Informacje dotyczące firmy

1. Szkoła nauki jazdy

Napisane przez firmę

På Vejgaard Køreskole er du sikret professionel undervisning og styr på forløbet. Du får ikke kun et kørekort, men bliver en tryg og sikker billist.

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Kørekort ved Vejgaard Køreskole

Jeg har taget kørekort ved Vejgaard Køreskole. Jeg startede på et hold i slut oktober og bestod køreprøven i slut december. Det har været en fornøjelse hele vejen igennem. Både Trine som teorilærer og Allan som kørerlærer har begge været rigtig gode både lærere og mennesker. Det var altid en positiv oplevelse begge steder og køretimerne var altid hyggelige og lærerige. Allan var rigtig god til at være både menneskelig og sjov samtidig med, at man altid følte sig 100% tryg i trafikken med ham. Vil klart anbefale det til andre der skal tage kørekort.

22 grudnia 2025

Virkelig dygtig køreskole

Virkelig dygtig køreskole
Virkelig en behagelig oplevelse at tage kørekort. Super gode kørelærer som har styr på sine ting og gør alt hvad de kan for eleven. I teori timerne kunne alle følge med og vi tog det så alle også kunne forstå det. Personligt havde jeg Trine super dygtig kørelærer, mega god til at lærer fra sig og hjælpe en på rigtig vej. Kan stærk anbefales. Glad for jeg valgte Vejgård køreskole 😊

18 sierpnia 2025

En rigtig god køreskole!

Jeg havde fornøjelsen af et rigtig godt forløb under Morten. Undervisningen var veltilrettelagt og rigtig godt formidlet. Der var styr på alle de praktiske ting, så man roligt kunne koncentere sig om teori og praksis. Jeg kan kun varmt anbefale Vejgaard Køreskole.

19 lutego 2025

Super dejlig køreskole

Super dejlig køreskole. Morten er en fantastisk kørelærer, som forstår at sætte sig i ens sted og hjælpe på bedst mulig måde, om det så er ved at flytte rundt på timer eller ligge flere timer, så ens selvtillid kan ligge på sit højeste inden prøverne. Jeg har ihvertfald nydt min tid med ham som lærer og jeg vil til alle anbefale Vejgaard Køreskole som stedet, hvor de tager deres kørekort

26 kwietnia 2024

Meget hjælpsom!

Morten er meget hjælpsom, og gør gerne den ekstra indsats der sikrer at man er klar til sine køretimer og prøver. Tak for de hyggelige samtaler!

4 stycznia 2023
Oceniono na 5 z 5

Jeg kan kun anbefale Vejgaard…

Jeg kan kun anbefale Vejgaard køreskole. Morten lider af en ro, der smitter. Undervisningen er strukturet, og jeg har hele vejen følt mig rustet til de forskellige køretimers fokus, og til teoriprøven.
Jeg blev påkørt på manøvrebanen, af en elev fra en anden køreskole. Instruktøren virkede stresset og forvirret, hvilket kunne mærkes på eleverne fra det hold. Så tak til Morten, for sin grundighed ro og overblik.
Det er var en god oplevelse at møde til køreprøven med følelsen af at være klar med selvtillid.

6 września 2022

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej