Valby Dyreklinik Recenzje

Wynik TrustScore: 3 na 5

Oceniono na 1 z 5

ALDRIG MERE VALBY DYREHOSPITAL. 😒.De vil kun tjene penge på andres ulykke. Kom sen aften med vores 12 uger hundehvalp. Den pev så hjerteskærende og havde tydeligt ond i øret. For det første mente dyr... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi havde vores lille elskede hund Dobby inde af to omgange grundet opkast. Vi blev mødt med god service og top vejledning ift hvad vi skulle gøre. Da kom igen anden gang samme uge med samme symptom be... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Vi kan kun anbefale Valby dyreklinik efter at vores hund Charlie blev akut indlagt med feber og en infektion, for et par uger siden. De 4 dyrlæger som vi været i kontakt med - og særlig Anne som haft... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

d. 3. november var vi til konsultation hos Valby dyreklinik med vores 7. År gamle Cockerspaniel da den tidligere var behandlet for underlivsbetændelse og kontrolleret hos Hjørnegårdens Dyreklinik.... Zobacz więcej

1. Weterynarz
  2. Szpital dla zwierząt
  3. Pogotowie weterynaryjne

Napisane przez firmę

Valby Dyrehospital er din lokale dyrlæge i København. Vi har fokus på at give dig og dit kæledyr en tryg og omsorgsfuld behandling. Læs mere om os her på siden. Vi har døgnåbent så vi kan tilbyde behandling til familiedyr på alle døgnets tider, hele året.

Średnia

Wynik TrustScore: 3 na 5

141 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 7

Napisz recenzję

Fantastisk service

Fantastisk service! Vi blev taget godt imod med vores hund fra første øjeblik, både det administrative og selve behandlingen. Vi følte os i sikre hænder, det hele gik nemt og vi fik god vejledning. Nemt valg fremover :)

5 maja 2019
Oceniono na 5 z 5

My little dog got very sick at a Sunday…

My little dog got very sick at a Sunday and I had the best visit at this vet- Valby dyreklink Before I visit the vet,I called to ask of expected price because of the acute situation and I got informed very well . It was veterinarian Rolf who investigated Snif my dog and because of his advice my little dog just had some food stomach problems and it was not serious,Thank God.
I will recommend this vet with 5 stars from here ~ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

25 marca 2019
Oceniono na 1 z 5

Dårlig service ( Kan ikke anbefales)

Dårlig service ( Kan ikke anbefales)
Kunde siden 2013, næsten med fra klinikkens starte. Valby dyreklinik lever ikke op til deres egne nøgleord, som er personlig kundepleje og god tid. Nu tænker De kun på profit.
Har prøvet at tale med den daglig leder om deres service og pris, men det fik jeg intet ud af, derimod følte det som at handle i en discount butik. ( ligegyldighed )
Jeg ønsker alle mine katte vaccineret mod kattesyge, kattteinfluenza, Chlamydia, leukæmi. Vi har aftalt, at jeg ringer ca. 14 dage før, så de har den rigtige vaccination hjemme.
År 2017 måtte jeg afsted med kattene 2 gange. ( for at få det aftalte )
År 2018 måtte jeg afsted med kattene 3 gange ( for at få det aftalte )

Jeg har en kat, som en gang om året får fortaget en løveklip.
År 2015. Pris 1650 kroner
År 2016. Pris 2800 kroner (afsted 2 gange, ikke klippet som aftalt, glemte at tage billeder i 2015 )
År 2017. Pris 2000 kroner
År 2018. Pris 2950 kroner ( ny prisstigning)

Vedrørende år 2018 synes jeg prisen og udførelse var under alt kritik. Han var klippet vind og skæv, den ene side var han taget over forpoderne, mens den anden side var han taget under forpoderne, ringet og klage, men blev mødt med ligegyldighed igen.
Dette er kun et lille udpluk af vores dårlige oplevelser, kunne fortælle om rigtigt mange dårlige oplevelser, derfor har vi nu besluttet at skiftet dyrlæge, tror ikke, at der findes et så dårlige sted som Valby dyreklinik.

18 marca 2019
Oceniono na 5 z 5

Fransk bulldog næse/ganeoperation. Den bedste oplevelse.

Vi blev henvist til dyrlæge Rolf Bjerre Thorsen med vores franske bulldog pga hans store erfaring med de franske bulldogs. Vores hund havde som mange andre franske bulldogs, vejrtrækningsproblemer.
Allerede ved første møde med Rolf, var det tydeligt at vi var i de tryggeste hænder.
Ved forsamtalen inden operationen - gennemgik Rolf roligt, tydeligt og grundigt alt hvad operationen indebar samt alle problematikker ved de brachycephale hunderacer.
Da vi afleverede vores hund til operation, tog Rolf og hans kollega godt imod os.
Rolf gennemgik igen det kommende forløb med os. Han tog vores hund med sig, så det var os der blev tilbage i rummet. På denne måde opfattede vores hund det ikke som vi forlod hende. Så betænksomt og trygt.
Da de havde taget en præ-blodprøve og fået svar på den, ringede den assisterende dyrlæge til mig og sagde blodprøven var fin og nu gik de igang. Rolf ringede til mig så snart operationen var vel overstået. Min hund fik fjernet den bløde gane samt forstørret hendes næsebor.
Jeg blev hele tiden hold opdateret, hvilke var meget vigtigt for mig. Jeg er en pylret bullermor:-)
De efterfølgende dage tog jeg billeder, som jeg sendte til Rolf. Han ringede straks til mig for at bekræfte, at alt så normalt ud.
Jeg er meget tilfreds med Rolf og hans team. Han er virkelig dygtig, empatisk, venlig og rolig. Jeg er glad for det var netop ham vi blev henvist til. Jeg vil klart anbefale ham og hans team.

15 stycznia 2019

Fremragende til øjenskader

Valby Dyreklinik skiftede vi til da Rolf fik nyt job der. Før brugte vi Karlslunde Dyreklinik.
Vi har kun oplevet rigtig god behandling her - senest i dag til kontrol med Carlos øje efter han fik skrabet arvæv af hornhinden efter et sår der ikke kunne hele. Cecilie som er ved at blive lært op af Rolf, er fantastisk med Carlo og en god dyrlæge.
Rolf er knivskarp og en dygtig øjenkirurgisk dyrlæge. Vi er så heldige at Carlo også er brugt som model på deres hjemmeside sammen med Rolf.

28 grudnia 2018
Oceniono na 5 z 5

Vi kom ind med vores 11 år gamle kanin…

Vi kom ind med vores 11 år gamle kanin i går søndag, som var rigtig dårlig. Dyrlægen var utrolig sød og forstående. Meget professionel da vi ytrede ønsker om at den skulle kremeres og fortalte de forskellige muligheder der var . Hun var meget empatisk ,da vi blev enige om at det bedste var, at vi gav vores lille Trunte fred. Hun sagde at den var blevet træt, og ikke kunne mere. Trunte har altid gået på toilettet, men heller ikke dette kunne den finde ud af. Hun forklarede at når de ikke længere kunne holde sig selv rene, var det fordi de ikke længere havde kræfterne til det. Vi fik den fineste afsked med lille Trunte. Dyrlægen gav os den tid vi havde brug for, så vi kunne tage pænt afsked med Trunte, og da det var slut sagde hun at nu var Trunte kommet i kaninhimlen. Det var rigtig hårdt, men med den professionelle måde de modtog os på, og taklede hele situationen vil jeg varmt anbefale Valby dyreklinik til alle.

3 grudnia 2018
Oceniono na 5 z 5

Min hund var inde til sundhedstjek og…

Min hund var inde til sundhedstjek og vaccination og dyrlægen var utrolig venlig og kompetent. Hun lærte mig at klippe kløer på ham, så det var skønt. Vi ses helt sikkert igen! Men forhåbentlig først om et år ;-)

3 grudnia 2018

Pengemaskine

Havde min hund indlagt een nat til observation, fik anbefalet at der skulle tages et stort antal prøver. Var i kontakt med 3 af dyrlægerne, alle havde forskellige forslag. Absolut ingen rød tråd gennem det forløb, så efter et døgn tog jeg min hund med hjem, minus 13-14.000kr! Fik siden hen at vide fra 2 forskellige dyrlæger, at de har mange første gangs kunder! Det forstår jeg godt, kommer der ALDRIG igen,øv for en elendig behandling. Ren pengemaskine, med dyreejerenes følelser og pengepung i deres hule hånd. Tror jo på hvad de siger i forventning om at de er professionelle, og angst over dyrets sygdom. Rigtig rigtig ærvelig over at jeg ringede til dem, troede at jeg ringede til Valby dyrehospital! Men det er der også betalt til Google for, således at deres nr, popper op oven i de andres annonce. Øv, hold jer væk og spar jeres psyke og pung for den oplevelse.

25 listopada 2018
Oceniono na 5 z 5

Jeg kan varmt anbefale klinikken

Jeg kan varmt anbefale klinikken. Jeg havde min kat inde i weekenden med en urinvejsinfektion og blev mødt med kompetent og professionel rådgivning.

Dyrlægen var meget informerende, både omkring behandling/undersøgelser og omkostninger heraf.

4 listopada 2018

SUPER GOD KLINIK!!

SUPER GOD KLINIK!!! Vores hund fik en tennisbold i øjet og fik forskubbet regnbuehinden. Vi forstod ikke hændelsens alvor, men Valby Dyreklinik fik hurtigt sat os igang med undersøgelser og behandling som simpelthen reddede vores hund fra blindhed! Jeg kan kun give de bedste anbefalinger herfra. Vi har prøvet forskellige klinikker i Kbh området , og Valby er klart den bedste vi har været hos. Der er omsorg , venlighed og profesionalitet som gør en hundeejer meget tryg. TAK

21 października 2018
Oceniono na 3 z 5

Ved konsultation kunne de ikke finde…

Ved konsultation kunne de ikke finde frem til hvorfor min 6 år gamle franske bulldog ikke ville gå, da den satte sig ned hele tiden, men istedet ville dyrelægen mer sælge mig nogle dråber til øret for 220kr og sagde at det kunne være noget psykologisk som bare skulle gåes væk. Heldigvis fandt Himmelev dyreklinik straks ud af problemet, da det åbentbart er typisk for racen at de har ophobede bakterier under halefolden, de rensede det og gav den salve / piller og 2 dage efter var alt godt igen.

12 lipca 2018
Oceniono na 1 z 5

Min hund døde måske uden grund

Der manglede basalt grundigt arbejde med at finde årsagen til hundens akutte sygdom, som eksempelvis undersøge en banal afføringsprøve for hvilke parasitter/bakterier, der gav hunden blodig diarre. Til gengæld satte klinikkens mange dyrlæger alskens kostbare og overflødige behandlinger i gang. De hjalp da heller ikke og hunden døde til vor rædsel efter nogle dage. Uden de havde undersøgt for bakterier mv.
Det virkede mest af alt gridsk og uden reel interesse i at kurere hunden. Kun aflivningen gik helt som planlagt, der var tilsyneladende opøvet særlig ekspertise. Wonder why......
PS! Fortryder bittert vi ikke tog på Landbohøjskolen som desværre var underbemandet i Påsken og derfor havde ekstra lang ventetid som vi synes var synd for hunden. De havde en gang tidligere kureret hunden for samme billede.

5 kwietnia 2018

Professionel behandling

Vi vil gerne takke dyrlægen Rolf for meget kompetent og professionel behandling af vores hund Kaito på 8 måneder, som blev akut syg med gastroenteritis. Der blev virkelig taget godt hånd om Kaito, og vi blev godt informeret om hans tilstand. Kan varmt anbefale denne klinik👍🏽😀.

