2,5

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

2,5

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 9

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Advarsel

Advarsel: Upålitelig firma med elendig kommunikasjon og brutte avtaler.
Dette har vært en utrolig useriøs opplevelse. Vi bestilte varmepumpe med skriftlig lovnad om montering etter 3 uker. Montøren dukket opp, demonterte den gamle pumpen, men dro fra en halvferdig jobb midt på dagen fordi de ikke hadde klart å planlegge bemanningen ut fra sin egen befaring. Etter dette ble vi etterlatt i total uvisshet i over tre døgn uten et eneste livstegn.
Firmaet ignorerte deretter tre oppfølgende e-poster på rad, og skjøv ensidig på datoen slik at ventetiden ble nesten doblet til 5,5 uker. Det var fullstendig umulig å få tak i dem. Først da vi sendte en formell klage med henvisning til håndverkertjenesteloven og truet med enten heving eller egenavregning, våknet daglig leder.
Vi ble skriftlig enige om 2 000 kroner i prisavslag for ulempen. Likevel presterte de å sende en faktura på fullt beløp etter at jobben var gjort, og prøvde å løpe fra avtalen. Vi måtte nok en gang sette ned foten og nekte å betale før de endelig ga seg og sendte en korrigert faktura. De reiste også fra en rotete jobb som vi måtte rydde selv.Selve varmepumpen fungerer, men måten dette firmaet driver business på er under enhver kritikk.
Hold dere unna hvis dere ønsker håndverkere som overholder avtaler og svarer kundene sine.

27 sierpnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Kjøpt 3 stk og godt fornøyd.

Kjøpte først en fra de etter en anbudsrunde høsten 2024.
Ble montert etter avtale og der jeg ville ha den - var hjemme ved montering.
Kjøpte to til for litt siden og alt utført etter ønske.
Ser flere dårlige anmeldelser, men jeg har ikke opplevd noe negativt.
Oppfølging under hele prosessen og god respons.

8 września 2025

Aggressiv og ulovlig markedsføring

Aggressiv og ulovlig markedsføring. Klaget en gang og de unnskyldte seg med gamle lister og skulle slette meg. Metodene deres ble ikke kommentert.
Og nå prøver de seg igjen og forsøker og få avtalt tid for service på en pumpe som ble skrotet for 10 år siden.

9 kwietnia 2026
Oceniono na 1 z 5

Be very careful and avoid if you can!

I ordered a Mitsubishi heat pump through Megaflis. Megaflis pushed us toward this company. The product itself is fine, but the follow-up service was a nightmare. I paid the full installation cost to Megaflis.

Before the installation, I spoke with two people and specifically asked what was needed before they arrived and whether there would be any extra charges. They said everything was fine.

After the installation, I received an invoice for almost 2,000 NOK in extra charges. The strange thing is that the invoice says I agreed to all of this, which of course I didn’t.

Then the issue was bounced back and forth many times between Megaflis and this company, as each put the responsibility on the other party. They claim this was not a “standard installation.” Believe me, by their definition no house is standard. In practice, this seems like a way to extract more money.

In the end, they couldn’t show that I had agreed to the extra cost and offered to come and remove the wall mount and install another type. However, I had already paid the invoice because I received multiple notifications from a debt collector and no meaningful response came from Megaflis or this company.

Avoid them if you can.

1 października 2025
Oceniono na 1 z 5

Vi bestilte feilsøking av varmepumpe

Vi bestilte feilsøking av varmepumpe og fikk anbefalt bytte av kretskort i innedel (ca. 8 900 kr). Dette løste ikke feilen. Tekniker brukte mer tid på å google feil, og varme seg i bilen enn å gjøre en grundig feilsøking. Han opplyste først om at feil lå i kretskort ute, for så å snu og komme tilbake og si at det var feil på innedel. I etterkant ble vi informert om at det «ofte må byttes begge kort», noe som ville gitt en samlet kostnad på over 20 000 kr.
I dialogen fikk vi beskjed om at det ikke var garanti eller reklamasjonsrett på nye kretskort. Vi opplevde dette som svært utrygt og måtte selv be om skriftlig avklaring av hvilke rettigheter som faktisk gjaldt.
Vi fikk også skriftlig beskjed om at «alt skulle krediteres», men senere ble det likevel fremmet krav om betaling for diagnose.
Prosessen opplevdes som lite ryddig og uforutsigbar. Anbefaler å få tydelige, skriftlige avklaringer om pris, risiko og rettigheter før arbeid igangsettes. Merk at det ikke er reklamasjonsrett på en så kostbar represjon.

6 lutego 2026
Oceniono na 2 z 5

⭐⭐ 2/5

⭐⭐ 2/5 — Erfaring med service

Bestilte full service av varmepumpen (innedel + utedel, rengjøring av lameller, kontroll av trykk, vifte og generell funksjon).
Teknikeren rengjorde kun innedelen, selv om full service i beskrivelsen også inkluderer utedelen.

Da jeg reklamerte, fikk jeg først beskjed om at «full service var gjennomført».
Først etter at jeg dokumenterte med bilder og opptak, ble det bekreftet at utedelen ikke var åpnet, ikke kontrollert og ikke rengjort.

Firmaet kreditert fakturaen, noe jeg setter pris på.
De opplyste også at de kunne komme tilbake – men teknikeren ønsket ikke å returnere fordi han «følte seg overvåket».
Dermed var det i praksis ikke mulig å få tjenesten fullført, selv om det var avtalt.

Pluss: rask respons på reklamasjon og kreditering av faktura.
Minus: tjenesten ble bare delvis utført, feilen ble først erkjent etter dokumentasjon, og jobben kunne ikke fullføres.

Min vurdering: 2/5 – kommer ikke til å bruke dem igjen.

14 listopada 2025
Oceniono na 5 z 5

God service og oppfølging fra første telefonsamtale

God service og oppfølging fra første telefonsamtale til ferdig montert varmepumpe. God kommunikasjon med bekreftelse på avtalt befaring med både sms og epost. Vi mottok pristilbud samme dagen som befaringen var gjennomført. Ordrebekreftelse med avtalt dag og tidspunkt ble også mottatt på sms og epost. Montøren dukket opp til avtalt tid, gjorde pent arbeid og var svært hyggelig. Faktura mottatt 2 dager etter installasjon. Vi er svært fornøyde med totalopplevelsen!

23 września 2025
Oceniono na 1 z 5

Kundeservice i verdensklasse motsatt vei

Forferdelig dårlig kundeservice både hos varmepumpeenergy og for øvrig hos importøren for Mitsubishi varmepumper.
Vil ikke anbefale disse til noen.
Her er det ansvarsfraskrivelse og fornektelse på høyt plan.
Bruk forbrukermakten og styr unna denne slags useriøse firmaer.

16 października 2024

Treg og dårlig service

Firmaet skulle montert innen 14 dager, det tok dobbelt så lang tid. Svært dårlig montering og plassering. Pumpen må flyttes. Anbefales ikke.

28 listopada 2023

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej