Oceniono na 5 z 5

Vil helt klart anbefale 1gear, og især anbefale min kørelærer Jesper. Jesper gjorde alt hvad han kunne for at hjælpe, og han sørgede for at forløbet gik på den bedste mulige måde. Hans fantastiske... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg valgte køreskolen 1Gear ud fra et geografisk og praktisk udgangspunkt. At de også var blandt de billigste, var også fedt, men slet ikke afgørende for mig. Martin blev min kørerlærer... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

1gear får en varm anbefaling herfra!🙏🏻 En helt igennem fantastisk køreskole men super engagerede og professionelle kørelærere. Takket være Morten, fik jeg mit kørekort i første forsøg. Han troede på... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

I dag bestod jeg min køreprøve, og det havde jeg aldrig gjort uden en så god undervisning fra 1 gear😊. Så tusind tak til både Allan for at undervise så godt teori, og verdens bedste kørelærer Jesper... Zobacz więcej

4,9

Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Best driving school in Aalborg

Best driving school in Aalborg
It has been an amazing experience learning how to drive here . Amazing teachers and fantastic environment. I'm extremely grateful to Morten who spent so much time and energy on me to pass both tests in first attempt.

15 sierpnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Det kan ikke blive bedre!

Jeg tog kørekort til motorcykel A her hos 1gear, og det var virkelig en fantastisk oplevelse fra start til slut. Martin finder den perfekte balancegang mellem sjov og seriøsitet; teoritimerne er aldrig kedelige, og køretimerne er lærerige og noget man i sandhed ser frem til.

Hvis du, ligesom jeg, døjer med nerverne når du kaster dig ud i køretimer og køreprøver, så er 1gear hos Martin vitterligt stedet at tage dit kørekort, fordi han formår virkelig at behjælpe dig. Hos ham er du ikke bare endnu en kunde der skal igennem hurtigst muligt. Han er på dit hold, og hepper virkelig på dig.

Dét er særligt godkendt!

13 sierpnia 2025

Fra nerver til sejr🔥

Jeg kan ikke bare anbefale 1gear – jeg vil sige: hvis du skal tage MC-kort, så er det her stedet. Punktum.

Allerede fra første dag følte jeg mig tryg og motiveret, selvom jeg hverken er stor eller stærk. Martin er seriøst GULD værd! 💯 Han troede på mig, guidede mig hele vejen – og jeg bestod med følelsen af, at jeg faktisk kunne det her.

16 lipca 2025

God oplevelse

Kan varmt anbefale 1 gear som værende din køreskole. Alle super rare og gode mennesker. Og snuppede i dag kørekortet med hjem, i første hug. Med Jesper som min kørelærer. Følte mig tryg og glad hele vejen igennem.
Tusind tak for alt hjælpen :)

15 lipca 2025

Verdens BEDSTE kørelærer! 🔥

Hvis man ønsker sig et motorcykelkørekort, så kan jeg varmt og inderligt anbefale 1Gear! Det har været den bedste oplevelse jeg overhovedet kunne have tænkt mig og drømt om.

Martin går virkelig dén ekstra mil for sine elever! Han opfanger meget hurtigt hvilket tag han skal have på sine elever. Og han fik mig til at føle mig tryg på motorcyklen fra første dag, til trods for at jeg virkelig ikke er en stor kvinde. Han fik mig til at tro på at alt kan lade sig gøre for den der bærer viljen i hjertet.
Hvilket har resulteret i at jeg I DAG har bestået min køreprøve med bravur. ❤️

9 lipca 2025
Oceniono na 5 z 5

Fantastisk sted og en fantastisk MC kørelærer

Jeg vil gerne give en stor anbefaling til 1.gear og især min kørelærer Martin. Han er en utrolig dygtig og engageret underviser, som virkelig forstår at gøre både teori og praksis let at forstå.

Martin er rigtig god til at se, hvor man er i sin udvikling, og han tilpasser sin undervisning derefter. Man føler sig tryg og godt guidet hele vejen igennem.

Takket være hans støtte og dygtighed kom jeg igennem hele forløbet – både teori og kørsel – i første forsøg!

Kan kun varmt anbefales at tage dit mc kørekort hos 1.gear

9 lipca 2025

1gear Aalborg

Jeg fik Jesper som kørelærer, og det er jeg virkelig glad for. Han er både dygtig, erfaren og rar.
Det siger også noget om ens kørelærer, når man består i første forsøg🙂

3 lipca 2025

Fantastisk forløb – bestod MC-kørekortet i første forsøg

Jeg har netop taget kørekort til motorcykel (A) hos 1Gear, og det har været en helt igennem fantastisk oplevelse. Hele forløbet gik hurtigt og effektivt – og det skyldes i høj grad min dygtige kørelærer, Martin.

Fra dag ét følte jeg mig i trygge hænder. Martin tog mig virkelig under sin vinge, var utrolig opmærksom på mit niveau og udvikling, og han formåede at skabe en undervisning præget af både professionalisme og masser af humor. Der var altid plads til grin og god stemning – vi havde masser af latter på både teori- og kørelektioner, hvilket gjorde læringen både sjov og motiverende.

Jeg bestod både teori- og køreprøve i første forsøg, og det er i høj grad takket være en underviser, der formåede at gøre det hele både trygt, lærerigt og sjovt.

Kan kun varmt anbefale 1Gear til alle, der overvejer at tage MC-kørekort – især hvis du vil have en lærer som Martin, med både faglighed, god humor og et ægte engagement.

25 czerwca 2025
Oceniono na 5 z 5

Bedste køreskole i Aalborg!!

Bedste køreskole i Aalborg!!
Super gode kørelærere som altid er klar på at hjælpe med, hvad end der skal til for at man får sit kørekort.

Super effektive i at tilpasse de tider de har til ens behov og sørge for at man er trygge op til en køreprøve.
Kan klart anbefales herfra!

19 maja 2025

Super god oplevelse

Super god oplevelse
Og som altid en fantastisk god og særligt godkendt kørelære, Martin😊
Her får du en kørelære som altid er i godt humør, og vil gå langt for du får dit kørekort.
Kan varmt anbefale

11 czerwca 2025

Perfekt køreskole

Perfekt køreskole! Super fed oplevelse at tage kørekort hos jer! Rigtigt gode køretimer med en rigtigt god kørelærer og nogle fede teori timer også! 👏🏻😊

6 czerwca 2025

Fantastisk oplevelse hos 1gear

Fantastisk oplevelse hos 1gear – kæmpe ros til Martin!

Jeg har haft den bedste oplevelse hos 1gear Køreskole, især takket være min kørelærer Martin. Hans professionelle tilgang, store tålmodighed og rolige væsen gjorde hele forløbet trygt og effektivt. Han formår virkelig at møde eleven, hvor man er, og hans undervisning er både grundig og motiverende.

Martin er ikke bare fagligt dygtig – han er også en super behagelig person, der skaber en god stemning hver gang. Jeg følte mig i trygge hænder fra start til slut.

Største anbefaling herfra – vælg Martin, hvis du vil have en kørelærer i absolut topklasse!

4 czerwca 2025
Oceniono na 5 z 5

En meget støttende køreskole med…

En meget støttende køreskole med kørelærer hvis interesse er at hjælpe dig bedst igennem dit forløb. Det er altid hyggeligt, med tid til spas og sjov, man føler sig meget tryg i kørslen. En virkelig god oplevelse, og et godt sted at få sit kørekort.

4 czerwca 2025

1gear ros

Jeg havde en super god oplevelse hos 1gear! Servicen var i top, de var både professionelle og hjælpsomme hele vejen igennem. Jeg kørte med Jesper igennem hele forløbet, som gik rigtig fint. Han var rigtig dygtig til at hjælpe og meget flink.

3 czerwca 2025

Den bedste køreskole!

Jeg har taget kørekort til både bil og motorcykel med Martin som kørelærer. Martin er et absolut overdådigt menneske, der som kørelærer formår at håndtere nervøsitet inden det når at sætte sig fast. Martin har en masse tålmodighed, han er altid i godt humør og han er fyldt med jokes, der medfører ømme kinder efter en køretime. Det er tydeligt i hans undervisning, at han virkelig brænder for at skabe et trygt rum til at lære i.

Jeg er glad for, at jeg valgte 1gear til mine kørekort - det har været en super god oplevelse!

14 maja 2025
Oceniono na 5 z 5

Klar anbefaling af Jesper som kørelære

Kan virkelig anbefale Jesper som Kørelære, meget nede på jorden og direkte på en konstruktiv måde.

Generelt var hele forløbet m. Teori osv fint dog er det værd at bemærke at det er meget intensivt og går meget hurtigt.

30 maja 2025
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej