Oceniono na 5 z 5

Jeg valgte køreskolen 1Gear ud fra et geografisk og praktisk udgangspunkt. At de også var blandt de billigste, var også fedt, men slet ikke afgørende for mig. Martin blev min kørerlærer... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

I dag bestod jeg min køreprøve, og det havde jeg aldrig gjort uden en så god undervisning fra 1 gear😊. Så tusind tak til både Allan for at undervise så godt teori, og verdens bedste kørelærer Jesper... Zobacz więcej

4,9

1 gwiazdka

Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 5 z 5

Her lærer du at køre - ikke bare at bestå en prøve.

Martin blev min kørerlærer. En super fed fyr fra Nørrebro, med humor og seriøsitet i bedste kombination. Særligt syntes jeg, at hans måde at rette fejl på og guide på var enormt fed. Ikke noget “øv bøv” af nogen art.

Undervisningen var fra første øjeblik målrettet mod at lære at køre MC - ikke “bare” at bestå køreprøven - så at sige. Senere i forløbet blev undervisningen i sagens natur målrettet mere mod prøven og de køretekniske elementer, som indgår deri, men fortsat med fokus rettet mod virkeligheden.

Køretimerne blev fordelt ganske stille og roligt, og lå typisk eftermiddag, aften og weekend. At Martin har et privatliv forstår man ikke😉, men som elev får man det ikke bedre.

“En test er en fest for den forberedte” og jeg følte mig i den grad forberedt og kvalificeret, da vi nåede til prøverne.

Mine bedste anbefalinger og skudsmål til Martin og køreskolen generelt. Det bliver simpelthen ikke bedre!

Tak!

24 marca 2026
Oceniono na 1 z 5

Rude incorrect response to review

A rude and factually incorrect response to previous review.

I posted a review of 1Gear as a random person whom was considering the use of this company’s services. I think the point of a review is sharing your experience with other people, as well as for the company to be able to address this for future clients. Maybe with all the hundreds of calls Morten gets, one person more or less does not matter.

However, I would like to address the misstatements Morten made

1. I called Allan on 10/4/26 at 8:26 - this call lasted 1 min. He asked me to call Morten for assistance in English.

2. I called Morten, He did NOT answer. He called me back on 10/4/26 at 9:21 at a time of his choosing. We spoke for 13 min.

We spoke about the following:
a) possible options for both me and my partner for the conversation of our foreign licenses to Danish licenses
b) possible attending of classes for the learners test
c) driving classes, how many we would need, the possibility of sharing a package for both of us, as we are not new drivers, but have had our sting licences in access of 30 years.
d) costs of the different packages
e) first aid course

Morten was going to send me quotations to consider. This was Friday 10/4/26.

This was our ONLY telephonic conversation. I have the call logs.

Immediately after the call, I registered for the first aid course, and I paid for it. I sent proof of payment to Morten, and he responded saying ‘good, I’ll get back to you soon’

By Sunday afternoon I have still not received the quote. So at 12/4/26 at 20:12 I sent a message saying ‘Hej, I have not received the information yet, sorry for the Sunday message’

Then Monday 13/5 at 11:29 -

You said that you sent it on Friday, but that you would sent it again. I did receive it then. I had several questions about the quote:

Me: What does the transfer package include?

Morten: Theory class, the fees and 3 drive lessons

Me: Hey, do you have time to answer some questions?

Morten: Out driving at the moment but feel free to write

Me: Thanks!

I would like to know what the package include.

I would prefer doing the theory online if that is possible

I would like to do the conversation, if I need more than 3 lessons (which I probably will) I could purchase extra lessons.

I drive a manual vehicle at present, so need to do conversion for that.

The package I see online is:
Package - DKK2,100
Exam fee + rental + admin fee - DKK 3,040
Total 🟰 5,140

I think the one you send includes in person theory classes?

Morten: The package include 24 lessons of driving including car rental fees track etc. its a mandatory class package

Me: I am doing a conversation from my South African license to Danish one.

Morten: Ok that only includes 3 drive lessons but i can not recommend that u dont come for the classes as you will struggle alot on the road without the proper knowledge

Me: How long does the theory lessons take? I see there is 29 lessons

Morten: Total classes are 10 so 10 weeks is a normal class course

Me: I would truly prefer doing the theory lessons online.

