Ik gebruik de pre pops voor fitness, maar ook voor kickboksen en voor grappling, het geeft me de ultieme focus die ik nodig heb, zonder dat ik er misselijk van word wat ik soms wel word van poeder pre... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Superhandig in vloeibare vorm, geen gedoe met mengen of klontjes. Geeft snel energie en focus zonder een opgejaagd gevoel of crash. Smaakt goed en doet precies wat je ervan verwacht. Absolute aanrader... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik bestelde de marathon deal, er was 1 dingetje niet helemaal duidelijk dus ik had contact gezocht met het bedrijf. Ik kreeg meteen bericht terug en mijn bestelling was binnen 2 minuten geregeld. Ik b... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik heb de pre workout van UFG geprobeerd en ben positief verrast! Wat deze pre workout uniek maakt, is dat je hem zowel als shot kunt drinken als invriezen tot een verfrissend ijsje. Ik nam... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ultimate Fitness Gear- is dé partner voor iedereen die serieus werk maakt van zijn sportdoelen. Of je nu een fanatieke krachttrainer, gepassioneerde hardloper of veelzijdige sporter bent, wij bieden een hoogwaardig supplement die je prestaties naar een hoger niveau tillen. Bij ons vind je unieke oplossingen zoals Prepops, de perfecte pre-workout in een handige ijs- of shotvorm. Onze producten worden met zorg ontwikkeld om te voldoen aan de specifieke behoeften van sporters, met een focus op effectiviteit, gebruiksgemak en topkwaliteit.
Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Superhandig in vloeibare vorm, geen gedoe met mengen of klontjes. Geeft snel energie en focus zonder een opgejaagd gevoel of crash. Smaakt goed en doet precies wat je ervan verwacht. Absolute aanrader!

Odpowiedź od Ultimate Fitness Gear
De Prepops geven mij het juiste zetje om net even intensiever te sporten. Na het nuttigen van de Prepop moet je gaan sporten, je krijgt er een echte boost van! Waar ik eerder na 10 km skeeleren dacht, poeh, rol ik met Prepops met gemak 20 km weg! Lekker en goed spul. Snelle levering.

Odpowiedź od Ultimate Fitness Gear
Goed van smaak. Geeft een lekkere boost tijdens mn workout. Handig mee te nemen. En als crushed ijsje is echt wel top hoor!

Odpowiedź od Ultimate Fitness Gear
Ik hebt het met krachtsport gebruikt met fietsen en met hardlopen ik vind het vooral bij de cardio sport het product heel goed werken als pre workout. en je lichaam neemt het ook snel op. voor dat je start, neem je een shot en het werkt meteen.

Odpowiedź od Ultimate Fitness Gear
Nooit geweten dat een pre-workout zo fijn voor het sporten zou kunnen zijn. Het geeft een super goede en fijne boost, waarvan ik meer focus, energie en kracht ervaar. De boost is constant en geleidelijk en de Prepops smaken ook nog eens heerlijk. Een krachtige smaak, waarvan je direct aanstaat!