Mycket välskrivet, detaljerat och underhållande. Fina bilder och bildtexter. Älskar historia och är intresserad av hur mycket av historien skapat den värld vi lever i nu. Mycket bra tidning som kan lä... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Typ kvällstidning för historienördar. Snygg layout. Bra reportage. Lite för mycket 1 och 2:a världskrig och marinhistoria men annars en mkt bra tidning. Dock stor varning för Bonniers prenumerations... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Historia är jag mycket intresserad av, Det spelar inte någon roll om det som berättas i Världens Historia inträffade för fler tusen år sedan det är lika intressant och spännande. Jag tycker att era... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
En spännande och bra tidning, som alltid har ett blandat och intressant innehåll. Allt från långa artiklar till små notiser. Alla nummer har inte för mig bara intressanta artiklar men oftast är de änd... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Många intressanta artiklar om nya arkeologiska fynd. Ganska mycket som man läst innan, men det är klart, det tillkommer nya läsare hela tiden.

Odpowiedź od Världens Historia
Mycket bra tidning för vetgiriga! Ämnesbredden är också bra!

Odpowiedź od Världens Historia
stort sett bra men ibland för populärvetenskapligt, d v s förenklade eller inga åsikter/fakta alls

Odpowiedź od Världens Historia
Populär historia kändes mer adekvat för mig. Jag har nog för stora kunskaper i historia för att få ut så mycket av er tidning. Den är för folk med med intresse men som ännu inte ackumulerat så mycket historisk kunskap. Jag hade gillar den mer när jag var tonåring.

Odpowiedź od Världens Historia
Det är en faslig massa e-post utskick. Onödigt att överinformera. Tidningen är bra.👍

Odpowiedź od Världens Historia
Jag gav Världens historia i julklapp till en person och han är väldigt nöjd med tidningen. Jag har inte själv läst den.

Odpowiedź od Världens Historia
Intressanta och tankeväckande rön presenterade på ett lättillgängligt sätt

Odpowiedź od Världens Historia
Det viktiga då man läser en tidning är att innehållet är intressant och att man lär sig nya saker som man kanske missat. Den här tidningen är välskriven och mycket intressant.

Odpowiedź od Världens Historia
Eftersom jag är intresserad av historia är detta en tidning i min smak. De olika artiklarna sträcker sig många gånger över tusentals år och, blandningen av gammalt och nytt är något jag värdesätter.

Odpowiedź od Världens Historia
Jag beställde prenumationen i god tid före jul, som julklapp. Han fick sin julklapp först i slutet av januari och då 2 nummer på en gång?

Odpowiedź od Världens Historia
S vårt att veta/hitta och nyttja det digitala abonnemanget