Ik ben al een aantal jaren betrokken bij dit bedrijf en ben nog steeds enthousiast. Geen volle kast meer vol met plastic flessen schoonmaakproducten maar een plankje met doosjes waar alles op past. Ze... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De wasstrips zijn geweldig! Praktischer stockeerbaar dan grote flessen, relatief goedkoper voor mij. Ze ruiken fris en de was is proper. Gemakkelijk te bestellen en vlotte levering. Pas ook de wasverz... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik hou van natuurlijke producten en zo kwam ik bij het Belgische merk Brauzz terecht. Ik gebruik momenteel de wasstrips, geurbooster voor in de was. Deze nemen we zelfs mee in onze camper, handig voo... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bij BRAUZZ. streven wij naar een schonere wereld, letterlijk en figuurlijk, waar iedereen duurzamer leven zonder teveel inspanningen. BRAUZZ. is een one-stop shop met duurzame huishoudproducten die komaf maken met nutteloos vervoer van water en wegwerp plastic.
Odpowiada na 58% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Ik was heel tevreden van Mothers Earth voor vaatwas en wasmachine maar wou het nu Belgisch kopen dus ging ik voor Brauzz.
Heb het nu 2 maanden geprobeerd en ben echt niet tevreden...
Vaat is niet proper, elke keer moet ik de helft met de hand nog afwassen omdat het niet proper is. Het legt ook een doffe laag op heel de vaat.
De simpelste vlekken op kledij krijgt die er niet uit. Het geurt ook niet, maar is gewoon geurloos.
Heel jammer dit, ik heb nog heel wat doekjes over want kocht een 2+1 gratis. Maar ik ga ze moeten weg gooien, want ze doen hun werk niet.
Ik kocht mijn was- en vaatwasserbestendig bij een Nederlands bedrijf ( Mother's earth) en was hier tevreden van, maar ik dacht ik ga voor eigen economie en koop Belgisch. Dus 2+1 vaatwasstrips gekocht. Ben echt heel ontgoocheld. De vaat is niet proper. Oke, dat er hier of daar iets aangekoekt was en niet helemaal proper was, maar het is bij iedere vaatbeurt. Zelfs koffietassen zijn nog vuil. De vaat ziet er ook dof uit.Dit had ik niet bij Mother's earth.
Heb nog meer dan 2 doosjes met strips over.. echt heel teleurgesteld in dit product. Had zo veel verwachtingen..helaas
Als het goed loopt met je abonnement is het een prima product. Ontvang je echter een bestelling een keer niet en je gaat hier achteraan, worden je mails met vragen maar half beantwoord, krijg je foutieve informatie of je wordt niet op de hoogte gesteld van de acties die ondernomen worden (en moet je zelf dus weer achteraan). Vind ze ook niet erg vriendelijk overkomen per mail.
Wat een teleurstelling: wasstrips geuren niet, schuimen niet en wasgoed is niet proper! Het was eensoldenpakket 2+1 Is deze uitverkoop misschien over datum?
Plotseling blijkt het dus geen Brauzz meer te zijn maar Planet -b. Komt mijn brievenbus pakje met Pakketbezorger . Waardeloos, want als ik er niet ben ligt het dorp verder.
Heel jammer. Kom ook niet meer bij account. Heb mail gestuurd en betaling stop gezet
I used to love these laundry strips, but since they changed the product (they were a lot softer before), they don’t dissolve very well anymore. After each use of the washing machine the clothes come out with sticky soap on it and I have to wash that out by hand.
Unfortunately I will not order them again.
Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van jullie producten maar dit moet me van het hart.
Ik bestelde een week geleden enkele producten en tot op vandaag (1 week later) heb ik geen enkel berichtje gekregen over de levering.
Weet totaal niet wanneer ik ze mag verwachten....
De producten zijn handig te doseren en mijn wasgoed voelt veel zachter aan met de producten van Brauzz. De frisse geur blijft ook langer hangen in mijn kledij en dat vind ik toch een zeer aangenaam pluspunt!
Wij zijn hier thuis fan van Brauzz. Stukje bij stukje ruilen we onze standaard producten in voor de milieuvriendelijke alternatieven van Brauzz. De wasstrips zijn heerlijk gemakkelijk en nemen weinig plaats in in onze kleine wasruimte. Zeebries vinden wij hier een heerlijk geurtje! En voor ons zoontje met een gevoelig babyhuidje gebruiken we de geurloze wasstrips. Die doen ook prima hun werk. Het afwasmiddel was even wennen omdat het niet schuimt, maar het product maakt de vaat wel schoon. De witte wasbooster, toiletreiniger (blokjes) en vaatwasblokjes doen eveneens wat ze beloven. En de klantenservice is erg toegankelijk! Ze denken mee na (bv bij gebruik van wasstrips voor wasbare luiers) en zijn bereid om uitleg te geven over de ingrediënten van hun producten. Echt fijn! Intussen raden we Brauzz aan, aan al wie het horen wil. En dat is hoe een product zichzelf verkoopt. Goed bezig Brauzz! :)
Prima producten! Vlotte en correcte afhandeling van onze bestelling.
Ik vind de compacte wasstrips heel fijn. geen gesjouw met grote dozen. Ik vind het ook prettig dat ik geurloos kan kiezen.
Product is prima, het bruist echter minder dan ik verwacht had.
Ik heb ook mijn bestelling die ik afgelopen zondag heb gedaan nog niet mogen ontvangen.
goed gevoel door deze producten dat we iets positiefs kunnen bijdragen, maar ook fijne verpakking en supersnelle levering
Geen gedoe en gesleur meer met al dat wasmiddel. Gewoon een stripje bij in de wasmachine en klaar! Heel gemakkelijk, ruikt ook heel lekker…
Wat een zaligheid om nooit meer met waspoeders te moeten sleuren als ik naar de supermarkt ga. Brauzz heeft m’n boodschappen letterlijk een stuk lichter gemaakt om van de besparing in mijn portemonnaie nog te zwijgen . Ik ben overtuigd vaste klant geworden!
Top wasstrips en geurboosters en toiletreinigers, en goed voor het milieu. Fan van!
Het afwasmiddel van Brauz is niet zo agressief als andere middelen, maar doet toch heel goed zijn werk.
Ik heb al tientallen plastic flessen niet hoeven kopen door de glazen elegante navulfles van Brauzz te gebruiken. ik gebruik ook de strips voor de was en tabletten voor sop, lekker zonder plastic en gewoon goed.
Ik vind de producten heel goed mijn was is proper en ruikt fris
Ik vind het heel fijn dat er erg aan het milieu wordt gedacht bij Brauzz. De verpakkingen zijn recycleerbaar. Je hebt ook veel minder plaats nodig om de wasproducten te stockeren. Het is ook handig om de wasstrips mee op reis te nemen als je toch eens iets moet wassen, het is maar een blaadje en neemt geen plaats in!
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.