Världens Historia Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Mycket välskrivet, detaljerat och underhållande. Fina bilder och bildtexter. Älskar historia och är intresserad av hur mycket av historien skapat den värld vi lever i nu. Mycket bra tidning som kan lä... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Typ kvällstidning för historienördar. Snygg layout. Bra reportage. Lite för mycket 1 och 2:a världskrig och marinhistoria men annars en mkt bra tidning. Dock stor varning för Bonniers prenumerations... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Historia är jag mycket intresserad av, Det spelar inte någon roll om det som berättas i Världens Historia inträffade för fler tusen år sedan det är lika intressant och spännande. Jag tycker att era... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

En spännande och bra tidning, som alltid har ett blandat och intressant innehåll. Allt från långa artiklar till små notiser. Alla nummer har inte för mig bara intressanta artiklar men oftast är de änd... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Kundtjänst

Kundtjänst var både nåbar och serviceminded. Det är numera ingen självklarhet....

11 grudnia 2023

Tack för de fina orden och de 4 stjärnorna! 😊

Oceniono na 3 z 5

I allmänhet intressant och matigt…

I allmänhet intressant och matigt innehåll som kommer ut i ett imponerande tempo. Men det känns som den svenska redaktionen är lite slarvig med att anpassa materialet till en svensk publik. Redaktionella kommentarer och dåliga översättningar som gör vissa artiklar obsoleta förekommer. Dessutom ganska dålig papperskvalitet med medföljande skador på magasinet vid ankomst. Är inte säker på att jag kommer förnya min prenumeration, jag ger det några nummer till innan jag bestämmer mig. Förhoppningsvis har jag haft otur.

11 grudnia 2023

Odpowiedź od Världens Historia

Tack för din recension. Vi värdesätter din feedback och den har vidarebefordrats till redaktionen.😊

Mvh, Felicia
Bonnier kundtjänst

Oceniono na 4 z 5

Alltid spännande läsning .Litet…

Alltid spännande läsning .Litet "trött"på andra världskriget.Intressant att ni lyfter även kvinnornas de genom tiderna.

10 grudnia 2023

Tack för de fina orden och de 4 stjärnorna! 😊

Oceniono na 5 z 5

Är nöjd med tidningen och även gåvan

Är nöjd med tidningen och även gåvan, som jag inte har använt ännu, är som jag förväntade mig. Första tidningen har jag redan läst och den har en bra blandning av historien

8 grudnia 2023

Hej Christina. Tusen tack för den fina recensionen! 😊

Mvh Felicia,
Bonnier kundtjänst.

Mycket intressant tidning

Mycket intressant tidning som tillhandahåller artiklar oavsett vilken period i historien man är intresserad av. Bidrar även till att vidga intressesfären gällande historia. Tidningen har något för alla.

7 grudnia 2023

Odpowiedź od Världens Historia

Hej Christel. Tusen tack för den fina recensionen Mvh Vilgot, Bonnier kundtjänst.

Oceniono na 1 z 5

Bluffbolag!

Jättebra tidning. Haft prenumerationer i flera omgångar. Vart klockrent och alltid tyckt det fungerat bra. Men nu har de skickat ut fler tidningar än vad som ingick och därför skickar ut en slutfaktura. Är ingen tillsvidare prenumeration jag tecknade utan ett tillfälligt erbjudande. När jag försökte att logga in på hemsidan, kan jag inte logga in och titta på avtalet - utan att betalat faktura.

Bluffbolag! Undvik!

4 grudnia 2023
Opinia niezależna

Odpowiedź od Världens Historia

Hej Adam. Vi vill gärna veta mer. Vi har därför begärt fler uppgifter via Trustpilot. Så snart du har godkänt begäran kommer vi att undersöka saken och därefter kontakta dig. Vi ser fram emot att höra från dig. Med vänliga hälsningar, Vilgot, Bonnier kundtjänst.

Intressant läsning

Intressant läsning för ett bra pris 👍

27 listopada 2023

Hej Helena. Tusen tack för den fina recensionen!😊

Mvh Felicia, Bonnier kundtjänst.

Bäst

Trevlig läsning

17 listopada 2023

Odpowiedź od Världens Historia

Tack för den fina recensionen, Irene Vänliga hälsningar, Vilgot, Bonnier kundtjänst

Oceniono na 5 z 5

Historia är jag mycket intresserad av,
Jag tycker att era artiklar är mycket intressanta, möjligen handlar det lite väl mycket om andra världskriget.

29 października 2023

Hej Björn. Tusen tack för den fina recensionen!😊

Mvh

Jättebra tidning

Jättebra tidning! Väl värt det.

21 października 2023

Hej Kerstin. Tusen tack för den fina recensionen! 😊

Mvh,

Mycket bra fakta

25 października 2023

Tack för de fina orden och de 5 stjärnorna! 😊

Oceniono na 1 z 5

Världens Historia på webben 24 oktober…

Världens Historia på webben 24 oktober innehåller slafsiga formuleringar, exvis:

Människor parade sig med Neanderthalare - båda tillhörde samma art, Homo. De var artfränder och de var människor. Neanderthalarna var inte djur eller någon sorts apor. Homo sapiens hade ofta sex med neanderthalare men de parade sig inte som djur, instinktivt när honan var i brunst.

Norrmännen på Island var inga moderna, parlamentariska demokrater. De samlades till rådslag och omröstningar vid ting, som man brukade göra i Norden - men de hade inga allmänna val dit.

Muslimer var inte hedniska - de tror på en enda, allsmäktig Gud precis som kristna och judar.

Skäms på tidningen!

24 października 2023
Opinia niezależna

Odpowiedź od Världens Historia

Tack för din recension Eva. Vi värdesätter din feedback och den har vidarebefordrats till redaktionen. Mvh, Vilgot Bonnier Kundtjänst.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej