Dutch bank accounts. I had to write 10 emails in a week to finally receive a bank transfer number and they even increased what I had to pay. They are embarrassing.I paid a ridiculous sum while being harassed by these people.

20 marca 2024

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej