van Weert Rondhout B.V. Recenzje 12

4,4

Informacje dotyczące firmy

1. Drewno opałowe

Napisane przez firmę

Van Weert Rondhout B.V. biedt een breed scala aan diensten en producten ten behoeve van een duurzame leefomgeving. Sinds de oprichting van het familiebedrijf in 1938, heeft van Weert Rondhout B.V. zich ontwikkelt tot dé specialist in boomwerkzaamheden, waarin een duurzame en circulaire nuttige toepassing van de geoogste houtbronnen vanzelfsprekend is in de werkwijze. Hierbij wordt altijd gekeken naar de hoogst haalbare inzet van toepassing met de laagst mogelijke CO2 uitstoot. Denk hierbij aan het lokaal terugbrengen van de houtbronnen binnen de keten in de vorm van tuinmeubilair, speeltoestellen of speel- en klimbomen tot het aanleveren van oogsthout ten behoeve van constructie doeleinden. Er wordt altijd gekeken naar oplossingen om de houtbronnen meest nuttig toe te passen, waarbij er geen reststromen overblijven.

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oprit met Aquado halfverharding

De mannen van Van Weert Rondhout werken uiterst professioneel en zeer gedegen. Vanaf het eerste contact merk je dat ze betrouwbaar zijn en hun afspraken nakomen. Daarnaast is het ook gewoon prettig gezelschap om mee samen te werken, wat het hele proces extra aangenaam maakt. Zeker een aanrader voor wie op zoek is naar kwaliteit en vertrouwen.

9 kwietnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Fijn bedrijf om zaken mee te doen.

Fijn bedrijf om zaken mee te doen.
Het bedrijf kwam netjes de afspraken na. Er moesten 9 grote bomen gekapt worden. Dat hebben ze heel vlot gedaan, ondanks de hele warme dag. Het zal geen pretje geweest zijn met die hitte in een zaagpak. Complimenten!!!

12 sierpnia 2024

Dank voor de mooie 5 sterren riview. van Weert Rondhout bv Loosbroek

Oceniono na 5 z 5

Vakwerk, kundige crew. Niet verder zoeken!

Snelle intake en offerte. Stipt op tijd was de ploeg aanwezig om 1 dode boom en een stuk of 15 stronken van o.a. de oude laurierhaag te verwijderen. Kundige mensen, goed materieel, alles in no time geregeld en netjes achtergelaten. Complimenten en als we jullie ooit nog nodig hebben, weten we dat we niet verder hoeven te zoeken!

8 sierpnia 2024

Dank voor de mooie review. Boomrooierij van Weert Rondhout

Oceniono na 5 z 5

Vakkundig en snel een grote scheef…

Vakkundig en snel een grote scheef gewaaide boom gerooid. Alles netjes achtergelaten. Korte lijntjes in de communicatie. We zijn dik tevreden. Het bedrijf is een aanrader.

28 czerwca 2022

Odpowiedź od van Weert Rondhout B.V.

Bedankt voor de review en fijn dat u erg tevreden bent over onze werkzaamheden. Team van Weert Rondhout bv

Oceniono na 4 z 5

denken in oplossingen

Wij hebben al een aantal jaar een hele fijne samenwerking met van Weert Rondhout B.V.

Ze komen hun afspraken na, hebben goed gemotiveerd personeel en denken niet in problemen maar in oplossingen.
Ook bij calamiteiten zoals stormschades zijn ze heel flexibel.

28 czerwca 2022

Odpowiedź od van Weert Rondhout B.V.

Bedankt voor de review. Fijn om te lezen dat mensen zo tevreden zijn. Het team van van Weert Rondhout bv

van Weert Rondhout , een aanrader

van Weert Rondhout houdt zich aan de afspraken!. Ze komen op tijd en denken mee in het werk. De mannen die bij ons de opdracht hebben uitgevoerd, Christiaan en Joris, waren deskundig, werkte door en waren heel prettig in de omgang.

21 czerwca 2022

Odpowiedź od van Weert Rondhout B.V.

Bedankt voor de review en voor de opdracht.
Team van Weert Rondhout bv

Vakmannen!

Prima vakmannen! Flexibel inzetbaar, kennis van zaken en een goede en snelle communicatie. Al jarenlang hebben wij een fijne samenwerking met Van Weert Rondhout.

20 czerwca 2022

Odpowiedź od van Weert Rondhout B.V.

