Dé webshop voor voordelige pellets van hoge kwaliteit. Wij zijn een jong en gedreven bedrijf met een duidelijke belofte: kwalitatief goede houtpellets, een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en persoonlijke service.
Richterlaan 12, 9207 JV, Drachten, Holandia
- 0618969108
- info@pelletvoordeel.nl
- pelletvoordeel.nl
10 zakken Pure Power
Even , online , een bestelling plaatsen en op de afgesproken dag ligt het klaar. Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam met inladen.
Top geregeld en snelle levering 🔥
Laatst een hele pallet pellets besteld bij pelletvoordeel.nl en dat is super goed bevallen. Bestellen ging makkelijk, duidelijke communicatie en de levering was snel en netjes geregeld. Chauffeur zette de pallet precies op de afgesproken plek, ideaal.
Pellets zijn op tijd geleverd tegen een…
Pellets zijn op tijd geleverd tegen een mooie prijs. Zeer tevreden.
Duidelijke communicatie
Duidelijke communicatie. Flexibel, goeie service.
Prijs competitief
Prijs competitief, snelle afwikkeling en vlotte communicatie, super
In de ochtend besteld en na een uurtje…
In de ochtend besteld en na een uurtje konden we het al halen. Op locatie vriendelijk en snel geholpen. Super! We komen zeker terug.
Geweldige service. Beslist de moeite waard
Goede service, mooi product.
Mensen zijn goed bereikaar en zeer behulpzaam. Super.

Odpowiedź od Pelletvoordeel.nl