⭐ Meget skuffende oplevelse – stadig ingen refundering Jeg plejer faktisk at være rigtig glad for Universe Science Park og har haft mange gode oplevelser der sammen med min søn. Derfor er... Zobacz więcej
Selve besøget i Universe Science Park var en okay oplevelse. Vi var to voksne, som gik rundt og hyggede os, og det var sjovt at se de mange innovative, digitale tiltag. Entrébilletten er i den dyre en... Zobacz więcej
Vi havde en helt fantastisk dag! Det var vores første gang i Universe Science Park, men bestemt ikke den sidste.Vores datter skulle prøve Sky Trail, og her fik hun den ypperste hjælp og absolut bedste... Zobacz więcej
Vi havde den bedste tur i Universe! Efter at have læst flere dårlige anmeldelser var vi faktisk lidt spændte på, hvad vi ville møde, men de blev gjort fuldstændig til skamme. Vi besøgte parken... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Universe er en science park på Als i Sønderjylland, der blev åbnet i 2005. Parkens formål er at begejstre børn og voksne for naturvidenskab, teknologi og iværksætteri. Universe adskiller sig markant fra andre forlystelsesparker ved, at læring er det bærende element for forlystelserne
Mads Patent Vej 1, 6430, Nordborg, Dania
- 88819500
- info@universe.dk
- universe.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Lige til tiden
Jeg bestilte en V-Cube 7, en onsdag aften. allerede fredag, var den ankommet og alt var i den skønneste orden.
Jeg har absolut intet dårligt at sige om den service.
Firmaet har være hurtige til at afsende produktet.
Skud ud, til GLS som har fået den hurtigt og sikkert frem.
Fuldstændig tilfreds👍
Jeg er meget tilfreds med at handle med shop Universe, og vil
Helt sikkert købe der igen
Pixeline PC-spil m.m.
Jeg bestilte nogle Pixeline-PC-spil og en plakat og fik dem leveret meget hurtigt. Plakaten viste sig at være forkert, men så fik jeg omgående en ny
Fantastisk hurtig levering
Alt forløb lige efter bogen. Hurtig levering.
Fantastisk service
Bestilte vare telefonisk og fik dem to dage senere... en ting var gået itu under transport. Kontaktede shop.universe pr. mail og fik straks og uden at skulle returnere itu vare, en ny tilsendt - det er da service på 1.klasse.
Fremragende service
Fremragende og hurtig service. Kan helt klart anbefales.
Hurtig og venlig betjening
God og venlig support via mail og handelen forløb let som forventet.
Fin og klar service og leverance
Fandt det jeg søgte, leveret til tiden
Alt er ankommet i fin stand og leveringen var hurtig.
Alt er ankommet i fin stand og leveringen var hurtig - absolut et sted jeg vil handle igen.
Modtog bestillingen 1. hverdag efter bestilling. Super.
Super nemt !
Super nemt at bestille og varerne kom omgående. Ikke noget at sætte finger på. Bestiller gerne igen i Jeres shop.
En god oplevelse.
Den bestilte vare kom til tiden og ingen problemer.En god oplevelse.
Fejl - igen!
Jeg har prøvet at bestille varer fra webshoppen 2 gange. Og begge gange fik jeg det forkerte - altså en lignende vare, men ikke den bestilte. Begge gange har det dig været en dyrere vare end den jeg bestilte, men det er alligevel irriterende ikke at få det rigtige. Jeg har begge gange forsøgt at komme igennem til kundeservice - den første gang lykkedes det i 10+ forsøget. Her i anden omgang har jeg givet op efter 4 forgæves opkald og affinder mig med den forkerte vare.
Fin handel.
Alt gik efterplanen, selvom varerne blev bestilt 5 dage før jul. Blev dog lidt skuffet over en bog, der selvom den var fra National Geografic, ikke var bygget op over flotte billeder og beskrivelser.
Hurtigt, fint og med god information
Vil uden overvejelser anvende firmaet igen.
Vi kan ikke klage. et fantastisk produkt kom hurtigt frem. Og Varen er fejlfri.