På sød, kompetent og pædagogisk vis, forklarede Nynne mig (en selverklæret el-ignorant), hvordan jeg kan spare næsten halvdelen af min nuværende el-regning væk, ved at skifte til Vest Energi. Hun vil... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Endelig var der en EL- sælger, Luna V - der både var serviceminded, tog sig tid til at forklare og lade mig undersøge min nuværende aftale for at sammenligne med Vest Energis tilbud fremfor aggressi... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Selvom Vest Energi ApS ikke længere agerer på el-markedet, så har det ikke afholdt dem fra at lave kreativ fakturering. De trækker de penge,sm de mener der skyldes dem, men de "glemmer" at modregne... Zobacz więcej
Fik en fantastisk service fra en ung dame, Rosita tror jeg hun hed, som fandt svar på alle mine spørgsmål, fik tilrettet min regning efter at have fået opsat solceller, fik også lagt retur strøm ind... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Vest Energi er et dansk elselskab for private.
Vi tilbyder:
Vores mål er at skabe tryghed og sikkerhed for vores kunder gennem transparente priser og tjenester. Vi lægger vægt på at være tilgængelige og give vores kunder adgang til den information, de har brug for.
Lille Strandstræde 6 , 1254, København K, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 65% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jeg blev ringet op af Andreas, som kunne tilbyde mig et bedre tilbud end det jeg havde. Rigtig fin service og dejlig tone.

Odpowiedź od Vest Energi
Mega god oplevelse med en virkelig sød og respektfuld ung mand.
Jonas Holm får 10 ud af 10 fra mig

Odpowiedź od Vest Energi
Martin Dalgaard gav en behagelig og informativ information

Odpowiedź od Vest Energi
Marianne var vedholdende og sende mig oplysninger om vest energi. Hun var meget konkret i sin måde at sælge varen på.
Jeg var ikke indstillet på at skifte selskab men nu gjorde jeg det. Det bliver så spændende hvor stor forskel der er 😃

Odpowiedź od Vest Energi
Jeg blev ringet op af en dygtig sælger, der fik vest energi til at lyde som et selskab der havde eksisteret i mange år, og som et selskab der var billigst og havde styr på tingene.
Jeg blev lovet, at der var en app man kunne se sit forbrug i og styre sin hjemmelader med. Det er der ikke.
Jeg blev lovet jeg ikke skulle betale oprettelsesgebyr, men da velkomstmailen kom, var der sørme oprettelsesgebyr på regningen. De fjernede det efter en mail, men man får det sådan, at deres tanke er "går den, så går den".
Jeg blev lovet at mit gamle abonnement blev opsagt, og at de overtog laderen uden problemer. Det har de ikke gjort og jeg kan nu ikke lade min bil hjemme. Jeg har stadig et ladeabbonement hos greenbow, som jeg jo havde inde under elaftalen før (Jeg blev lovet de sørgede for at mit engagement med greenbow blev lukket helt og aldeles, det blev ikke gjort)
Min kone tog kontakt for 5 dage siden med henblik på at få besvaret nogle spørgsmål, kundeservice har åbent 3 timer, hver dag. Det var svært at komme igennem og hun blev derfor lovet, at de ringede os op en anden dag. Det har de heller ikke gjort.
Klassisk dårligt firma, hvor alt kan lade sig gøre, når abbonnement skal sælges, men intet kan lade sig gøre når man er inde i folden.
Jeg håber jeg kan komme hurtigt ud af aftalen, det burde jeg de lover jo ingen binding men lad os nu se.

Odpowiedź od Vest Energi
God oplevelse måske lidt for pågående markedsføring

Odpowiedź od Vest Energi
Jeg opsagde mit abonnement hos Vest Energi og modtog en e-mail den 22. juni, hvori det fremgik, at jeg havde 866,21 kr. til gode. Jeg har imidlertid endnu ikke modtaget pengene, selvom jeg har kontaktet dem flere gange via både e-mail og telefon.

Odpowiedź od Vest Energi
Det var en god oplevelse samt
En meget kvik og god sælger
Terkel Holm .
Glæder mig og håber at det
Bliver som låvet.

Odpowiedź od Vest Energi
Hej jeg fik en god samtale med den sælger der ringede til mig, nu håber jeg bare at alt bliver bedre.

Odpowiedź od Vest Energi
Talte med sælger Rikke Graasten og havde en informativ og seriøs samtale. Meget tillidsfuld. Håber jeg ikke bliver skuffet med selve produktet men det må vise sig.

Odpowiedź od Vest Energi
Fik en rigtig god gennemgang, samt konkret hvor meget jeg sparer. Alexander virker meget behagelig og prøver ikke at sælge, ved at tale dårligt om konkurrenter, han holdt sig til Vest Energis produkt.

Odpowiedź od Vest Energi
Fin præsentation - og en enkelt uklarhed blev klaret omgående af kundeservice

Odpowiedź od Vest Energi
Jeg har lige haft en god og lang rar snak med Zacharias fra Vest Energi.
Jeg troede faktisk ikke at min strøm var dyr, men en efter en blev mine argumenter modbevist, og lagt ned.
Så Zacharias - jeg er overbevist om at du kunne sælge sand i Sahara.
Og så vil tiden jo bevise hvorvidt jeg virkelig kan spare nærmest halvdelen af min tidligere udgift.
Man har jo lov til at blive glædeligt overrasket, så det glæder jeg mig til.
God medarbejder, ham Zacharias

Odpowiedź od Vest Energi
Meget god telefon support fra Sarah J. Hun gav en super forklaring og fik mig sikkert over på vest energi. Meget tilfreds og vil anbefale alle at skifte og forhåbentligt få en snak med Sarah J

Odpowiedź od Vest Energi
Martin Dalgaard gjorde min oplevelse i dag så god at jeg skiftede el-selskab. Han informerede perfekt omkring aftalen og gjorde mig opmærksom på hvor meget der spares ved skift af leverandør

Odpowiedź od Vest Energi
Blev kontaktet af en sød telefonsælger som tilsyneladende kendte mit aktuelle el-abonnement hos konkurrenten bedre end jeg.
Da jeg bad om at modtage tilbud om at skifte til Vest Energi skriftligt, blev jeg afvist og derfor takkede jeg nej.
Hvordan kan man lave en bindende aftale uden at begge parter har dokumentation for hvilken aftale der er indgået?
Sketchy i min optik.