På sød, kompetent og pædagogisk vis, forklarede Nynne mig (en selverklæret el-ignorant), hvordan jeg kan spare næsten halvdelen af min nuværende el-regning væk, ved at skifte til Vest Energi. Hun vil... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Endelig var der en EL- sælger, Luna V - der både var serviceminded, tog sig tid til at forklare og lade mig undersøge min nuværende aftale for at sammenligne med Vest Energis tilbud fremfor aggressi... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Selvom Vest Energi ApS ikke længere agerer på el-markedet, så har det ikke afholdt dem fra at lave kreativ fakturering. De trækker de penge,sm de mener der skyldes dem, men de "glemmer" at modregne... Zobacz więcej
Fik en fantastisk service fra en ung dame, Rosita tror jeg hun hed, som fandt svar på alle mine spørgsmål, fik tilrettet min regning efter at have fået opsat solceller, fik også lagt retur strøm ind... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Vest Energi er et dansk elselskab for private.
Vi tilbyder:
Vores mål er at skabe tryghed og sikkerhed for vores kunder gennem transparente priser og tjenester. Vi lægger vægt på at være tilgængelige og give vores kunder adgang til den information, de har brug for.
Lille Strandstræde 6 , 1254, København K, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 65% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jeg forstår ikke hvad der sker med Vest Energi. Jeg blev overtalt ( af Vest Energi)om at flytte til Vest Energi fra Grøn Elforsyning med et godt tilbud fra midten af oktober 2025. I december måned modtog jeg en email og en besked fra Vest Energi, at Vest energi bliver en del af Vedvarnde og alle kunder flytter med de same vilkål til Vedvarnde. Jeg ringede til Vest Energi og de bekræftede, at de var rigtigt.
Nu har jeg modtaget en email fra Vest energi, at de er ked af det, at jeg flytter til Vedvarnde. Er det svindel? Hvad er det for noget? Hvem snyder VestEnergy eller Vedvarnde? Ellrr er deres aftale at snyde folk på den måde?
Vil jeg få mine penge tilbage på mit konto fra Vest energi? Jeg har læst, at det er svært at få penge tilbage.
Jeg har mange spørsmål til Vest energy. Håber vil jeg få et svar fra dem snart.

Odpowiedź od Vest Energi
Veste energi har lige skifte selskab, og derved lige fået opgørelse fra skifte
Skal self betale mit forbrug.
Men der også trukket 449 kr i overflytning
Synes det streng og for dårligt, når det mere eller mindre tvunget, selv om man self kunne have skifte selskab.
Spændt på om jeg for mit tilgodehavende, som andre også savner kan jeg læse. Så pas på 🥴
Snyd og ikke i orden, og vil skifte selskab asp

Odpowiedź od Vest Energi
tilbagebetaling af oplyst tilgodehavede på
kr 1840 pr 4/11-25 men de udbetaler først efter den 15 i måneden
pr. 1/12 får jeg en ny opgørelse dog et tilgodehavende der er reduceret til kr 1320 til udbet efter den 15/12 -25
jeg har stadig ikke modtaget mine penge og ingen vil tale med dig når du ringer til selskabet telefonen bliver ikke besvaret

Odpowiedź od Vest Energi
Blev lovet mindre pris på mit el. Men løb desværre op i mere. De har massere af skjulte gebyrer og diverse opkrævninger så i sidste ende intet at spare. De forventer derudover et minimum på 1500 kr om måneden i aconto ellers bliver du straffet med rykkere, selvom du ikke har brugt over dit aconto beløb.
Nu har de så solgt deres aktier og derfor går alle kunder videre. Det selvfølgelig forståeligt, men alt hvad du har tilgode hos dem skal du så selv ringe og bede dem om at tilbage betale. Da de nu har skiftet ejer. .. hold jer langt væk... hilsen en tidligere kunde fanget i deres skod system i 3 måneder

Odpowiedź od Vest Energi
Trods mange mails med kundeservice og en tidligere anmeldelse på trustpilot, er det endnu ikke lykkes at få de penge jeg har tilgode. Jeg vil fraråde alle at bruge dette selskab. De trækker penge fra ens konto uden forudgående aftale og når abonnementet er opsagt bruger de flere måneder på at udbetale pengene. Mine penge skulle være udbetalt 15.12.
Deres svar på Trustpilot virker til at være et standardsvar uden hold i virkeligheden.

Odpowiedź od Vest Energi
Jeg har skrevet med jer flere gange efter min opsigelse af abonnement. I har selv skrevet til mig, hvor meget I skylder mig, hvor I ville “skynde” på bogholderiet for udbetaling! Efter svar her, har jeg 2 gange været i kontakt med jeres kundeservice og fik besked om at vente 2 bankdage på en udbetaling !!! Jeg ventede i telefonen i 50 min., hvilket ikke blot gør mig frustreret, men faktisk rasende!Hvad og hvorfor sker der ikke mere? Skal jeg virkelig til at klage over jeres selvskab?

