Banner for Uwalls

Uwalls Recenzje 5161

4,3

Polecam. Szybka dostawa. Firma rzetelna, obsługa jest kompetentna, otwarta na klienta i gotowa do udzielania wyjaśnień. Byłam niezdecydowania co do rodzaju tapety i Pan pod telefonem doradził mi zakup... Zobacz więcej

DZIEŃ DOBRY, JESTEM ZADOWOLONY Z JAKOŚCI SKTUKTURY TAPETY - ALE BYŁEM ZASKOCZONY, ŻE NIE DOSTAŁEM KODÓW KOLORÓW -JAK MNIE WCZEŚNIEJ ZAPEWNIANO TYLKO OD RAZU GOTOWĄ TAPETĘ. OSOBIŚCIE MYŚLAŁAM, ŻE BĘDZ... Zobacz więcej

Wszystko zgodnie, z ofertą , począwszy od szybkiej realizacji zamówienia, propozycji wszelkiej pomocy w razie jakichkolwiek problemów. Tapeta piękna , tak jak na zdjęciu, równe pasy, kładła się bez p... Zobacz więcej

To nie pierwsza moja fototapeta, nie pierwsze zamówienie z Uwalls, ale tym razem niestety produkt jest kiepski. Tapeta slabo docięta, na odcinku 50 cm w jednym miejscu schodzi się idealnie, a za chwi... Zobacz więcej

1. Na miejscu 1. wśród 2 najlepszych firm w kategorii Sklep z tapetami
  2. Na miejscu 8. wśród 11 najlepszych firm w kategorii Dekoracje i architektura wnętrz
  3. Na miejscu 2. wśród 3 najlepszych firm w kategorii Sklep z artykułami domowymi
  4. Na miejscu 3. wśród 4 najlepszych firm w kategorii Projektant wnętrz
  5. Na miejscu 2. wśród 2 najlepszych firm w kategorii Sklep z ramami do obrazów
  6. Na miejscu 2. wśród 3 najlepszych firm w kategorii Sklep z plakatami

Discover the unique designs of our wall murals, wallpapers, and canvas on our website. Inspired by nature, art, and contemporary trends, we create new collections every week to bring your the wildest and most challenging ideas to life.

Create your perfect space with Uwalls

Empower your walls to reflect your world.
Experience the perfect harmony of inner and outer beauty with Uwalls. Our curated selection of unique wallpapers empowers you to create a space that's truly yours. Discover new collections every week and let your personality shine.
Your unique style, guaranteed satisfaction.
We believe that your wallpaper should be as unique as you are. That's why we offer a 30-day satisfaction guarantee on all our products, including custom designs. If you're not completely in love with your new wallpaper, simply return it for a free exchange or a full refund.
Fast & free delivery.
We're committed to fast, free shipping. Your wallpaper will be securely packaged and on its way to you within 4-7 business days.

Your happiness is our number one priority

Love it or it's free!

Love it or it's free!
We're so confident you'll love your new wallpaper that we offer a 30-day satisfaction guarantee. If, for any reason, you're not completely happy, we'll happily exchange it or give you a full refund. Even if it's a custom design, we've got you covered. Our support team is here to make the process as smooth as possible.

Promotion box for Uwalls

Discover Your Unique Style

Exceptional design, superior quality, and unwavering trust.

4,3

Doskonała

5 tys. recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

wszystko ok

wszystko ok, jakościowo też ok

Szanowny Piotr K,

dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że wszystko przebiegło pomyślnie i że jakość produktu spełniła Pana oczekiwania.

Uwalls

brak instrukcji kolejności brytów

Mimo próśb do firmy nie dostałam instrukcji montażu tapety. Na opakowaniu nie było zadnego dodatku do naklejki. Tapeciarz odmówił połozenia tapety bez instrukcji - nie daje na robotę gwarancji. Tapeta jest więc nieprzydatna , nadaje się do wyrzucenia !!!

29 grudnia 2025

Szanowna Małgorzata,

bardzo nam przykro z powodu zaistniałej sytuacji i frustracji, jaką ona spowodowała. Przepraszamy za niedogodności związane z brakiem instrukcji montażu oraz za problemy, które to wywołało podczas planowanej instalacji tapety. Rozumiemy, jak stresująca i rozczarowująca mogła być ta sytuacja.

Chcielibyśmy poinformować, że QR kod z linkiem do instrukcji montażu jest standardowo zawsze dołączany do rolki z tapetą. Niemniej jednak, aby jak najszybciej pomóc w rozwiązaniu problemu, wysłaliśmy już instrukcję montażu bezpośrednio na Pani adres e-mail. Prosimy o sprawdzenie skrzynki odbiorczej (oraz folderu spam).

Pozostajemy do Pani dyspozycji i chętnie pomożemy na każdym etapie, aby tapeta mogła zostać prawidłowo zamontowana.

Piękne obrazy

Piękne obrazy , kupuje już od lat. Polecam !

Szanowna Urszula Kielar,

serdecznie dziękujemy za tak miłą opinię i wieloletnie zaufanie. Bardzo się cieszymy, że nasze obrazy niezmiennie spełniają Pani oczekiwania i że chętnie do nas Pani wraca. Taka rekomendacja jest dla nas ogromnym wyróżnieniem.

Dziękujemy za polecenie i zapraszamy ponownie.

Uwalls

Tapeta z bliska jest nieładna

Tapeta z bliska jest nieładna. Kolor bazowy jest w porządku i faktycznie zbliżony do zdjęcia natomiast nadruk niektorych roślin jest tandetny. Widać to dopiero na żywo. Poza tym tapeta po położeniu skurczyła się na drugi dzień. I widoczne są biale szpary pomiędzy paskami. Przy układaniu była spasowana idealnie. Niestety kiedy wysechl klej papier chyba się skurczył. Wygląda to fatalnie.

Szanowna Ilona Falba,

bardzo nam przykro z powodu opisanych problemów i rozczarowania, jakie wywołała otrzymana tapeta. Przepraszamy za niedoskonałości nadruku widoczne z bliska oraz za sytuację ze skurczeniem się tapety po wyschnięciu kleju, co spowodowało widoczne szczeliny między pasami. Rozumiemy, jak bardzo może to wpłynąć na efekt końcowy i estetykę wnętrza.

Chcemy Panią poinformować, że skontaktowaliśmy się już z Panią mailowo, aby dokładniej przeanalizować sytuację i zaproponować rozwiązanie problemów. Prosimy o sprawdzenie skrzynki odbiorczej i odpowiedź, abyśmy mogli jak najszybciej pomóc.

Reprodukcja dobrze wykonana.

Sprawna obsługa

14 stycznia 2026

Szanowny Roman,

dziękujemy za krótką, ale bardzo miłą opinię. Cieszymy się, że obsługa przebiegła sprawnie i spełniła Pana oczekiwania.

Fototapeta fioletowe kwiaty

Fototapeta spełniła moje oczekiwania pod względem jakości i kolorystyki. Tapety kleiłam już kilkukrotnie i mam porównanie co do łatwości przyklejenia tapety na ścianę. Poszczególne części idealnie pasowały do siebie.

29 grudnia 2025

Szanowna Halina,

serdecznie dziękujemy za tak szczegółową opinię. Cieszymy się, że fototapeta spełniła Pani oczekiwania pod względem jakości i kolorystyki oraz że proces klejenia okazał się łatwy i komfortowy. Szczególnie miło nam słyszeć, że poszczególne części idealnie do siebie pasowały — to dla nas bardzo ważny aspekt jakości.

Dziękujemy za zaufanie i podzielenie się swoim doświadczeniem. Zapraszamy ponownie!

Uwalls

Wydruk na tapecie jest słabo…

Wydruk na tapecie jest słabo kontrastowy, zdjęcie jest dość "rozmyte". W sklepie, na zdjęciu fototapeta ma zdecydowanie wyraźniejsze zdjęcie.

Szanowna Agnieszka,

bardzo nam przykro, że otrzymana fototapeta nie spełniła Pani oczekiwań pod względem kontrastu i ostrości wydruku. Przepraszamy za rozczarowanie, zwłaszcza jeśli produkt różni się od tego, co było widoczne na zdjęciach w sklepie. Taka sytuacja nie powinna mieć miejsca.

Aby pomóc w wyjaśnieniu sprawy i znalezieniu najlepszego rozwiązania, skontaktowaliśmy się już z Panią mailowo. Prosimy o sprawdzenie skrzynki odbiorczej i odpowiedź, abyśmy mogli jak najszybciej zająć się problemem.

Polecam serdecznie firmę Uwalls

Polecam serdecznie firmę Uwalls, miła obsługa, szybka wysyłka, obraz okazał się być wspaniałym zakupem, piękne kolory.
Zamierzam zamówić kolejny obraz 🤗

Szanowna Ewelina Jarkiewicz,

serdecznie dziękujemy za tak miłą rekomendację. Cieszymy się, że obsługa, szybka wysyłka oraz jakość obrazu spełniły Pani oczekiwania, a kolory okazały się piękne i wyraziste. To dla nas ogromna radość, że zakup był dla Pani wspaniałym doświadczeniem.

Będzie nam bardzo miło ponownie Panią gościć i zrealizować kolejne zamówienie. Dziękujemy za zaufanie i ciepłe słowa.

Zadowolona z zakupu obrazu

Duży wybór produktów i ich rozmiarów. Uważam, że każdy zainteresowany znajdzie coś dla siebie i tak jak ja będzie zadowolony z zakupu.

Szanowna Irena,

dziękujemy serdecznie za miłą opinię. Cieszymy się, że szeroki wybór produktów oraz dostępne rozmiary spełniły Pani oczekiwania i że jest Pani zadowolona z zakupu. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy klient mógł znaleźć u nas produkt idealnie dopasowany do swoich potrzeb.

Fajna tapeta

Szanowna Pani Ewelina Kamińska,
dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że tapeta przypadła Pani do gustu. Mamy nadzieję, że będzie długo cieszyć oko i spełniać Pani oczekiwania. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie.

Zadowolona klientka.

Przede wszystkim staranność wykonania zamówienia. Dotarło nie uszkodzone. Bardzo szybka obsługa.

Szanowna Pani Lucyna Partyka,
serdecznie dziękujemy za tak miłą i pozytywną opinię. Cieszymy się, że doceniła Pani staranność wykonania zamówienia, szybkie tempo obsługi oraz fakt, że przesyłka dotarła w nienaruszonym stanie. Pani zadowolenie jest dla nas największą motywacją do dalszej pracy.

Uwalls

Obraz wygenerowany przez sztuczną…

Obraz wygenerowany przez sztuczną inteligencję. Mało oryginalny.

Szanowny Panie Maciej,
przepraszamy za rozczarowanie i dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Chcielibyśmy wyjaśnić, że nie generujemy obrazów za pomocą sztucznej inteligencji — wszystkie nasze projekty są tworzone przez naszych projektantów. Rozumiemy jednak, że stylistyka mogła nie spełnić Pana oczekiwań. W związku z tym skontaktowaliśmy się z Panem drogą mailową, aby lepiej poznać szczegóły i zaproponować odpowiednie rozwiązanie. Zależy nam na Pana satysfakcji i rzetelnym wyjaśnieniu sprawy.

Uwalls

Zralizacja zamówienia szybka i zgodna z wyborem

Obrazy świetnej jakości

Szanowny Panie Andrzej,
serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię. Bardzo się cieszymy, że obrazy spełniły Pana oczekiwania i że ocenia je Pan jako świetnej jakości. Pana zadowolenie jest dla nas niezwykle ważne. Dziękujemy za zaufanie!

Zamówiłam 2 obrazy

Zamówiłam 2 obrazy. Jestem bardzo zadowolona.
Zamówienie przyszło dobrze zabezpieczone. Obrazy piękne!!!.
Polecam serdecznie !!!!

Szanowna Pani Małgorzata Toruńska,
serdecznie dziękujemy za tak wspaniałą i entuzjastyczną opinię! Bardzo się cieszymy, że zamówione obrazy spełniły Pani oczekiwania, dotarły dobrze zabezpieczone i zrobiły tak pozytywne wrażenie. Pani zadowolenie oraz serdeczne polecenie są dla nas ogromną radością i najlepszą motywacją do dalszej pracy.

Polecam wszystko ok

Szanowna Pani Anna,
dziękujemy za pozytywną opinię i polecenie naszej firmy. Cieszymy się, że wszystko przebiegło bez problemów i spełniło Pani oczekiwania. Państwa zadowolenie jest dla nas bardzo ważne.

Realizacja zamówienia była szybka

Realizacja zamówienia była szybka, towar wart zamówienia i dobrze zabezpieczony był obraz.Polecam tą firmę i na pewno jeszcze skorzystam z oferty tej firmy.

Szanowna Pani Ewa Witczak,
serdecznie dziękujemy za tak miłą i pozytywną opinię. Cieszymy się, że realizacja zamówienia przebiegła szybko, obraz był dobrze zabezpieczony, a sam produkt okazał się wart zamówienia. Pani rekomendacja oraz deklaracja ponownego skorzystania z naszej oferty są dla nas ogromnym wyróżnieniem i motywacją do dalszej pracy.

Uwalls

Jestem zdowolona z zakupu.Obraz wygląda…

Jestem zdowolona z zakupu.Obraz wygląda super.

Szanowna Pani Ewa Kołodziej,
serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z zakupu i że obraz wygląda super. Takie słowa są dla nas ogromną motywacją do dalszej pracy i dbania o najwyższą jakość naszych produktów.

Uwalls

Świetny efekt na ścianie .Jakość godna…

Świetny efekt na ścianie .Jakość godna polecenia

Szanowna Pani Katarzyna Graczyk,
serdecznie dziękujemy za kolejną pozytywną opinię. Bardzo się cieszymy, że efekt na ścianie jest świetny, a jakość tapety godna polecenia. Takie słowa są dla nas ogromną motywacją i potwierdzeniem, że nasze produkty spełniają oczekiwania klientów. Dziękujemy za zaufanie!

Uwalls

Polecam obrazy z tej firmy.Obraz…

Polecam obrazy z tej firmy.Obraz przyjechał rama złamana lecz wymiana poszła bardzo sprawnie.Tylko na filmach bardziej żywe kolory a w rzeczywistości trochę bledsze, chodzi a ten akurat jeden ostatni obraz reklamowany.Inne obrazy były autentycznie idealne.

Szanowna Pani Alicja Suchomska,
dziękujemy za podzielenie się swoją opinią oraz za polecenie naszych obrazów. Przepraszamy za uszkodzoną ramę przy pierwszej przesyłce, jednocześnie cieszymy się, że wymiana przebiegła sprawnie i bez problemów. Dziękujemy również za zwrócenie uwagi na różnicę w nasyceniu kolorów w porównaniu do materiałów wideo — takie uwagi są dla nas bardzo cenne i pomagają nam ulepszać prezentację produktów. Cieszy nas, że pozostałe obrazy spełniły Pani oczekiwania w pełni. Dziękujemy za zaufanie.

Wszystko super

Wszystko super, polecam.

Szanowna Pani Kamila F,
serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię! Bardzo się cieszymy, że wszystko spełniło Pani oczekiwania i że może nas Pani polecić innym. Takie krótkie, ale miłe słowa są dla nas ogromną motywacją do dalszej pracy.