Na je aanmelding kan je gelijk in de online leeromgeving. Hier kan je op je eigen tempo de theorie doornemen voordat je start met de cursus. De docent neemt tijdens de cursus alles rustig en duidelijk... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Mijn eerste keer theorie, en ook gelijk gehaald! Wil de 2 leraren bedanken voor hun cursus, geduld, en duidelijk herhaald uitleg! (Ik heb jullie naam niet meegekregen maar mijn cursus vond plaats in... Zobacz więcej
Hele fijne ervaring!! Dankzij TurboTheorie heb ik mijn theorie-examen in één keer gehaald. Ik had een dag theorieles een deed dezelfde dag examen. Vooraf kun je je goed voorbereiden met online oef... Zobacz więcej
Top theorieschool! Duidelijke uitleg, handige tips en slimme trucjes voor de lastige strikvragen. Alles wordt op een makkelijke en begrijpelijke manier uitgelegd, waardoor de stof goed blijft hangen.... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Turbotheorie.nl verzorgt zowel fysieke als online theoriecursussen voor de auto, motor en brommer. Door onze unieke lesmethode zijn wij hét vertrouwde adres waar leerlingen al jaren naar toe komen! Door onze leuke, begrijpelijke lessen en de kracht van herhaling zorgen wij ervoor dat jij alle kennis bezit en de stof echt begrijpt! Met onze groeiende expertise bewijzen wij keer op keer dat onze aanpak werkt. Sinds 2011 hebben wij al meer dan 120.000 cursisten geholpen met het behalen van hun theorie!
Dane kontaktowe
Turfschipper 18, 2292 JA, Wateringen, Holandia
- 0850645060
- contact@turbotheorie.nl
- turbotheorie.nl
Odpowiada na 57% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Ik vond het een super fijne uitleg
Ik vond het een super fijne uitleg, alles was duidelijk en hij heeft me super goed geholpen, zo ben ik echt geslaagd. De website was ook heel fijn en alles ook fijn uitgelegd. Super erg bedankt!
In 1 keer geslaagd met 0 fout
In 1 keer geslaagd met 0 fout
De uitleg wordt leuk gebracht en bleef door de herhaling goed plakken
Alles was duidelijk,concreet en…
Alles was duidelijk,concreet en relatief snel uigelegd, hiernaast ook tussendoor veel geoefend. 100% het geld waard.
Super duidelijke dag
Super duidelijke dag, lekker vol maar alles komt goed aan bod en het examen was een makkie geworden. Zelf natuurlijk ook geslaagd !
Top!
Na 3 keer gezakt te zijn, toch besloten turbo theorie te proberen en dat heeft zich geloond! Je word perfect voorbereid en het is top geregeld!
Top Cursus
1 dagcursus en ik haal het gelijk. So naar die lange surinaam. Goeie leerzame cursus alles wat je moet weten wordt daar verteld.
Voor ons het 3e kind wat hier zijn…
Voor ons het 3e kind wat hier zijn theorie heeft gevolgd en alle 3 in 1x geslaagd. Wij zijn erg te spreken over de methode van turbo theorie.
Goede duidelijke les
Goede duidelijke les. Aardige docent!!!
En in 1x geslaagd
Aanrader!
Duidelijke uitleg, aardige mensen en geen gedoe. Echt een aanrader als je niet van leren houdt.
Duidelijk en makkelijke ervaring
De uitleg was duidelijk en was handig dat de vragen op de zelfde manier was als het examen
Hele duidelijke uitleg van de…
Hele duidelijke uitleg van de instructeur en in 1x geslaagd
Top cursus!
Top cursus!
In 1x geslaagd, hele duidelijke en goede uitleg.
Perfecte uitleg
Super cursus in 1x geslaagd
Mijn examen in 1 keer gehaald
Mijn examen in 1 keer gehaald. Martijn praat niet te snel en niet te langzaam
Super
Ik heb zo lang gestrugeld met mijn theorie en dankzij turbotheorie is het me eindelijk gelukt na 1.5 jaar alles te hebben geprobeerd. Je krijgt alles goed uitgelegd en als je vragen hebt kan je het gewoon vragen en leggen ze je het uit tot dat je het wel snapt
Echt een aanrader
Echt een aanrader , die dit meteen geen gewoon theorie , turbo dan slaag je gegarandeerd. De leraar legt het het zo duidelijk uit . Aanrader doe dit …..
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.