Odpowiedź od Vest Energi
Efter jeg gik over til vest energi stak elregningen helt af (alt i hjemmet er drevet af strøm) og betalinger var enorme selvom de reklameret med de var billigere og deres afgifter var lavere end Norlys… efter jeg gik tilbage til Norlys var min elregning kun 1/3 af hvad jeg gav ved Vestenergi…
Fup og fiduser når de ringer og lover alt muligt godt men fik set en helt anden siden af deres markedsføring

Odpowiedź od Vest Energi
Jeg har sagt mit abonnement op og skal have penge tilbage, hvor jeg fik afvide at de ville komme i sidste uge, men jeg har stadigvæk ikke modtaget dem.
Så de er fyldt med løgn og bedrag.
Hvis jeg ikke har dem på min konto indenfor to timer, må jeg gå andre veje for at få dem tilbage.
Jeg fik min slutopgørelse den 7/12-2025.
Hold jer langt væk fra dette elselskab, for de tager bagdelen på folk.

Odpowiedź od Vest Energi
Fremlægger at de er billigere end andre men 199 oprettelses gebyr som ingen fortæller om og derefter gebyr på 449kr for at skifte selvskab og en slut opgørelse på knap 2000kr.
Der er altså en masse miskommunikation og en følelse af snyd ved det her firma.
Nu er jeg spændt på at modtage dokumentation på den her opkrævning.

Fy føj et fusker firma.
Jeg snakkede med kundeservice for 2 dage siden.
(Ja det skal da lige nævnes at estimeret ventetid var 6 min. Det tog så 24 minutter i stedet for)
Jeg forklarede damen i den modsatte ende, at de havde snydt mig for reduceret el afgift i 4 måneder i 2024.
Det kunne hun godt se, og hun vil tage den med deres “IT-afdeling” og vende tilbage dagen efter med et svar.
Nu to dage efter har jeg stadig intet hørt, og jeg frygter at, hvis jeg ikke selv tager kontakt igen, sker der ikke en skid.
Nu bliver selskabet så til Vedvarende, på samme adresse, ja hurra mon ikke den samme historie fortsætter.
INGEN ROSENDE ORD HERFRA!

Odpowiedź od Vest Energi
Jeg talte med Anders Flindt, som fortalte mig, at han i sit system kunne se, at jeg ikke havde nogen binding hos min tidligere leverandør, hvilket fik mig til at skifte til Vest Energi. Oplysningen var imidlertid ukorrekt og min tidligere leverandør fakturerede mig 800 kr. for opsigelse i bindingsperioden.

Klar og tydelig forklaring høflig og kvik. Jonas Holm

Odpowiedź od Vest Energi
Så er det galt med Vest Energi igen. Jeg har tidligere udtrykt min utilfredshed med deres konstante mail som minder mig om at de ønsker jeg jeg skal godkende og bekræfte på overgange fra Vest Energi som bliver til Vedvarende A/S pr 1.januar 2026.
Jeg skiftede til et andet energiselskab pr.1. december 2025. På trods af dette sender Vest Energi mig disse påmindelser. Jeg har været i kontakt med dem flere gange om dette og de har lovet at jeg ikke ville modtage flere mails. Det er så ikke tilfældet. Derudover har de her på siden skrevet at jeg bare skulle kontakte kundeservice, men det er tilsyneladende forgæves, da jeg stadig modtager disse beskeder.
Jeg har også penge til gode så jeg er spændt på i hvor lang tid jeg skal vente på dem

Odpowiedź od Vest Energi
Kunne man give 0 stjerne gjorde jeg det.
Under al kritik firma.
Lover gode priser, holder kun den første gang så får du en regning så det hele ryster.
Så opsiger man abonnementet og de skylder penge. Det har nu taget 3 måneder og jeg har ikke set skyggen af nogen penge. Hvis du vil ringe så glem det. De tager den ikke.
Mage til bondefangeri skal man lede længe efter.

Odpowiedź od Vest Energi
Behagelig sælger der gjorde mig mere rolig omkring vi valg at skifte el selskab

Odpowiedź od Vest Energi
Jeg er blevet trukket et ret højt beløb i a conto for strøm, hvilket jeg er helt uforstående overfor, da min aftale skulle være månedlig betaling..

Odpowiedź od Vest Energi
Jeg har snakket med Jonas et par gange og han er altid utrolig imødekommende og venlig. Han gør en ekstra indsats og jeg føler mig meget tryg ved ham.