Først leverede i forkert størrelse og nu venter jeg jeg stadig (+2 uger) på at få leveret den rigtige størrelse. Jeres svartid på mails er for lang og der er ikke andre måder at komme i kontakt... Zobacz więcej
Virkelig lækkert cykeltøj. Jeg købte et par bibshorts fra 12Sixteen og de sidder helt perfekt. Puden er utrolig komfortabel – man kan virkelig mærke “Extreme Comfort”, især på længere ture. Designet e... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Dårlig kvalitet, bibs er gennemsigtig bag på og syningen holder heller ikke i bibs- gik i stykker ved første prøvning. Returnering og ombytning er op ad bakke, måtte rykke 2 gange før ombytning blev... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Med mange hundrede timer på landevejen hvert år, har jeg prøvet et utal af forskellige cykelmærker. Dog er der kun et mærke, jeg syntes har skillet sig ud fra mængden. 12.16 laver kompromiløs cykeltøj... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
About 12Sixteen About former brand – TwelveSixteen 12Sixteen er et dansk cykelbrand grundlagt i 2017 med en klar ambition: ”At skabe cykeltøj, der forener høj performance, tidløst nordisk design og fair prissætning” Siden begyndelsen har brandet været bygget på kærligheden til landevejen, respekten for cykelsportens kultur og ønsket om at gøre premium cykeltøj mere tilgængeligt – uden at gå på kompromis med kvalitet, pasform eller materialer. I dag bygger 12Sixteen videre på det stærke fundament, der blev skabt fra 2017 og frem. Et anerkendt brand, gennemtestede produkter, tusindvis af kunder og et levende community omkring cykling og bevægelse. New chapter – build on a strong foundation 12Sixteen er nu trådt ind i et nyt kapitel. Ikke som et nyt brand – men som en videreudvikling af det, der allerede var stærkt. Design-DNA’et, value-for-money-positioneringen og det tætte forhold til vores kunder. Vi har valgt at samle fokus og forfine retningen, så vi fremover arbejder med færre, men bedre produkter, mere gennemtænkte kollektioner, endnu større fokus på pasform og holdbarhed, og et kompromisløst blik på value-for-money. Målet er det samme som altid: At levere cykeltøj, der performer på landevejen – og føles rigtigt både på og af cyklen. Made for the road. Designed for life around it. 12Sixteen udvikler cykeltøj til ryttere, der stiller krav til både funktion og æstetik. Vores produkter er skabt til lange dage i sadlen, skiftende nordisk vejr og intensiv brug over mange sæsoner. Vi arbejder med tekniske materialer, gennemtænkt pasform og et minimalistisk, nordisk formsprog – så tøjet både yder optimalt på turen og ser godt ud, når turen slutter ved cafébordet. Community first 12Sixteen har altid været mere end bare produkter. Brandet er vokset gennem fællesskab, social rides, events og et tæt samarbejde med både eliteatleter og hverdagscyklister. For os handler cykling ikke kun om watt og segmenter - men om oplevelserne, relationerne og glæden ved landevejen. Følg med i vores cykel community på vores Instagram: 12Sixteen & WomenRideBikes, hvor vi re-poster kvinder med passion for cykling. Forward – Together 12Sixteen bygger videre. På det fundament, der blev skabt i 2017. Med samme værdier. Med skærpet fokus. Og med blikket rettet fremad. Tak fordi du er med på rejsen.
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Inni użytkownicy przeglądali również
uduelig kundeservice og lav kvalitet
Jeg placerede en stor ordre på 12.16 og har indtil videre kun haft negative oplevelser. Det har været et kæmpe rod med deres returneringssystem, jeg har af flere omgange fået delbeløb returneret, fra de varer, jeg ikke kunne passe eller brød mig om, og har skulle rykke deres kundeservice for de manglende beløb. Dette til trods for, at de lover 'hurtig support'.
Efterfølgende har jeg taget mit nye cykeltøj i brug og ja, det er da bestemt brand smart, men kvaliteten kan slet slet ikke følge med ift den stigende pris. For et mærke, der forsøger at imitere det delikate high end design og stemning, er der langt langt op til de store spillere på markedet. De oplevelser involverer
- En jersey, hvor lynlåsen springer op for neden, efter jeg har taget den på. Det er kvalitet af laveste skuffe og bør aldrig ske
- Bibs, der efter 3 ganges brug har fået tydeligt slid på inderlårene og med tråde der løber. dette kontaktede jeg desuden deres kundeservice på baggrund af, og fik besked på blot at klippe dem af, til trods for at jeg specifikt skriver at de løber og det bliver
Tja, så nok ser man smart ud på landevejene, men det er saaatme på lånt tid, så dårlig forfatning tøjet allerede er i efter få ture.

Odpowiedź od 12Sixteen
Gode 12/16 cykel strømper med bedre og…
Gode 12/16 cykel strømper med bedre og strammere pasform.

Odpowiedź od 12Sixteen
Hurtig levering og fin hjemmeside.
Hurtig levering og fin hjemmeside.
Tøj er meget små i størrelserne og der var ingen returlabel med i forsendelsen.

Odpowiedź od 12Sixteen
Utrolig uprofessionel og dårlig kundeservice
OPDATERING: Jeg placerede tre ordre på 12.16 og har indtil videre kun haft negative oplevelser.
For det første var det utrolig svært, at få fat i deres kundeservice ift. nogle spørgsmål jeg havde omkring returnering. Der står direkte på deres hjemmeside, at de "svarer inden for få timer" men det passer ikke. Jeg endte med at måtte ringe til deres uofficielle telefon nr. efter flere forgæves forsøg på at få svar på mine spørgsmål via mail.
For det andet blev jeg i telefonen skældt ud af en medarbejder, for at have givet 12.16 én stjerne her på Trustpilot. Det synes jeg simpelthen er over grænsen og utrolig uprofessionelt.
For det tredje er der et kæmpe rod med deres returneringssystem. Man kan bl.a. ikke sende en samlede returnering og spare returfragten, hvis man har lavet flere ordre. Dvs. de trækker 39 kr. pr ordre selvom man har sendt sine varer samlet retur (igen, dårlig service). Derudover fik jeg kun delbeløbet returneret, fra de varer som jeg sendte retur, og har skulle rykke deres kundeservice for det manglende beløb.
Alt i alt en virkelig dårlig oplevelse - jeg køber aldrig her igen!

Super lækker vest.
Har købt en vinter cykel jakke, som jeg lige må ud med igen, for jeg syntes at vinden gik igennem lynlåsen og så holder den ikke som vinter jakke. Men må lige prøve en kold dag. Og så må den bare blive en overgangs jakke. Vindjakken er lige lille nok i str. Og så må man jo smide et par kg😅🤣😂 Vesten er fantastisk.
Kvaliteten virker god på alle tre jakker.

Fantastisk tøj
Fantastisk tøj. Jeg er meget tilfreds med mit nye sæt.

Skønneste kvalitet!
Positiv oplevelse med tøjet og levering endnu engang😀

Odpowiedź od 12Sixteen
Altid super service og bytning uden…
Altid super service og bytning uden problemer.
Tak for endnu et godt produkt fra jer ✌🏻

Super tøj
Super tøj, god kommunikation. alt meget tilfredsstillende.

Odpowiedź od 12Sixteen
Super tilfreds med de produkter jeg har…
Super tilfreds med de produkter jeg har købt, samt hurtig hjælp og vejledning for deres kundeservice

Odpowiedź od 12Sixteen
Købte forkerte størrelse på bias og fik…
Købte forkerte størrelse på bias og fik hurtig hjælp af kundeservice, og fik ombyttet min cykelbukser inden for få dage. Super hurtig og god service

Odpowiedź od 12Sixteen
Jeg har ikke fundet bedre cykeltøj
Jeg har ikke fundet bedre cykeltøj. Både komfort og design er det bedste, jeg endnu har prøvet.
Kundeservice af høj kvalitet også.
Jeg er meget begejstret.

Løber fra fortrydelsesretten
Købte lidt forskellige udsalgsprodukter, som desværre ikke passede og derfor blev returneret. På deres hjemmeside under fanen "refusionspolitik" står der at alle handler er omfattet af 14 dages fuld refusion, uanset årsag. De nægter dog at udbetale pengene, da de til allersidst i deres handelsbetingelser har skrevet, at udsalgsvarer ikke refunderes. Det står ikke engang i afsnittet om refusion, men i sit eget efterfølgende afsnit!! På deres EU-side fremgår denne klausul slet ikke, hverken i de danske eller engelske betingelser.
Ved kontat til kundeservice afvises pure at refundere pengene på trods af at det slet ikke fremgår tydelige af deres refusionspolitik, at udsalgsvarer ikke tages retur.
Utrolig dårlig kundeservice, og sagen videreføres som klagesag

Super lækkert cykeltøj
Super lækkert cykeltøj, i god kvalitet.
Rigtig god service.

Odpowiedź od 12Sixteen
hurtig levering og god kvalitet
Varen kom allerede få dage efter bestillingen, og levede fuld op til forventet kvalitet - en god oplevelse. Her vil jeg klart handle her igen.

Talentløs kommunikation
OPDATERING efter min nedenstående sure anmeldelse.
Da jeg først fik svar fra kundeservice, så var de hurtige til at sende ny pakke med det hele. Dog virker det bedre og personligt når man underskriver sig med navn i en maildialog og ikke blot Twelvesixteen
Tidligere anmeldelse:
Talentløs kommunikation.
Jeg laver en ordre, hvor jeg ikke får noteret velkomstgaven på, og derfor sender jeg en mail med det samme til kundeservice. Jeg beder dem om at lægge velkomstgaven på og/eller kontakte mig. INTET sker, andet end at de sender min pakke.
Da pakken kommer er der fremsendt en forkert størrelse. På ordre står der S, men de har fremsendt XS.
Fair nok, men da jeg så forsøger at komme i kontakt med dem ift velkomstgave og ny forsendelse, så går den CHAT bot helt i selvsving.
Den spørger fx om jeg vil ringes op, for så kan jeg bare skrive mit telefonnummer. Det gør jeg så, men så skriver den bagefter at den ikke kan ringe op eller håndtere telefonnumre. Hvorfor så spørge efter telefonnummer?
Når man beder den om at håndtere en fejl på ordre, så spørger den til ordrenummer og Email; men når man sender sin email, som skriver den retur, at den ikke kan håndtere følsomme oplysninger.
HÅBLØST.
SÅ RING DOG OP og yd noget kundeservice i stedet for det frustrerende robotlort.