Morten: And also passing the theory test will be very hard without the classes as again you wont learn all the things the proper way.
But its entirely up to you im only giving you ny recommendations

Me: I understand, and appreciate your recommendation. Let me consider it for a bit.

Which days are the theory classes and what time?

Morten: Always mondays 19.30

Me: And when does the English course start?
Thanks for beings patient

Morten: Monday next week 👍

Me: thanks

Then on 27/4 at 15:49-

Me: Hej
I have considered the theory course. My wife just passed the learners license without the course and doing only the online

Morten: Well u have to now as the class is already startet so u cant join the class anymore

Me: May I call you tomorrow to register, should I do it from your website or would you prefer I use another agency?

Morten: No just come by the office on monday around 19.00 then we can get u registered

Which is where the previous review start…

I am disappointed with the obvious misstatements of facts per your response.

For example that I called you while in class, when you called me. Check your call log, and see the message where I even thanked you for calling me back.

You said we agreed on the call that I would start the course on Monday 13 while on the call, but look at our messages.. we were still discussing the cost on Monday at which time you told me the course starts next Monday… and Itold you I would prefer doing online… it’s there in black and white.

I think your reply says it all.

People reading this review can read the actual message, I have copied and pasted it as it is, and it is true, maybe inconvenient to you, but true.

I hope the next person does not have to endure this.

6 maja 2026

Særlig Godkendt

Her kommer… den mest ærlige anmeldelse… jeg nogensinde har givet.

At tage sit motorcykelkørekort hos 1Gear… er ganske enkelt… next level.

Jeg var helt sikker på…
at jeg gik ind til en klassisk køreskole… som vi alle kender den…
med teori… køretimer… og det hele i en ensartet… og lidt kedelig rutine.

Men… det her… var meget mere end det.

Jeg blev blæst fuldstændig bagover over…
hvor stor en betydning Martin har… for 1Gear.

Han hæver forventningerne til sine elever…
til et niveau… der gør det langt nemmere at bestå både teori… og køreprøve…

— og gerne i første hug.

Samtidig lægger han et sundt pres på dig…
så du selv tager ansvar…
og gør alt hvad der kræves…
for at være klar til både teori og køreprøve.

Det gør ikke bare… at du lærer hurtigere…

det styrker også din sikkerhed…
og giver dig de bedste forudsætninger…
for at bestå begge dele… så hurtigt som muligt.

Og du skal ikke være i tvivl…

manden kan skaffe gode tider…
til både teori og køreprøver.

Den mand… er jo nærmest gud ham selv.

Bum bum bum…

og så står du der…
med kørekortet i hånden.

Jeg kan kun anbefale 1Gear…
til alle der leder efter det helt rigtige sted…
at tage motorcykelkørekort.

Og især til dig…
der ikke bare vil bestå…

men som gerne vil være…
virkelig godt klædt på…

Samt føle dig Særlig godkendt.

Mvh Fyenbo 😎👊🏻

29 kwietnia 2026

Kæmpe anbefaling herfra!
Efter at have udskudt kørekortet i mange år på grund af angst, valgte jeg endelig at tilmelde mig hos 1gear og det fortryder jeg ikke et sekund. Allerede efter første køretur forsvandt min frygt for at køre bil.

Morten har været en helt fantastisk kørelærer. Udover at lære mig virkelig meget, har han også gjort hver køretime til en hyggelig og tryg oplevelse. Det er timer, jeg faktisk kommer til at savne.

1 maja 2026

Vil helt klart anbefale 1gear

Vil helt klart anbefale 1gear, og især anbefale min kørelærer Jesper. Jesper gjorde alt hvad han kunne for at hjælpe, og han sørgede for at forløbet gik på den bedste mulige måde. Hans fantastiske evne til at lære fra sig, samt hans store tålmodighed, gjorde det utroligt nemt at lære de forskellige ting.

