Valby Dyreklinik Recenzje 141

Wynik TrustScore: 3 na 5

3,0

Oceniono na 1 z 5

ALDRIG MERE VALBY DYREHOSPITAL. 😒.De vil kun tjene penge på andres ulykke. Kom sen aften med vores 12 uger hundehvalp. Den pev så hjerteskærende og havde tydeligt ond i øret. For det første mente dyr... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi havde vores lille elskede hund Dobby inde af to omgange grundet opkast. Vi blev mødt med god service og top vejledning ift hvad vi skulle gøre. Da kom igen anden gang samme uge med samme symptom be... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Vi kan kun anbefale Valby dyreklinik efter at vores hund Charlie blev akut indlagt med feber og en infektion, for et par uger siden. De 4 dyrlæger som vi været i kontakt med - og særlig Anne som haft... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

d. 3. november var vi til konsultation hos Valby dyreklinik med vores 7. År gamle Cockerspaniel da den tidligere var behandlet for underlivsbetændelse og kontrolleret hos Hjørnegårdens Dyreklinik.... Zobacz więcej

1. Weterynarz
  2. Szpital dla zwierząt
  3. Pogotowie weterynaryjne

Napisane przez firmę

Valby Dyrehospital er din lokale dyrlæge i København. Vi har fokus på at give dig og dit kæledyr en tryg og omsorgsfuld behandling. Læs mere om os her på siden. Vi har døgnåbent så vi kan tilbyde behandling til familiedyr på alle døgnets tider, hele året.

3,0

1 gwiazdka

Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Oceniono na 5 z 5

Super god behandling af Kvik med…

Super god behandling af Kvik med nyresten og operation.
Christian er dyrlæge og fulgte Kvik under hele behandlingen.
Kan kun anbefale dette sted.😉
Håber ikke at vi ses igen🐶
Hilsen
Kvik og Co.

29 lutego 2024

Odpowiedź od Valby Dyreklinik

Hej Anders. Tusind tak for anbefalingen, den er vi rigtig glade for. Det er dejligt at læse, at du har været tilfreds med forløbet hos os :-) Vi ønsker en dejlig påske til jer fra alle os 🐣

Huge in bill in <10 minutes, negligence and completely wrong diagnosis

Went to have an emergency appointment in a Saturday morning, for my male 13 years old dachshund that was screaming in pain. They were very prompt, no waiting time, which was great.

But then the disappointment started, the vet only massaged a bit of his back and said "it could be "disc herniation", and that was it. And prescribed a medicine for pain. Not even 10 minutes, and a 3367kr. bill.

No exams were made, no additional scans, nothing.

Turns out, after a second opinion, that he was having A RENAL CRISIS. Not recommended, I can't stand negligence and incompetence, but that seems to be the norm in Danish healthcare and veterinarians. Do Danish universities only teach about painkillers and "it's nothing, wait 8 weeks"?

19 lipca 2023
Oceniono na 5 z 5

Personale der går ud over det sædvanlige

Valby stod på spring da vores Cavelier fik det dårligt. De hjalp og guidede os igennem vores hunds adfærd, og gjorde os opmærksomme på straks at tage ham til dyrelægen. Efter en dybdegående analyse, fandt de frem til fransk hjerteorm, og igangsatte en øjeblikkelig behandling herfor.

Uden deres medarbejders guideance, og willingness til at råde os undervejs, var det ikke sikkert at vi havde opdaget det i tide.

Jeg kan ikke anbefale Valby Vetgruppen, og deres personale nok.

Tak.

6 listopada 2023

Odpowiedź od Valby Dyreklinik

Hej Thorbjørn. Tusind tak for at tage dig tid til at skrive din flotte anmeldelse. Den er vi rigtig glade for. Det er dejligt at du har følt vi havde godt hånd om jer på klinikken. Vi ønsker jer en rigtig god vinter fra alle os.

Oceniono na 5 z 5

Vi har i dag måtte sige farvel til…

Vi har i dag måtte sige farvel til vores kat på 19 år.
Vi blev budt velkommen af et yderst kompetent personale.
Vi fik sagt et meget roligt og værdigt farvel.
Vores varmeste anbefalinger herfra ❤️

3 listopada 2023

Odpowiedź od Valby Dyreklinik

Hej Tina Charlotte. Tusind tak for din varme anbefaling, trods de meget kedelige omstændigheder ❤️ Det betyder meget for os, at vi kunne hjælpe jer i den svære situation i stod i dengang ❤️
Vi ønsker jer en rigtig god jul, og et godt nytår fra alle os 🎄

Oceniono na 2 z 5

De spinder guld på syge dyr!

