Unisale Recenzje 187

2,8

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 2 z 5

Oceniono na 5 z 5

Vi fick hembesök av en kille (Filip Jakobsson) som sålde tshirts, underställ och underkläder. Mycket trevlig grabb och väldigt duktig säljare. Jag köper väldigt sällan genom dörren men kände att ma... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fick besök av en säljare vid namn Neo, supertrevlig. Alla produkter jag ville köpa hade han inte med sig men lovade leverans inom två timmar från en kollega. Två timmar senare går jag till vår brevlå... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Coach kariery
  2. Sprzedaż odzieży
  3. Sklep z bielizną ozdobną
  4. Sklep z odzieżą męską
  5. Sklep z bielizną

Napisane przez firmę

Unisale är ett svenskt företag som säljer bambukläder av hög kvalitet — sköna basplagg och underkläder som håller. Vi möter våra kunder personligen, ansikte mot ansikte, för vi tror på det äkta mötet. Bakom varje dörrknackning står en ung människa. För många är Unisale deras allra första jobb. Vi brinner för att ge unga chansen att utvecklas, ta ansvar och växa — att lära sig möta människor, hantera ett nej och resa sig igen. Det bygger självförtroende och en arbetsmoral de bär med sig hela livet. När du öppnar dörren för en av våra säljare ger du någon den chansen. Vi är inte perfekta, och ibland blir det fel — en leverans dröjer eller något blir tokigt. Men då finns vi här. Hör av dig till kundtjanst@unisale.se eller 08-120 786 68, så löser vi det. Vänta inte och anta det värsta; vi vill verkligen hjälpa dig, och det gör vi också. Vi är stolta över våra produkter, vårt unga team och varje kund som ger oss en chans. Har du feedback — positiv eller negativ — vill vi gärna höra den. Den gör oss bättre.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Odpowiada na 88% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Oceniono na 1 z 5

Detta är ett företag som anlitar unga…

Detta är ett företag som anlitar unga personer för att ljuga ihop en historia och gå dörr till dörr och sälja. De instruerar säljarna att inte ge ett pris förens kunden tagit fram mobilen för att betala. De lurar äldre och sjuka människor att köpa dyra saker och många gånger leverarar de inte varorna utan att kunden jagar dem. Jag rekomenderar att omgående göra en anmälan till konsumentverket om man stött på dessa och även en polisanmälan för bedrägeri, det kan hjälpa för att stoppa dem från att lura äldre människor på ännu mer pengar. Det finns ett TV4 repotage som går in mer i detalj på hur deras verksamhet går till och även ex-anställda berättar hur de blir tränade i att lura folk.

16 maja 2026

Hej Martin,

Jag är grundare och måste vara rak: det du beskriver stämmer inte.

Vi tränar ingen i att lura folk — hos oss är det den som inger förtroende som lyckas, inte den med bästa storyn, och att vilseleda en kund bryter mot våra regler.

Jag har skrivit utförligt om det här och om granskningen du syftar på:
www.unisale.se/posts/vd-har-ordet-vi-bygger-pa-fortroende

Har du själv handlat av oss och något blivit fel löser vi det direkt på kundtjanst@unisale.se. /Marwin Gordon, VD

Oceniono na 1 z 5

Lurar äldre och alla de får tag på om…

Lurar äldre och alla de får tag på om att de samlar pengar till ”klassresor” och ”studenter” men de har chefer som levererar kläderna inom 1h. Inga pengar som samlas till några skolor där inte

8 czerwca 2026

Hej Sophie,

Jag vill vara tydlig: våra säljare säljer produkter för Unisale's räkning och får aldrig framställa köpet som en insamling till klassresor eller studenter. Sker det är det ett regelbrott — inte vår modell — och vi har skärpt utbildningen kring det.

Du kan läsa hur vi ser på det här:
www.unisale.se/posts/vd-har-ordet-vi-bygger-pa-fortroende

Vet du var det hände får du gärna höra av dig till kundtjanst@unisale.se. /Marwin, grundare

Bluffbolag

Bluffbolag. Ungdomar säljer dörr till dörr med påhittade historier för att sälja kläder till överpriser. Ingen leverans och inget svar på mail.

4 czerwca 2026

Hej Alan,

Vi är ett riktigt företag — du kan läsa om vilka vi är och dina rättigheter här:
www.unisale.se/pages/for-kunder

Men det viktigaste nu är att en utebliven leverans utan svar inte är okej. Hör av dig till kundtjanst@unisale.se eller 08-120 786 68 med din order så löser vi det: leverans eller pengarna tillbaka.

/Marwin

Oceniono na 2 z 5

Unisale AB lovar mycket och håller lite!

En trevlig ung man kmackade på dörren och sålde underkläder. Jag köpte flr 1 500 kr och betalade direkt med Swish. Kläderna skulle levereras samma dag av en bil som fanns i området, senast dagen efter. När ingenting kommer 8 dagar senare skrev jag ett skrarpt sms till den unge mannen som svarade att han skulle kolla med Unisales postgång. Jag har inte fått någon som helst information från Unisale. Ingen info om förseningar eller att varorna skulle komma med post i st f direktleverans hem. Oseriöst! Det är den inge säljaren som får det två stjärnorna, Unisale AB får ingen!

17 maja 2026

Hej Jan,

Tack för att du ändå ger säljaren credit — men du har helt rätt i att vi som företag ska sköta leverans och information bättre. Det här ska inte hända.

Mejla kundtjanst@unisale.se med din order så ser vi till att du får dina varor eller pengarna tillbaka, och vi ser över våra leveransbesked så det blir tydligare framåt.

Dyra produkter, ljuger

Dyra produkter, ljuger om att det ska gå till idrottsklubb men läste sen att företaget inte har några sådana samarbeten. Säljaren försökte med att de skulle komma tillbaka och lägga produkten i brevlådan senare men när jag sa att då inte var intresserad fick jag produkten (strumpor) direkt.

10 maja 2026

Hej Johan,

En säljare ska aldrig påstå att köpet går till en idrottsklubb eller något annat ändamål — vi har inga sådana samarbeten, och att antyda det bryter mot våra regler.

Det du beskriver har vi skärpt både instruktion och utbildning kring.

Mer om hur vi tänker:
www.unisale.se/posts/vd-har-ordet-vi-bygger-pa-fortroende

Hör gärna av dig till kundtjanst@unisale.se så följer vi upp, och vill du ångra köpet ordnar vi det.

Bluff-företag

Bluff-företag. Utger sig för att sälja till skolresa. Påstridiga.

12 kwietnia 2026

Hej Henrik,

Att utge sig för att sälja till en skolresa är helt emot våra regler — våra säljare säljer produkter för Unisales räkning.

Jag har skrivit om varför vår modell bygger på förtroende, inte historier:
www.unisale.se/posts/vd-har-ordet-vi-bygger-pa-fortroende

Berätta gärna mer på kundtjanst@unisale.se så följer vi upp.

UnisaleBosse!!! FYYY!!!

Bosse!!!
Betala omgående tillbaka de 1000:- som du lurat intet ont anande gammal farbror på, vid
minst sagt tvivelaktig dörrförsäljning...
Företaget Unisale, riktiga bedragare.

Ska vi hämta pengarna personligen om det är lättare för dig...?! Då tillkommer merkostnader.

Vänligen
Tankred/Ferm

1816151945298404

20 marca 2026

Hej Lillian,

Vi har försökt komma i kontakt med er under en längre tid. Ni har mailat till fel adress som gjorde att mailet inte kom in korrekt i vårt ärendehanteringssystem, och i mailet uppgav ni ett telefonnummer som inte har något abonnent.

Jag förstår att ni är upprörda å er anhörigs vägnar, och det vill vi ta på allvar. Jag gissar att detta redan löst sig då våra produkter skickas samma dag om de inte levereras direkt.
Har de inte kommit rör det sig om ett ärligt misstag.

Ingen ska känna sig lurad av oss. Hör av dig till mig på kundtjanst@unisale.se eller 08-120 786 68 med uppgifterna så ser jag personligen till att pengarna betalas tillbaka och att det blir rätt.

Oceniono na 1 z 5

Jag har betalt för varor som jag inte…

Jag har betalt för varor som jag inte erhållit

6 marca 2026

Odpowiedź od Unisale

Hej, ledsen att du betalat för varor du inte fått — så ska det inte vara.

Mejla kundtjanst@unisale.se eller ring 08-120 786 68 med din order så löser vi det.

Vill du läsa om dina rättigheter och vilka vi är:

Oceniono na 1 z 5

Dom behandlar ungdomarna jättedåligt.

Dom behandlar ungdomarna jättedåligt.

28 listopada 2025

Hej Alva,

Våra unga medarbetare är det vi bryr oss allra mest om, så det här tar jag personligen på allvar.

Jag har skrivit om hur vi ser på vårt ansvar för dem som jobbar hos oss:
www.unisale.se/posts/vd-har-ordet-vi-bygger-pa-fortroende

Har du sett något som inte är okej vill jag verkligen veta det — hör av dig direkt till mig på kundtjanst@unisale.se.

Oceniono na 5 z 5

Jag jobbade som säljare på Unisale för…

Jag jobbade som säljare på Unisale för snart 2 år sedan under tiden jag gick på gymnasiet. Trodde aldrig jag skulle passa som säljare men jag gav det ett försök.

Det var ett av de roligaste jobben jag haft, utvecklades som person något enormt men även inom min karriär. Jag fick en bra utbildning då jag aldrig jobbat med sälj innan och min dåvarande chef uppmanade aldrig någon till att ljuga för att lyckas sälja bättre.

Efter Unisale insåg jag att sälj faktiskt är riktigt kul och har sedan jag slutade fortsatt inom sälj. Så kul att jag faktiskt vågade ta steget för något jag trodde aldrig skulle passa mig.

Unisale är ett jobb för ungdomar som vågar testa nya saker och som vill utvecklas som person men även inom karriären!!

19 lutego 2026

Varorna levererades aldrig

Varorna levererades aldrig och kundtjänst svarar inte.

17 lutego 2026

Odpowiedź od Unisale

Hej Micaela, det här är inte okej — varken den uteblivna leveransen eller att du inte fått svar.

Mejla kundtjanst@unisale.se eller ring 08-120 786 68 med din order så löser vi det snabbt: leverans eller återbetalning.

Betalt men inga varor efter 1 mån

Betalde o beställde varor för snart 1 månad sedan av trevlig dörrknackare.
Det varor han inte hade skulle komma senare samma dag i brevlådan.
Har fortfarande inte fått mina varor efter många mail, förfrågningar mm och nu svara de inte ens. Aldrig mer unisale. Ska gå vidare med detta.

13 lutego 2026

Odpowiedź od Unisale

Hej Maria, ledsen att du väntat så länge och inte fått svar — det är inte så vi vill vara.

Hör av dig till kundtjanst@unisale.se eller 08-120 786 68 med din order så ser vi till att du får dina varor eller pengarna tillbaka direkt.

Oceniono na 1 z 5

Det tog mig ca 10 s att inse att…

Det tog mig ca 10 s att inse att pojkarnas uf-företag bara var påhitt. När jag ifrågesatte priset på 1 eller möjligen 2 par strumpor för 300 spänn ändrades tonen. Utan att säga hejdå tog man sina skräpprodukter och gick vidare. Hoppas verkligen att företaget ej kan lura nån framförallt äldre. Usch och fy på er

15 października 2025

Hej Olof,

Våra säljare är anställda av Unisale och ska vara tydliga med det — att framställa det som ett eget UF-projekt är inte okej.

Priset ska alltid vara tydligt innan köp. Jag har skrivit om varför vi bygger på förtroende, inte påhitt:
www.unisale.se/posts/vd-har-ordet-vi-bygger-pa-fortroende

Frågor når oss på kundtjanst@unisale.se.

Irriterande och primitiva säljtekniker

Irriterande och primitiva säljtekniker. På gränsen till bedrägeri.

6 lutego 2026

Hej Peter,

Påträngande säljtekniker hör inte hemma hos oss — hos oss är det den som inger förtroende som lyckas, och vi har skärpt både regler och utbildning kring uppträdande.

Du kan läsa hur vi tänker här:
www.unisale.se/posts/vd-har-ordet-vi-bygger-pa-fortroende

Vill du berätta mer tar vi gärna emot det på kundtjanst@unisale.se.

Betalade för en vara 24 jan

Betalade för en vara 24 jan, som skulle levereras snabbt. Veckan gick och kontaktade kundtjänst via mail. Fick svar att varan skulle skickas men har ännu inte fått något. Ny kontakt men nu svarar man inte.
Bluff tror jag, hade varit bättre att swisha 1000 kr till välgörande ändamål.
Köp inte från Unisale är min rekommendation.

24 stycznia 2026

Odpowiedź od Unisale

Hej Per, du har inte blivit lurad — men jag förstår känslan när varan dröjer och svaren uteblir, och det är inte okej.

Hör av dig till kundtjanst@unisale.se eller 08-120 786 68 med din order inkl adress så löser vi det.

Om vilka vi är och dina rättigheter:

Oceniono na 1 z 5

Oseriöst företag - utebliven leverans trots förskottsbetalning

Verkar vara ett ganska oseriöst företag. Hade en ungdom här som sålde en produkt till mig och lovade leverans om 2-3 dagar. Nu har det gått 2,5 vecka och fortfarande inte hört någonting från dem, trots att jag mailat kundtjänst. Redan betalat via Swish i förskott och börjar misstänka att jag blivit lurad…

18 stycznia 2026

Odpowiedź od Unisale

Hej, du har inte blivit lurad. Vi är ett riktigt företag — läs om dina rättigheter och vilka vi är här:

Det viktigaste nu:
hör av dig till kundtjanst@unisale.se eller 08-120 786 68 med din order så löser vi leveransen eller betalar tillbaka.

Oceniono na 1 z 5

Aggresiv försäljning vid dörr ingen leverans

Aggresiv försäljning vid dörr. Kvitto på annat än det som beställdes. Utebliven leverans. Kan inte bli mycket värre.
Efter omdöme och första riktiga kontakt med Unisale är problemet löst.

18 stycznia 2026

Hej Hasse,

Det här är flera saker på en gång och det är jag ledsen för — fel kvitto och utebliven leverans ska vi reda ut.

Hör av dig till kundtjanst@unisale.se eller 08-120 786 68 så ser vi till att du får rätt varor eller pengarna tillbaka.

Om dina rättigheter och vilka vi är:
www.unisale.se/pages/for-kunder

Din feedback om säljbeteendet tar vi på allvar.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej