Onlangs hebben wij hier een Ford Fiesta gekocht en we zijn ontzettend tevreden! Vanaf het eerste contact verliep alles heel soepel, prettig en professioneel. Wij zijn uitstekend geholpen door v... Zobacz więcej

Zobacz, co mówią recenzenci
Wij waren mijn vrouw en ik naar een elektrische auto aan het kijken ivm het milieuvriendelijke rijden En kwamen bij Nissan Dordrecht terecht daar stond een hele mooie Dacia spring te koop Na een... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
APK keuring na 3 dagen en aantal malen bellen pas klaar. Ook moest een slot gemaakt worden waarvan 6 weken tevoren al overgesproken was. Onderdelen werden pas de 2e dag 's middags besteld. Bij ophale... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Altijd alles volgens afspraak uitgevoerd.Personeel altijd fatsoenlijk en klantgericht. ( denken met je mee )
Informacje dotyczące firmy
- Dealer pojazdów mechanicznych
- Komis samochodowy
O Van Mossel Nissan - Dordrecht
Napisane przez firmę
Meer lezen over onze visie? https://www.vanmossel.com/over-ons/
Dane kontaktowe
Mijlweg 71, 3316 BE, Dordrecht, Nederland, Holandia
- 078 655 2650

Profiteer nu van topdeals!
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiedź od Van Mossel Nissan - Dordrecht
Goede uit leg je wordt vrindelijk…
Goede uit leg je wordt vrindelijk geholpen goede sevice.

Hoge onderhoudskosten, geen verklaring
Onderhoud was prima maar onderhoudskosten onverwacht hoog voor standaard onderhoudsbeurt (meer dan 2x hoger dan afgelopen 7 jaar). Dealer zegt dat het standaard tarieven zijn, Nissan zegt dat dealer het zelf mag bepalen.
Op vraag om specificatie te ontvangen op 2 april is op 29 mei nog niet gereageerd, ondanks aantal keer vragen.
Lijkt toch niet helemaal zuiver want anders zouden ze wel transparant zijn over de handelingen en kosten.
Toegevoegd: dealer heeft gereageerd maar meer inzicht dan een totaalprijs kunnen of willen ze niet geven. Geen onderbouwing voor de hogere kosten. Handelingen tijdens de 96 maanden beurt zijn identiek aan 48 maanden maar de kosten dus niet.

Odpowiedź od Van Mossel Nissan - Dordrecht
Alles is goed gedaan.Als er iets exstra…
Alles is goed gedaan.Als er iets exstra gedaan moet worden wordt er contact opgenomen. Zeer kundig en vriendelijke mensen,

Klantenservice
Klantenservice, is nogal wat aan te verbeteren.
Stralen een monopolie positie uit.

Odpowiedź od Van Mossel Nissan - Dordrecht
de klantvriendelijkheid de service van…
de klantvriendelijkheid de service van halen en brengen. echt top.

Odpowiedź od Van Mossel Nissan - Dordrecht
Helaas is de reparatie niet goed…
Helaas is de reparatie niet goed gecontroleerd, diezelfde storing is nog steeds aanwezig.
Hopelijk kan dit alsnog worden opgelost.
(Inderdaad opgelostl)

Niet tevreden
Jammer dat de geoffreerde prijs exclusief btw bleek te zijn. Als particulier reken je op een prijs inclusief btw. Daarnaast 2 nieuwe banden gehad. Beide waren niet voldoende opgepompt. Systeem gaf melding van te zachte banden. Heb dezelfde dag de banden maar opgepompt. Slordig!

Odpowiedź od Van Mossel Nissan - Dordrecht
Ik heb begrepen dat de kosten van een…
Ik heb begrepen dat de kosten van een onderhoudsbeurt door Nissan worden betaald. Een grote onderhoudsbeurt van 1100€ 2 uur arbeid zonder bijzonderheden is een schandaal
Geweldige service!
De ontvangst, je voelt je welkom, het adviseren en het meedenken. Daar ben ik al jaren content mee. Ook de auto gestofzuigd en door de wasstraat helemaal TOP!!

Doświadczenie Trustpilot