Vest Energi Recenzje

2072
Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

På sød, kompetent og pædagogisk vis, forklarede Nynne mig (en selverklæret el-ignorant), hvordan jeg kan spare næsten halvdelen af min nuværende el-regning væk, ved at skifte til Vest Energi. Hun vil... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Endelig var der en EL- sælger, Luna V - der både var serviceminded, tog sig tid til at forklare og lade mig undersøge min nuværende aftale for at sammenligne med Vest Energis tilbud fremfor aggressi... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Selvom Vest Energi ApS ikke længere agerer på el-markedet, så har det ikke afholdt dem fra at lave kreativ fakturering. De trækker de penge,sm de mener der skyldes dem, men de "glemmer" at modregne... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fik en fantastisk service fra en ung dame, Rosita tror jeg hun hed, som fandt svar på alle mine spørgsmål, fik tilrettet min regning efter at have fået opsat solceller, fik også lagt retur strøm ind... Zobacz więcej

1. Zakład energetyczny

O Vest Energi

Napisane przez firmę

Vest Energi er et dansk elselskab for private.

Vi tilbyder:

• Variabel pris der følger markedsprisen på strøm
  • Et enkelt og forståeligt produkt uden skjulte gebyrer
  • Ingen bindingsperiode for private kunder

Vores mål er at skabe tryghed og sikkerhed for vores kunder gennem transparente priser og tjenester. Vi lægger vægt på at være tilgængelige og give vores kunder adgang til den information, de har brug for.

Średnia

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

2 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 65% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

(2072)

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 477

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

I had received the slutopgørelse for…

I had received the slutopgørelse for Kr. 116, but when phoning after trying to contact them, a message informed me that they had gone out of business. There was no reply to my emails, and a voice on their phone suggested sending an email!!
But the last email I had from earlier said that if the bill was not paid, it would be handled by RKI

26 lutego 2026

Skod virksomhed.

Skod virksomhed. Jeg skiftede el selvskab og deres regnskab blev gjort op. Jeg får en mail med at jeg har betalt for meget og har derfor 2350 kroner til gode som de ville overføre til min konto. Efter utallige mails og jeg bliver lovet at de overfør pengene den 15 næste måned, så er der stadig ikke sket noget! Det er nu 3 måneder siden. Til grin…..

25 lutego 2026
Oceniono na 1 z 5

Jeg betalte el regning den 1/12 25 for…

Jeg betalte el regning den 1/12 25 for 3 mdr(december. Jan. Februar.) 1/1 26 skiftede jeg elselvskab, men kan ikke få pengene for januar og februar tilbage. Før jeg skiftede fik jeg et tlf nr som var til vedrørende energi, og de besvarede også pænt mine første opkald, men nu siger de at de ikke har noget med vest energi at gøre. DE ER ALLE NOGLE RØ.......

24 lutego 2026
Oceniono na 1 z 5

Hvor bliver mine penge af?

På de 3 måneder jeg var kunde skulle jeg indbetale 15.000kr acconto og mit forbrug lå på mómkring 4000 kr, derfor er jeg flyttet selvskab da jeg ikke ønskede at indbetale så mange penge ind på deres konto. Nu er de så gået af markedet og jeg står og mangler min 11.000kr som I har skrevet jeg har tilgode inde hos jer. Jeg har kontaktet jer men uden held, så forventer snart der kommer nogle penge min vej. Jeg fik en mail i november 2025 om jeg havde penge tilgode og står stadig uden MINE penge i hånden.

30 listopada 2025

Svindelfirma

Har betalt for meget aconto så har penge tilgode ved vest energi. Har fået en slutopgørelse hvor jeg har ca 4000 kr tilgode men har ikk fået dem tilbage efter snart 2 måneder

1 stycznia 2026
Oceniono na 1 z 5

Har fået en slutafregning. Selskabet snyder

Har fået en slutafregning, hvor vest energi vedgår at jeg skal have 2900 kr tilbage, som de har trukket uretmæssigt fra mig sidste år.
Nu har jeg rykket dem 7 gange mindst, og får intet tilbage. Opgørelsen er fra sidste år i november.
Jeg vidste bare der var noget galt med dem…så tidligere anmeldelse passer som hånd i handske. Kan se der er andre der har samme problemer. Godt nok groft.

19 listopada 2025

Tilgodehavende...

Tilgodehavende...
Jeg mangler stadig at få mit tilgodehavende tilbage fra da i hed vest energi, det er 2 måneder siden...
Hvornår får jeg det?
Man kan ikke ringe og der svares ikke på mails...!
Også ville i lokke mig med over til jeres nye firma Vedvarende, for at kunne tage flere af mine penge eller hvad?

16 lutego 2026

De tager numsen på folk

De tager numsen på folk, hold jer LANGT væk...

Håber inderligt personen bag ryger i spjældet..

Læs, eb bt tv2 dr1 før i overhovedet overvejer det her selskab..