Bedankt voor de fijne review en dat de samenwerking nog lang zo zal blijven. Team van Weert Rondhout bv

Oceniono na 2 z 5

Mondelinge afspraken zijn bij Van Weert…

Mondelinge afspraken zijn bij Van Weert Rondhout niks waard.
Niet nakomen van afspraken. In eerste instantie beloofd een aantal stammen te vervoeren, maar bij aankomst bleken ze te groot en konden ze deze niet vervoeren. Vervolgens wel de andere klus keurig afgewerkt; complimenten aan de werknemers, maar bedrijf stuurt daarna wel de volledige factuur. De grote stammen laten ze vervolgens liggen en zeggen letterlijk dat dat mijn probleem is. Tip: laat alles volledig op papier zetten, want mondelinge afspraken zijn bij dit bedrijf niks waard.

De mondelinge afspraken had u niet op de offerte gezet; vandaar mijn tip aan toekomstige klanten om al uw afspraken/beloftes op papier te laten zetten.
U weet net zo goed als ik dat Willem-Jan van Weert mondeling had toegezegd vier boomstammen extra zou vervoeren. Toen bleek dat jullie wagens te klein waren hebben jullie het erbij gelaten.
Daarom staat er ook in de review dat jullie MONDELINGE afspraken niets waard zijn.
De overige werkzaamheden zijn door jullie werknemers uitstekend uitgevoerd.
Maar het is duidelijk dat kosten/inkomsten door jullie boven betrouwbaarheid gesteld worden.

31 maja 2022

Beste W-J van den Hoogen,
Wat vervelend dat je niet geheel tevreden bent.
Wij komen onze afspraken altijd na zo ook bij jou.
We hebben de werkzaamheden precies uitgevoerd volgens de afgesproken offerte.
Met vriendelijke groeten:
Team van Weert

2 bomen rooien

Afgelopen week 2 bomen laten verwijderen. Volledig naar wens, fijne en snelle communicatie met Ronny. Ook de mannen op locatie; werken erg netjes, zijn vriendelijk en behulpzaam.
Niet verder zoeken -> Van Weert boeken.

28 kwietnia 2022

Odpowiedź od van Weert Rondhout B.V.

Dankjewel voor de review en bedankt voor de opdracht.
Team van Weert Rondhout.

Stormschade vlot opgeruimd

Heel goed en vooral vlot geholpen bij het opruimen van 2 omgewaaide coniferen, nog 2 dode coniferen omgezaagd en 2 berken die te dicht op het huis staan. Dit alles na Dudley en voor Eunice. Niet verwacht dat ik in de buurt nog iemand kon vinden om ons te helpen! Vriendelijke, kundige mannen met goede machinerie dus ook zo klaar.

18 lutego 2022

Odpowiedź od van Weert Rondhout B.V.

Bedankt voor de review en voor de opdracht.
Team van Weert Rondhout bv

Oceniono na 2 z 5

Manco levering

Afgelopen zaterdag is mijn bestelde 6 kuub haardhout geleverd. Helaas bleek na opruiming dat dit effectief maar 4,5 kuub is. Gevraagd om reactie wordt gesteld dat dit normaal is omdat het gestort hout is. Wat ze verzuimen is om dit van te voren op de website te vermelden, dan heb je nog een keuze om niet te bestellen. De rekening is wel gewoon voor de volle 6 kuub.
Opmerking n.a.v. reactie leverancier: Als het waar is wat zij schrijven dan horen ze dit ook bij de productinformatie te vermelden. Dan kan ik zelf kiezen om niet te bestellen voor kuubs waarvoor ik dan 50% meer betaal. Ik blijf erbij dat ik voor minimaal 1 kuub teveel heb betaald.

18 października 2021

Odpowiedź od van Weert Rondhout B.V.

Geachte heer van der Heijden, wat vervelend om te horen dat u niet geheel tevreden bent met de levering. graag wil ik wel even vermelden dat op site staat aangegeven dat het om losse kuubs gaat die worden geleverd. 3 losse kuubs staan ongeveer gelijk als 2 gestapelde kuubs.

Met Vriendelijke Groet,

team van Weert

Een aanrader!

Een aanrader! Snelle service, goede prijs en erg vriendelijk en hardwerkend personeel. De klus was zo geklaard!

28 września 2021

Odpowiedź od van Weert Rondhout B.V.

Bedankt voor de positieve reactie Brenda, en namens onze mannen; bedankt voor de lekkere koffie !

Groetjes, team van Weert Rondhout B.V.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej