Polecam. Szybka dostawa. Firma rzetelna, obsługa jest kompetentna, otwarta na klienta i gotowa do udzielania wyjaśnień. Byłam niezdecydowania co do rodzaju tapety i Pan pod telefonem doradził mi zakup... Zobacz więcej

DZIEŃ DOBRY, JESTEM ZADOWOLONY Z JAKOŚCI SKTUKTURY TAPETY - ALE BYŁEM ZASKOCZONY, ŻE NIE DOSTAŁEM KODÓW KOLORÓW -JAK MNIE WCZEŚNIEJ ZAPEWNIANO TYLKO OD RAZU GOTOWĄ TAPETĘ. OSOBIŚCIE MYŚLAŁAM, ŻE BĘDZ... Zobacz więcej
Wszystko zgodnie, z ofertą , począwszy od szybkiej realizacji zamówienia, propozycji wszelkiej pomocy w razie jakichkolwiek problemów. Tapeta piękna , tak jak na zdjęciu, równe pasy, kładła się bez p... Zobacz więcej
To nie pierwsza moja fototapeta, nie pierwsze zamówienie z Uwalls, ale tym razem niestety produkt jest kiepski. Tapeta slabo docięta, na odcinku 50 cm w jednym miejscu schodzi się idealnie, a za chwi... Zobacz więcej
Discover the unique designs of our wall murals, wallpapers, and canvas on our website. Inspired by nature, art, and contemporary trends, we create new collections every week to bring your the wildest and most challenging ideas to life.

Love it or it's free!

ul. Kielecka 41A/8, 02-530, Warszawa, Polska

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Odpowiedź od Uwalls
Witam przesyłka dotarła bardzo szybko w idealnym stanie

Odpowiedź od Uwalls
Obrazy są bardzo ładne, jednakże czas oczekiwania na nie zbyt długi, nie wiem z czego on wynika.

Odpowiedź od Uwalls
Produkt niskiej jakości na dzieciach zupełnie inne kolory

Odpowiedź od Uwalls
Bardzo szybka realizacja zamówienia, tapeta bardzo dobrze zabezpieczona na transport. Materiał świetnej jakości, dołączona instrukcja montażu efekt wspaniały.

Odpowiedź od Uwalls
Pierwszym razem otrzymałam zamówiony przedmiot po długim czasie oczekiwania. Był to okres świąteczno-noworoczny więc przymknęłam na to oko. Niestety obraz przyszedł uszkodzony. Rama było pęknieta. Ewidentnie była to wina firmy kurierskiej. Nie miałam możliwości otworzenia przesyłki przy kurierze gdyż przesyłka czekała na mnie u sąsiadów. Zgłosiłam do Uwalls reklamacje uszkodzonego towaru dołączając zdjęcia. Nie liczyłam na wiele. To przecież nie była ich wina tylko kuriera. Jakież było moje zdziwienie gdy otrzymałam informacje od Uwalls iż proponują mi przysłanie nowego produktu ponownie. Obraz przyszedł w idealnym stanie. Jestem zadowolona
Agnieszka

Odpowiedź od Uwalls
Wszystko zagrało tapeta już zdobi salon. Wygląda pięknie

Odpowiedź od Uwalls
Bardzo niska jakość tapety, drze się w rękach, sam papier bez grama winylu. To nie jest Premium.

Odpowiedź od Uwalls
Fototapeta ładna (łaniejsza niż na zdjęciu), super prezentuje się na ścianie.

Odpowiedź od Uwalls
Zamówienie sprawnie dostarczone Chociaż myslalm ze tapeta jest lepszego gatunku Kupiłam winylową najlepszą a targa się jak papier

Odpowiedź od Uwalls
Polecam .Jestem pod wrażeniem jakości i realizacji zamówienia

Odpowiedź od Uwalls
Tapeta zgodna z oczekiwaniem, nawet dla laika łatwa do położenia, szczerze polecam

Odpowiedź od Uwalls
Fachowa obsługa i rzetelne podejście kiedy pojawił się problem z tapetą.
Polecam serdecznie!