15 lutego 2026
Oceniono na 1 z 5

Jeg har været kunde 2024 stoppede i…

Jeg har været kunde 2024 stoppede i sep. 2024
Jeg har talt med en ansat da jeg stadig ikke havde modtaget de penge som var betalt for meget for strøm. Det blev lovet at de ville sætte dem retur. Jeg har endnu ikke modtaget penge,men har skrevet flere mail til deres kundeservice. Ham som står som ejer har andre virksomheder. Undre mig at de ikke svarer på noget. Føler mig snydt.

2 stycznia 2026
Oceniono na 1 z 5

Flyttet til andet selskab 1/12-26 og…

Flyttet til andet selskab 1/12-26 og fik en opgørelse på samlet 4331,60 kr. for 2 adresser, pengene skulle være udbetalt 15. december eller 15. januar, ikke en lyd fra dem heller ikke efter mail til dem. Rent svindel firma.

3 lutego 2026
Oceniono na 1 z 5

Jeg mangler mine penge retur 26.600 kr.!!!!!

1. december 2025 hævede Vest Energi pludseligt et a conto beløb på ca. 20.000 kr. på min konto. Jeg havde allerede skiftet til et andet elselskab netop på grund af a conto hævningerne. Nu har jeg i alt ca. 26.600 kr. til gode, hvilket beløb jeg har rykket for flere gange uden reaktion.

1 lutego 2026
Oceniono na 3 z 5

Fair nok. Nu har de betalt.

(Update:Fair skal være fair, nu har de betalt)
Samme som de andre anmeldelser. Har penge til gode (3300kr). Ingen svar fra dem. Hverken telefonisk eller mail. De er fuskere. Formodentlig de samme der står bag “Vedvarende”.

19 grudnia 2025

Tilbagebetaler ikke tilgodehavende

Opsagde mit abonnement med udløb den 31. december og skulle have mit tilgodehavende på over 1.000,- tilbage den 15. januar. Man kan ikke længere ringe til dem, Vedvarende påstår ikke at have adgang til Vest Energis sager og Vest Energi svarer ikke på mails, hvor man rykker for sit tilgodehavende.

Jeg har dags dato orienteret Forsyningstilsynet og Ankenævnet for energiområdet. Jf. lovgivningen skal der afregnes efter 4 uger.

28 stycznia 2026
Oceniono na 3 z 5

tilbagebetaling

5/2-26
Penge udbetalt efter kontant til Vedvarende 😛

Efter flytning til andet el selskab og slutopgørelse i December måned hvor der står at der bliver udbetalt id. 15 følgende måned, dette er ikke sket og nu er der gået 14 dage mere og at skrive til jer hjælper ikke
Er man nød til at melde jer til ombudsmander eller politianmelde jer for tyveri?
2/2-26
har sendt en mail til Vedvarende da deres AI siger det er dem der står for tilbagebetalingen, fik så en mail retur omkring at de ikke kan tilgå mine oplysninger, jeg havde dog sendt slutopgørrelsen med, så de skal bare udbetale det der står på den 8.564,76 kr.
så min henvendelse er sendt til bogholderiet hos Vestenergi,
Mon det hjælper.

28 stycznia 2026

Løgnaktige

Bip. er en hver svigermors drøm 😄en af dem der bliver til mareridt 😒😒
Havde en god samtale med en medarbejder der havde travlt med jeg skulle nævne hans navn i min anmeldelse af den. Fandt ud af det var fordi så kunne han melde mig for og nævne hans navn og derved fo den fjernet . Har var lidt rystet over mit “store” elforbrug. Så han vil hjælpe mig til noget billiger løsning. Så jeg skiftet over og glæder mig til godt samarbejde. Nu d 27/11 er jeg ved og melde mig ud fra vest energi igen, ved og gøre brug af min fortrydelsesret. Der er ikke noget af det den kære Mikkel sagde der holder stik. Sidder med en elregning der er på 2000 kr mere end den plejer og være på. Holde jer langt væk fra dem.

27 listopada 2025
Oceniono na 1 z 5

Skiftede i din tid til Vest energi…

Skiftede i din tid til Vest energi fordi de lovede lavere priser mm, da regninger kom viste det sig at være dyrere end det jeg kom fra. Jeg meldte fra 1/11-2025 og har endnu ikke fået mit tilgodehavende tilbage på trods af 20 rykkere 😳 de opkræver mere end du bruger og når de så skal refundere penge kommer de ikke. Havde jeg skyldt dem penge var der sikkert en betalingsfrist på 14 dage. Øv, jeg føler mig virkelig snydt 🤬

27 stycznia 2026
Oceniono na 1 z 5

Nu er det snart 3 måneder siden jeg…

Nu er det snart 3 måneder siden jeg opsagde mit el hos vest energi og har heller ikke fået udbetalt mit tilgodehavende beløb på lidt over 1400 kr. Og man kan ikke ringe til dem og ingen svar retur på mail. Hold jer langt væk fra dem

26 stycznia 2026
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej