We werden heel gastvrij ontvangen, er werd heel fijn gecommuniceerd (voor, tijdens en na het garagebezoek) en Janfeike is heel transparant. Dit is hoe je graag behandeld wilt worden.

Zobacz, co mówią recenzenci
Mijn ervaring is dat heer Wilco Leurink een aardige en kundige man is. Helaas is dit de derde motor in mijn Discovery. Ik hoop dat deze motor meer dan 60.000 km mee gaat. De vorige twee nieuwe motoren... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Zeer correcte afhandeling van een storing aan mijn Evoque. Mooie leenauto en uitgebreide uitleg van de storing, geheel onder coulance afgehandeld. Een prettige dealer met mensen met hart voor de zaa... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Netjes en vriendelijk geholpen er wordt alle tijd voor je genomen. De auto werd goed afgeleverd. Alle afspraken zijn nagekomen, zelfs de aflevering op zaterdag voor de pasen. Keurige uitleg over de vo... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Oude Meppelerweg 2, 8024 AB, Zwolle, Nederland, Holandia
- 038 303 1020

Ontdek onze JLR voorraad & service
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Super goed advies en begeleiding…
Super goed advies en begeleiding ervaren vol vertrouwen een nieuwe LandRover gekicht
Geweldige klantbediening
Może korzystać z AI, aby udzielać odpowiedziCzytaj więcej
Defecte montage en verkeerde diagnose
Op 27 november ben ik bij Van Mossel Jaguar Zwolle geweest voor een uitgebreide onderhoudsbeurt aan mijn Jaguar XE, waarbij de bougies zijn vervangen.
Na dit onderhoud kreeg en hield de auto ernstige klachten: haperen bij accelereren en kickdown en onregelmatig rijgedrag. Bij terugkomst gaf de dealer aan dat er “niets te vinden was” en werd zelfs de ZF-automaatbak als mogelijke oorzaak genoemd.
Ik ben uiteindelijk naar een andere garage gegaan. Daar is vastgesteld dat één van de bij Van Mossel gemonteerde bougies defect was. Na correcte vervanging was het probleem direct volledig opgelost.
Dat een officiële Jaguar-dealer een defect onderdeel monteert tijdens onderhoud, dit vervolgens niet herkent bij diagnose, en de klant richting een zeer kostbare maar onterechte reparatie stuurt, vind ik onacceptabel.
Voor mij is hiermee het vertrouwen in zowel het onderhoud als de diagnose bij deze vestiging volledig weg.

Odpowiedź od Van Mossel Jaguar Land Rover - Zwolle
Op een fijne wijze, betrouwbaar zaken doen.
Wij hebben bij van Mossel Land Rover Zwolle zeer goede ervaringen met Janfeike. Een verkoper met aandacht voor de klant, servicegericht en vooral de wijze van advisering en begeleiding heeft op ons een zeer positieve indruk achtergelaten.
Kortom, op een fijne wijze, betrouwbaar zaken doen.

Odpowiedź od Van Mossel Jaguar Land Rover - Zwolle
Oude Discovery sport SE ingeruild…
Oude Discovery sport SE ingeruild tegen een nieuwer en luxer HSE model. We hadden een prettige, niet opdringerige, omgang met de verkoper.
Gewoon een enthousiaste jongeman die bepaald niet overkomt als het type "gladde autoverkoper".
Prettig autobedrijf.

Super meegedacht
Alles ging als gepland, er is goed meegedacht om mijn wensen waar te maken, super!

Odpowiedź od Van Mossel Jaguar Land Rover - Zwolle
Zeer nette service verleend als dealer
Zeer nette service verleend als dealer. Heb de auto hier (nog) niet in onderhoud gegeven, maar werd desondanks zeer goed geholpen.

Goede klant benadering
Goede klant, benaderingswijze en betrouwbare verkoper . Prima inruil prijs . En perfecte aflevering van de jaguar .

Top rally
Geweldig goed georganiseerde rally. Top locaties en routes. We hebben erg veel plezier gehad.

Odpowiedź od Van Mossel Jaguar Land Rover - Zwolle
Prima begeleiding van Wilco en…
Prima begeleiding van Wilco en Jolanda,meer dan te vreden

Odpowiedź od Van Mossel Jaguar Land Rover - Zwolle
Jaguar Zwolle handelt alles correct af
Jaguar Zwolle handelt alles correct af. Daarnaast stellen ze zich flexibel op bij onverwachtse veranderingen. Ik ben al jaren lang een zeer tevreden klant.

Lekkage Range Rover, en spiegelverstellin
Op mijn eerdere reactie vwb de reparaties welke mijns inziens niet naar behoren waren, heb ik aangeboden gekregen van van Mossel dat ze er graag nogmaals naar willen kijken.
We hebben een nieuwe afspraak gemaakt, en de problemen zijn alsnog verholpen.Hier ben ik toch wel heel blij mee.
Hartelijk dank hiervoor.

Odpowiedź od Van Mossel Jaguar Land Rover - Zwolle
Erg goede service bij storing van de…
Erg goede service bij storing van de auto. Wordt met veel aandacht naar gekeken.

Doświadczenie Trustpilot