Världens Historia Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Mycket välskrivet, detaljerat och underhållande. Fina bilder och bildtexter. Älskar historia och är intresserad av hur mycket av historien skapat den värld vi lever i nu. Mycket bra tidning som kan lä... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Typ kvällstidning för historienördar. Snygg layout. Bra reportage. Lite för mycket 1 och 2:a världskrig och marinhistoria men annars en mkt bra tidning. Dock stor varning för Bonniers prenumerations... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Historia är jag mycket intresserad av, Det spelar inte någon roll om det som berättas i Världens Historia inträffade för fler tusen år sedan det är lika intressant och spännande. Jag tycker att era... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

En spännande och bra tidning, som alltid har ett blandat och intressant innehåll. Allt från långa artiklar till små notiser. Alla nummer har inte för mig bara intressanta artiklar men oftast är de änd... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Tidningen är bra

Tidningen är bra. Men dom skickar för mycket mail man får varje dag både om tidningen och om att dom säljer produkter. Deras support är weird. Jag mailar dom en fråga och dom svarar med att säga upp mitt avtal. Jag frågar vad dom håller på med och dom skriver att mitt avtal kommer vara fortsatt uppsagt om jag inte tecknar en ny prenumeration som är 3 gånger så stor som den första jag tecknat och jag kan bara bli medlem igen om jag tecknar denna. Så istället för att svara på frågorna så säger dom upp mig.
Jag ringde dom och fick bra hjälp på telefon istället. Jag rekommendera att inte maila dom för det var extremt märkliga svar båda gångerna och jag får helt enkelt ignonera deras mail. Vill dom inte att jag ska vara medlem så är det upp till dom och jag tänker ite låta mig utpressas att skriva under en lång prenumeration för att dom sa upp mig. Hade varit bättre om dom la fram det som erbjudande istället och att det var frivilligt som en kompensation för att dom inte svara på min fråga.

12 maja 2025
Opinia niezależna

Odpowiedź od Världens Historia

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Du kan skriva till oss via vårt kontaktformulär på denna länk: https://kundtjanst.nu/kontaktformular-sv/ så hjälper vi dig på bästa sätt.

Med vänliga hälsningar, Loke,
Bonniers Kundtjänst.

Mycket bra tidning!

Mycket intressant och läsvärd tidning!

16 lutego 2024

Odpowiedź od Världens Historia

Stort tack för de vänliga orden och 5 stjärnor!

Med vänliga hälsningar, Loke,
Bonniers Kundtjänst.

Oceniono na 5 z 5

Har alltid haft historieintresse så…

Har alltid haft historieintresse så tidningen är perfekt för mig

28 marca 2024

Stort tack för de vänliga orden och 5 stjärnor! 😊

Bra tidning - ful distributör

Typ kvällstidning för historienördar.
Snygg layout. Bra reportage. Lite för mycket 1 och 2:a världskrig och marinhistoria men annars en mkt bra tidning. Dock stor varning för Bonniers prenumerationsavdelning. De håller på att fular sig. Håller inte uppsagda avtal. Skickar produkter som man inte vill ha men inte tackat nej till och tar fullpris på allt. Kort sagt ; bra tidning -läskig distributör.

24 marca 2024

Odpowiedź od Världens Historia

Vi vill gärna hjälpa dig. Du kan skriva till oss via vårt kontaktformulär på denna länk: https://kundtjanst.nu/kontaktformular-sv/ så hjälper vi dig på bästa sätt.

Intressanta artiklar

Intressanta artiklar. Mycket som jag inte hade hört talas om tidigare. Historiefrågan är bäst.

22 marca 2024

Hej Marja-Leena!
Tusen tack för den fina recensionen 😊

Thomas, Bonnier kundtjänst.

Intressanta historier

Intressanta historier

11 marca 2024

Hej Ronny!
Tack för de fina orden och de 4 stjärnorna 😊

Thomas, Bonnier kundtjänst

Oceniono na 1 z 5

Har aldrig tecknat en prenumeration och…

Har aldrig tecknat en prenumeration och fick indraget beloppet för det igår. Inte bra

15 marca 2024

Kul och intressant

Intressanta artiklar.

10 marca 2024

Tack för de fina orden och de 4 stjärnorna! 😊

Vänliga hälsningar, Loke,
Bonnier kundtjänst.

Oceniono na 1 z 5

Jag har inte prenumererat!!

10 marca 2024

Odpowiedź od Världens Historia

Hej igen. Vi är glada över att vi har hittat en lösning tillsammans som alla är nöjda med. Vi hoppas att detta kan hjälpa dig att ändra din uppfattning av Bonnier Publications, och du kanske vill uppdatera din recension. Vi önskar dig en trevlig dag!

Loke från Bonnier kundtjänst

postproblem med premie

Fick ej premien som medföljde erbjudandet om tre tidningar. Ringde. Ni sa slut i lager. Till slut skulle jag få välja ny premie kostnadsfritt. Gjorde det. Prem o premie var redan betalt. Ni sa ni skulle skicka premien hem till min villafastighet.Fråb postnord. Fick sms från dhl, säger paketet är på utlämningsplats. Åkte dit. Tog ut paketet. Allt var med. Varför får jag inte det jag beställer direkt hem till villan? Var ett sms till från dhl, samtidigt. Att hämta på my way. Fanns inget paket där.Vänligen, Mona-Lisa ps. ska ha min tredje tidning!

29 lutego 2024

Odpowiedź od Världens Historia

Hej Mona. Jag har skickat ett mejl med förslag på en lösning. Vi ser fram emot att höra från dig. 😊

Loke, Bonnier kundtjänst.

Oceniono na 2 z 5

Tog ett erbjudande igen med en premie

Tog ett erbjudande igen med en premie, i detta fall en metalldektor. Precis som förra gången så är min premie "slut". Samma sak förra gången, min premie är "slut" men jag kan få välja bland alla träningskläder elller små verktyg som verkar vara i halvdålig kvalitet, mot en kostnad.
Liiite väl fult att locka med en rätt fin premie, som sen är slut.
Tidningen är däremot bra, men att nappa på ett erbjudanden är mindre kul. Räkna med besvikelse där.

3 marca 2024

Odpowiedź od Världens Historia

Hej Carina. Jag har skickat ett mejl med förslag på en lösning. Vi ser fram emot att höra från dig. 😊

Loke, Bonnier kundtjänst.

Jo en bra upplevelse

Jo en bra upplevelse , men nu för lite tid för egentid . Senare 👍

7 marca 2024

Hej Anne. Tusen tack för den fina recensionen! 😊

Mvh Loke,
Bonnier kundtjänst.

Bra & intressant innehåll

Bra & intressant innehåll. Kommer fortsätta prenumerera.

28 lutego 2024

Hej Fredrik. Tusen tack för den fina recensionen!😊

Intressanta teman och nedslag i

Intressanta teman och nedslag i
världshistorien som gör att man blir nyfiken
att läsa vidare och att också få kopplingar till nutid är också bra!

24 lutego 2024

Hej Mats. Tusen tack för den fina recensionen!😊

Oceniono na 5 z 5

Bredd, både i epoker, platser och omfattning.

Det blandade innehållet med både forntid och senaste århundradet, historia från runt hela jorden och både kortfattade och genomgripande artiklar, gör det till den bästa historie-publikationen i handeln

24 lutego 2024

Hej Lillen. Tusen tack för den fina recensionen!😊

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej