PANDORA UK Recenzje

174 002

4,1

Szybka dostawa była ważnym elementem mojego zamówienia ,wszystkie rzeczy które zamówiłam pokrywały się z moimi oczekiwaniami.Jedyny mankament to ,że dostałam pognieciony papier -wyściółkę opakowania ,... Zobacz więcej

Realizacja zamówienia przebiegła prawidłowo, szybko i bez żadnych problemów. Niestety musiałam zwrócić bransoletkę ze względu na nieprawidłowy rozmiar, po przeczytaniu nieprzychylnych opinii na temat... Zobacz więcej

Realizacja zamówienia bez zarzutu - szybko i sprawnie. Niestety musiałam dokonać zwrotu zakupionej bransoletki. Czekałam z duszą na ramieniu po wysłaniu przesyłki, bo przeczytałam wiele negatywnych o... Zobacz więcej

Złożyłam zamówienie w trakcie promocji 3 za 2, paczka przyszła szybko, jedynie z małym minusem bo zamówiłam 2 takie same charmsy, a przyszedł tylko jeden (pewnie małe przeoczenie na magazynie). Po zad... Zobacz więcej

1. Sklep jubilerski

Distinctive details and superior crafsmanship make Pandora jewellery stand out from the crowd. Made with the planet in mind, our skilled craftspeople shape precious metals and responsibly sourced materials into contemporary jewellery that holds the stories of the things you love, waiting to be worn and told by you.

Dobra

174 tys. recenzji

(174 002)

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 17 973

Zdecydowanie odradzam

Zdecydowanie odradzam, jak chcecie cokolwiek wymienić w ciągu 30 dni to lepiej nie noście bo już mikroskopijne ślady użytkowania spowodują że odeślą Was z kwitkiem.
Przy sprzedaży nawet słowem nie wspomną o tym a informacje na paragonie mało kto czyta.
Kupcie lepiej coś lepszej jakości u lokalnych jubilerów. To jest nie warte swojej ceny i szkoda nerwów

12 sierpnia 2022

Odpowiedź od PANDORA UK

Thank you for sharing your feedback here with us and we are very sorry to hear about your disappointment. It is very important for us to hear what our customers have to say about our service. A valid proof of purchase must be present within 30 days of purchase and the items must be in an unworn, resaleable condition in order to be exchanged. Once again we sincerely apologise for any inconvenience caused. Best, Pandora

Odradzam zakupy w tym sklepie

Odradzam zakupy w tym sklepie! Złozylam zamowienie w czerwcu, pieniadze przesłałam blikiem, ale z powodu problemów technicznych po stronie sklepu zamówienie nigdy nie zostało zrealizowane. Od tego czasu próbuje odzyskać pieniądze, kilkukrotnie dzwoniłam na infolinię i byłam informowana, że za chwile moje pieniądze będą oddane i menager się ze mną skontaktuje. Próbowałam też kontaktować się przez chat. Pieniędzy jak nie było tak nie ma!!!!!

27 lipca 2022

Dear Klaudia,
Thank you for taking time and effort to share your feedback on our Trustpilot website. We are sorry to hear of your less than satisfactory experience with the Pandora online team and we hope you will accept our sincerest apologies. We take pride in offering our customers the best level of customer service. In this instance, we would like to highly recommend reaching to our online team directly. Our dedicated Customer Care team will be happy to assist you further. Please reach out to them by telephone on 0808 234 5431, you can also chat with us via our online chat service. You can find all the details here: https://help.pandora.net/uk/s/contactsupport
We value our customer's opinions and would like to thank you for bringing this to our attention.
Best, Pandora

Niestety nie dość że nie doszło do…

Niestety nie dość że nie doszło do realizacji zamówienia to państwo nie za bardzo chcą oddać środki pieniężne. Dokonałam zamówienia ale niestety system firmy pandora nie działa. Środki zostały pobrane ale zamówienie nie zostało zrealizowane. Od tygodnia próbuje przez infolinię dowiedzieć się co dzieje się ze zwrotem. Co konsultant to inna informacja. Hitem była Pani tworząc że bank zdejmuje blokady takiej transakcji, gdy powiedziałam że myli się ponieważ akurat pracuje w tym banku zamilkła. Innym razem Pani podczas rozmowy zmieniła 2 razy zdanie czy jest błąd systemu czy go nie ma. Jak na firmę ekskluzywną jestem zdziwona że do takiej sytuacji dochodzi. Polecam udać się do sklepu stacjonarnego albo w ogóle odpuścić 😉

27 lipca 2022

Dear Miroslawa,
Best, Pandora

Niedostarczony prezent

Niedostarczony prezent
Niestety firma kurierska UPS nie dostarczyła zamówienia, które było złożone z okazji ukończenia szkoły przez moją córkę. UPS odeslal produkty z powrotem i mimo próśb nie mogłam ponowić tego samego zamówienia. Z tego powodu jestem bardzo niezadowolona z obsługi i produktu.
Powyższa opinia została przesłana do sklepu Pandora aczkolwiek nie została zaakceptowana, trochę to nie w porządku gdyż prawdziwa opinia kupującego ( bez względu na to czy jest pozytywna czy negatywna) powinna być ważna dla Pandory. Jestem naprawdę rozczarowana.

17 lipca 2022

Odpowiedź od PANDORA UK

Dear Teresa, we are sorry to hear this. Please get in touch with our customer represetative team at: https://help.pandora.net/pl/s/contactsupport Best, Pandora

Złodzieje

Odradzam ten sklep. Skandal. Zapłaciłem blikiem natychmiastowo. Z konta uciekło 300 zł, a oni (po godzinie odbierają telefon) mówią, że wystąpił błąd w księgowaniu pieniędzy i sprawę odsyłają do działu finansowego. Czekam już na zwrot pieniędzy 9 dni i nadal bez efektu. Nie dostałem nawet maila potwierdzającego zakup, musiałem sam się o niego upomnieć na beznadziejnej infolinii...

30 czerwca 2022

Dear Customer,

Thank you for your valuable feedback and we are sorry to hear about your negative experience with the online team. Do not hesitate to get in touch with the team directly in order to have this situation clarified and sorted out for you on 0808 234 5431, you can also chat with us via our online chat service. You can find all the details here: https://help.pandora.net/uk/s/contactsupport. Best, Pandora

Gorszego szmelcu jak ta bransoletka nie…

Gorszego szmelcu jak ta bransoletka nie miałam!! Drogie zawieszki. Przez półtora roku stopniowo dokupywalam charmsy, miałam także łańcuszek zabezpieczający. Nigdy nie sciagalam jej aby nie popsuć zapięcia. Moja bransoletka warta ponad 1600 zł nie wiem nawet kiedy i gdzie się odpiela i spadła mi z ręki !!!! Co za gó*no. Płacisz tylko za markę bo jakość jest tragiczna.

27 czerwca 2022

Droga Sylwia,

Bardzo nam przykro z powodu tego incydentu i rozumiemy, jak bardzo musi to być dla Ciebie rozczarowujące. Niestety z powodu polityki Pandora utracone przedmioty nie są objęte naszą polityką gwarancyjną.

Możemy zapewnić, że wszystkie nasze projekty produktów są dokładnie testowane przed sprzedażą i jesteśmy dumni z wytwarzania produktów wysokiej jakości.

Niestety tym razem nie będziemy w stanie pomóc i wymienić Twojego produktu.

Bardzo nam przykro, że nie możemy Ci dalej pomóc.

Pozdrawiam, Pandora

Zdecydowanie odradzam zakupy w tym…

Zdecydowanie odradzam zakupy w tym sklepie! Pierwszy i ostatni raz. Złozylam zamowienie, pieniadze przesłałam blikiem i do 13 go nic nie ruszyło. Infolinia nie dziala a na czacie Pani stwierdziła ze nie widać mojego zamowienia bo blad techniczny. To nic że dostałam maila potwierdzającego że zamówilam. Kolejne dni oczekuje zwrotu pieniedzy… renomowana firma a bałagan jak mało gdzie. Dodatkowo zgadałam sie ze znajoma co taka samą sytuacje miała… brak słów! Będzie trzeba zloże stosowne zawiadomienie o oszustwie na policji. Ile to jest roboty zwrócic kase… żenada

17 czerwca 2022

Odpowiedź od PANDORA UK

Dear Agata, We are very sorry to hear about your negative store experience. Your valuable feedback will assist us in our continuing effort to provide our customers with the best possible service. In order to assist further with your complaint, we strongly suggest contacting our Customer service team directly on 0844 873 1441, option 1. Or via email:info-uk@pandora.net . One of the advisors will be able to look into the enquiry for you and contact the management of the store to discuss the matter further. Best, Pandora

Absolutnie odradzam sklep internetowy

Pierwsze zamówienie dojechało niekompletne, paczka była zdewastowana. Zamówione kolczyki latały po całej paczce, a charmsa nie było. Po zgłoszeniu reklamacji pandora przysłała nową paczkę - ta jest kompletna, natomiast sposób pakowania ich produktów to jakiś żart. Charms lata W WORECZKU po całej paczce. Nie jest nawet w kartoniku ani folii bąbelkowej. Zamówiona została też szkatułka, która w tranporcie na pewno uderzała w charmsa. Nie mam sił na kolejne reklamacje, choć myślę, że po takiej podróży charms się rozsypie po paru wyjściach. Absolutna porażka, nie polecam. Jestem bardzo zawiedziona, bo spodziewałam się customer experiance na wysokim poziomie. Szczerze mówiąc paczki z alieexpress przychodzą lepiej zabezpieczone i zapakowane.

12 kwietnia 2022

Drogi Kliencie
Z góry dziękujemy za twoją opinię i bardzo przepraszamy za wszelkie niedogodności związane z serwisem. Cieszymy się, iż reklamacja już została rozpatrzona i kolejna paczka została dostarczona pod twój adres.
Jestesmy wdzięczni za twoja opinie odnośnie pakowania paczek i jesteśmy gotowi do przesłania jej dalej do odpowiednich osób.
Z reszty wiadomości wynika, iż nie nastąpiły jakiekolwiek dalsze problemy z produktem.
Jeśli takie zaistnieją, to prosimy o zgłoszenie sprawy do Zespołu Obsługi Klienta.
Jestesmy pewni siebie jeśli chodzi o jakość naszych produktów i pod tym względem zapewniamy cię iż jest ona najwyższa, dlatego tez dalsze problemy nie powinny nastąpić.
W razie ich wystąpienia, wraz z rachunkiem i jego gwarancja podejmiemy odpowiednie kroki.
Pandora

Wysyłka nie została nadana przez 5ty…

Wysyłka nie została nadana przez 5ty dzień od zakupu. Tracking no. z DPD pokazuje ten fakt jasno, paczki najpewniej nie otrzymam na czas, mimo, że zamówiłem 2 tygodnie przed oczekiwanym terminem! Do tego w trakcie składania zamówienia sklep w ogóle nie informuje, że wysyłka nastąpi z BELGII! Zapewne z pełną premedytacją - wiedząc o tym fakcie na pewno nie zdecydowałbym się na zakup.

Bardzo rozczarowujące, odradzam zakupy, zwłaszcza na prezenty - dostawa na czas to odległe marzenie.

10 marca 2022

Odpowiedź od PANDORA UK

Drogi Kliencie, Dziękujemy za twoja opinie i jest nam niezmiernie przykro slyszec o tym opóźnieniu.
Prześlemy twoja prośbę do naszego Zespołu Obsługi Klienta i poprosimy o szczególną atencje i jak najszybsze rozwiązanie tej sprawy.
Przepraszamy za wszelkie niedogodności i opóźnienia.

Bransoletka bangle

Zakupiona biżuteria Pandory za 600 zł, zachęcająca oferta gratisu w postaci bransoletki limitowanej typu bangle. Zdecydowanie nie polecam. Po trzech miesiącach użytkowania, nakładania charmsów ,bransoletka pękła. Naprawa bransolety praktycznie nie możliwa ,ponieważ ten typ bransolet jest sztywny i jest konieczność odchylania do zakładania na nadgarstek.

2 marca 2022

Zdecydowanie odradzam sklep Pandora!

Zdecydowanie odradzam sklep internetowy Pandora! Dostałam w prezencie bransoletkę, jednak była za duża w związku z czym nie była noszona, a zachowana na pamiątkę. Bransoletka zaczęła czarnieć, mimo że była przechowywana w odpowiednich warunkach! Sklep nie uznał gwarancji, konsultanci totalnie olali sprawę. Nie polecam!!!!!

22 lutego 2022

Droga Julia,

Dziękujemy za pozostawienie opinii. Wszystkie nasze projekty produktów są dokładnie testowane przed dopuszczeniem do sprzedaży na rynkach publicznych i jesteśmy dumni z wytwarzania produktów wysokiej jakości.

Więcej informacji można znaleźć w załączonym przewodniku opieki: https://uk.pandora.net/en/care/care-instructions.html.
W przeciwnym razie zabierz produkt do lokalnego sklepu, gdzie ktoś powinien być w stanie Ci pomóc.

Pozdrawiam,

Pandora

Zamówiłam bransoletki 2+1 no i…

Zamówiłam bransoletki 2+1 no i otrzymałam tylko 2,gdzie jeszcze 1? Napisałam maila będzie czekałam na odpowiedź.
Bransoletkę otrzymałam, dzięki

10 lutego 2022

Witamy serdecznie
Bardzo dziękujemy za twoją opinię i jest nam przykro, iż nie otrzymała Pani kompletnego zamówienia.
W takim przypadku bardzo prosimy o bezpośredni kontakt z Zespołem Obsługi Klienta. Dane kontaktowe są dostępne pod następującym linkiem: https://help.pandora.net/pl/s/contactsupport
Bardzo prosimy o kontakt telefoniczny z zespołem, to na pewno przyspieszy rozwiązanie sprawy.
Bardzo przepraszamy za wszelkie kłopoty.