Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
VELA Raamdecoratie staat voor passie, kwaliteit en betaalbaarheid. In de wereld van raamdecoratie staat één naam synoniem voor authenticiteit en kwaliteit: VELA Raamdecoratie. Als trots familiebedrijf is onze kernwaarde altijd geweest om de best mogelijke producten voor onze klanten te creëren. Elk lid van ons team is niet alleen een medewerker, maar een gepassioneerd liefhebber van raamdecoratie. Wat VELA uniek maakt, is onze toewijding om de volledige productiecyclus in eigen handen te houden. Al onze raamdecoraties worden met zorg en precisie vervaardigd in onze eigen fabriek in Nederland. Deze toewijding aan lokale productie garandeert niet alleen een ongeëvenaarde kwaliteit, maar stelt ons ook in staat om een bijzonder concurrerende prijs aan te bieden. Zonder tussenhandelaren kunnen we rechtstreeks aan onze klanten verkopen, wat betekent dat we betere prijzen kunnen bieden dan je elders op de markt zult vinden. Maar bij VELA stopt het niet bij het product alleen. Wij begrijpen dat elke klant uniek is en mogelijk vragen of behoeften heeft. Daarom hebben we een toegewijde klantenservice, volledig in-house, altijd klaar om je bij te staan, te adviseren en je vragen te beantwoorden. Kiezen voor VELA Raamdecoratie is kiezen voor een combinatie van passie, Nederlandse kwaliteit en de beste marktprijzen. Wij zijn hier om je huis te transformeren, één raam tegelijk.
Dane kontaktowe
Sontweg 19, 9723 AT, Groningen, Holandia
- 050-2113577
- contact@velaraamdecoratie.nl
- velaraamdecoratie.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Ik vond het bestellen erg eenvoudig en…
Ik vond het bestellen erg eenvoudig en dat ging me goed af. Ik had nog een vraag over het opmeten en ik werd telefonisch snel geholpen. Pakket na 3 dagen al geleverd en de montage duurde ongeveer 10 minuten per raam. Viel me al met al erg mee.
ontzettend blij met de nieuw geleverde…
ontzettend blij met de nieuw geleverde duette's zelf plaatsen is easy
Top duette
Top duette!
Een vergaderruimte met een aantal grote ramen naast elkaar. Met de duette is er een perfecte combi van uitstraling, lichtinval en privacy op kantoor gebracht.
De service van bestellen tot aan levering en montage was daarnaast top geregeld.
Erg tevreden
Bij VELA Raamdecoratie een duette gehaald voor het raampje op mijn voordeur. Past perfect en was makkelijk te monteren. Erg blij mee en vele betere kwaliteit dan de goedkopere plissé gordijnen hier in de straat. Buren kwam zelfs vragen waarom mijn plakstrips veel subtieler waren. Kortom, erg blij mee.
Doświadczenie Trustpilot