Banner for Uwalls

Uwalls Recenzje 5161

4,3

Polecam. Szybka dostawa. Firma rzetelna, obsługa jest kompetentna, otwarta na klienta i gotowa do udzielania wyjaśnień. Byłam niezdecydowania co do rodzaju tapety i Pan pod telefonem doradził mi zakup... Zobacz więcej

DZIEŃ DOBRY, JESTEM ZADOWOLONY Z JAKOŚCI SKTUKTURY TAPETY - ALE BYŁEM ZASKOCZONY, ŻE NIE DOSTAŁEM KODÓW KOLORÓW -JAK MNIE WCZEŚNIEJ ZAPEWNIANO TYLKO OD RAZU GOTOWĄ TAPETĘ. OSOBIŚCIE MYŚLAŁAM, ŻE BĘDZ... Zobacz więcej

Wszystko zgodnie, z ofertą , począwszy od szybkiej realizacji zamówienia, propozycji wszelkiej pomocy w razie jakichkolwiek problemów. Tapeta piękna , tak jak na zdjęciu, równe pasy, kładła się bez p... Zobacz więcej

To nie pierwsza moja fototapeta, nie pierwsze zamówienie z Uwalls, ale tym razem niestety produkt jest kiepski. Tapeta slabo docięta, na odcinku 50 cm w jednym miejscu schodzi się idealnie, a za chwi... Zobacz więcej

1. Na miejscu 1. wśród 2 najlepszych firm w kategorii Sklep z tapetami
  2. Na miejscu 8. wśród 11 najlepszych firm w kategorii Dekoracje i architektura wnętrz
  3. Na miejscu 2. wśród 3 najlepszych firm w kategorii Sklep z artykułami domowymi
  4. Na miejscu 3. wśród 4 najlepszych firm w kategorii Projektant wnętrz
  5. Na miejscu 2. wśród 2 najlepszych firm w kategorii Sklep z ramami do obrazów
  6. Na miejscu 2. wśród 3 najlepszych firm w kategorii Sklep z plakatami

Discover the unique designs of our wall murals, wallpapers, and canvas on our website. Inspired by nature, art, and contemporary trends, we create new collections every week to bring your the wildest and most challenging ideas to life.

Create your perfect space with Uwalls

Empower your walls to reflect your world.
Experience the perfect harmony of inner and outer beauty with Uwalls. Our curated selection of unique wallpapers empowers you to create a space that's truly yours. Discover new collections every week and let your personality shine.
Your unique style, guaranteed satisfaction.
We believe that your wallpaper should be as unique as you are. That's why we offer a 30-day satisfaction guarantee on all our products, including custom designs. If you're not completely in love with your new wallpaper, simply return it for a free exchange or a full refund.
Fast & free delivery.
We're committed to fast, free shipping. Your wallpaper will be securely packaged and on its way to you within 4-7 business days.

Your happiness is our number one priority

Love it or it's free!

Love it or it's free!
We're so confident you'll love your new wallpaper that we offer a 30-day satisfaction guarantee. If, for any reason, you're not completely happy, we'll happily exchange it or give you a full refund. Even if it's a custom design, we've got you covered. Our support team is here to make the process as smooth as possible.

Promotion box for Uwalls

Discover Your Unique Style

Exceptional design, superior quality, and unwavering trust.

4,3

Doskonała

5 tys. recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Bardzo polecam

Bardzo polecam

Szanowna Pani Karolino,

serdecznie dziękujemy za najwyższą ocenę oraz polecenie naszych produktów. Jest nam bardzo miło, że jest Pani zadowolona z zakupu i naszej obsługi. Takie opinie są dla nas ogromną motywacją do dalszej pracy.

Produkt zgodny z zamówieniem

Produkt zgodny z zamówieniem. Szybka realizacja.

Szanowna Pani Olu,

dziękujemy serdecznie za wystawienie najwyższej oceny oraz za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że produkt był zgodny z zamówieniem, a realizacja przebiegła szybko i sprawnie. Taka informacja jest dla nas bardzo cenna.

Uwalls

Witam przesyłka dotarła bardzo szybko w…

Witam przesyłka dotarła bardzo szybko w idealnym stanie

Szanowna Pani Wioleto Oterman,

serdecznie dziękujemy za najwyższą ocenę oraz miłą opinię. Cieszymy się, że przesyłka dotarła bardzo szybko i w idealnym stanie. Dokładamy wszelkich starań, aby każde zamówienie było starannie zapakowane i dostarczone na czas.

super

szybko i bez uwag

Szanowna Pani Iwono Bejer,

dziękujemy serdecznie za wystawienie najwyższej oceny oraz krótką, ale bardzo miłą opinię. Cieszymy się, że realizacja zamówienia przebiegła szybko i bez żadnych uwag.

Wszystko ok

13 stycznia 2026

Szanowny Panie Tomaszu Zarzeczański,

dziękujemy serdecznie za wystawienie najwyższej oceny i krótką, ale bardzo miłą opinię. Cieszymy się, że wszystko było w porządku i spełniliśmy Pana oczekiwania.

Obrazy są bardzo ładne

Obrazy są bardzo ładne, jednakże czas oczekiwania na nie zbyt długi, nie wiem z czego on wynika.

20 stycznia 2026

Szanowna Pani Grażyno,

dziękujemy serdecznie za wystawienie pozytywnej oceny oraz za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że obrazy przypadły Pani do gustu. Jednocześnie bardzo przepraszamy za zbyt długi czas oczekiwania na zamówienie. Rozumiemy, że mogło to być kłopotliwe i dziękujemy za Pani cierpliwość.

Staramy się stale usprawniać proces realizacji i dostaw, aby takie sytuacje nie miały miejsca w przyszłości. Pani uwaga jest dla nas bardzo cenna.

Z wyrazami szacunku,

Tapeta piękna.

Dostawa po paru dniach, solidnie zapakowana.

Szanowna Pani Bożeno,

dziękujemy serdecznie za wystawienie najwyższej oceny oraz podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że dostawa dotarła do Pani w ciągu kilku dni oraz że sposób zapakowania spełnił Pani oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby nasze produkty były bezpiecznie przygotowane do transportu i docierały do klientów w idealnym stanie.

Uwalls

Produkt niskiej jakości na dzieciach…

Produkt niskiej jakości na dzieciach zupełnie inne kolory

Szanowny Marek Sadowski,

bardzo nam przykro z powodu Pana niezadowolenia z otrzymanego produktu i różnic w kolorystyce w porównaniu do oczekiwań. Przepraszamy za rozczarowanie, jakie mogła wywołać ta sytuacja. Zależy nam na tym, aby każdy klient był w pełni usatysfakcjonowany zakupem.

Aby lepiej zrozumieć problem i zaproponować odpowiednie rozwiązanie, skontaktowaliśmy się już z Panem mailowo. Prosimy o sprawdzenie wiadomości i kontakt zwrotny — chętnie pomożemy.

Tapeta koty

Bardzo szybka realizacja zamówienia, tapeta bardzo dobrze zabezpieczona na transport. Materiał świetnej jakości, dołączona instrukcja montażu efekt wspaniały.

Szanowna Magda Sobolak,

serdecznie dziękujemy za tak pozytywną opinię. Cieszymy się, że realizacja zamówienia przebiegła bardzo szybko, tapeta była dobrze zabezpieczona na czas transportu, a jakość materiału oraz dołączona instrukcja montażu spełniły Pani oczekiwania. Najbardziej raduje nas informacja, że efekt końcowy jest wspaniały.

Super

10 jest super dziekuje

Szanowna Sylwia Braun,

serdecznie dziękujemy za tak miłą opinię. Cieszymy się, że wszystko jest super i że jest Pani zadowolona. Takie krótkie, ale pozytywne komentarze bardzo nas cieszą i motywują do dalszej pracy.

Dziękujemy za zaufanie.

Uwalls

Pierwszym razem otrzymałam zamówiony…

Pierwszym razem otrzymałam zamówiony przedmiot po długim czasie oczekiwania. Był to okres świąteczno-noworoczny więc przymknęłam na to oko. Niestety obraz przyszedł uszkodzony. Rama było pęknieta. Ewidentnie była to wina firmy kurierskiej. Nie miałam możliwości otworzenia przesyłki przy kurierze gdyż przesyłka czekała na mnie u sąsiadów. Zgłosiłam do Uwalls reklamacje uszkodzonego towaru dołączając zdjęcia. Nie liczyłam na wiele. To przecież nie była ich wina tylko kuriera. Jakież było moje zdziwienie gdy otrzymałam informacje od Uwalls iż proponują mi przysłanie nowego produktu ponownie. Obraz przyszedł w idealnym stanie. Jestem zadowolona
Agnieszka

Szanowna Agnieszka Otręba,

serdecznie dziękujemy za tak szczegółową i szczerą opinię. Bardzo doceniamy Pani wyrozumiałość w okresie świąteczno-noworocznym oraz zgłoszenie problemu z uszkodzoną przesyłką. Przykro nam, że pierwszy obraz dotarł w nienależytym stanie, nawet jeśli było to niezależne od nas.

Cieszymy się jednak, że mogliśmy zaproponować rozwiązanie i wysłać nowy produkt, który dotarł już w idealnym stanie i spełnił Pani oczekiwania. Pani zadowolenie jest dla nas najważniejsze, dlatego zawsze staramy się pomóc, nawet w trudniejszych sytuacjach.

Dziękujemy za zaufanie i miłe słowa.

Uwalls

Tapeta jest dobrej jakości, ale jak do każdej pracy trzeba się przyłożyć żeby był efekt.

Wszystko zagrało tapeta już zdobi salon. Wygląda pięknie

Szanowny Serafin,

serdecznie dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że tapeta spełniła Pana oczekiwania pod względem jakości i że efekt końcowy jest satysfakcjonujący. Ma Pan rację — przy każdej pracy ważna jest staranność, a tym bardziej miło nam słyszeć, że wszystko się udało i tapeta pięknie zdobi salon.

Uwalls

Doskonałe zabezpieczenie produktu przed uszkodzeniem.

Foskonałe zabezpieczenie

Szanowna Jolanta,

serdecznie dziękujemy za Pani opinię. Cieszymy się, że doceniła Pani doskonałe zabezpieczenie przesyłki. Dokładamy wszelkich starań, aby zamówienia docierały do naszych klientów bezpiecznie i w idealnym stanie.

Bardzo niska jakość tapety

Bardzo niska jakość tapety, drze się w rękach, sam papier bez grama winylu. To nie jest Premium.

Szanowny IT Level Paweł Piątkowski,

bardzo nam przykro z powodu rozczarowania jakością tapety i przepraszamy za negatywne odczucia związane z jej użytkowaniem. Rozumiemy Pana zastrzeżenia i chcielibyśmy wyjaśnić, że w tym zamówieniu został wybrany materiał flizelinowy, który różni się właściwościami od tapet winylowych i może sprawiać wrażenie delikatniejszego podczas montażu.

Aby wyjaśnić sytuację i znaleźć satysfakcjonujące rozwiązanie, skontaktowaliśmy się już z Panem mailowo i zaproponowaliśmy odpowiednie rozwiązanie. Prosimy o sprawdzenie wiadomości i kontakt zwrotny — chętnie pomożemy.

Firma godna polecenia.

Fototapeta ładna (łaniejsza niż na zdjęciu), super prezentuje się na ścianie.

Szanowna Teresa,

serdecznie dziękujemy za Pani opinię. Bardzo się cieszymy, że fototapeta okazała się jeszcze ładniejsza niż na zdjęciu i tak dobrze prezentuje się na ścianie. To dla nas ogromna satysfakcja wiedzieć, że efekt końcowy spełnił Pani oczekiwania.

Uwalls

Zamówienie sprawnie dostarczone Chociaż…

Zamówienie sprawnie dostarczone Chociaż myslalm ze tapeta jest lepszego gatunku Kupiłam winylową najlepszą a targa się jak papier

Szanowna Barbara Stanisz,
dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że zamówienie zostało sprawnie dostarczone. Jednocześnie przykro nam, że materiał tapety nie spełnił w pełni Pani oczekiwań i wzbudził wątpliwości co do swojej trwałości.
Chcielibyśmy wyjaśnić, że nasze tapety winylowe wykonywane są z wysokiej jakości materiału winylowego na flizelinowej podstawie. Zapewnia on dobrą elastyczność i estetyczny efekt końcowy, jednak podczas montażu bardzo ważne jest odpowiednie przygotowanie ściany oraz właściwa ilość kleju, aby uniknąć uszkodzeń w trakcie pracy.
Jeśli ma Pani dodatkowe pytania lub chciałaby omówić swoje doświadczenie dokładniej, pozostajemy do dyspozycji i chętnie pomożemy.
Uwalls

Polecam .Jestem pod wrażeniem jakości i…

Polecam .Jestem pod wrażeniem jakości i realizacji zamówienia

Szanowna Monika PińskaAgmar,

serdecznie dziękujemy za polecenie i tak miłe słowa. Cieszymy się, że jakość produktów oraz realizacja zamówienia zrobiły na Pani tak dobre wrażenie. Zadowolenie klientów jest dla nas największą motywacją do dalszej pracy.

Tapeta zgodna z oczekiwaniem

Tapeta zgodna z oczekiwaniem, nawet dla laika łatwa do położenia, szczerze polecam

Szanowna Anna Zyskowska,

serdecznie dziękujemy za opinię. Bardzo się cieszymy, że tapeta spełniła Pani oczekiwania i że jej montaż okazał się łatwy nawet dla osoby bez doświadczenia. Taka rekomendacja jest dla nas niezwykle cenna.

Dziękujemy za zaufanie i polecenie.

Szanowna Beata Klarecka,

serdecznie dziękujemy za Pani opinię. Cieszymy się, że obrazy bardzo się Pani podobają oraz że dostawa przebiegła szybko i sprawnie. Takie komentarze są dla nas ogromną motywacją.

Uwalls

Fachowa obsługa i rzetelne podejście…

Fachowa obsługa i rzetelne podejście kiedy pojawił się problem z tapetą.
Polecam serdecznie!

Szanowna Katarzyna,

serdecznie dziękujemy za tak miłą opinię. Cieszymy się, że doceniła Pani fachową obsługę oraz rzetelne podejście w momencie, gdy pojawił się problem z tapetą. Zadowolenie klientów i profesjonalna pomoc w każdej sytuacji są dla nas bardzo ważne.

Dziękujemy za polecenie i zaufanie.