Stor ros til 1gear og især Jesper.
Og hvis man er så heldig at få Jesper som kørelærer, så er man i de bedste mulige hænder:)

30 kwietnia 2026

Jeg kan varmt anbefale 1.gear

Jeg kan varmt anbefale 1.gear – især Morten som kørelærer. Han er et skønt menneske med masser af tålmodighed, ro og fuld forståelse, som gør hele forløbet trygt og behageligt.
Morten er samtidig utrolig engageret og går virkelig op i, at man lærer det hele ordentligt. Han er hyggelig at snakke med, har altid en sjov kommentar klar, og formår at gøre både teori og kørsel til en god oplevelse.
Jeg bestod både teori- og køreprøve i første forsøg, og det er helt klart takket være hans store engagement og dygtighed.
Så hvis du ønsker en tryg, sjov og professionel vej til kørekortet, så er 1.gear helt klart stedet for dig!

28 kwietnia 2026
Oceniono na 5 z 5

1gear får en varm anbefaling herfra!🙏🏻…

1gear får en varm anbefaling herfra!🙏🏻 En helt igennem fantastisk køreskole men super engagerede og professionelle kørelærere. Takket være Morten, fik jeg mit kørekort i første forsøg. Han troede på mig når jeg ikke gjorde, og var altid motiverende og godt selvskab!😊

26 marca 2026

MC kørekort hos Martin

Jeg kan absolut kun give de varmeste anbefalinger af 1gear. Martin er en helt exceptionel kørelærer – utrolig tålmodig, imødekommende og med en stor portion humor. Hele forløbet har været både spændende, trygt og sjovt.

Jeg havde selv lidt udfordringer undervejs, men Martin har været der hele tiden med støtte, gode forklaringer og en opmuntrende bemærkning (ofte krydret med en dum joke eller tre). Det har gjort en kæmpe forskel for min oplevelse.

Det er bestemt ikke uden grund, at han er særligt godkendt ;D Kæmpe anbefaling herfra!

15 kwietnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Jeg tog mit første kørekort som 50-årig…

Jeg tog mit første kørekort som 50-årig hos 1Gear, og jeg var ærligt talt ret usikker på, om det overhovedet var noget for mig.

Martin gjorde hele forskellen. Han er rolig, tålmodig og får én til at slappe af – selv når man laver fejl.

Det føltes aldrig som bare undervisning. Vi talte også om livet undervejs, og man følte sig set som menneske.

Jeg startede uden meget selvtillid, men endte med at tro på det. Jeg bestod teoriprøven med 0 fejl i første forsøg – og køreprøven fejlfrit.

Hvis du er i tvivl, så gør det. Og håb, at du får Martin.

🌟🌟🌟🌟🌟 Iben Ryberg

13 kwietnia 2026

Jeg har været på kørekort-hold hos 1

Jeg har været på kørekort-hold hos 1. gear, og det har været en rigtig god oplevelse. Teoriundervisningen var enlig okay og gav et godt grundlag, så man kunne følge med.
Men det, der virkelig gjorde forskellen for mig, var min kørelærer Martin. Det var helt klart på grund af ham, at jeg bestod lige netop idag. Han var rolig, tålmodig og rigtig god til at forklare tingene på en måde, man forstod. Hvis jeg var i tvivl om noget, tog han sig altid tid til at vise det igen, så jeg følte mig sikker.
Op til køreprøven i dag var jeg meget nervøs, men Martin som den person han er var virkelig god til at berolige mig og give mig selvtillid han kunne endda få et lille smil frem inden prøven. Han skabte en tryg stemning, hvor man kunne koncentrere sig, og det gjorde, at jeg kunne yde mit bedste.
Takket være Martin lykkedes det mig at bestå både teori- og køreprøve i første forsøg, og det gjorde hele oplevelsen endnu bedre.
Jeg kan klart anbefale dem – især hvis man får Martin som kørelærer.

7 kwietnia 2026
Oceniono na 5 z 5

1Gear får 🖐️ store funklende stjerner…

1Gear får 🖐️ store funklende stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
MC-Kortet er nu i hus😎🤩🥳
Tak til hele holdet hos 1Gear. Tak til mekaneren jeg snakkede med første dag jeg skulle ud og køre på vejene, og i sidste ende hjalp mig i den endelige retning af hvilken motorcykel jeg skulle købe🏍️
Tak til medejer Allan, for gode snakke og muligheden for at sidde inde på kontoret og vente til jeg skulle ud og køre 👍 imens jeg sad og ventede havde han de unge bilkørekort kursister i gang. Er du, eller har du et ungt menneske, der skal have kørekort, så kan jeg varmt anbefale at tilmelde hos 1Gear. Allan er er varmt, nærværende og tålmodigt menneske, og man føler sig altid velkommen.

Sidst men ikke mindst:

Et kæmpe og taknemmeligt tak herfra til min kørelærer Martin ! Aldrig er jeg stødt på en verdensmand som ham. Og sjældent møder man et menneske som brænder så meget for sit arbejde.

Endnu tak Martin, jeg kommer til at savne teoriundervisningen, hvor man er garanteret flere gode grin og den ene røverhistorie efter den anden. Og jeg kommer til at savne sammenholdet i vores lille gruppe af kursister.

Jeg har taget mit mc-kørekort hos 1Gear og jeg har fået undervisning af manden selv… Martin“særligt godkendt”Schultz ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

1 kwietnia 2026

Legende køreskole

Kære 1Gear og Martin.
Tak for at gøre kørekort og teori sjovt at komme igennem, jeg kan stærkt anbefale legenden Martin. Han er særlig godkendt og kan selv få en helt der helt væk i førersædet, til at føle sig sikker i bil. 🚘 Derfor vil jeg sige tak for de sjove og hyggelige timer med dig Martin og håber Det beste for 1Gear.
Knus og kram herfra og tak for kørekortet. 💪🫶🫶

20 marca 2026

Genial oplevelse hos 1gear og kørelærer Martin

Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos 1gear. Hele forløbet har været nemt, sjovt og hyggeligt.

Og så en stor tak til min særlige godkendte kørelærer Martin, som har være fantastisk i gennem hele mit forløb. Hos Martin er der ingen dumme spørgsmål, han kan svare på alt. Han er utrolig god til at forklare tingene, og sørger for at man lærer i et tempo hvor man kan følge med. Samtidig er der altid en god stemning i bilen. Martin er rar og sjov, og gør køretimerne til noget man virkelig glæder sig til. Han er jo trods alt også særlig godkendt.

Jeg kan klart anbefale 1gear og kørelærer Martin til andre der skal tage kørekort. Det har virkelig været en positiv oplevelse fra start til slut.

15 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Vores datter har været ovenud tilfreds…

Vores datter har været ovenud tilfreds med alle kørerlærer, dog en speciel tak og ros til Allan Hjort.
Allan, tak for din rummelighed, tålmodighed og evne til at aflæse mennesker. Det er en unik egenskab som du besidder.
Der skal ikke herske tvivl om, hvor lillebror søger hen når han kan starte på kørekort om et par år.
Tak 🥰

14 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Beste køreskole og de beste kørerlærer

Beste køreskolen nogensinde!
Alt ved den køreskole kunne ikke blive bedre, undervisning, kørelærer, kører lektioner osv du får alt det viden du skal bruge og at du består både teori og køreprøve i første hug er chancen stor fordi du får så meget hjælp af køreskolen og kørelærerne!! KÆMPE ANBEFALING HER FRA!!!!

13 marca 2026

Fantastisk køreskole

Fantastisk køreskole

De var rare,sjove, imødekommende og lærerige alle sammen, jeg kørte personligt med Allan og havde et mega fedt forløb hele vejen igennem. Teorien var også i meget passende længder uden at man blev træt af at være der. Kan kun anbefales fra min side af.

6 marca 2026

Første hug med Kenneth

Jeg startede på mit kørekort i 2020 i Viborg og dumpede et par gange, hvilket gav mig angst og tvivl. Efter en lang pause startede jeg igen i Aalborg i 2025, men nervøsiteten voksede – især ved tanken om at køre i en større by.

Efter to skift endte jeg hos 1. Gear, og det var den bedste beslutning. Her mødte jeg Kenneth – en utrolig pædagogisk og nærværende kørelærer med fokus på det mentale. Han møder dig, hvor du er, og ser hele mennesket – ikke kun eleven bag rattet. Han skaber tryghed og tillid, og man mærker, at han virkelig ønsker det bedste for dig. - og jeg bestod i første forsøg.🎉

Jeg kan varmt anbefale 1. Gear og Kenneth, især hvis man kæmper med nervøsitet eller angst.

18 lutego 2026
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej