PANDORA UK Recenzje

174 002

4,1

Szybka dostawa była ważnym elementem mojego zamówienia ,wszystkie rzeczy które zamówiłam pokrywały się z moimi oczekiwaniami.Jedyny mankament to ,że dostałam pognieciony papier -wyściółkę opakowania ,... Zobacz więcej

Realizacja zamówienia przebiegła prawidłowo, szybko i bez żadnych problemów. Niestety musiałam zwrócić bransoletkę ze względu na nieprawidłowy rozmiar, po przeczytaniu nieprzychylnych opinii na temat... Zobacz więcej

Realizacja zamówienia bez zarzutu - szybko i sprawnie. Niestety musiałam dokonać zwrotu zakupionej bransoletki. Czekałam z duszą na ramieniu po wysłaniu przesyłki, bo przeczytałam wiele negatywnych o... Zobacz więcej

Złożyłam zamówienie w trakcie promocji 3 za 2, paczka przyszła szybko, jedynie z małym minusem bo zamówiłam 2 takie same charmsy, a przyszedł tylko jeden (pewnie małe przeoczenie na magazynie). Po zad... Zobacz więcej

1. Sklep jubilerski

Distinctive details and superior crafsmanship make Pandora jewellery stand out from the crowd. Made with the planet in mind, our skilled craftspeople shape precious metals and responsibly sourced materials into contemporary jewellery that holds the stories of the things you love, waiting to be worn and told by you.

Dobra

174 tys. recenzji

(174 002)

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 17 973

Oszusci

23 grudnia wyslalam produkt na reklamację, do tej pory nie dostalam pieniedzy za zwrot chociaż kontaktowałam sie 5 razy w tej sprawie. Pandora oszukuje ludzi.

8 lutego 2022

Szanowny kliencie,

dziękujemy za podzielenie się z nami swoją opinią.

Zapewniamy, że obsługa klienta jest czymś, co traktujemy bardzo poważnie, Możemy jednocześnie zapewnić, że stale staramy się podnosić jakość świadczonych usług i staramy się aby takie sytuacje nie miały miejsca w przyszłości.
Prosimy o skontaktowanie się bezpośrednio z zespołem, aby wyjaśnić i rozwiązać tę sytuację pod numerem 00 800 321 1451, możesz również porozmawiać z nami za pośrednictwem naszego czatu online lub e-mailem: estore-pl@pandora.net

Jest nam bardzo przykro, że taka sytuacja miała miejsce. Jednocześnie, twoja opinia pozwoli nam zwrócić większą uwagę na takie sytuacje, aby uniknąć ich w przyszłości.

Pozdrawiam,
Pandora team

Branzoletka

Jestem bardzo szczęśliwa, bransoletka jest piękna. Napewno nie będzie to ostatni mój zakup

29 grudnia 2021

TRAGEDIA

TRAGEDIA. Nie polecam nikomu sklepu internetowego. Po mailu o rzekomym wysłaniu zamówienia przez kolejnych kilka dni zero informacji od kuriera. Okazuje się, że przesyłka w ogóle nie została nadana. Na infolini zrzucają winę na kuriera i zasypują wklejonymi formułkami żeby sprawdzić status za kilka dni (w 2021 roku w kilka dni przesyłka powinna być u mnie). Prawdziwe jaja zaczynają się przy próbie wymiany towaru na inny rozmiar. Mają 14 dni na otrzymanie zwrotu, potem na zastanawianie się i nie wiem co jeszcze. Pierwsze zamówienie złożyłem miesiąc temu i nadal nie wiem czy dostanę je w tym roku bo na infolinii potrafią jedynie kłamać i zrzucać winę na kuriera. Aktualnie jestem 4 dni po informacji o wysłaniu zamówienia a kurier nadal o żadnej paczce nie wie. DNO I METR MUŁU. NIGDY WIĘCEJ

21 grudnia 2021

Szanowny kliencie,

dziękujemy za podzielenie się z nami swoją opinią.

Pozdrawiam,

Pandora Team

Nie polecam zakupów w sklepie internetowym

Dokonałam zakupu charmsa 26 listopada, tydzień czekania i żadnej informacji, że zamówienie zostało przekazane do firmy kurierskiej. Dopiero po moim telefonie zamówienie zostało ponownie wysłane, finalnie otrzymałam je dopiero 8 grudnia. Uważam, że nie powinny zdarzać się takie sytuacje,ceny wysyłki również nie należą do najtańszych. Raczej nie skorzystam już z oferty sklepu internetowego, nie ma pewności czy zamówienie dotrze na czas.

17 grudnia 2021

Bardzo przepraszamy za wszelkie niedogodności związane z przesyłką.
Niestety ze względu na bardzo duża ilość zamówień, czas oczekiwania na przesyłkę może się przedłużyć i jest to niestety kwestia którą już nie jestesmy wstanie skontrolować.
Jeszcze raz bardzo przepraszamy za wszelki kłopot i opóźnienie.
Pandora

Nie polecam, zamówiłam paczkę 29 listopada i do tej pory nie doszła, pandora oczywiście twierdzi ze paczka została przekazana kurierowi ale gdy wchodzi się na stronę DPD żeby ja śledzić to widnieje informacja ze paczka jeszcze nie nadana. Wiele razy kontaktowałam się z ekspertem w tej sprawie, w końcu po dwóch tygodniach wysłali paczkę ponownie jednak gdy weszłam żeby ja śledzić widnieje taka sama informacja jak wcześniej, ze paczka nie została nadana. Obawiam się ze skończy się to tak samo jak przy poprzedniej paczce i przesyłka wcale nie dojdzie. Nie po to zamawiam produkty z Polski i to z takiej strony żeby mi szło tyle co z Chin, tym bardziej ze było to zamówione na prezent. Wstyd, nie zamówię już nic więcej na tej stronie

13 grudnia 2021

Bardzo przepraszamy za wszelkie niedogodności związane z przesyłką.
Jeszcze raz bardzo przepraszamy za wszelki kłopot i mamy nadzieje, iż przesyłka wkrótce zostanie dostarczona.
Pandora

W listopadzie dokonałam zakupu kuferka…

W listopadzie dokonałam zakupu kuferka internetowo.Mija trzeci tydzień i nadal nie ma przesylki ,zaczynam się martwić bo to mial byc prezent .Po skonsultowaniu się z biurem obsługi pani zapewnila mnie ze na drugi dzień bedzie wyslana przesylka .Czekam i nadal nic.O co chodzi?

12 grudnia 2021

Bardzo przepraszamy za wszelkie niedogodności związane z przesyłką.
W momencie kontaktu z naszym agentem, takie informacje zostały pokazane na stronie przewoźnika.

Brak zamówienia,półprawdy konsultantów...

To moje pierwsze ale już wiem, że i ostatnie "spotkanie" z Pandorą. Jak wiele innych osób tu piszących czas realizacji zamówienia poniżej wszelkiej krytyki ale co jeszcze gorsze to obsługa klienta niezależnie czy poprzez infolinię czy email. Bezszczelni konsultacji którzy odmawiają przedstawienia się wiedząc, iż bez tego ich identyfikacja będzie utrudniona. Szczytem wszystkiego są odpowiedzi typu "nie powiem panu tego ponieważ nie mam na to ochoty..." próba złożenia reklamacji za niedostarczenie przesyłki skończyła się tym iż konsultant w systemie zaznaczył ponowną wysyłkę i teraz muszę dalej czekać na kuriera 2 odmówić przyjęcia przesyłki i dopiero liczyć na zwrot! Moja rada jest 1 - chcesz cieszyć się tym że prezent dojdzie na czas NIE KUPUJ W PANDORZE!!! Niestety już dałeś się złapać nigdy nie dzwoń na infolinię tylko mail inaczej będziesz na przegranej pozycji jak ja. Jeszcze raz podkreśle NIGDY WIECEJ PANDORA!

9 grudnia 2021

Bardzo przepraszamy za wszelkie niedogodności związane z przesyłką.
Niestety ze względu na bardzo duża ilość zamówień, czas oczekiwania na przesyłkę może się przedłużyć i jest to niestety kwestia która już nie jestesmy wstanie kontrolować.

JESTEM ROZCZAROWANA

Bardzo się rozczarowałam i zawiodłam. Zamówiłam charmsa na urodziny dla koleżanki. Dostawa trwa od 3-5 dni więc byłam przekonana, że dotrze w tydzień. Niestety paczki nie otrzymałam ani po 2 ani po 3,5 dniach, ani po tygodniu ani nawet po dwóch. Byłabym w stanie zrozumiem kilkudniowy poślizg ale bez przesady. Paczka dotarła po 2,5 tygodniach, o urodzinach już każdy dawno zapomniał a ja prezent muszę wręczyć. Dodam jeszcze, że otrzymałam swoje zamówienie po wielu mailach, które wysyłałam do Pandory i w każdym dostawałam odpowiedz, że proszą o cierpliwość… . Kiedy napisałam, że chcę wiedzieć gdzie jest moja paczka - w przeciwnym razie proszę o zwrot pieniędzy otrzymałam wiadomość że zaginęła i jeśli chcę mogą wysłać zastępczą, poprosiłam o nią i dostałam ją w niecałe dwa dni😂 Można ? Można ! Wystarczy tylko chcieć i mieć trochę szacunku do klienta. Nie polecam

7 grudnia 2021

Droga Wiktorio,
Dziękujemy za twoja opinie I bardzo przepraszamy za opóźnienia związane z przesyłką.
Bardzo się cieszymy iż zespól Obsługi Klienta pomógł rozwiązać sprawę.
Chcielibyśmy podkreślić, iż bardzo ważne jest poinformowanie zespołu o nieotrzymanej przesyłce aby nowa została wysłana.
Jeszcze raz bardzo przepraszamy za wszelkie niedogodności.
Z poważaniem Pandora

Zamówiłam dwie bransoletki poprzez…

Zamówiłam dwie bransoletki poprzez stronę internetową do domu. Przyszły po 5 dniach oczekiwania. Szczerze to jest koszmar. Bransoletki które kupuje sie w sklepie są super mam jedna i mega polecam ale zamawiając przez internet to jest duża różnica. Bransoletki są gorszej jakości. Tak jakby były podrabiane. Czemu jest taka różnica między sklepem stacjonarnym a internetowym? Jeżeli już to polecam zakup w sklepie stacjonarnym. Przez internet mówię stanowcze nie. A odsyłanie i czekanie na pieniądze to bardzo długa droga.

3 grudnia 2021

Odpowiedź od PANDORA UK

Droga Katarzyno, Bardzo dziękujemy za twoją opinię.
Wszelkie opóźnienia związane z procesowaniem zamówień czy tez dostawą, są niestety spowodowane wzrostem zamówień w okresie przedświątecznym, za co chcielibyśmy serdecznie przeprosić.
Chcielibyśmy zapewnić cię, iż biżuteria sprzedawana w sklepie czy pochodząca ze sklepu online jest taka sama. Informacja iż biżuteria ze sklepu online jest gorszej jakości jest informacją nieprawdziwą.
Serdecznie zachęcamy do zabrania swojego zakupu online do sklepu stacjonarnego i porównania asortymentu przy asyście personelu w sklepie.
Jeszcze raz serdecznie przepraszamy za wszelkie niedogodności.

Jestem rozczarowaną posiadaczką…

Jestem rozczarowaną posiadaczką branzoletki Pandora Moments Rose. Porażka. Przykre, że mój mąż podarował mi ową biżuterię w prezencie będąc nieuświadomionym, iż niby te całe Rose będzie czarnieć i co najgorsze zcierać się po bardzo krótkim czasie. Reklamacji nie uwzględnianie. Wyrobiliście sobie markę na naiwności takich mężczyzn i kobiet. Ostatni raz cokolwiek u Was kupiłam i nie polecę nikomu. Niepozdrawiam.

23 listopada 2021

Odpowiedź od PANDORA UK

Droga Marzeno, Bardzo dziękujemy za twoja opinie i bardzo jest nam przykro słyszeć o problemach dot. naszej biżuterii.
Niestety jestesmy zmuszeni potwierdzić, iż nasza gwarancja nie obejmuje takich przypadków i
nie jestesmy wstanie zaoferować wymiany na nowy produkt.
Czernienie czy ścieranie się biżuterii zależy od wielu czynników. Uszkodzenia wynikiem zużycia nie podlegają wymianie.
Bardzo przepraszamy. Z poważaniem Pandora

dwa pierścionki

Kupilem żonie w prezencie dwa pierścionki. To był chyba najgorszy prezent w historii. Pierścionki po trzech miesiącach straciły kolor, a w reklamacji otrzymałem odpowiedź, że to naturalne zużycie materiału i decyzją o wymianie jest negatywna. Zrozumiałabym gdyby mięły trzy lata, a nie trzy miesiące . I gdyby nie była to taka marka. Pracowalem w podobny salonie i nigdy klient został pozostawiony sam sobie tak jak w tym przypadku. Pomyłka.

19 listopada 2021

Drogi Kliencie,
Dziękujemy za twoja opinię i przepraszamy za wszelkie kłopoty związane z biżuterią czy obsługą klienta.
Na tym etapie sprawy, chcielibyśmy wyjaśnić iż takie przypadki jak opisany przez Pana nie są uznawane za wadę produkcyjną i nasza gwarancja ich nie obejmuje.
W związku z powyższym wymiana lub tez zwrot nie został Państwu zaproponowany.
Ciemnienie srebra jest procesem naturalnym i w takiej sytuacji proponujemy polerowanie biżuterii, która można wykonać w sklepie lub samodzielnie w domu przy użyciu ściereczki polerującej.
Mamy nadzieję, iż to rozwiąże Państwa problem.

Reklamacje zakopów internetowych

Wielokrotnie kupowałem żonie biżuterie pandora w sklepie stacjonarnym, i obejmując tylko ten zakres byłem zadowolony. Jednak że względu na niedawne zamknięcie sklepów stacjonarnych byłem zmuszony do skorzystania z sklepu internetowego. Jeśli chodzi o sam zakup to wszystko ok, ale...
Po niecałych dwóch tygodniach z pierścionka odpadł kamyk. Jako że otwarte już były sklepy stacjonarne to postanowiłem złożyć reklamacje. I okazało się że zakupy przez internet można reklamować tylko przez internet. Nie spotkałem się z czymś takim. Przecież finalnie i tak taka reklamacja trafia w to samo miejsce... Odnoszę wrażenie z z tym tematem jest dużo do poprawy.

30 września 2021

Drogi Macieju,
Bardzo dziękujemy za twoją opinię.
Niestety musimy potwierdzić, iż towar zakupiony internetowo, który uległ uszkodzeniu powinien zostać zwrócony do Pandora Estore. Otrzyma Pan w tym momencie zwrot pieniędzy.
W razie jakichkolwiek pytań lub opcji wymiany, zapraszamy na nasz chat z ekspertem dostępny w zakładce kontakt lub infolinie: 00 800 321 1451
Z poważaniem Pandora