Szybka dostawa była ważnym elementem mojego zamówienia ,wszystkie rzeczy które zamówiłam pokrywały się z moimi oczekiwaniami.Jedyny mankament to ,że dostałam pognieciony papier -wyściółkę opakowania ,... Zobacz więcej
Realizacja zamówienia przebiegła prawidłowo, szybko i bez żadnych problemów. Niestety musiałam zwrócić bransoletkę ze względu na nieprawidłowy rozmiar, po przeczytaniu nieprzychylnych opinii na temat... Zobacz więcej
Realizacja zamówienia bez zarzutu - szybko i sprawnie. Niestety musiałam dokonać zwrotu zakupionej bransoletki. Czekałam z duszą na ramieniu po wysłaniu przesyłki, bo przeczytałam wiele negatywnych o... Zobacz więcej
Złożyłam zamówienie w trakcie promocji 3 za 2, paczka przyszła szybko, jedynie z małym minusem bo zamówiłam 2 takie same charmsy, a przyszedł tylko jeden (pewnie małe przeoczenie na magazynie). Po zad... Zobacz więcej
Distinctive details and superior crafsmanship make Pandora jewellery stand out from the crowd. Made with the planet in mind, our skilled craftspeople shape precious metals and responsibly sourced materials into contemporary jewellery that holds the stories of the things you love, waiting to be worn and told by you.
Zjednoczone Królestwo
- uk.pandora.net
Fatalna zguba i dużo wspomnień.
Fatalne zapięcie branzoletki po roku noszenia odpieła się i zgubiłam z czarmsami.Jestem zawiedziona.

Różowe zloyo
Dostałam w prezencie bransoletkę Pandora,żmijka z serduszkiem różowe złoto . Po pół roku wygląda jak srebrna. Serce przez które przetyka się zamknięcie ma startą powłokę. Chrams z balonem po pół roku się rozpadł. Totalne naciąganie pieniędzy. Bransoletka kosztowała z chramsami jak jedna wypłata a teraz wygląda hak podróbka z bazaru!!!

Wypadające cyrkonie
Dostałam od męża piekna cyrkoniowa bransoletkę po 2 dniach wypadły dwie cyrkonie :(
Kupiłam sobie pierścionek z cyrkoniami ledwo wyszłam ze sklepu wypadła cyrkonia. Czy tylko ja mam takie doświadczenia?
Do tego brak możliwości zwrotu gotówki jedynie wymiana….

Odpowiedź od PANDORA UK
Byłam w sklepie pierwszy raz i trafiłam…
Byłam w sklepie pierwszy raz i trafiłam na milutka panią Dorotę , bardzo sympatyczna i super bransoletka
Niekompetencja w obsludze klienta…
Niekompetencja w obsludze klienta ocierajaca się o oszustwo. Wycofali zamowienie z firmy kurierskiej a następnie powiedzieli że firma zagubila przesyłkę. Zalecili dochodzenie roszczeń od kuriera. Wymiana wiadomosci jak z automatem. Czekam na zwrot pieniedzy. Nie polecam zakupow w firmie. Moje byly pierwszy i ostatni raz.

Odpowiedź od PANDORA UK
Proszę uwazać na firmę wysłkową Pandora…
Proszę uwazać na firmę wysłkową Pandora ze Zgierza!!!! Oszuści!!!! Zamówiłam 2 pierścionki. Po otrzymaniu przesyłki okazało się, że nadają się tylko dla lalki, tak małe, że nie mogę nawet na najmniejszy palec nałożyc. Zareklamowałam zgodnie z tym jak życzy sobie sklep. Prosząc o większy rozmiar. Niestety otrzymałm moją przesyłkę z powrotem bez uwzględnienia reklamacji ponosząc jeszcze przy tym koszt opłaty . Napisano : zwrot odmówiony. OSZUŚCI!!!!! Pierścionki to jakas podróba ze złomu.

Odpowiedź od PANDORA UK
Szybkosc z jaka dostarczyli przesylke
Beautiful and durable jewelry
Beautiful and durable jewelry, fast delivery. The reputation and professionalism of the company :)
Kurier UPS TRAGEDIA
Jakość produktów super, zapakowane super, ale firma UPS z którą Pandora współpracuje - TRAGEDIA. Odbiera całą radość z zakupu!
Oszuści
Oszuści ! Nie zwracają pieniędzy za zamówienie, zwrotu dokonałam trzy tygodnie temu i dalej nie mam pieniędzy na koncie, na infolinii mówią, ze nadali zwrot pieniędzy co jest nie prawda . Omijać szerokim łukiem! Złodzieje

Nie polecam nikomu
Nie polecam nikomu. W przypadku dwóch pierwszych zamówień wszystko było w porządku. Jeśli zamawiają Państwo przez Internet to nie ma możliwości zwrotu w sklepie, co nie jest problemem. Gorzej, że o ile przesyłka dociera sprawnie to zwrot za granicę już nie. Nadany 12 stycznia do dnia dzisiejszego nie dotarł do firmy Pandora, a tym samym ja nie odzyskałam swoich pieniędzy. Przesyłka wędruje sobie od oddziału do oddziału i końca nie widać. Obecnie po ponad 3 tygodniach widnieje od 2 lutego jako: "wydana do doręczenia" gdzieś za granicą. Nawet szkoda wspominać, że inne sklepy realizują zwroty łącznie z przelewem gotówki w ciągu tygodnia. W związku z tym przestrzegam wszystkich przed zamówieniami online. Ja sama na pewno tego błędu więcej nie popełnie.

Brak produktu
Nie polecam! Zamówiłem w ostatnim czasie pierścionek pavé Pandora ME + opakowanie ozdobne. Niestety po otwarciu opakowania z zamówienie w środku nic się nie znajdowało! Otrzymałem puste zamówienie! Mam jedynie nadzieję, że po otrzymaniu wtórnego zamówienie pierścionek będzie w opakowaniu. Nie mniej ostatni raz robię zakupy w tym sklepie!

Odpowiedź od PANDORA UK
Zakupilam pozlacana pandore plus pare…
Zakupilam pozlacana pandore plus pare zlotych charmow, zestaw nosze tylko w weekendy, nigdy nie ma kontaktu z woda a traci kolor, wyciera sie. Beznadziejna jakosc, nie polecam!

😚☺️😚☺️👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Bransoletka za 300 zł (niby srebrna) brudzi rękę jak najgorszy złom za 2 zł. Nigdzie nie jest nawet podane jakiej próby jest to "srebro". Zdecydowanie odradzam zakupy.

Żenująca jakość produktu
Żenująca jakość produktu, zakupiony dla córki pierścionek z kolekcji Marvela, jakościowo według mnie, zwykły śmieć za blisko 400 zł. Jakość jak taniego "chińczyka", mimo że na początku wyglądał ok, dla nas ot zwykła drobnostka, nic specjalnego, w oczach córki był tym "jedynym", niestety tylko przez chwilę. Po miesiącu, może dwóch złocenie zaczęło się łuszczyć i odpryskiwać, pierścionek zaczął wyglądać jak tani śmieć a córka rozczarowana. Pogratulować podejścia osobom odpowiedzialnym za dopuszczenie do sprzedaży tak niskiej jakości produktów. Komentarze na stronie pandory niestety potwierdzają, że jakość tego pierścionka (nie wiem jak z innymi bo mnie to nie interesowało zbytnio) jest niestety fabrycznie słaba i nasz przypadek nie był jednostkowy.
Nie polecam zakupów produktów Pandora, według mnie, mnie są warte swoje ceny.

Odpowiedź od PANDORA UK
Nie polecam dostałam pierścionek na…
Nie polecam dostałam pierścionek na urodziny rok temu i po 3 miesiącach zaczął się robić czarny to jest już mój czwarty pierścionek z gwarancji….chciałam zwrot pieniędzy ale nie oddają kasy…

Odpowiedź od PANDORA UK
Kupiłam bransoletkę w Polsce i miał to…
Kupiłam bransoletkę w Polsce i miał to być prezent dla siostry mieszkającej w Irlandii . Niestety okazała się za duża ale nie było żadnego problemu z wymianą na mniejszą w Dublinie . Bardzo dziękuję za fachowe podejście do klienta.
moje zdanie na temat pandory jedno…
moje zdanie na temat pandory jedno znaczne szkoda pieniędzy wydawac chramsy sie psują czernieją części z nich odpadają owszem bardzo ładna biżuteria ale moim zdnie bezwartościowa . miałam zakupionego żółwika z letniej kolacji po 2 miesiącach odpadł kamczyek z niego . oczka robione przy przywieszkach są słabe odczepiają się poczym chram sy odpadają .