Vi ved godt, det koster ekstra at få sit dyr tilset af en dyrlæge i weekenden. Men den regning vi netop er blevet præsenteret for, er fuldstændig horribel og ude af proportioner!
En enkelt overnatning plus noget medicinsk behandling og et par røntgenbilleder af en lille chihuahua skal åbenbart koste kr. 21.644,- 😳
Hvordan man kan være bekendt at tage kr. 330 for blot at stikke en nål i hans pote - så kommer selve blodprøvetagningen samt tolkningen efterfølgende til kr. 980,- - er mig komplet ubegribelig. Derudover kr. 3.100 for 1-3 røntgenbilleder, forbrugstillæg på kr. 1.050, væskebehandling på kr. 750 samt diverse andre udredninger for x antal 1000 kroner - hvordan kan de overhovedet se sig selv i øjnene…
Bevares, de er søde og hjælpsomme, men det betaler jo ikke regningen og jeg gætter på, det ikke er første gang, de har hørt folk brokke sig over prisen.
Så anbefalingen herfra er bestemt, at finde et andet behandlingssted til jeres syge dyr i weekenden!

9 września 2023
Oceniono na 5 z 5

Lovely for your pet but not your wallet

They saved our cats life and for that we are forever thankful. All of the staff from the vet nurses picking up the phone, their apprentices and their vets were lovely, excellent, professional, multilingual, empathetic.

Our 2 day stay in their emergency room did cost 28k however so think twice before going in without an insurance.

11 sierpnia 2023

Hi LF,

Thank you for the five star review. It's great too hear from you.

We wish you and you cat all the best.

Oceniono na 2 z 5

Jeg og min kæreste var derhenne med…

Jeg og min kæreste var derhenne med vores hundehvalp, der havde dårlig mave. Vi havde en tydelig oplevelse af at kasseapparatet kørte med fuld smadder sammenlignet med andre klinikker. De ville indlægge for hund for 13.000 kr. selvom hunden var i bedring og faktisk havde helt normal mave næste dag. Vi kontaktede herefter klinikken og fortalte om vores oplevelse, hvilket de var helt uforstående overfor og mente ikke de havde været pengegriske overhovedet. Vi valgte heldigvis at tage hunden med hjem og sparede de 13.000 kr, som vi helt unødvendigt kunne have tabt. I øvrigt tog de også penge for en goodiebag, som de gav os ved besøget uden at forklare det ville koste os.

10 sierpnia 2023

Hej Lucas.

Det gør mig oprigtigt ked af, at læse om hvordan I har oplevet at være hos os. Vores fornemmeste opgave her på Valby
Dyrehospital er til hver en tid, at drage omsorg for og behandle alle dyr godt.

Vi er meget interesserede i altid at forbedre os og tager uden tvivl Jeres feedback til os.

Vi vil meget gerne tale forløbet igennem med Jer, hvis I har interesse i det?

I kan kontakte os på tlf. 81817781.

Oceniono na 5 z 5

Jeg måtte få min gamle hund aflivet i…

Jeg måtte få min gamle hund aflivet i sidste uge. Det er ubeskriveligt hårdt, men personalet var så søde og forstående, og gjorde hele processen så udholdelig som det overhovedet kunne lade sig gøre.

I dag fandt jeg så i min postkasse tre små postkort fra dyrlægen. De har taget poteaftryk og snudeaftryk af ham efter jeg gik og sendt dem til mig. Det var en ubeskriveligt sød gestus og jeg kan slet ikke takke jer nok for den!

13 lipca 2023

Hej Christian.

Dejligt at høre du blev glad for posten.

Det er meget rørende at du har kunne finde overskud til at skrive om os i sådan en svært tid.

Du ønskes alt det bedste fremover.

Oceniono na 1 z 5

Løb væk fra dette uhyggelige sted

Min dejlige hund har gået hos jer i 3 år.
1. Har i ofte lange ventetider, op til flere mdr.
2. Ventider når vi ankommer
3. Telefonpasser var meget sur og smed røret på flere gange
5. Uprofessionelle
6. Pengegriske
7. Forskellige beskeder
8. Ringer ikke tilbage, selvom det var det i selv skrev i ville på udskrivnings papiret
9.følger ikke op

Min hund blev syg fik en akut tid ( betaler 189kr om mdr i abb)
Hun blev scannet, blodprøve, væske og urinprøve- formodentligt blære betændelse- farligt får jeg at vide,'men det kan også være andet, derfor skal hun være under observation.
Vil lige nævne at jeg var der 8/6 da hun pev når hun tissede, fik at vide hun var lidt rød om kønsdelen , ingen ordentlig undersøgelse!!!!!
Så der skulle bare bruges creme, formodentlig var hun allerede syg dengang
Dyrelæge nævnter selv at mange hunde går rundt med uopdagede blærebetændelse!!!! Hvorfor blev hun ikke undersøgt ordentlig dengang ??

