Ultimate Fitness Gear Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Superhandig in vloeibare vorm, geen gedoe met mengen of klontjes. Geeft snel energie en focus zonder een opgejaagd gevoel of crash. Smaakt goed en doet precies wat je ervan verwacht. Absolute aanrader... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

Napisane przez firmę

Ultimate Fitness Gear- is dé partner voor iedereen die serieus werk maakt van zijn sportdoelen. Of je nu een fanatieke krachttrainer, gepassioneerde hardloper of veelzijdige sporter bent, wij bieden een hoogwaardig supplement die je prestaties naar een hoger niveau tillen. Bij ons vind je unieke oplossingen zoals Prepops, de perfecte pre-workout in een handige ijs- of shotvorm. Onze producten worden met zorg ontwikkeld om te voldoen aan de specifieke behoeften van sporters, met een focus op effectiviteit, gebruiksgemak en topkwaliteit.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 5

Napisz recenzję

Top spul

Top spul! Een goede energieboost voor het hardlopen. Service van de mannen is altijd goed.

Alleen het openen zonder te morsen is een kunst...

13 stycznia 2026
Oceniono na 5 z 5

Ik heb de pre workout van UFG…

Ik heb de pre workout van UFG geprobeerd en ben positief verrast! Wat deze pre workout uniek maakt, is dat je hem zowel als shot kunt drinken als invriezen tot een verfrissend ijsje. Ik nam zelf de shot en voelde bijna direct een oppepper – ik stond te stuiteren om aan mijn 5 km hardlooprondje te beginnen.

Tijdens het lopen merkte ik duidelijk het effect: ik had constant energie en het gevoel dat ik net dat beetje extra kon geven. Geen crash, geen nare bijwerkingen – gewoon een clean en krachtig product.

Ook de smaken zijn erg lekker, velen malen beter dan pre workout producten van andere merken die ik heb gehad. De prepops smaken fris en fruitig, en geen chemische smaak. Persoonlijk vind ik mango en Piña Colada erg lekker.
Ook de verpakking was netjes en verzorgd, wat het extra vertrouwen gaf.

Als je op zoek bent naar een natuurlijke, effectieve pre workout zonder onnodige toevoegingen, dan raad ik de Prepops van UFG zeker aan.

Mvg,
Bryan

19 września 2025

Thanks Bryan voor je positieve feedback 👏🔥

Goede deal

Ik bestelde de marathon deal, er was 1 dingetje niet helemaal duidelijk dus ik had contact gezocht met het bedrijf. Ik kreeg meteen bericht terug en mijn bestelling was binnen 2 minuten geregeld. Ik bestelde ‘s avonds en een dag later was het al binnen. Prima geregeld en goede kwaliteit van de spullen.

24 września 2025

Odpowiedź od Ultimate Fitness Gear

Dankje voor je positieve review 👏🔥

Oceniono na 5 z 5

Energie boost! En top resultaat!

Makkelijk mee te nemen en in te nemen. Mogelijkheden als shot of ijsje. Maar ertussenin als “crushed ijsje” is mij favoriet!!

7 lipca 2025

Odpowiedź od Ultimate Fitness Gear

Dankje Frank voor de toffe feedback😎⚡️

Oceniono na 5 z 5

Leuk concept, lekker en genoeg energie

Ik vond het al een heel leuk concept en de ijsjes smaakte ook nog eens erg lekker! Daarna had ik genoeg energie voor het wielrennen!! Super leuk in de zomer om op zo’n manier je pre-workout binnen te krijgen, dus ik ga ze zeker vaker gebruiken 😁😁

27 maja 2025

Odpowiedź od Ultimate Fitness Gear

Super bedankt voor je leuke review 😎⚡️

Super!

Ik neem voor m’n langere runs altijd een Prepops. Ik krijg er meer energie van en heb al meerdere pr’s gelopen sinds ik ze gebruik. Ook smaken ze lekker, dat is ook wel belangrijk.
Ik heb ze nooit laten verzenden, ik haal ze altijd op. Dit kan heel snel na het plaatsen van de bestelling.

12 kwietnia 2025

Hi Marieke, Bedankt voor je leuke review😎👍

Goede pre workout!

Goede pre workout! De pre pops geven je een goede boost energie en focus tijdens de training. Daarnaast is het concept gewoon heel goed zonder poedertjes en shakebeker. Ook smaken ze beter dan de standaard pre workout.

20 lutego 2025

Odpowiedź od Ultimate Fitness Gear

Thanks voor je goede review Harm👏

Legendarisch

Super service!

25 stycznia 2025

Odpowiedź od Ultimate Fitness Gear

He Luke, thanks voor je feedback🔥

Goede pre pops

Goede pre pops! Geeft je de focus die je nodig hebt tijdens je training. Zeker aan te raden.

3 stycznia 2025

Odpowiedź od Ultimate Fitness Gear

Hi Sam, bedankt voor je positieve feedback👏

Zeer tevreden

Ik gebruik de pre pops voor fitness, maar ook voor kickboksen en voor grappling, het geeft me de ultieme focus die ik nodig heb, zonder dat ik er misselijk van word wat ik soms wel word van poeder pre workout. Ik ben zeer tevreden over dit product, en zodra ik weer nodig bestel ik weer nieuwe pre pops bij dit bedrijf.

13 stycznia 2025

Odpowiedź od Ultimate Fitness Gear

Hoi Dave, bedankt voor je positieve feedback👏

Vernieuwend concept

Vernieuwend concept die prima werkt en goed smaakt. Een absolute aanrader voor elke type sporter.

10 grudnia 2024

Odpowiedź od Ultimate Fitness Gear

Hoi Roel, thanks voor je positieve feedback😎👏

Echt een top pre-workout

Echt een top pre-workout. Lijkt me vooral echt top in de zomer! Gelijk een doosje ingeslage. Vind het als een vrouw een fijne dosering.

4 stycznia 2025

Odpowiedź od Ultimate Fitness Gear

Hoi Julia, bedankt voor je feedback. En zeker een verfrissende boost voor je deze zomer😎👏

Oceniono na 5 z 5

Lekkere en goede pre workout

Lekkere en goede pre workout, heb het in vloeibare vorm en in ijs gehad! Allebei erg lekker!! Zeker aan te raden! Vooral de pineappel is lekker!

20 grudnia 2024

Odpowiedź od Ultimate Fitness Gear

Hoi Tygo, bedankt voor je feedback😎👏

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej