En trevlig ung man kmackade på dörren och sålde underkläder. Jag köpte flr 1 500 kr och betalade direkt med Swish. Kläderna skulle levereras samma dag av en bil som fanns i området, senast dagen efter... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi fick hembesök av en kille (Filip Jakobsson) som sålde tshirts, underställ och underkläder. Mycket trevlig grabb och väldigt duktig säljare. Jag köper väldigt sällan genom dörren men kände att ma... Zobacz więcej
Fick besök av en säljare vid namn Neo, supertrevlig. Alla produkter jag ville köpa hade han inte med sig men lovade leverans inom två timmar från en kollega. Två timmar senare går jag till vår brevlå... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Kom en ung kille o knackade på dörren,sa att han jobbade för Unisale.Fredrik Andersson hette han visst.Köpte 4 par kallingar+ 2 T-shirts för 1200kr, lite dyrt kanske. Men man kan ju tacka nej,men tydl... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Unisale är ett svenskt företag som säljer bambukläder av hög kvalitet — sköna basplagg och underkläder som håller. Vi möter våra kunder personligen, ansikte mot ansikte, för vi tror på det äkta mötet. Bakom varje dörrknackning står en ung människa. För många är Unisale deras allra första jobb. Vi brinner för att ge unga chansen att utvecklas, ta ansvar och växa — att lära sig möta människor, hantera ett nej och resa sig igen. Det bygger självförtroende och en arbetsmoral de bär med sig hela livet. När du öppnar dörren för en av våra säljare ger du någon den chansen. Vi är inte perfekta, och ibland blir det fel — en leverans dröjer eller något blir tokigt. Men då finns vi här. Hör av dig till kundtjanst@unisale.se eller 08-120 786 68, så löser vi det. Vänta inte och anta det värsta; vi vill verkligen hjälpa dig, och det gör vi också. Vi är stolta över våra produkter, vårt unga team och varje kund som ger oss en chans. Har du feedback — positiv eller negativ — vill vi gärna höra den. Den gör oss bättre.
Finn Malmgrens Väg 2A, 12138, Johanneshov, Szwecja
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Odpowiada na 88% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
VARNING!
En trevlig blond kille kom och sålde strumpor för att spara ihop till "en resa med polarna". Jag betalade för ett par som inte fanns i min storlek. Killen utlovade leverans av dessa senare under kvällen. Reagerade på att han först inte ens frågade efter min adress eller mitt efternamn. Några strumpor kom förstås aldrig. 100% bedrägeri. Förstår av kommentarerna att jag inte är ensam, så detta är onekligen något som Unisale satt i system. Ska gå vidare med polisanmälan.

mycket bra BAMBU-kläder
Kom förbi en engergerad kille som jag tror hette Malte, i torsdags som skulle samla in pengar till sitt rockband.
Han berättade om dem olika produkterna med god kunskap och var hur go som helst vid dörren, och produkterna är supersköna. Kommer verkligen handla mer om han kommer förbi igen.
mvh, Lena Gullholm

Odpowiedź od Unisale
Har haft många från Unisale vid min dörr. Det finns ingen ursäkt att år 2023 bedriva dörrförsäljning och störa människor i deras hemmiljö för kommersiella ändamål. Anledningen de till synes välbärgade ungdomar som knackar på mitt i privatlivet anger är att de önskar att man ska stötta ”en resa med polarna” genom att köpa dyra bambuprodukter. Om vi hade velat ha bambuprodukter hade vi köpt det på nätet och om vi hade velat stötta någon hade det varit välgörande ändamål.

Odpowiedź od Unisale
Det kom en tjej till dörren och sålde bambu-underkläder. Jag köpte ett paket till ett helt ok pris. Jag fick allt levererat i brevlådan till nästa dag. Kläderna är av superskön kvalitet och verkar hållbara. Min dotter har snott och använder understället hela tiden så nu ska jag göra en ny beställning.

Odpowiedź od Unisale
Ungar som säljer bambukläder genom att dra en incoachad vals. Antingen ska dom starta band, finansiera sitt UF företag (parkeringsapp) eller plugga i Canada. Lustigt nog så kom två kids till oss under samma kväll och drog samma vals om att starta band. Killen ljög på och tjejen sa till slut ” ge dig nu”.

Odpowiedź od Unisale
Kom en grabb på dörren här och ville sälja kläder för att tjäna lite extra till sitt framtida företag.
Ärlig och rak, helt okej sätt att tjäna lite extra till drömmarna när man är såpas ung, jag kommer ihåg när jag var så ung, då sålde jag blommor dörr-till-dörr.
Köpte 2 sett med strumpor. Säkert 200% överpris men stödjer gärna studerande som tar initiativ.

Odpowiedź od Unisale
Oseriöst företag som skickar barn som ska sälja något och kräver förskottsbetalning. De ljuger om allt möjligt för att få sälja.

Odpowiedź od Unisale
Hetsig försäljning vid dörren. Påtryckning för att köpa mer och mer. Bruten förpackning på kalsongerna. Utlovade leverans samma kväll av resten, men som inte kom. Detta verkar de ha satt i system. Kvittot var felaktigt och 50 kronor var inte redovisat. Mycket oseriöst!

Odpowiedź od Unisale
Unisale är absolut inte något blufföretag, men däremot var det mycket strul med leverans. Jag handlade vid dörren 9/10.Två paket fattades, det ena kom inte senare på kvällen som utlovat, och efter en dryg vecka hade inte något av paketen kommit trots att jag mailat och påmint, och också fått svar att de skulle levereras. Då ringde jag och fick all information jag behövde av en vänlig och seriös säljare, och paketet kom också samma eftermiddag. För övrigt bra kvalitet på produkterna. Välj faktura via Klarna om du ska handla i stället för att betala i förväg.

Odpowiedź od Unisale
Vi är nöjda. Försäljare var i lördags15/10 och idag kom paketet med posten.

Odpowiedź od Unisale
Köp inte härifrån!! En Albin sålde bambukläder. Jag köpte strumpor, som strax därefter skulle läggas i brevlådan. Nu har det gått en dryg vecka och jag börjar förstå att jag kanske blivit lurad 😠

Odpowiedź od Unisale
Köp inte något härifrån, sjukt oseriöst företag. Att betala en säljare i dörren för varor som ska levereras senare kändes på en gång suspekt. Visade sig att vi hade rätt och vi fick inte det vi i förväg betalat för. Finns heller inget telefonnummer att ringa till, endast en mejladress där man eventuellt får svar inom 48 timmar.

Odpowiedź od Unisale
Unisale är ett bedrägeri företag rakt igenom. Det kom en ungdom till min dörr och sålda bambukläder, jag bestämde mig för att köpa två par strumpor. Jag betalade osv och killen sa att han inte hade ett storlekar till mig och att han skulle komma tillbaka. Han kom aldrig tillbaka och jag har än idag inte fått varan. Väldigt dåligt skött, rekommenderar verkligen inte detta företag.

Odpowiedź od Unisale
Fick besök av en oerhört trevlig grabb som verkligen sålde in dessa prylarna för att finansiera sig i sitt UF företag. Två storlekar saknades och skulle levereras inom 2 timmar. Kom inte så jag skickade mail till kundtjänst. Fick snabbt svar och varorna levererades inom 2 dagar. 👍 Nöjd 😊

Odpowiedź od Unisale
Fick besök av en oerhört trevlig grabb som verkligen sålde in dessa prylarna för att finansiera sig i sitt UF företag. Produkterna kom som lovat till brevlådan och mkt fina produkter 👌

Odpowiedź od Unisale
Samma erfarenhet som nedan. Tydlig bluff och skall polisanmälas. Handla ej av dem.

Odpowiedź od Unisale
Mycket trevlig säljare! Lev av bokade o betalda varor inom en kvart - super!

Odpowiedź od Unisale
Samma upplevelse som föregående inlägg. Köper ett paket kläder som ska levereras inom en timme, men som inte görs. Har kontaktat support men bara automatsvar. Undvik dessa skojare. Tänker polisanmäla.

Odpowiedź od Unisale
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.