Akut tid d 5/7:
Jeg betaler 10997kr plus penecillin, alle der har med dyr i min omgangskreds er rystet om den pris!!!! Desværre hører jeg bagefter af mine veninder der bor i Valby, at det er de kendt for, horrible priser , dårlig dømmekraft, dårlig service, flere har kørt sag mod dem!

Min hund kommer hjem , jeg observere hende konstant og venter det meste af næste dag på opkald fra dyrelægen.
Det sker ikke, jeg ringer mange gange og får hver gang en sur og usympatiske dame , der påstår at alle har travlt , så pyt med min hund;( der nu efter flere gange meddeler mig, at hun skal have penecillin dvs havde jeg ikke ringet var min hund blevet endnu mere syg!!!!!!!!!!
Hun meddeler mig at det må opløses! Jeg insistere på en dyrelæge skal ringe - hvor telefonpasseren så meddeler mig ved 5 opkald at jeg må komme hvis jeg er så nervøs, altså pengemaskinen går i gang!
Det skriver jeg så til dem, hvorefter en dyrelæge sjovt nok ringer,opkaldet tog 6 minutter.
Og medicinen måtte IKKE OPLØSES.
Den dyrelæge var ok
En uge senere ringer jeg da min hund stadig ikke er frisk, de NÆGTER AT TAGE HENDE IND, trods at jeg betaler 189kr pr mdr. plus de jo havde haft min hund inde ugen før .jeg er klar over at de jo ikke tjener så meget på os, men hvem ved! Måske var der andet i vejen - hvilket dyrelæge jo havde gjort opmærksom på kunne være en realitet.
Plus er jeg sikker på, ikke ville se mig Og min HUND, da jeg har tilladt mig at klage , de nægter os adgang!
Det er dyrelægen fra første dag, der nægter det.
Jeg spørger den usympatiske budbringer , hvad hvis jeg ikke kan få tider : så må du ringe rundt til flere, og vi har heller ikke tid imorgen ?????? Hvilken arrogance

Jeg ringer til Hostrup have hvor jeg efter et minut får en tid med det samme!

Og efter mødet med dyrlægen der, går der nogle dage og min hund har det markant bedre . Tusind tak

Jeg håber i læser med, er det andre herinde der har de frygtelige oplevelser dem så kontakt mig!
Jeg slutter ikke her

Jeg vil bare advare andre, for i ikke skal komme i den situation hvor jeres hund ikke bliver behandlet og i får misinformation!

Dette her er jo en sag for kontant eller dyrelægeforeningen eller både og!
Har i andre forslag??

5 lipca 2023

Hej Charlotte,

Vi er oprigtigt kede, af at du har haft den oplevelse på vores hospital. Vores politik er selvfølgelig, at give den bedste service til ejer og kæledyr. Vi har naturligvis gennemgået forløbet og kan konstatere, at din hund er behandlet fagligt korrekt, dette ændrer selvfølgelig ikke på hvordan du har oplevet kommunikationen og/eller forløbet, det er selvføgelig taget til efterretning her på hospitalet.

Vi har været i telefonisk kontakt med dig og i samråd fundet en løsning, du er altid velkommen til, at kontakte os igen såfremt du har brug for det.

Mvh.
Valby Dyrehospital

Oceniono na 5 z 5

Vores hund havde en stor skade på øjet

Vores hund havde en stor skade på øjet, de lavede hornhinde transplantation og var utrolige grundige med at fortælle hvad der skulle ske den dag jeg kom ind med skaden og dagen efter hvor han skulle opereres,
Bare så søde og professionelle

Forstår ikke jeres besked var kun tilfreds med jeres hjælp ingen klage, må have formuleret mig forkert,
Vi fik meget god hjælp også bagefter

29 maja 2023

Hornhindetransplantation

Min hund måtte have en hornhindetansplantation, som min egen dyrlæge ikke ville lave. Jeg oplevede stor professionalisme, rigtig god forklaring af det der skulle ske og hvad behandling efter operationen var. Mundtligt og skriftligt. Vi fik service ud over, hvad man kunne forvente. Jeg mødte kun venligt og imødekommende personale.

10 stycznia 2023
Oceniono na 1 z 5

Har flere dårlige oplevelser hos dem

Har flere dårlige oplevelser hos dem, men da de er et dyrehospital er man tvunget til at komme der når det er akut. Jeg ringer til dem fordi min egen Dyrelæge har sommerferie lukket og de havde ikke lagt en recept ud til flåt middel, som de havde lovet. Pernille fra Valby dyre hospital, fortæller mig at de kan godt skrive en recept fordi min hund har været hos dem inden for 1 år. Hun vil bare informere mig at de tager et gebyr på næsten 200 kr for at skrive en recept. Jeg troede det var en joke til at starte med. Valby dyre hospital er et tag selv bord for de mennesker der arbejder der. De laver gebyrer for alt, på bekostning af at man står med sit kæledyr som man elsker. Jeg endte med at ringe til en anden klinik, som ikke tager recept gebyrer. De undrede sig også over at Valby dyre hospital tager næsten 200 kr for at skrive en recept. Den klinik ligger på amager.

IKKE VÆLG Valby dyre hospital. Der er masser af dygtige dyrelæger. Den Dyrelæge der tidligere hed “frihedens dyreklinik” som mange var glade for, er rykket til Rødovre, men det er stadig Dan der ejer den. Han er SÅ dygtig, og man kan stole på ham 100%!
Søg på “Dan Dyrelæge” og så kommer han frem med adresse i Rødovre.

Står du og SKAL bruge akut Dyrelæge, men gerne vil undgå at skulle ind til Valby dyre hospital, så kan jeg anbefale “Køge dyrehospital” det er selvfølgelig ærgerligt man er nødt til at køre så langt, men jeg gør det gerne for at undgå alle de forskellige gebyrer hos Valby dyre hospital.

30 czerwca 2023

Kun gode ting at sige

Vi har kun gode ting at sige. Både da vores gamle kat blev alvorligt syg og vi måtte sige farvel og til behandling af vores nye kat har der udelukkende været omsorg, rigeligt tid og grundighed forbundet med vores besøg her.

19 maja 2023
Oceniono na 5 z 5

Vores dansk svensk gårdhund blev…

Vores dansk svensk gårdhund blev indlagt med opkast, diarre og var total dehydreret, var indlagt nogle dage, troede ikke hun klarede det. Tak til alle der fik Tøsen op og stå igen. Mig og min mand er jer vild taknemmelig og vi har fået vores kære Tøsepige tilbage🙏🙏🙏. Uden jer havde hun ikke været her mere. Hilsen og knus fra os alle 3 ❤️❤️❤️

1 maja 2023

Handler om penge

Kom ind på en hverdagsaften efter, at min kanin fik en hjerneblødning. Han skulle derfor aflives. Vi var der i 31 minutter og kostede knap 4000 kr. Kæmpe overpris, da der hverken skulle tages undersøgelser eller test. Blot en aflivning.

24 kwietnia 2023
Oceniono na 5 z 5

Det var fuldstændig forfærdelig…

Det var en fuldstændig forfærdelig oplevelse, for det endte desværre med at vores meget syge hund blev aflivet - men vi fik den fineste behandling fra start til slut. Omsorgsfuldt personale, fantastisk dyrlæge (Pernille) og et betænksomt og fredfyldt farvel til vores bedste ven. Det var dyrt, og det endte galt - men det var ikke dyrlægens skyld. I dag har jeg modtaget en sidste og meget personlig hilsen. Tak! Jeg er så rørt ♥️. I er fantastiske.

25 marca 2023
Oceniono na 1 z 5

Lagde på i hovedet på mig

Slidt

Ringer ind til jer fordi min lille killing er kvalt i et stort stykke plastik og han kan dermed ikke trække vejret optimalt. Der går langtid før at jeg når ind til noget mulig hjælp selvom jeg er første og eneste i køen og, da opkaldet endelig bliver svaret, så nævner jeg at det tog ret lang tid og at jeg AKUT havde brug for hjælp af en dyrelæge. Jeres ubrugelige medarbejder/hvad end hun var, hjalp ikke det mindste. Hun sagde jeg skulle vente et øjeblik og lagde på i hovedet på mig. Ringer ind igen og det virker som om at opkaldet ikke bliver taget med vilje. Slidt hjælp

10 marca 2023
Oceniono na 5 z 5

Vores hund blev reddet...

Vores hund kom ind med blodig diare og opkast, og var totalt dehydreret.
Hvis ikke Valby Dyrehospital havde været så dygtige og omsorgsfulde ved hunden, havde vi ikke haft den idag.
Bella var indlagt 2 1/2 dag og vi fik god information hele vejen igennem processen. Også ved udskrivelse fik vi en grundig manual at køre efter de førsste par uge. Duper profesionelt arbejde.

1 marca 2023
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej