Reakcja na opinię
Vi fick hembesök av en kille (Filip Jakobsson) som sålde tshirts, underställ och underkläder. Mycket trevlig grabb och väldigt duktig säljare. Jag köper väldigt sällan genom dörren men kände att ma... Zobacz więcej
Fick besök av en säljare vid namn Neo, supertrevlig. Alla produkter jag ville köpa hade han inte med sig men lovade leverans inom två timmar från en kollega. Två timmar senare går jag till vår brevlå... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Unisale är ett svenskt företag som säljer bambukläder av hög kvalitet — sköna basplagg och underkläder som håller. Vi möter våra kunder personligen, ansikte mot ansikte, för vi tror på det äkta mötet. Bakom varje dörrknackning står en ung människa. För många är Unisale deras allra första jobb. Vi brinner för att ge unga chansen att utvecklas, ta ansvar och växa — att lära sig möta människor, hantera ett nej och resa sig igen. Det bygger självförtroende och en arbetsmoral de bär med sig hela livet. När du öppnar dörren för en av våra säljare ger du någon den chansen. Vi är inte perfekta, och ibland blir det fel — en leverans dröjer eller något blir tokigt. Men då finns vi här. Hör av dig till kundtjanst@unisale.se eller 08-120 786 68, så löser vi det. Vänta inte och anta det värsta; vi vill verkligen hjälpa dig, och det gör vi också. Vi är stolta över våra produkter, vårt unga team och varje kund som ger oss en chans. Har du feedback — positiv eller negativ — vill vi gärna höra den. Den gör oss bättre.
Finn Malmgrens Väg 2A, 12138, Johanneshov, Szwecja
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Odpowiada na 88% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Detta är ett företag som anlitar unga personer för att ljuga ihop en historia och gå dörr till dörr och sälja. De instruerar säljarna att inte ge ett pris förens kunden tagit fram mobilen för att betala. De lurar äldre och sjuka människor att köpa dyra saker och många gånger leverarar de inte varorna utan att kunden jagar dem. Jag rekomenderar att omgående göra en anmälan till konsumentverket om man stött på dessa och även en polisanmälan för bedrägeri, det kan hjälpa för att stoppa dem från att lura äldre människor på ännu mer pengar. Det finns ett TV4 repotage som går in mer i detalj på hur deras verksamhet går till och även ex-anställda berättar hur de blir tränade i att lura folk.

Odpowiedź od Unisale
Lurar äldre och alla de får tag på om att de samlar pengar till ”klassresor” och ”studenter” men de har chefer som levererar kläderna inom 1h. Inga pengar som samlas till några skolor där inte

Odpowiedź od Unisale
Bluffbolag. Ungdomar säljer dörr till dörr med påhittade historier för att sälja kläder till överpriser. Ingen leverans och inget svar på mail.

Odpowiedź od Unisale
Tacksam för jobbet försäljare Emelia Läppenen gjorde så mitt paket kom till rätta/ heder till henne!
En trevlig ung man kmackade på dörren och sålde underkläder. Jag köpte flr 1 500 kr och betalade direkt med Swish. Kläderna skulle levereras samma dag av en bil som fanns i området, senast dagen efter. När ingenting kommer 8 dagar senare skrev jag ett skrarpt sms till den unge mannen som svarade att han skulle kolla med Unisales postgång. Jag har inte fått någon som helst information från Unisale. Ingen info om förseningar eller att varorna skulle komma med post i st f direktleverans hem. Oseriöst! Det är den inge säljaren som får det två stjärnorna, Unisale AB får ingen!

Odpowiedź od Unisale
Dyra produkter, ljuger om att det ska gå till idrottsklubb men läste sen att företaget inte har några sådana samarbeten. Säljaren försökte med att de skulle komma tillbaka och lägga produkten i brevlådan senare men när jag sa att då inte var intresserad fick jag produkten (strumpor) direkt.

Odpowiedź od Unisale
Bluff-företag. Utger sig för att sälja till skolresa. Påstridiga.

Bosse!!!
Betala omgående tillbaka de 1000:- som du lurat intet ont anande gammal farbror på, vid
minst sagt tvivelaktig dörrförsäljning...
Företaget Unisale, riktiga bedragare.
Ska vi hämta pengarna personligen om det är lättare för dig...?! Då tillkommer merkostnader.
Vänligen
Tankred/Ferm
1816151945298404

Odpowiedź od Unisale
Jag har betalt för varor som jag inte erhållit

Odpowiedź od Unisale
Dom behandlar ungdomarna jättedåligt.

Odpowiedź od Unisale
Jag jobbade som säljare på Unisale för snart 2 år sedan under tiden jag gick på gymnasiet. Trodde aldrig jag skulle passa som säljare men jag gav det ett försök.
Det var ett av de roligaste jobben jag haft, utvecklades som person något enormt men även inom min karriär. Jag fick en bra utbildning då jag aldrig jobbat med sälj innan och min dåvarande chef uppmanade aldrig någon till att ljuga för att lyckas sälja bättre.
Efter Unisale insåg jag att sälj faktiskt är riktigt kul och har sedan jag slutade fortsatt inom sälj. Så kul att jag faktiskt vågade ta steget för något jag trodde aldrig skulle passa mig.
Unisale är ett jobb för ungdomar som vågar testa nya saker och som vill utvecklas som person men även inom karriären!!
Varorna levererades aldrig och kundtjänst svarar inte.

Odpowiedź od Unisale
Betalde o beställde varor för snart 1 månad sedan av trevlig dörrknackare.
Det varor han inte hade skulle komma senare samma dag i brevlådan.
Har fortfarande inte fått mina varor efter många mail, förfrågningar mm och nu svara de inte ens. Aldrig mer unisale. Ska gå vidare med detta.

Odpowiedź od Unisale
Det tog mig ca 10 s att inse att pojkarnas uf-företag bara var påhitt. När jag ifrågesatte priset på 1 eller möjligen 2 par strumpor för 300 spänn ändrades tonen. Utan att säga hejdå tog man sina skräpprodukter och gick vidare. Hoppas verkligen att företaget ej kan lura nån framförallt äldre. Usch och fy på er

Odpowiedź od Unisale
Irriterande och primitiva säljtekniker. På gränsen till bedrägeri.

Odpowiedź od Unisale
Betalade för en vara 24 jan, som skulle levereras snabbt. Veckan gick och kontaktade kundtjänst via mail. Fick svar att varan skulle skickas men har ännu inte fått något. Ny kontakt men nu svarar man inte.
Bluff tror jag, hade varit bättre att swisha 1000 kr till välgörande ändamål.
Köp inte från Unisale är min rekommendation.

Odpowiedź od Unisale
Verkar vara ett ganska oseriöst företag. Hade en ungdom här som sålde en produkt till mig och lovade leverans om 2-3 dagar. Nu har det gått 2,5 vecka och fortfarande inte hört någonting från dem, trots att jag mailat kundtjänst. Redan betalat via Swish i förskott och börjar misstänka att jag blivit lurad…

Odpowiedź od Unisale
Aggresiv försäljning vid dörr. Kvitto på annat än det som beställdes. Utebliven leverans. Kan inte bli mycket värre.
Efter omdöme och första riktiga kontakt med Unisale är problemet löst.

Odpowiedź od Unisale
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.