13 marca 2018

Tak til personalet

D. 2. januar 2018 kl 02 blev vores hund på 9 år akut dårlig .
Vi måtte derfor til Valby dyreklinik og den var desværre så syg ,at vi med tungt hjerte, måtte beslutte os for at aflive hende .
Tusind tak til hende der var der den dag. Meget kompetent og professionel behandling og super god til at råde og vejlede .
Ziva sov stille ind i venteværelset og vi vil takke for den venlige behandling
Stor ros herfra

14 lutego 2018
Oceniono na 3 z 5

Behandlingsproceduren er forskellige hos deres dyrelæger

Vores hund Carla er blevet opereret ved øjnene grunden en lidelsen som desværre ligger til Chow chows. Da hun var blevet opereret fik vi af vide at det ville være en god ide at fjerne hendes krave en time om dagen, så der ikke gik betændelse i det.
Hun skulle gå med denne krave i 10 dage, men på anden dag gik det galt mens hun havde kraven af, og hun havde fået kradset hendes sår op. Da jeg desværre ikke selv var hjemme tog min kæreste og en god bekendt ind til Valby Dyreklinik. Det første det skete da han fortalte historien var at han fik skæld ud over at have fjernet kraven. Ifølge denne dyrelæge måtte kraven under ingen omstændigheder fjernes.

Vi har efterfølgende fået kompensation af Valby Dyreklinik, men har her 1 måned efter stadig ikke modtaget pengene. Pengene er dog en side af sagen. Min kæreste og jeg kan dog ikke undre os over hvordan 2 dyrelæger, der er ansat samme sted, kan have så forskellige opfattelser af hvordan forholdende omkring en krave skal være.

13 grudnia 2017

Undgå for en hver pris!

Valby Dyreklinik gjorde sig et godt forsøg på at slå min hund ihjel.
Havde ringet i forevejen og forklaret, at det stod med blod ud af begge ender på min stakkels hund og fik af vide at de havde tid en time senere.
(Efter kl 18, hvor der lægges aftentillæg på)
Vi tog af sted med det samme da det trods alt var akut og fik lov til at vente i 40 minutter i en tom klinik på at klokken blev 18.
Min hund blev vejet, fik checket tænder og negle og presset fik analkirtler.
...
Derefter fik vi af vide at de ikke havde mulighed for at undersøge hvad grunden til blødningen var, da de ikke havde røntgen i klinikken.
(Hvilket de muligvis godt kunne havde sagt i telefonen)
Den urimeligt høje regning skulle naturligvis betales før vi måtte skynde os videre til dyrehospitalet med en noget slatten hund i armene.
Dyrehospitalet måtte holde det stakkels pus i 3 dage, hvor de, de første 2 dage ikke turde udtale sig om overlevelses-chancerne.
Han overlevede og slap mirakuløst uden varie mén.
Hvis det haster, brug i stedet AniCura, som ligger et stenkast der fra.

11 sierpnia 2017
Oceniono na 1 z 5

Fejlagtig rådgivning, spildt tid og 5 timer måtte katten unødvendig spenderer i et bur pga. inkompetent personale!

Virkelig dårlig oplevelse. Vores lille kat er i løbetid og vi besluttede derfor at få hende steriliseret. Mandag ringer jeg og booker en tid. Den ansatte kan ikke være i tvivl om, at vores kat er i løbetid da jeg udtrykkelig siger, at det skal være hurtigst mulig fordi hun går og drypper og jamre, til stor gene for både os og vores 3 måneder gamle søn.
Da jeg kommer ud til dyreklinikken her til morgen spørger personen bag skranken, om katten er fastene. Hvorfor bliver man ikke informeret om, at dyret skal være det når man booker tid?
Personen tjekker så med en dyrlæge, om man kan sterilisere hende når hun lige har været i løbetid. Det kan man godt.
So far so good. Jeg køre hjem igen og afventer at klinikken ringer. Kl 14 får jeg et opkald fra dyrlægen som blot vil informerer om, at der er øget risiko for blødninger hvis vi vælger at få hende opereret nu hvor hun lige har været i løbetid. Hvorfor bliver den slags ikke kontrolleret INDEN man booker tid? Og hvorfor får vi først den information efter at vores kat har været 5 timer på dyreklinikken?

Vi endte med at tage en helt anden beslutning, og sætte hende på p-piller det næste år i samråd med dyrlægen. Hun glemte bare at fortælle os, at en recept koster 125kr !

Det er virkelig en dårlig behandling og både min mand og jeg er rasende over situationen.

Både over den spildte tid, den manglende kommunikation og det inkompetente personale.

9 sierpnia 2017

Yderst professionel behandling

Jeg vil gerne takke dyrlægen Rasmus for yderst kompetent og professionel behandling af vores gamle hund Felix på 12 år, som desværre blev akut syg da vi var på ferie. Der blev taget godt hånd om ham og vores plejeforældre og vi blev godt informeret om hans tilstand. Vi gav ham fred den efterfølgende dag. Forinden blev vi forsikret om at der blev passet godt på ham om natten og vi følte os trygge. ❤️❤️❤️ Kan kun anbefale Valby dyreklinik😃

6 sierpnia 2017

Kat med blærebetændelse

Min kat havde fået blærebetændelse og jeg bestilte en tid hos Valby Dyreklinik. Jeg ventede en time på at komme til selvom jeg havde en tid. Da jeg endelig kom ind til dyrlægen ville hun ikke give katten antibiotika kun noget smertestillende. Katten var stresset blev dyrlægen ved med at påstå. Hvis katten fik det værre måtte jeg ringe til dyrlægevagten i weekenden hvor en konsultation koster det dobbelte af en almindelig konsultation. Det ef 1200 kr. Det var en torsdag. Jeg fik noget grus med som katten skulle tisse i og så skulle jeg samle tisset op og aflevere en prøve til dyrlægen på mandag. Tidlig næste morgen ringede jeg til Københavns Dyrehospital, hvor jeg fik en rigtig fin behandling. Katten fik antibiotika og mere smertestillende. Jeg kan ikke anbefale Valby Dyreklinik

22 maja 2017
Oceniono na 2 z 5

Ikke godt nok...!

Vores kat var blevet skambidt af et andet dyr, med store skader til følge. Vi snakker store åbne sår, rifter i gummerne og man kunne bl.a. se direkte ind til akillesenen ved venstre bagben. Den var i en meget sørgelig tilstand der vi fandt den!

Vi tog akut til vetgruppen, som modtog den. Rensede den op, syede sting og sendte den hjem med antibiotika og en aftale om genbesøg 10 dage efter. Dagen efter var han kommet ud af sin krave, blødte stadig en del og havde tydeligvis stadig masser af smerter.

Vi aflevere ham igen. Denne gang rensede de ham op igen, fandt nu ud af at urinblæren var helt fyldt med blod osv. Vetgruppen blev spurgt direkte om tiden ikke var inde til aflivning. Svaret var, at det var for tidligt at sige. De vil gerne have at den skulle have flere undersøgelser, bla. skulle tjekkes for blærebetændelse (!!) og få en ultralydsscanning.

Vi undrede os noget over det med blærebetændelsen (da man ikke kan være i tvivl om årsgagen til dens lidelser var bid fra andet dyr), men vi ville selvfølgelig gerne gå langt for at redde vores kat. Da vi kommer på tredje dagen for at aflevere ham til ultralyd bliver vi mødt af dyrlæge nr. 3. Denne kan på fem min. konstatere at vores kat har nerveskader, højst sandsynligt har skader på indre organer (bl.a. grundet det meget blod i blæren) og aldrig kommer til at leve et normalt og sundt katteliv. Hendes konklusion er, at det eneste rigtige er at den skal aflives. Hvilket den så også blev.

Vi står nu tilbage med, både en stor dyrlægeregning, men især også en øv følelse af, hvorfor dyrlæge 1 og 2 overså de skader, som dyrlæge 3 identificerer på fem min. Det havde sparet vores kat for de lidelser den gennemgik de sidste 48 timer af dens liv, hvis dyrlæge 1 f.eks. havde konstateret det. Det er simpelthen ikke godt nok, og vi må erkende at vores tillid til Vetgruppen ikke er tilstede.

26 kwietnia 2017
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej