Banner for Uwalls

Uwalls Recenzje 5160

4,3

Polecam. Szybka dostawa. Firma rzetelna, obsługa jest kompetentna, otwarta na klienta i gotowa do udzielania wyjaśnień. Byłam niezdecydowania co do rodzaju tapety i Pan pod telefonem doradził mi zakup... Zobacz więcej

DZIEŃ DOBRY, JESTEM ZADOWOLONY Z JAKOŚCI SKTUKTURY TAPETY - ALE BYŁEM ZASKOCZONY, ŻE NIE DOSTAŁEM KODÓW KOLORÓW -JAK MNIE WCZEŚNIEJ ZAPEWNIANO TYLKO OD RAZU GOTOWĄ TAPETĘ. OSOBIŚCIE MYŚLAŁAM, ŻE BĘDZ... Zobacz więcej

Wszystko zgodnie, z ofertą , począwszy od szybkiej realizacji zamówienia, propozycji wszelkiej pomocy w razie jakichkolwiek problemów. Tapeta piękna , tak jak na zdjęciu, równe pasy, kładła się bez p... Zobacz więcej

To nie pierwsza moja fototapeta, nie pierwsze zamówienie z Uwalls, ale tym razem niestety produkt jest kiepski. Tapeta slabo docięta, na odcinku 50 cm w jednym miejscu schodzi się idealnie, a za chwi... Zobacz więcej

1. Na miejscu 1. wśród 2 najlepszych firm w kategorii Sklep z tapetami
  2. Na miejscu 8. wśród 11 najlepszych firm w kategorii Dekoracje i architektura wnętrz
  3. Na miejscu 2. wśród 3 najlepszych firm w kategorii Sklep z artykułami domowymi
  4. Na miejscu 3. wśród 4 najlepszych firm w kategorii Projektant wnętrz
  5. Na miejscu 2. wśród 2 najlepszych firm w kategorii Sklep z ramami do obrazów
  6. Na miejscu 2. wśród 3 najlepszych firm w kategorii Sklep z plakatami

Discover the unique designs of our wall murals, wallpapers, and canvas on our website. Inspired by nature, art, and contemporary trends, we create new collections every week to bring your the wildest and most challenging ideas to life.

Create your perfect space with Uwalls

Empower your walls to reflect your world.
Experience the perfect harmony of inner and outer beauty with Uwalls. Our curated selection of unique wallpapers empowers you to create a space that's truly yours. Discover new collections every week and let your personality shine.
Your unique style, guaranteed satisfaction.
We believe that your wallpaper should be as unique as you are. That's why we offer a 30-day satisfaction guarantee on all our products, including custom designs. If you're not completely in love with your new wallpaper, simply return it for a free exchange or a full refund.
Fast & free delivery.
We're committed to fast, free shipping. Your wallpaper will be securely packaged and on its way to you within 4-7 business days.

Your happiness is our number one priority

Love it or it's free!

Love it or it's free!
We're so confident you'll love your new wallpaper that we offer a 30-day satisfaction guarantee. If, for any reason, you're not completely happy, we'll happily exchange it or give you a full refund. Even if it's a custom design, we've got you covered. Our support team is here to make the process as smooth as possible.

Promotion box for Uwalls

Discover Your Unique Style

Exceptional design, superior quality, and unwavering trust.

4,3

Doskonała

5 tys. recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Tapeta super

Tapeta super, ale klej nie polecam za mało i zbyt gęsty

Szanowny/a Kliencie

Dziękujemy za opinię i miłe słowa na temat tapety — bardzo się cieszymy, że spełniła Państwa oczekiwania.

Dziękujemy również za uwagę dotyczącą kleju. Państwa opinia jest dla nas bardzo cenna i pomoże nam udoskonalić nasze produkty oraz ofertę.

Jeśli pojawią się jakiekolwiek pytania - zawsze chętnie pomożemy❤️

Tapeta jest piękna i bardzo dobrej…

Tapeta jest piękna i bardzo dobrej jakości :)

Szanowny/a Kliencie

Dziękujemy za opinię. Bardzo się cieszymy, że tapeta spełniła Państwa oczekiwania i że doceniają Państwo jej jakość.

To dla nas ogromna satysfakcja czytać takie słowa.

Zwrot

Mimo komplikacji na etapie zwrotu firma wywiązała się z zobowiązań profesjonalnie.

21 stycznia 2026

Szanowna Pani

Bardzo nam przykro z powodu zaistniałej sytuacji. Skontaktowaliśmy się z Panią drogą mailową, aby wyjaśnić sprawę i zaproponować rozwiązanie.

Jeśli pojawią się jakiekolwiek pytania - zawsze chętnie pomożemy❤️

Po raz drugi korzystałam z usług firmy

Po raz drugi korzystałam z usług firmy, działacie rzetelnie i szybko. Jestem bardzo zadowolona.

Szanowna Pani Emilio

Bardzo dziękujemy za ponowne zaufanie i tak miłe słowa. Ogromnie się cieszymy, że jest Pani zadowolona z naszej obsługi oraz szybkości realizacji.

To dla nas największa satysfakcja, gdy Klienci wracają do nas ponownie.

Obraz piękny

Obraz piękny, lecz w nieco innej kolorystyce niż na stronie.
Skontaktowałam się z firmą i zaproponowano mi nowy obraz lub zwrot kosztów!
Zdecydowanie na plus dział obsługi klienta a sam obraz poza kolorystyką (grafit zamiast czerni) - bardzo dobrej jakości :)

Odpowiedź od Uwalls

Dziękujemy za Państwa opinię.
Chcielibyśmy wyjaśnić, że delikatna różnica w odcieniu wynika ze specyfiki druku – w tej technologii nie zawsze jest możliwe uzyskanie idealnie nasyconej, głębokiej czerni, dlatego kolor może wyglądać jak grafit.
Dziękujemy za wyrozumiałość oraz miłe słowa pod adresem obsługi klienta – bardzo to doceniamy.

Jeśli pojawią się jakiekolwiek pytania, zawsze chętnie pomożemy ❤️

Tapeta piękna

Tapeta piękna, kupiłam synowi do młodzieżowego pokoju tapetę w plastrach miodu z piłką nożną, kolory bajeczne, czarny, popiel i żółty (musztardowy), jesteśmy zachwyceni, materiał winyl premium- nie żałuję, polecam, wyszło 6 rolek, wszystko ponumerowane, dostała bardzo szybko, kontakt z firmą bez zarzutu, jakość idealna do ceny, gorąco polecam, jeżeli tapety do tylko Uwalls

Szanowna Pani Barbaro,
Serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię. Bardzo nas cieszy, że są Państwo zachwyceni bajecznymi kolorami i jakością materiału winyl premium, a także sprawną dostawą, numeracją rolek oraz kontaktem z naszą firmą.
Doceniamy Pani zaufanie i gorące polecenie, i z przyjemnością zrealizujemy dla Pani kolejne zamówienia w przyszłości.❤️

Uwalls.

Piekny canvas

Piekny canvas, dokładnie wykonany.
Napewno skorzystam z tej strony aby zamówić więcej .

Szanowna Pani Beato,
Serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię. Bardzo nas cieszy, że jest Pani zadowolona z pięknego i dokładnego wykonania zamówionego canvasu.
Doceniamy Pani zaufanie i z przyjemnością zrealizujemy dla Pani kolejne zamówienia w przyszłości.❤️
Z poważaniem, Uwalls.

Wszystko jest ok

Wszystko jest ok, przesyłka ekspresowa, towar super świetnie zabezpieczony w drodze, na ścianie pięknie się prezentuje. Polecam firmę znajomym oraz rodzinie.

Odpowiedź od Uwalls

Dziękujemy za Państwa opinię.
Bardzo się cieszymy, że wszystko spełniło Państwa oczekiwania — od ekspresowej dostawy, przez solidne zabezpieczenie przesyłki, aż po efekt końcowy na ścianie. Szczególnie dziękujemy za polecenie naszej firmy rodzinie i znajomym — to dla nas ogromnie ważne.

Jeśli pojawią się jakiekolwiek pytania, zawsze chętnie pomożemy ❤️

Obsługa klienta telefonicznie na plus

Obsługa klienta telefonicznie na plus, obraz okazał się w nieco odmiennej kolorystyce (jaśniejszy niż na zdjęciu), piękny - jednak odcień czerni wpadał bardziej w grafit. Otrzymałam propozycję wyboru nowego obrazu lub zwrotu :-)

6 lutego 2026

Szanowny Kliencie Iga Studzińska,
dziękujemy za podzielenie się swoją opinią!
Cieszymy się, że kontakt telefoniczny z naszym zespołem obsługi klienta był dla Pani satysfakcjujący. Przykro nam, że odcień obrazu nie był w pełni zgodny z fotografią – dokładamy wszelkich starań, aby kolory były jak najdokładniejsze, ale czasami różnice mogą wynikać z ustawień ekranu lub oświetlenia.
Cieszymy się, że mogliśmy zaproponować Państwu wybór nowego obrazu lub zwrot, aby zapewnić pełną satysfakcję. Dziękujemy za cierpliwość i pozytywne nastawienie!

Uwalls

Jako obraz ok ale wykonanie nie ma…

Jako obraz ok ale wykonanie nie ma szału za te pieniądze spodziewałam się czegoś lepszego

Szanowny Kliencie Małgorzata Woźniak,
dziękujemy za Państwa opinię.
Przykro nam, że wykonanie obrazu nie spełniło Państwa oczekiwań, zwłaszcza w zakresie ceny. Zależy nam, aby każdy klient był w pełni zadowolony, dlatego chcielibyśmy dokładniej przyjrzeć się tej sprawie i wspólnie znaleźć rozwiązanie.

Skontaktowaliśmy się z Państwem drogą mailową, aby omówić możliwości rozwiązania tej sytuacji i zapewnić satysfakcjonujące rozwiązanie.

chełm szturmowca

piękne wykonanie

Szanowna Pani Jolanto,

serdecznie dziękujemy za najwyższą ocenę oraz tak miłą opinię. Bardzo się cieszymy, że doceniła Pani piękne wykonanie naszego produktu. Taka informacja jest dla nas ogromną motywacją do dalszej pracy.

Szanowna Pani Elżbieto Maksymowicz,

serdecznie dziękujemy za wystawienie najwyższej oceny oraz za miłą opinię. Cieszymy się, że współpraca z nami była dla Pani bardzo dobra. Taka informacja jest dla nas niezwykle ważna i motywująca.

Piękny obraz

Piękny obraz, doskonale zabezpieczony. Super jakość.

Szanowna Pani Aleksandro,

serdecznie dziękujemy za wspaniałą opinię oraz najwyższą ocenę. Bardzo się cieszymy, że obraz przypadł Pani do gustu, był doskonale zabezpieczony podczas transportu i spełnił oczekiwania pod względem jakości.

Dziękujemy za polecenie i zaufanie. Z przyjemnością zapraszamy ponownie do Uwalls.

Uwalls

Jakość i efekt wykonania !!!!

Szanowny Panie Wojtku Żaczek,

serdecznie dziękujemy za wystawienie najwyższej oceny oraz za tak entuzjastyczną opinię. Cieszymy się, że jakość oraz efekt wykonania spełniły Pana oczekiwania. Takie komentarze są dla nas ogromną motywacją.

Świetna jakość tapety

Świetna jakość tapety. Zamawiam kolejny raz i zawsze tapetę otrzymuję w krótkim czasie. Firma godna polecenia.

13 stycznia 2026

Szanowna Pani Hanno Wysocka,

serdecznie dziękujemy za wystawienie najwyższej oceny oraz za tak pozytywną opinię. Bardzo cieszy nas informacja, że jest Pani zadowolona z jakości tapet i że kolejne zamówienia realizowane są w krótkim czasie.

Dziękujemy za zaufanie i za polecenie naszej firmy. To dla nas ogromna motywacja do dalszej pracy na najwyższym poziomie.

Wszystko dobrze

Wszystko dobrze

Szanowna Pani Edyto Zajdel,

serdecznie dziękujemy za wystawienie najwyższej oceny oraz krótką, ale bardzo miłą opinię. Cieszymy się, że wszystko przebiegło dobrze i spełniliśmy Pani oczekiwania.

Uwalls

Piękne obrazy.Jestem bardzo zadowolona.Napewno polecem Państwa znajomym..

Jestem bardzo zadowolona z zakupów u Państwa.Obrazy na ścianie prezentują się przepięknie.Napewno polecem Państwa znajomym.

Szanowna Pani Mario Duszyńska,

serdecznie dziękujemy za tak miłą opinię oraz wystawienie najwyższej oceny. Jest nam ogromnie miło słyszeć, że jest Pani bardzo zadowolona z zakupów, a obrazy prezentują się na ścianie przepięknie.

Dziękujemy również za chęć polecenia naszych produktów znajomym — to dla nas najlepsze wyróżnienie i motywacja do dalszej pracy.

Profesjonalizm na co dzień

Każde zamówienie jest dostarczane w deklarowanym terminie, przesyłki są bardzo dobrze zabezpieczone.
Jakość obrazów bez zarzutu, profesjonalna obsługa.

Szanowny Panie Marcinie Woyna-Orlewicz,

serdecznie dziękujemy za wystawienie najwyższej oceny oraz za tak pozytywną i szczegółową opinię. Cieszymy się, że każde zamówienie jest dostarczane w deklarowanym terminie, przesyłki są odpowiednio zabezpieczone, a jakość obrazów spełnia Pana oczekiwania.

Bardzo dziękujemy również za docenienie profesjonalnej obsługi. To dla nas ogromna motywacja do dalszej pracy na najwyższym poziomie.

Dobrej jakości obraz

Dobrej jakości obraz, nie różni się od zdjęcia na stronie internetowej. Świetny kontakt mailowy. Polecam

Szanowna Pani Aneto B.,

serdecznie dziękujemy za wystawienie najwyższej oceny oraz za tak miłą i szczegółową opinię. Cieszymy się, że obraz spełnił Pani oczekiwania, jest dobrej jakości i w pełni odpowiada zdjęciu prezentowanemu na stronie internetowej.

Bardzo dziękujemy również za docenienie kontaktu mailowego oraz za polecenie naszych produktów. To dla nas ogromna motywacja do dalszej pracy.

Uwalls

produkt niezgodny z ofertą -inna…

produkt niezgodny z ofertą -inna kolorystyka tapety

Szanowna Pani Jolanto Walewska,

serdecznie przepraszamy za zaistniałą sytuację oraz za to, że otrzymany produkt nie był zgodny z ofertą pod względem kolorystyki. Doskonale rozumiemy Pani niezadowolenie i bardzo nam przykro z powodu powstałych niedogodności.

Chcielibyśmy potwierdzić, że uzgodniliśmy już z Panią zwrot środków. Dziękujemy za kontakt i możliwość rozwiązania sprawy w ten sposób. Pani opinia jest dla nas bardzo ważna i pomoże nam uniknąć podobnych sytuacji w przyszłości.