Thegoldeneagle Recenzje

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Goedkope troep ontvangen en retourneren kan niet website is inmiddels offline gehaald en ontvang nergens meer een reactie op!! Is het iemand gelukt zijn geld terug te krijgen?

Oceniono na 1 z 5

Nou lekker dan, webshop bestaat opeens niet meer! Mijn zoon heeft hier van zijn spaargeld kleding gekocht voor 185 euro! Het kwam binnen en was zeer slechte kwaliteit, totaal geen model, vreselijk ge... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Dropshipper website is inmiddels offline gehaald. Als je hebt besteld en betaald, laat het geld via je bank terug halen. De eigenaar reageert niet meer op mails. Is aangemeld bij ACM en Consuwijzer

Bardzo słaba

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

23 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Dropshipper website is inmiddels…

1 maja 2024
Oceniono na 1 z 5

Voor ruim 200 euro opgelicht!

Nou lekker dan, webshop bestaat opeens niet meer!
Mijn zoon heeft hier van zijn spaargeld kleding gekocht voor 185 euro! Het kwam binnen en was zeer slechte kwaliteit, totaal geen model, vreselijk gewoon! Dus direct alles netjes met track & trace terug gestuurd voor 27 euro en de bewijzen naar deze shop gestuurd voor terugbetaling. Ze zouden het regelen maar nu bestaat het dus niet meer! Wat waardeloos zeg!

15 maja 2024

Oplichterij!!!

Oplichterij!!!! Zeer slechte kwaliteit, retourneren niet mogelijk. Ik ben helaas mijn geld kwijt.

25 kwietnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Oplichterij en komen hun beloftes niet na en vreselijke service

Een instapper besteld die ik 2 weken later heb ontvangen. Komt het binnen is het markt kwaliteit terwijl het op de afbeelding van de site veel mooier eruit zag. Ik probeer het retour te doen kom ik met niemand in contact. Webiste ligt er ook uit?? Ik kan echt fluiten naar mijn geld! Verschrikelijke onderneming en dropshipper.

26 kwietnia 2024

Oplichters.!

Oplichters.!! Weet iemand toevallig meer informatie over hun? De KVK nr wat in de vorige review staat klopt dat?
Als iemand meer info heeft moeten ze delen.!!

15 kwietnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Bedrog en oplichterij! Koop hier NIET!!

Sluit me aan bij de andere reviews. 2 weken na bestelling product ontvangen. Zeer slechte kwaliteit, slaat werkelijk nergens op. Website ineens uit de lucht, geld zien we dus nooit meer terug. Bedrog en oplichterij!!
#1829

20 kwietnia 2024

Minder dan 1 ster kan helaas niet

Minder dan 1 ster kan zeker niet? Inderdaad een oplichters zaak. Opeens is de site uit de lucht.
Ik had er vanaf het begin al geen goed gevoel over. Helaas, € 80,00 kwijt en een ervaring rijker.

17 kwietnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Helaas een voorbeeld van misleiding en…

Helaas een voorbeeld van misleiding en oplichting. Website is offline. Echter zijn kvk nummer en inschrijvingsadres online te vinden om te reclameren. Ik heb product geleverd kregen na 12 dagen (want uit China). Dus ja, product wordt direct verzonden, maar zonder te vertellen dat het uit China moet komen. En ook hier een product dat qua maatvoering niet voldoet aan de verwachting. Zit helaas niets anders op dan melding te maken van oplichting.

16 kwietnia 2024

Oplichting: wollen vest besteld

2 Sherpa wollen vesten besteld a eur 65 per stuk. Blijkt goedkope chinese polyester namaak te zijn. Website is ook al weg. Oplichting! Koop hier niet.

15 kwietnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Misleidende webshop - NIET BESTELLEN!

Dropshipping bedrijf. Heeft geen KvK en BTW nummer op website staan. Vragen spullen retour te sturen naar China tegen hoge kosten terwijl die nergens op de website vermeld staat. Ik sluit me aan bij alle andere klachten.

Klacht ingediend bij de ACM. Doe dat ook even als je dit leest.

12 kwietnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Op de site staat vandaag bestellen is…

Op de site staat vandaag bestellen is morgen verzenden, wat er niet bij staat is dat het uit China geleverd moet worden. Dus reken op 2 a 3 weken. Het probleem wordt pas echt duidelijk als de maat niet goed is, dan mag je het zelf terugsturen (op eigen kosten) naar China met kosten die de helft van je bestelling bedragen. Ik bestelde maat large en kreeg een mini overhemd een kleine maat 40. De helpdesk geeft doodleuk aan dat dat bij hun large is en dus mijn eigen fout. Kortom koop hier geen kleding want je krijgt er op zeker spijt van. De helpdesk reageert bijna niet dus je kunt uiteindelijk fluiten naar je geld. Ze zijn in ieder geval wel heel erg goed in het verzamelen van 1 ster reviews, dat is op zich ook wel heel knap want dan moet je het dus wel heel slecht doen.

3 kwietnia 2024

Oplichters

Oplichters! Echt rotzooi! Niet te bereiken! Dropshipping bedrijf! Bestel hier nooit!
Reageren niet op mail!

9 kwietnia 2024

Waardeloos

Waardeloos. Al een paar weken verder nog niks ontvangen. Op de emails reageren ze niet. Je kan naar je geld fluiten.

8 kwietnia 2024

WAARDELOOS

Eens met alle eerdere negatieve reviews. Plaatjes lijken leuk, maar na bestelling geeft er niemand thuis. Kleding is van ongelooflijk inferieure kwaliteit...echt Aliexpress niveau. Klantenservice.......binnen 24 uur....welke klantenservice.....Koop hier niet als je op zoek bent naar leuke kleding die je denkt op de plaatjes te zien. Voor hetzelfde geld heb je echt kwalitatief veel mooiere en betere kleding. 1 ster.....is eigenlijk 2 sterren te veel.

5 kwietnia 2024

Wees opgepast!

Wees opgepast, bestelling geplaatst op de website al 1,5 week geleden. Geen bevestiging ontvangen en geen contact met ze kunnen krijgen, meerdere mailtjes verstuurd maar geen gehoor.

Bestel hier niet!!!

26 marca 2024
Oceniono na 1 z 5

Pas op het is een Chinese website

Na een bestelling blijkt het om een chinese leverancier te gaan. Op de website is niets te vinden dat het hier om een vakkundig verborgen chinese website gaat, terwijl er een nederlands adres staat. Het geld gaat naar een duits bankrekeningnummer en het trackingnummer van de bestelling geeft aan dat het artikel nog niet vanuit China is verzonden. Pure misleiding.

29 marca 2024

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej