Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Vil helt klart anbefale 1gear, og især anbefale min kørelærer Jesper. Jesper gjorde alt hvad han kunne for at hjælpe, og han sørgede for at forløbet gik på den bedste mulige måde. Hans fantastiske... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg valgte køreskolen 1Gear ud fra et geografisk og praktisk udgangspunkt. At de også var blandt de billigste, var også fedt, men slet ikke afgørende for mig. Martin blev min kørerlærer... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

1gear får en varm anbefaling herfra!🙏🏻 En helt igennem fantastisk køreskole men super engagerede og professionelle kørelærere. Takket være Morten, fik jeg mit kørekort i første forsøg. Han troede på... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

I dag bestod jeg min køreprøve, og det havde jeg aldrig gjort uden en så god undervisning fra 1 gear😊. Så tusind tak til både Allan for at undervise så godt teori, og verdens bedste kørelærer Jesper... Zobacz więcej

Dane kontaktowe

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

En fantastisk køreskole

En fantastisk køreskole
De har skåret det hele ud i pap og har gjort det nemt for en. Har haft super lære både til teori og kørsel, kæmpe ros. Vil anbefale køreskolen til alle

29 stycznia 2026

Martin

Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger til Martin. Allerede fra første køretime følte jeg mig tryg og godt tilpas, og der var altid en god og behagelig stemning i bilen.

Martin er virkelig god til at forklare tingene på en enkel måde, så man forstår dem, og han tager sig tid til at gentage og rette, uden at man føler sig presset. Jeg kunne tydeligt mærke, at kørslen var tilpasset mig, og at mit niveau hele tiden blev taget seriøst.

Hvis du leder efter en kørelærer, der er tålmodig, engageret og oprigtigt vil have dig til at lykkes, så kan jeg varmt anbefale Martin.

20 stycznia 2026

Fantastisk oplevelse hos 1gear

Jeg tog mit kørekort hos 1gear. Det var en fantastisk oplevelse, teoritimerne var gjort sjove, men stadig på professionelt niveau. Køretimerne var også lige som de skulle være. Jeg var kæmpe tilfreds med mit forløb.😁

16 stycznia 2026
Oceniono na 5 z 5

Den bedste køreskole med den bedste kørelærer🤩

Jeg kan ikke sige andet end, at 1Gear er den bedste køreskole, man kan vælge. Underviserne er helt fantastiske, de går virkelig op i deres elever og gør alt, hvad de kan, for at man består. Man føler sig set, hørt og støttet hele vejen igennem.

Men det absolut bedste ved min oplevelse var min kørelærer, Martin. Uden ham havde jeg aldrig bestået i første hug. Han skabte altid en tryg og behagelig stemning i bilen, hvor man kunne slappe af og lære i sit eget tempo. Martin har en fantastisk evne til at mærke, hvad man har brug for, og han gør en kæmpe indsats for at hjælpe én hele vejen igennem forløbet.

Derudover var køretimerne med ham altid fyldt med grin og god stemning. Jeg glædede mig hver gang til at komme ud og køre med ham. Man lærte en masse samtidigt med det var virkelig hyggeligt. Og så er Martin jo også særligt godkendt, hvilket man tydeligt kan mærke på hans store viden og niveau.

Alt i alt har det været en virkelig god oplevelse, og jeg er så glad for, at jeg valgte at tage mit kørekort hos 1Gear. Jeg vil 100% anbefale dem til alle, der ønsker en tryg, sjov og seriøs vej til kørekortet!

13 stycznia 2026
Oceniono na 5 z 5

Fantastisk oplevelse hele vejen igennem!🤩

Fantastisk oplevelse hele vejen igennem!

Jeg tog mit kørekort hos 1gear og jeg kunne ærlig talt ikke have ønsket mig et bedre forløb eller en bedre kørelære end Martin🙏🤩
Hele vejen i gennem forløbet har jeg følt mig i trygge hænder. Martin er utrolig tålmodig, god til at forklare og god til at skabe ro når man sidder bag rettet.

Derudover er teoriundervisningen og køretimerne aldrig kedelige med Martin, og der er altid plads til grin😅-du glæder dig allerede til næste gang.

Jeg endte med at bestå både teori og køreprøve i første hug og kørte køreprøven fejlfrit. Inden forløbet var det aldrig noget jeg havde regnet med, men takket være den fantastiske undervisning og med en særlig godkendt som kørelære lykkedes det sig😁

Hvis du overvejer at tage kørekort hos 1gear synes jeg 100% du burde gøre det. De er alle utrolig professionelle og gør det hele til en god oplevelse!💪

/Freja Bartho

13 stycznia 2026

Fantastisk køreskole😍🙌🏼

Jeg tog kørekortet ved 1gear.dk, og det var en fantastisk oplevelse. Teoritimerne var gode og varierede. Det var sjældent kedeligt at være der. Alle lærerne gjorde at man følte sig tryk i både trafikken, timerne og på glatbanen. Vil varmt anbefale 1gear.dk hvis du skal tage kørekort.

6 stycznia 2026
Oceniono na 5 z 5

Jeg kan stærkt anbefale 1gear.

Jeg kan stærkt anbefale 1gear.

Under mit forløb havde jeg den gode Jesper. Uden Jesper havde jeg ikke bestået kørerprøven i førte huk, det er en ting der er helt sikkert.

Til alle jer nye elever, hvis du får at vide at du skal havde Jesper, er du næsten garenteret at bestå.

Hvis du får Jesper, skal du være klar på nogle uforglemmelig og hyggelige stunder.

Hvis jeg skulle nævne alle de gode og skønne ting ved Jesper, vil jeg skulle sidde her til den dag jeg dør.

Nu er selfølgelig ikke kun Jesper der er god, men hele teamet bag 1gear.
Hvis du gerne vil et kørekort på bedst mulig vis er det hos 1gear at du ska tage det.

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse. Rigtig god køreskole, med dygtige undervisere, især martin, som sætter ekstra fokus på ens psykologiske mindset, hvilket er utrolig betryggende. Man føler sig i trygge hænder, og gør det hele til en god oplevelse. Kæmpe anbefaling!

19 grudnia 2025

Super god køreskole!

Super god køreskole! Jeg var så heldig at have Morten både som teori- og kørelærer, hvor jeg bestod begge prøver i første forsøg. Hyggelig teoriundervisning og køreture. Kæmpe anbefaling!

Kan klart anbefales!

Jeg var rigtig glad for, at jeg tog mit kørekort (kategori B) hos 1gear.dk og ikke andre steder. Kørelærerne var rigtig gode til at undervise, og Jesper var en virkelig dygtig og rar kørelærer. Kan klart anbefales!

Oceniono na 5 z 5

Bedste oplevelse jeg kunne have ønsket

Jeg tog mit kørekort hos 1gear, og helt ærligt… det har været en virkelig god oplevelse hele vejen igennem. Jeg havde Martin som kørelærer, og jeg kunne seriøst ikke have ønsket mig en bedre. Han er den type, der får én til at føle sig tryg, selv når man sidder og sveder over parallelparkering eller små dumme detaljer i trafikken. Han er tålmodig, forklarer tingene på en måde man forstår, og han gav mig den ro og selvtillid, jeg manglede i starten.

Det endte med, at jeg bestod både teori og køreprøve i første forsøg — og køreprøven endda helt fejlfrit og kun med en enkelt ekstra lektion. Jeg havde aldrig troet, at jeg ville komme igennem det så smooth, men Martin gjorde virkelig hele forskellen.

Hvis du overvejer at tage kørekort, så vælg 1gear. De er professionelle, hjælpsomme og bare virkelig gode at være i forløb hos. Og hvis du kan vælge Martin som kørelærer, så gør det. Han er en kæmpe stjerne, og jeg havde ikke klaret det uden ham.

5 grudnia 2025

Kæmpe anbefaling!

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos 1gear. Allan var min kørelærer, og han gjorde hele forløbet både trygt, sjovt og lærerigt. Han var tålmodig, god til at forklare tingene og sørgede for, at jeg følte mig sikker bag rattet. Kommunikationen fra virksomheden var god, og alt forløb uden problemer. Jeg kan helt klart anbefale 1gear – især Allan!

27 listopada 2025

Tak for et godt forløb

Tak for et godt forløb ifm. motorcykel kørekort hos 1Gear.

Martin har en glimrende formidlingsevne, hvilket gør teori og praksis nem at forstå. Derudover var Martin god til at give teoritimerne samt køretimerne et friskt pust med sin humor og altid gode humør.

En anbefaling herfra, hvis man skal tage MC kørekort i Aalborg og omegn.

12 listopada 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej